In my head..


Hejhopp.
Länge sen jag skrev men det är ju så jobbigt! Skolan idag var minst sagt onödig! Gjorde inte mkt mer än att bara sitta på samma jäkla stol och läsa religion, tur jag hade tjejerna med för dom hittade på olika sätt att underhålla, såsom roligt klipp på youtube! ;) HAHA. najs, sen åkte jag med Anna hem, jättetack för det såå skönt! Mådde inte alls bra när jag kom hem och visste inte vad jag skulle göra om jag skulle sova, äta eller spy. Jag gjorde mat iaf, åt, kollade lite på tv, sen kom johan och la sig bredvid mig i sängen och då somnade jag, hahaah, nu har jag vaknat igen och käkat en macka och en lussebulle, :) MMMMMMMMN!

Kom på en ganska knepig fundering, så som jag brukar komma att tänka på ganska ofta, ;)
Tänk om jag hade en klocka som kunde stoppa, spola tillbaks och fram tiden, också skulle jag trycka på paus sen skulle jag ta en uppsats av vickis som hon skrivit klart och sen spola tillbaka tiden och lämna in den uppgiften.
Undra om vickis då skulle skriva om precis samma sak? Isåfall skulle ju hon kopiera mig, det var iaf vad alla skulle tro, (a) hahahaha, elakt. Jag önskar att jag hade en sån klocka! Vad lätt allting skulle vara då.. suck.

Jaja nu ska jag kila och ta ett bad, najs, hoppas jag inte somnar bara ! ;) Hejsvejs!


Fiijah          v

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



Hejsan! idag har jag varit inne i gävle och försökt hitta lite julklappar, men, ja som sagt försökte, haha ! köpte en tröja åt mig, halsduk, t-shirt åt johan, och sen lite småsaker så ja några klappar har ja ju :p men låångt ifrån alla och jag har 200 :- kvar! VAFAN.. tur att jag snart fyller år, tråkigt att använda dom pengarna till julklappar  bara menmen.. måste man så!

nu ska jag kila och plugga lite och städa mitt rum, kul lördag va? japp.
hejsvejs

usch..



Hejsan, sitter i skolan nu, satt först ensam men så började det välla in en massa elever från ettan, och det kan ju bara säga en sak eller hur? Ja. precis, kaos! gnäll, skrik, blablabla! hahahah, menmen man har ju varit där å..
Mår egentligen inge bra men eftersom att jag och Malin har möte om projektarbete måste jag stanna kvar så, ja lika bra.. har iaf gryyyyymt tråkigt medans jag försöker skriva historia, jippie.. nat.

Imon är det iaf fredag! asnajs, kommer nog bli mys hela helgen med älsk för typ alla ska bort, menmen de blir ju bra! ska kila nu, hej.

puuuahaha



Det blir en bild för jag orkar inte skriva ! hejs

New Moon! Underbart..



Tjolahopp! Igårkväll/natt var jag alltså på Twilight/New Moon på bio:)
Började klockan halv tio och Marie kom och hämtade mej halv nio, sen hämtade vi Anna och Ludde som också skulle med! När vi kom in handlade vi såklart lite gott , sen började Twilight, kul att man fick en chans till att se den på bio eftersom att jag inte hann se den medans den gick förra året, antagligen för att jag då inte läst böckerna och inte blivit besatt ännu, haha !  Iaf så kollade vi på den och den var lika bra som vanligt ;)
När första filmen var slut var det paus, ett quiz också så man kunde vinna afficher! jag ville vinna och jag kunde nästan alla frågor men jag fick inte svara på dom dumma frågorna, humpf! surt.. Jag och Marie som suttit och pluggat hela gårdagen! ahahaha orättvist!
Sen började andra filmen, alltså New Moon som man längtat efter ett tag nu att se! jag var totalt berädd på att bli mycket besviken, men det blev jag inte! Filnmen var faktiskt hur bra som helst! ;D Svårt att jämföra med boken såklart eftersom att den är helt otrolig men den var bra! Vissa saker som var lite knepiga men så är det. :)
Jag är iaf mkt nöjd med kvällen! mycket :D tack för det brudar, och tack för skjutsen Marie !

Det är bara det att jag är lite tillbaka i twilight-ångesten, hmmmmmm. Typiskt! menmen
Nu ska jag återgå till engelskan och vänta på att Malin hör av sig om körkortet ! spännande :D
Puss

Fiijah      v

New Moon ikväll!


