Lovely day?



Hej, hallå, godkväll eller vad ni än vill höra.. Nu har alla gäster åkt hem och jag är trött, trött och ännu tröttare!
Mätt är jag också för den delen, och det är inte för den enorma smörgåstårtan vi hade utan tårtan därefter, jag tycker nämligen inte om smörgåstårta! Så ni små sötnosar som önskar det på min 18-års dag kan fetglömma! ;) sry! Men jag kommer ha massa gott ändå! aja. långt kvar ännu.... suck!
Carro och jag har pratat massa och sen kollade vi på lite One tree hill, like usual :) Så härligt att träffa henne !! my dear, dear friend. Imon har jag massa plugg, eller ja , ska göra klart det ikväll (WHAAAAAT) men kommer antagligen inte att hinna så det blir nog lite panikplugg imon på första håltimmen, school kills me...

Jag är lite kär i den här snyggingen ! ;)



Dont you? ;)

snabba ryck



Hellu, ! nu är jag äntligen hemma! somnar snart! grrr.. men nu kommer folk hej.

morning!



Godmorgon! Har sovmorgon till klockan kvart i elva idag, så jag åker på tiobussen :D Barukar egentligen sova länge när jag har sovmorgon men idag vaknade jag åtta när Johan skulle åka och då kunde jag inte sova längre så jag klev upp, ganska skönt, kan jag ta det lugnt! :) naais.
Idag fyller även mamma år! :D 43 år! GRATTIS på henne! Så idag blir det kalas ;D .

Nej, nu ska jag börja göra mig iordning! ha en bra dag! hejsvejs!

Nu ska jag mysa ner mig



Hellu, nu ska vi gå och lägga oss :) Hoppas alla haft en bra dag, det har iallafall jag, eller helt okej iaf, mysigt med fika med fina tjejer! loveit ;D Godnatt!

Hejhej



Hej! Sitter och kollar på MTV och äter oss död på muffins! Marie har gått hem och nu är Anna och Malin kvar ! :D mysans!  MALIN SÄGER HEJ INTE ANNA, ;)
jag ar stora bokstäver för att ekorrar bor i träd. Hejdå


Im awaake!



Godmorgon! Kom nyss hem med bussen från jäderfors, ganska trött fortfarande menmen :) Ingen idé att gå och lägga sig igen ;) haha, kommr ändå aldrig att kunna somna så :D blir nog sova lite tidigare inatt bara, naat!
Muffinsana blev väldigt populära iaf! Idag kommer Malin, Anna och Marie och ska fika hos mej och alla muffins är slut så jag får baka igen innan dom kommer ;) haha, hoppas bara att dom blir lika bra! :S
Men nu ska jag snart åka till iCA och handla nåt att äta till lunch :) seeya all!


Fiijah           v

Hundskit



Hellu, nu har jag bakat klart och sitter med en nybakad muffins och kall mjölk! mmmmmn! kan det blir bättre :D
Nu sitter hela familjen bänkade framför tv:n och kollar på Idol, fast inte jag, jag sitter vid datorn, haha tkr det bästa är över nuså ;) Jag menar, falsksångarna som man skrattar åt är ju borta.. hehe!
Men nu ska jag packa mina grejer och sen vila en stund för jag har ont i magen av alla muffinsar! Men goda blev dom, haha jag är bäst på att baka! det började med att allting blev fel och muffinsarna såg ut som ihoptryckta hundbajsar i muffinsformar men när man smakade dom (ja, jag vågade faktiskt smaka eftersom att jag visste vad dom inehöll, alltså inte bajs!) och dom var faktiskt riktigt goda! Mmmmn, smakade som småa kladdkakor, mumma! :) Men som sagt, en räcker annars får man ont i magen! ;)

Åh jag måste säga det, jag älskar den reklamen när den börjar med en konståkare som åker och det är lugn musik, också kommer det en hockeyspelare och tacklar ner honom! haha, askul. ;) precis som det ska vara!
Men vad gör jag kvar här nu!? jag sa ju just att jag skulle kila, hmm, nu går jag. hej.. ;)

Fiijah        v

mmmmmn!



