Avundsjuka blickar



Oj, ja nu har bloggen fått lida minsann! Kan ha att göra med att när jag jobbade kunde jag inte skriva för att ja, då jobbade jag, och nu när jag bara är hemma, ja. Det händer ju inte så mkt så att det är värt att skriva om det! Men idag tänkte jag skriva en Facebookuppdatering som jag typ aldrig gör, men då kändes den för lång så då skriver jag här istället!

Så, vad är nytt, det jag kan komma på är att det är sommar! Så gott som allafall. underbart. Men Aprilvädret ska man ju aldrig ta på allvar, kan bli snöstorm imorgon? Håller tummarna för att dessa plusgader håller i sig! :)

Idag får min familj komma hem till ett nystädat hus med doft av nybakade kakor, och nybakade kakor såklart. Igår lagade jag mat åt allihopa. Undrar varför dom inte tjatar lika mkt på att jag borde börja jobba och skaffa eget boende? hmmm, klurigt ;)

Men nu har jag ingenting att göra, men så kom jag på. Jag har en snygg bil som råkar vara Cab, över halvtank, ny metallicaskiva och det är 30 + i solen. What to doo??? Ja, ni kan tänka er ;)


BYYYE!

Ups and downs, downs, downs..



Fuck this, im out!

Swenglish



Heey, vet att bloggen blivit totalt bortglömd nu men det händer inte speciellt mycket i mitt liv nu som är intressant för andra att veta nåt om. Helt sjukt tråkigt. Ångest - Skulle jag förklara allt med just nu. Känner mig som när man lyssnar på en riktigt bra låt och känner att man kan göra allt man vill och man drömmer sig bort nåt så grymt och det känns som att man har hela världen i sina händer! Också tar den underbara, drömmande låten slut och back to reality..

Men. Med tanke på att allt handlar om pengar och vad andra tycker, (ja jag har faktiskt kommit på det, det är människor och pengar som styr över ditt liv, allt du ska göra, alla dina beslut, deal with it) man får bara fatta dom beslut som kan sluta i totalt jävla mörker själv, sen det man verkligen vill bestämma över, njaa. Not so much.
Så hur gör man då, om man inte har pengar eller är modig nog att säga ifrån? Det har jag inte kommit på en, återkommer om det, om inte någon annan vet? Sääg!

Har sagt till mig sj att i sommar blir det en resa iallafall och lite spännande kurser, med eller utan pengar, med eller utan människor, med eller utan någon eller någonting alls!

Så jag vet att jag sagt det förut, men jag säger det igen! Lyssna på den bästa låt du vet och dröm dig bort, dröm, dröm, dröm, ingen dröm för mycket dröm utan dröm som fan hur du vill! Och sen, andas, och do it!
Komigen, nu vänder vi uppochner på jorden på det bästa sätt man skulle kunna göra det på!



Puss

RSS 2.0