Hellu, sitter hemma nu och taggar bio! Känner mej ganska rastlös för jag vill bara åka dit nu (a) haha!
taggatagga! I skolan idag gjorde vi ingentng, hade ingen lektion utan satt bara och skrev lite historia :)
apropå historia, här kommer det en rolig en ;)

Det var vinter och några norrmän och svenskar hade en fisketävling. Norrbaggarna
hörde att svenskarna hade fått massor av fisk och skickade över en spion.
När spionen kom tillbaka ropade han:
- Grabbar, grabbar, de borrar hål i isen!!



Byyye! Fiijah        v


1

Skoooolan suuuuuger !

todaaaay



Hellojsan! Har sovit länge idag! Vaknde först sju, sen tio och sen tolv hahah, hur skönt som helst! :) älskar sovmorgon. Sedan dess har jag gått runt i trosor och en stor t-shirt och även kollat på nyaste one tree hill ! ;D
Åt nyss också, käkade snitzel, potatis och bea, gott :) Nu ska jag börja göra mig iordning innan bussen går, åker in på tre bussen idag på en lektion, najs ;) Byebye


Fiijah      v

är man knäpp så är man..?


Vet ni!? Jag nös alldeles nyss, en jättenys så fick jag jätteont i huvudet! :O stackars mej..


Bullen till korven:
- Hade de inte varit godare med korv med bulle istället för bröd?
- Men hallå, din dumma bulle, bulle är ju också bröd!

Så tänkte jag alldeles nyss.


Har ni hört om fiskmåsen som lära banta för att passa i fiskmås-tant agdas fula tröja?
- Inte jag heller! För ofta fiskmåsar skulle behöva tröjor liksom? Dom är fula ändå..


Ja.......................Godnatt

Guggiluggen glogg ?



Yes jag är fortfarande vaken, är ni verkligen förvånade? Det är fortfarande kväll för mig.
Sitter och lyssnar på bra mcik medans jag kollar på balklänningar, så satans svårt ju!  Men har hittat en bra sida nu, äntligen ! :D Men jag tänker inte avslöja vad den heter, nejnej. Den sidan är min , mohahaha. Imon ska jag prata med mamma om man kanske ska specialbeställa, vet att det är långt kvar men det är massor som ska fixas och om man specialbeställer blir den inte klar förens på flera månader så det är lika bra att vara ute i tid. Hellre för tidigt än för sent ute.

Men nu ska jag ladda hem lite musik och sen lyssna på den (a) Sen kanske jag ska sova, om jag kan.
Jag har gjort en koja idag, hahahaha satte fast ett jättelakan över sängen och en liten lampa under, hihi, Johan somnade fortare än vanligt (ca tre sek istället för fem) bara för att jag gjort en sån mycig koja säkert ! ;) HAH.
Aja, nu ska ja fortsätta leta, suck.. Heeeej. (Vad det gäller rubriken - ...Jag vet inte, kanske var det jag tänkte när jag skrev, hm)


Fiijah        v

pleas help



Heej. Sov över imorse och vaknade klockan elva, kunde inte ens njuta av att jag sovit så länge utan kastade mig panikslaget upp ur sängen och sprang sedan runt i huset kanske tio min utan att göra någonting vettigt. Men när jag väl fattade att jag hade sovit över och missat bussen så satte jag mig i trappen och stirrade framför mig i ca fem min. Sen vaknade jag till och började göra mig iordning! haha, knäpp. Även fast jag missade en lektion bara kändes det jättedumt att ta mig till skolan alldeles försent, menmen what to do liksom.
På religionen skulle vi få tillbaka proven från förre veckan och jag och malin satt och grämde oss för hur dåliga resultat vi skulle ha! Men med ett G+ kändes allt genast mycket bättre ! wonderful. Gjorde även ett omprov på samhällen och även fast jag verkligen inte har en aning om hur det gick känns det bra att jag gjort ännu ett försök till G. Tack Olov som ställde upp med att ha omprov idag! :)

När jag kom hem var jag utsvulten!! Hade inte ätit någonting alls på hela dagen så det blev steka fiskpinnar på direkten, haha jag åt upp nästan ett helt fiskpinnepaket, my gosh.... (; gött vare, tills jag ätit upp alla för då fick jag ont i magen och mådde illa, hua! meeenmen.
Nu ska jag ta det lungt och kolla på en film, sköönt, tagga ner lite.Sen kommer älsk och myser efter träningen,  Puss


Fiijah      v

natt-tankar!