Hallå, sitter och skriver mitt i muffinbaket! har dragit ut på tiden läänge och när jag väl skulle baka kom jag på att vi inte hade mjöl, men nu är jag hemma igen efter att ha handlat den sista ingrediensen! :)
Hoppas verkligen att alla hemma i jäderfors blir glada nudå när dom tjatat, hehe!
funderar på att bjuda hit malin på en nybakt muffins innan jag tar halv tio bussen :) mysans! får sedå hur mkt jag hinner.. Men nu måste jag fortsätta baka ;) seeya!

bakalitenkaka



Nu ska jag baka muffins snart, :) hehe, först blev jag tvingad och då tänkte ja inte göra men nu blev jag sugen på mina goda chokladmuffins så det är bara att sätta igång att baka ;) ska åka och handla ingredienser nu! hejs!

Tråkig start



Shoo, sitter fortfarande i skolan och vöntar på att engelkan ska börja.. Otroligt segt eftersom att hälften av klassen åkt hem för läänge sen! Usch, jobbigt, jobbigt. Trött är jag också så orkar egentligen inte alls sitta här nu, menmen,  what to do liksom. :)
Malin och Marie gick nyss och käkade och jag sitter kvar här och skriver, Anna, Elin och Erika sitter på andra sidan och kollar på vovvsar :)

Idag har jag inga planer alls, annat än att plugga då såklart, men det är väl som det är, hoppas på att jag inte behöver sitta hela natten nu med massa böcker och läsa tills jag inte ser nåt mer ens, kanske blir jäderfors ikväll tror ja så då kommer jag ändå inte orka pugga, men imon är jag iaf nästan ledig, om man ens behöver gå på religionen :) För då ÄR jag ledig, wee, skulle vara väldigt skönt iaf! Meen,  nu har jag ingenting att skriva mer, haha blir lite uttjatat och tråkigt.. hmm, kan ju lägga in en rolig historia, det är aldrig fel :D

Familjen Jonsson hade inga barn och beslöt sig för att hyra in en man som skulle kunna göra frun gravid. På samma dag som mannen skulle komma kysste herr Jonsson sin fru och sade:
- Jag går nu. Mannen borde komma om några minuter.
En halvtimme senare kom, helt av en slump, en barnfotograf förbi och ringde på.
- God morgon, frun. Du känner mig kanske inte, men jag har kommit för att...
- Åh, du behöver inte förklara. Jag har väntat på dig, avbröt fru Jonsson.
- Verkligen? svarade fotografen. Vad roligt! Jag specialiserar mig på barn.
- Det var det jag och min man hoppades på. Kom in och slå dig ner. Var ska vi börja? frågade fru Jonsson och rodnade.
- Låt mig sköta alltihop. Jag brukar försöka med två i badkaret, en på soffan och kanske ett par i sängen också. Ibland är vardagsrumsgolvet också rätt kul - då kan man verkligen breda ut sig.
- Badkaret och vardagsrumsgolvet?" frågade fru Jonsson. Inte undra på att inte jag och Harry fick till det.
- Ja, frun, ingen kan ju garantera att resultatet blir lyckat varje gång. Men om vi försöker med flera olika ställningar och jag tar från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att du blir nöjd.
- Jag hoppas vi kan få det gjort snabbt, flämtade fru Jonsson.
- Frun, i mitt yrke måste en man ta god tid på sig. Jag skulle gärna vilja göra det på fem minuter, men då skulle du nog bli ganska besviken.
- Hur kunde du gissa det? frågade fru Jonsson. Mannen tog nu fram några barnbilder ur sin väska.
- Den här kom till på en buss i centrala Stockholm, sade han.
- Herregud! skrek fru Jonsson.
- Och de här tvillingarna blev väldigt bra, med tanke på hur krånglig deras mor var.
- Krånglig?
- Ja, jag var tvungen att ta henne till parken för att få jobbet gjort ordentligt. Folk trängde sig hela tiden på för att se. Och de trängde sig på i tre timmar.
- Tre timmar?
- Ja, och mamman gnällde och skrek hela tiden så jag kunde knappt koncentrera mig. Sedan började det skymma, så jag fick skynda mig. Jag packade inte ihop förrän ekorrarna började gnaga på min utrustning.
- Började de gnaga på din utrustning?
- Det stämmer, sade mannen. Nå, jag ska bara ta fram mitt stativ så ska vi sätta igång.
- Stativ? frågade fru Jonsson oroligt.
- Ja, jag måste ha ett stativ att lägga grejerna på. Det är alldeles för tungt att hålla i när jag gör mig beredd. Frun? Frun? Herregud, hon svimmade!

