inlägginlägginlägg



Heyhallå ! klockan är nu ny dag alltså inte lördag utan söndag, ja alltså eftersom att klockan nu är över 12 så blir det ju så har någon märkvärdig typ bestämmt! kul för han eller hon.
Mindre kul för mej som skulle behöva sova tidigt idag, fast nu blev det problem eftersom jag vet inte vilken sag man ska säga att det är, är det lördag eller söndag, hmm kanske man ska ta sig en liten funderare på det.

Idag var jag in till gävle med johan och lillepluttbroren, vi va in på biltema och sen seafun, gustav hittade en tröja som verkade okej och köpte den.
Sen skulle vi käka och jag köpte sushi och johan och lillepluttbroren matade sej mätta på Max, nivet Haaamburgare på svenska, eller nåt sånt :) göttens ..
Sen kom vi hem och gjorde typ, iiiiingenting, tills det blev robinson, glodde på det, sen kollade på vi number 23 med Jim Carrey, älskar honom som skådis, helt klart en favorit! :) Men jag måste säga att jag blivit van men honom som komiker och vill hellre se honom där, rollen hade för övrigt passat en annan favorit väldigt bra, ingen mindre än Johnny Depp! wooho ;) filmen var förövrigt, hmmm... helt okej ! :p
Okej, nu ska jag sluta skriva filmreccentioner.

Fick en fundering, som jag brukar kunna få ibland när jag har för mycket att tänka på, om reklamer.
Ja, men om man kollar på en film så blir det reklam, så håller den på i kanske fem min, sen kollar man lite till på filmen, sen blir det en satans jävla reklam igen, men är den precis lika lång? Eller är den kortare eller längre?
Bestämmer man sånt innan hur lång reklamen ska vara, hm. (Jag vet, en idiotisk fundering) okej, skit samma alla hatar ju reklamer ändå! Förutom när man är sådär gaalet kissnödig så man nästan börjar fundera på tanken om någon skulle märka om man bara kissade litegrann för att det inte ckulle trycka på lika mycket. jaja okej jag ska släppa detdär nu .:)

Imorgon ska jag upp på bestämd tid, (jagvet satan kan en söndag bli mycket värre?) jag ska nämligen åka med johan till jobbet, alltså åka lastbil hela natten ! weee, nejmen det kan bli intressant, jag gillar faktiskt att åka bil långt (om jag har godis och nåt att göra) så lastbil borde väl bli snäppet intressantare kanske.
Trevligt att kanske göra sig lite värd alla dessa pengar som älskipälsken lägger ut på bortskämmda, krävande mej (host.. SKÄMT) eeeeeh. jaja ;) Åker direkt till skolan sen när jag kommer "hem" uuuusch, hoppas jag lyckas komma hem tiidigt.

Nej nu ska jag packa ihop lite sen krypa ner bredvik sömntutan som redan sovit ett antal oräknade timmar.
Hoppas alla haft en trevlig dag, sleep tight! :D

Fiijah        v

bruuumm



Hey. Sitter i skolan nu och skriver engelska, :) seegt men efter denna lektion får man åka hem iaf ! skönt.
Sen är det äntligen helg, jag ska soova och sen blir det nog att åka upp och hälsa på bilen :) Ska nog plocka ur batteriet och ladda sen prova starta innan jag tar med mig den hem, känna lite hästkrafter ;)
hoppas hjärtat mår bra ! haha

Sen ikväll blire nog bara slappa, skulle va rätt skoj att gå ut men har man inte mer än 20 spänn känns det inte som någon ide ;) Kanske en film .. eller plugg suck..

Aja, nu ska jag skriva vidare när jag för en gångs skull har lite flyt :p Byyyyyyyye

hMM, jag tävlar?



Jag är med i en bloggtävling om ett halsband till alla hjärtans dag.. hmja.
Tävla ni också :) Länkar:

www.Fokis.se
www.Bettiesgalleria.se

jahaja guess thats it.

Wooho ett inlägg!



Heeeeey. Länge sen jag skrev och folk börjar tydligen sakna bloggandet, tsss ;)
Frågan är bara vad tusan jag ska skriva om :P Ingenting intressant som hänt på senaste tiden, bara strul, stress och sånt, inget vidare att skriva om?;)

Idag har jag iaf varit hemma sjuk, ja igen jag är sjuk jämt nuförtiden känns det som, suucks for me . menmen :)
Februari kommer iaf att bli en bra månad! Bra, men dyr ;) men det kommer vara värt det helt klart, så nu längtar vi till dess, bara några dagar kvar :) Det kommer även bli en jobbig skolmånad, som alla andra månader men man får väl stå ut så bra som det går..

Nu ska jag kila, heeeysjeys :)

RSS 2.0