Sitter och pluggar i sängen nu medans johan ligger bredvid och sover sedan ca två timmar tillbaka.
Orkar egentligen inte ta mig till skolan imorgon alls. Känns så otroligt jobbigt och jag mår dåligt bara av att tänka på det. Det värsta är att jag inte vågar gå till skolan, jag är helt enkelt rädd för att gå till skolan, det låter hemskt och jag blir inte mobbad eller så! Verkligen inte jag har dom mest underbara vännerna i skolan, tack och lov för det.. Men jag har rester i nästan alla ämnen och det är så mycket jag ska göra och just nu är det så mycket att jag blandar ihop allting och glömmer bort en massa saker, jag vet till exempel inte vad som är roligt just nu under den här perioden? Självklart mår jag alltid bra av att vara med johan och mina vänner men, om någon skulle fråga - vad tycker du är roligt, om du fick göra precis vad som helst i hela världen vad skulle det vara!? då skulle jag nog säga, jag vet inte.. just nu vet jag verkligen inte. Jag vet att det inte bara är mig den är jobbig för men jag tror jag börjar ge upp, eller jag vet redan att jag har gett upp för länge sen, det händer så mycket mellan allt och alla nu så jag vet inte vad som är upp eller ner. Jag har hamnat i en svacka och det kommer nog ta ett tag innan jag kommer upp ur den.. Men jag måste bara säga det. Tack Johan och alla mina underbara vänner som står vid min sida vad som än händer, jag vet verkligen vilka som alltid finns där och ni får mig att aldrig ge upp helt! Tack för att ni finns och för att ni står ut! tack.. <3

Sen måste jag ju bara berätta en sak! Jag hittade en låt helt av en slump när jag lyssnade på musik som jag har letat efter i evigheter! Sen första gången jag hörde den på One tree hill har jag älskat den (a) Nu hittade jag den och då började jag gråta, hahaha! ojoj.. Nu ska jag ge upp plugget för idag och lyssna på den låten hela natten!
Älskar Gavin DeGraw! lööööööööööve. (a) aja godnatt!


Fiijah      v

Someday you will understand bitch..



Shaaa. Jag vet länge sen jag uppdaterade med det finns liksom så mkt annat än att skriva blogg. också är det lite segt och tråkigt, men ändå är det ju ingen som läser min blogg så det är lugnt ändå ! ;)
Idag kom pappas fars-dag present iaf, ja jag beställde hem en liten rolig grej från Coolstuff.se - en sida som jag förövrigt blivit lite galen i! Kommer nog inhandla många klappar där iår ;)! Yes.
Iaf, jag klickade hem en såkallad Soundracer! En leksak som du sätter i bilen kopplad till högtalarna, när du sedan startar bilen känner den av motorns ljud och rörelser, så när man gasar, kopplar, växlar ja U name it låter den precis som en V8 (Okej, jag har hört en äkta V8 och den låter inte exakt, men mycket bättre än jag trodde iaf!) Hur cool som helst iaf! Vi blev imponerade allihopa och hoppade lite av glädje i smyg, haha. Sen skulle pappa såklart åka och visa sin present, började att vi åkte till Micke som också blev helt till sig och skulle också köpa en!
Sen åkte vi vidare till farfar som också blev imponerad, haha ja. En bra present verkade det som iaf och jag kommer självklart låna den! Jag menar i min bil med booster högtalare med dunderbasen kommer den låta som en V12!! hahahahah, Men jag måste komma ihåg att inte spränga högtalarna som jag gjorde med den i mitt rum för några år sedan ehm, mer om det ska vi inte tala om..

Skolan idag var.. onödig! Hade knappt en lektion då det var systemkrasch på datorerna och utan dator kan vi inte jobba så då fick vi åka hem :D När jag kom hem stack jag till ica och skulle köpa lunch men köpte istället en juice och en melon, hahahaha. bra sofia..
Sen dess har jag pluggat religion fast jag kan fortfarande inte så mkt och börjar bli lite nervös för imon ehmmm.. help. Menmen, det ska väl lösa sej på ett eller annat vis! :) Imon har jag även körlektion :D Min andra körlektion och jag är lite rädd för jag kommer att vara astrött imon klockan åtta nu när jag är inställd på den sovmorgon jag vanligtvis har på tisdagar :p Men jag kan inte säga mer en att det är lätt värt det! Fatta najs med körkort liksom :D Jag har ju bil så vad väntar jag på? Jo jag vet, att fylla 18? suck.. Men snart så! :D Det är du och jag Anna, tillsammans hand i hand lalalala. men jag skojar haha men vi är inte ensamma iaf!

Nu ska jag kila ner och äta lite nudlar igen.. haha sen ska jag packa lite grejer och sticka till jäderfors och mysa lite med älsk och tagga till körning imon! och plugg såklart.. det får vi inte glömma. :)

Puss på er !

Fiijah         v

Ride on, ride on!