Varsegooo ;)


Morgonmorgon!



Godmorgon! Sitter i skolan nu med Anna, Malin och Malin :D Har samhäll, hur tråkigt som helst!
Menmen, slutar skaplig tid idag då :) bara att kämpa på i guess! Men nu ska vi kila in till klassrummet igen ! :)
Kram!

Fiijah     v

vovvsanplutt



Ellu, dags att sova nu! Men jag saknar hippan jättemkt, haha helt sjukt, jag har haft henne en dag och en natt och blev ändå såå fäst vid henne ;) haha, Men det går inte att undvika att tycka om Annas hundar!
Anna, när jag skaffar hund ska du få hjälpa mig träna upp den ;) hihi.
Fick veta att jag hade en massa, massa plugg idag, men jag orkade inte göra så mkt då för klockan var rätt sent, visst nu är hon ännu senare men jag är faktiskt trött :) härligt, ska krypa ner nu så jag kommer upp imon för vi börjar tidigt! fy.. Godnatt!

Fiijah      v

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah



Usch, det är tomt, tyst.. Jag känner mig ensam!

Hippansippan!



Det är tur att det är Annas vovve och ingen annans för då hade jag aldrig lämnat tillbaka henne! Så mysigt att ha en hund i huset (: Alla här hemma är lite kära i henne för hon har varit helt underbar tycker ja :D myshund.
Som sagt det är tur hon bor hos Anna för ingen hund kan ha det bättre än hos henne! :)
Om en timme ungefär ska jag nog åka med malin hem till Anna och vi ska lämna av hundrna där, haha det kommer bli tomt här hemma, fast jag kommer allafall kunna gå på toa utan att någon skäller utanför tills jag kommer ut igen ;) Fast jag kommer nog att sakna det också, hihi, tur att jag kan hälsa på när jag vill :D!

Nu har jag precis druckit varm choklad med grädde, inte för att jag frös, nej jag fryser aldrig, utan för att det är gott och för jag tycker det hör hösten till! :) Ska köpa sånnahär goda små marshmallows också som man kan ha i :) mumma! Ser fram emot höstlovet! Tänk så många mysiga kvällar vi kommer att ha :D Men varm choklad, nybakta scones, te, bullar och filtar och filmer. ååh. och Halloween, jag älskar Halloween! :D Hur kul som helst, hoppas jag blir rädd i år, vill vara med om nåt skrämmande (inte allt för läskigt såklart ;)
Traditioner är väl det bästa som finns, och födelsedagar, jag älskar tex, Julafton, Påsk, Halloween, Födelsedagar, Alla<3dag, och alla lov, men vem gör inte det lixom? Nån dum jävel som tror den är nåt...               (a)

Men nej, nu får det vara nog! Nu ska jag skörda mina hallon på farmville och sen packa hippans grejor! :) hejsvejs!

Fiijah       v

Höstsöndag.