YOOOOOO! Kom nyss hem från Church street saloon, varit och käkat lyx me älsk;) mysans men nu är vi panka båda två haha, men d vare lätt värt, supergod mat och coolt tema, tycker jag som alltid velat bli cowboy, hihi.
Men nu blire slapp! Hejs.

Fiijah      v

seeeeeegt



Hellu, skolan igen men sista lektionen nu och det blir antagligen halv 11 bussen hem, skönt ! Då ska jag fixa mat åt mej och bror som är hemma sjuk (han blev sjuk av svinsprutan). Snäll är jag! Hoppas jag hittar på nåt gött.

Nu säger läraren att vi ska in och prata med henne om hur långt vi hunnit, antagligen så kommer jag inte hinna på bussen? Isåfall dör jag.. Måste ju verkligen hem och äta, mår så satans illa just nu och ont i ryggen har ja också. fandå. Annars åker jag hem ändå.. Skulle ju behöva gå typ nu egentligen men..
aja ska kila nu iaf och försöka skriva klart, seyyyyya

Fiijah       v

Study, stuuuuudy



Hallå, sitter i skolan nu och har precis haft första lektionen klart :) Nu har vi typ håltimme och jag sitter pch väntar på foto, är jättetrött och förkyld men det spelar ingen roll för jag kan inte missa nåt i skolan mer.. Och foto är ju alltid kul så kanske blir man lite piggare om man får någon rolig uppgift! Man kan ju hoppas iaf ;)
Foto är det enda ämnet som jag tycker det är roligt att få uppgifter i, jag menar som den förra uppgiften vi hade "Bortglömt" skoj tycker jag :D

Idag ska jag plugga psykologi som en tok! Har faktiskt läst tidigare men ingenting fastnar av att man bara läser rakt av 50 sidor i en satans bok. Helt sjukt, hela klassen gick och sa att vi inte kunde och att vi inte skulle kunna göra provet på fredagen eftersom att vi inte haft tillräckligt med tid eller hjälp för att kunna göra det bra. - Det kan ni visste, fick vi till svar.. Puh, surt! Jag som redan har så massa rester behöver verkligen inte mer, satans fan då..! Men det är väl bara att finna sig i det och förstöra hela kvällen och sen bita ihop och göra så gott man kan.

Nu ska jag kila iväg och läsa lite om kommunismen som vi har som arbete på Historian, Helt okej faktiskt eftersom att det är ganska intressant, det enda problemet med att skriva ett arbete på det är att man har begröänsad tid på dig, segans haha, menmen det ska väl gå:) Seeya!

Fiijah     v

Ett osamanhängande, obetydligt inlägg..



Hellu ! Haft en riktigt seg och lång dag idag så ska bara samanfatta den lite kort.
Började med att jag, malin och frida åkte in på mattestuga som började klockan åtta, sen gick jag och malin till "våran" skola och drack kaffe och fikade, haha malin hade nämligen fått en söt termos i present ;D
När vi suttit i iaf två timmar hade vi samhäll, jag höll på att slå någon på den lektionen, så irriterad, det kliade och sprätte i benen mer än någonsin! Hatar det. Läraren sa att vi skulle få gå ut och jobba men det var bara det att han pratade jätte lääääääänge, och sen skulle vi kolla på en film också på 15 min, så slog han på filmen, men ingen hörde vad dom sa för ljudet var konstigt så man hörde bara mummel, men ändå, även fast han hämtar en ny film står han och kollar tills den filmen tar slut, sätter sedan i samma film fast med bättre ljud, vi kollade alltså på samma film två gånger och jag hörde lika lite båda gångerna.. När vi tillslut kollat klart fanns det ingen tid till att jobba.......... förstå min ilska.
Sen hade vi lunch, världens vidrigaste mat. no more coments.
Psykologi, Ulla pratade lite sen fick vi jobba sj så vi satte oss vid datorn och glodde, tiden sniglade sig fram, sen historia som var ändrat till religion, genomgång, seeegt.
Efter detta är det EN HEL JÄVLA LEKTION KVAR! (jag hade tur och fann en chokladkola i väskan så jag slapp svimma på golvet och dö den plågsama död jag såg framför mig) Filosofi... Som tur var (TACK OCH LOV!) hade vi bara mentorsgrejer och sen fick vi gå så man kunde åka hem och jobba lite, även fast vi slutade tidigare kom vi hem runt fem tiden. sucks! Men så när jag kommer hem, dundrar upp på mitt rum med ett dåligt humör. Möts jag av levande ljus, godis och gott och en glad och älskad johan, däääääääääär räddades min dag! TACK<3
Jag satte mig och åt godis och laddade hem musik, mycket nöjd och glad, en helomvändning kan jag lova! Men johan tyckte det var roligare att prata med pappa och farfar nere i köket.
Nu ska johan bada och jag ska .. ja, börja läsa ;) deeeedu Anna! GO.
Imon har vi sovmorgon och jag börjar 12 ! mmm vad jag ska goosa  när johan kliver upp klockan sju (a) elakt men paypack fells gooood! ;) seeya!