Hallå, sitter och kollar på the hills nu med hippan i knät ;) hon är väl inte allt för intresserad men ser rätt nöjd ut ändå ;D Nyss ute och gick med Malin och Ådi, satte oss i lekparken för att prata lite och kolla på alla fina höstfärger! Även planerat lite skoj saker som vi ska försöka hitta på :) najsnajs.. !
Sen gick vi ner i skogen och då blev hundarna galna av någon anledning, haha, både jag och Malin flög ;) Men det gick bra så :D

Nu ska jag njuta av min sista tid som hundägare ;) haha, sen ska hon tillbaka till mamma anna (; Grattis ännu en gång föresten , ni är grymma ;)! Ha en bra och inte allt för tråkig söndag allesammans!

Fiijah      v

Trött



Godmorgon, jag är sjuukt trött! Nu blir det en promenad igen får se om man piggnar till! seeya.

voff på er alla!



Hallå! Vet, inte hunnit skriva nåt idag men jag har haft fint besök hela dagen så jag har haft fullt upp hela tiden :D Nu har iaf hon somnat ;) Både lillvovvsan och Johan ligger på varsinn sida av mig i sängen och snarkar ;) haha!
Hon har hängt efter mig hela dagen idag och så fort jag rest mig har hon också gjort det, går jag iväg följer hon med, tillomed när jag var på toa satt hon utanför och väntade, hihi, jag känner mig omtyckt! like it ;) Nu förstår jag hur pyttipanna känner sej, fyrpelt (?) upp ;) hahah!

Tidigare idag var jag och mamma in till Gävle och shoppade lite, jag handlade en ny BH, två mössor, en t-shirt och leggins, hahah ;) nais! Sen käkade vi på Helt enkelt, dom har hur god mat som helst där! mmn! men dyyrt är det, minst sagt ;) Men det var det värt! Mamma&Sofia-dag :) mysans!
Sen har jag inte gjort mkt idag, långa många promenader bara, haha, gått säkert 8 promenader idag iaf, korta som långa ;) Men nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imon i skaplig tid :D
Måste även såklart säga GRATTIS till Anna och Wille som är bäst !!!!!!!!!!!! <3
Läs varför på hennes blogg: Modig77.blogg.se ! Godnatt.

Fiijah        v

YEEEEEEEEES!



Hallåj! Har nyss käkat pasta som mamma gjort, mums :) Idag mitt när jag höll på att städa ringde pappa med goda nyheter, och då fick jag sån energi så jag drog på mig träningskläder och joggingskor och gick ut och sprang, haha! Jag sprang och sprang och tillslut var jag uppe i kungsfors! helt otroligt, men då var jag trött och pappa fick komma och hämta mig (a) men jag känner mej iaf dukitg ;D !
Vad dom goda nyheterna är får ni kanske veta senare ;) ! Nu ska jag snart åka till jäderfors! Hejsvejs!

Fiijah         v

Finally friday again!



Hallå, Äntligen fredag! Längtat i en hel vecka nu ;) igen, haha !
Hade ingenting i skolan idag, började med att min mobil dött så jag vaknade inte förens nio typ så jag fick åka med johan in, men då hade jag redan missat första lektionen, som tur var visade det sig inte vara en allt för viktig lektion vilket var tur :) Så vi satt i ett grupprum jag, malin, malin och marie och pratade lite innan engelskan, men så fick vi jobba hemma på engelskan och sen också på projektarbetet :) Najs! Så jag och Malin som slutade då åkte hem :) mys!

Nu sitter jag på mitt rum och tänkte att jag skulle städa mitt skitiga rum, men jag kan verkligen inte städa utan hög musik, och då menar jag JÄTTEhög musik.. Så brände iordning en skiva och satte igång, drog på ljudet på högsta, det är bara det att jag har en ganska stor högtalare så det tog inte lång tid innan mamma kom upp med händerna för öronen och såg inte jätteglad ut konstigt nog (a) Hon hade nämnligen försökt prata i telefon men det var ingen av dom som hörde.. hehe, bara min musik ;)! Hög musik är väl det bästa som finns! Och musik som dessutom är bra blir ju inte bättre, men nu hamnade jag här istället för att bara lyssna på musiken och känna öronen domna bort för en stund ;) åh, nu vill jag åka på konsert! En ordentlig en.. Nästa år så jävlar! ;)
Ikväll blir det nog jäderfors för min del :) Ska försöka dra med Johan ut och fota lite! Älskar att åka runt och få kickar av att man får en eller två bilder som man nästan smälter när man ser dom sen :) lovely!

Imon ska jag till Gävle med mammi eftersom min garderob bara har sommarkläder.. haha, kanske kan bli liite kallt i höst och vinter, så det blir alltså höstshopping, men det är bara mamma som säger så, själv vill jag bara ah en BH, t-shirtar och nån snygg klänning, och dom snygga skorna som jag hittade när jag och malin var inne i valbo sist! Najs! Menmen, mamma brukar vara bra på att muta mej, hon betalar alltid om det är nåt hon gillar.. Som jeans tillexempel, jag hatar jeans....

Sen ska jag hämta vovve och vara hundvakt tills söndagen :D myyysans! Som Anna sa så får Johan passa sig så att han inte hamnar på golvet ;) tur för honom att jag har dubbelsäng!haha.
Ska bli skoj! Då kan jag och malin gå ut och gå med "våra" hundar som små mammor istället för med barnvagnar, ;) Jag skulle nog faktiskt föredra hundarna i några år till så.. (Y) Men jag vet inte med Malin ;)
Nu ska jag fortsätta städa lite och dunka musik! Passa er för att gå förbi här, och nej huset kommer inte att rasa.. tror jag!? ;)                           Oops, nu "råkade" jag rita på min vägg, så kan det gå när man inte tänker (a)

Fiijah         v


Lite halvtråkigabilder. (:



Hallå igen, var nyss ute och träffade mallan en snabbis :) alltid trevligt! :D
Har inte pluggat allt för mkt ida som jag sa att jag skulle göra, bara läst lite, vilket såklart är rätt bra för att vara mej ;) haha! Men nu kommer det lite bilder iaf som jag fotat . :) Här har du Anna!


Gillar den bilden :) Var kolsvart ute när jag fotade men tack vare blixten blev bilden ändå så pass ljus ;) Johans bil hjälper till också att få bilden lite cool ;D

Låång slutartid ;D gosh i love my camera! Lite tråkig men ändå.. heh

Hahaha, min mat idag! (x   Foodmonster!

eh, ja..

Avslutande bilden på trollskogen i järbo, yeah, deni sandvikare!!

Nu ska jag ut och gå ;) hejsvejs!

MAAT



Jag är huungrig! Undrar om jag ska koka potatis och bea och äta det och kyckling? Eller kött, hmm. ?
Nåt ska jag äta iaf, jag döör annars!

090924



Mooorning! Sitter nu och kollar på Rachel Ray och träkar lite, Johan skjutsade hem mej vid nio tiden innan han åkte till skolan. Ingen skola för mej idag eftersom vi bara har en lektion egentligen och då ska jag till tandläkaren så, blir lite plugg och så fram till dess i guess ;) Annars har jag inga planer för idag, kanske ska med ut med brudarna och plocka lite svamp sen ;) får la se om jag hinner med det :)!
Nu ska jag gå upp och borsta tänderna ;D haha, hejs!

Fiijah      v

Sista inlägget för idag?



Hejsan. Jag tror inte jag har lämnat datorn sen jag sist skrev ett blogginlägg, ganska länge sen nu, eller iaf länge för att sitta vid datorn, haha! Nu sitter jag och kollar på 2 1/2 men, det är ju hur bra som helt om ni frågar mej ;) haha. Snart är det Idol och sen ska jag ta bussen till jäderfors (:
Eftersom jag antagligen inte kommer skriva mer idag avslutar jag med en rolig historia. ;) Byye!