Fiijah         v

Dagens glädjehöjare.



Alla älskar vi choklad, iallafall alla vi normala. Är man kvinna är man även automatiskt galen i choklad, jag vet iallafall att jag är det. Jag och min underbara vän Malin är nog dom som älskar choklad mest skulle jag tro ;)
Men då tänker du, antagligen som alla andra också gör att man ska inte äta choklad för det är onyttigt, och man blir tjock. Här får ni några punkter som kommer få dig att känna dig lite bättre till mods, jag vet att det funkade för mig iaf ;) Här har ni kära ni! :

  • Choklad innehåller koffein, theobromin och fenyletylamin som gör dig pigg, glad och kåt.
  • Choklad innehåller kakaosmör som sänker kolesterolhalten.
  • Choklad har en hög fenolhalt. Detta motverkar hjärt- och kärlsjukdomar.
  • Choklad innehåller tanniner som motverkar karies.
  • Jag funderar på att köpa en Chokladfontän tills jag fyller år! Fatta va coolt att ha en fontän med massa choklad och sen jordgubbar att doppa! mums! Alla skulle älska det. Tänk er själva bara ! Choklasfontän, mmmmn.
    Ja, ska fundera på det, om ni skulle inspireras och köpa en chokladfontän, snälla ni. Bjud hem mig ;)

    Källa: Coolstuff.se

    Nu ska jag packa ihop grejer sen blir de jäderfors! seeeeeeya babes.
    Fiijah            v


    It´s a big day for a little girl growing up..



    Hellu, länge sen jag skrev igen nu :) seeg är ja, men orkar inte haha. Igår var första skoldagen iaf efter lovet, aastråkigt och jobbigt, känns inte alls bra! Men den dagen spenderades med klassen i huvudstaden! Hade inte jättekul men mkt bättre än att sitta i ett tråkigt klassrum! Okejdå lite kul var det för det blev massor med skratt, särskilt när vi skulle dela in oss i grupper och leka länder som skulle skapa konflikter med varandra och så.. Sen gubben som vi hade som "lärare" då, HAHAHAHAHA - allt jag har att säga om det (x skojs. Kom hem halv nio tiden och det blev lite panik för Gustav ringde och hade gjort sig illa på träningen så pappa och han måste åka in på akuten, det blev raka vägen hem och hjälpa till med lite grejer eftersom mamma också först skulle följa med men det var ju inte så allvarligt så det blidde ingen fara :) Trodde först att han hade brutit nyckelbenet, men sen visade det sig att han nog bara hade fått axeln ur led. Så sen när han kom hem hade han bandage lindat runt armen, och såååååååå ont (Min bror är mkt bra på att överdriva saker ;) men det gick ju bra så.

    Idag börjar jag kvart över två.. Sitter hemma i soffan just nu och fryser, askallt! Tänkte göra lite mat och sen pligga lite psykologi innan jag sticker till skolan :) Idag är det också en stor dag! min lilla flicka MALIN ANDERSSON fyller 18! Hon är alltså vuxen nu! GRATTIS !!!!!!! :D Hoppas du får en minnesvärd födelsedag!<3 Nu ska jag kila iväg iaf, smell ya later.

    En liten dikt också, från en låt med Anton och affe (Yes, A&A is back in Fiijah ears ;)
    Du viskade mitt namn och jag ryste i hela kroppen, tårar har runnit till den sista droppen, Du har rest mig upp varje gång jag nått botten, du har vart ljuset som gett mig det hoppet. En börda som jag inte klarar av, men jag vet att du kan återskapa mitt gamla jag. Bakom vissna rosor finner jag en solstråle, en blomma som aldrig vissnar med åren. Jag vet att ingenting kommer förbli heligt men låt oss leva förevigt. En gråskala i mitt liv, men jag finner ändå ljuset när du finns bredvid. Det kan vara svårt att tro dom orden, miljorner stjärnor men bara en på jorden. Jag faller direkt när du ser på mig, det finns så mycket som du har gett mig, en gåva som inte rörs av någon annan, så vad som än händer kan du stanna hos mig.

    Fiijah v

    RSS 2.0