En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman:
- Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte här ifrån förens jag fått vad jag vill ha!
Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund men sa sedan:
- Okej då, välj ut en av mina flickor.
- Har någon av dem någon sjukdom?
- Naturligtvis inte! sa Bordellmamman.
Men pojken påpekade:
- Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!
Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:
- Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?
Han svarade, om än lite motvilligt:
- Jo, ikväll när jag kommer hem skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så kommer jag att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem kommer han spänna på morsan, och i morgon ligger hon som vanligt med brevbäraren. Och det e DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!

Ha en bra fortsatt onsdag! ;)

Fiijah     v


Seeecret!



Hellu, nu har mamma kommit hem och hon har matat sin lilla fågelunge som skreek efter mat när hon kom innanför dörren med matkassen! haha, nu är jag mätt men jag kan knappast säga att jag är belåten, trots att jag inte åt mkt mår jag illa! usch, antagligen för att jag inte ätit på hela dagen och åt nu, menmen. jag har iaf ätit :D
Nu kollar jag och mamma på Hells kitchen, hihi. skojskoj!

Det blir antagligen inte någon resa neråt i landet i helgen heller utan jag blir hemma och jag och johan ska leka mamma, pappa, hund med annas vovvse Hippie ;) haha! Eftersom jag älskar djur är jag överlycklig! wee, ska bara övertala mamma klart och sen prata med Anna så är det fixat :D mysans, då kan jag och malin ha mysiga hundpromenader eftersom hon ska ha Ådi!

Idag åker Vickis till Rodhos med familjen, ååh jag är inte alls svundsjuk, ehm.. eller så är jag det? ;) självklart! haha. Nu ska jag nog ut på en promenad ! hejsvejs!

Fiijah     v

trååkigt!



Hej igen, nu har jag kommit hem! Ja vi fick faktiskt åka med halv tre bussen, tack vare att det var Danne vi hade annars hade jag fortfarande suttit i skolan antagligen! Men tyvärr hade jag ingen mat hemma så jag är fortfarande hungrig! dödshungrig! börjar faktiskt bli lite farligt! Kom inte hit, ;) hah!
Pratade nyss med Johan i telefon, han verkade ha tråkigt för han hade inte riktigt någonting att prata om :) hah!
Nu sitter jag och kollar på The Tyra Banks show, det är faktiskt rätt bra :) Snart blir det också top model, tjoho, hehe. Men nu ska jag kila och städa undan lite (x seeeya!

Även : Grattis till Elin Björkman som fyller 18 idag! :)

Usch eller nåt.



Tjoho, sitter i skolan nu på håltimme, hade nyss provet som var muntligt som vi fick veta när vi kom dit! Shit, panik, det hade tanten inte sagt något om! Men det gick ganska bra ändå :) skönt..
Nu sitter vi och väntar på nästa lektion som är historia, börjar fem över två, kommer missa bussen precis det är jag säker på! Bussen går precis halv tre så jag tror inte att vi kommer hinna bli klar innan dess, skulle kolla på en kortfilm och sen skulle han prata lite sa han, så nä jag tror INTE att vi kommer att hinna.. grr.

Idag ska jag bara slappa! Har ingenting som jah behöver göra tills imon utan jag ska bara läsa lite i engelskaboken och det är ju inte såå jobbigt, ehm. Sen blir ddet nog jäderfors i guess :)
Har inte käkat nåt idag så jag börjar må lite illa nu, valde att hellre plugga och få ett godkänt på provet än att äta så det blev som det blev, och eftersom jag vaknade lite senare än jag skulle kunde jag heller inte äte frukost.. Så ja, hoppas verkligen att jag får åka på halv tre bussen så att jag kan äta snart annars svimmar jag väl! Eller bryter ihop om inte annat, sen har ju den dumma cafeterian börjat stänga så att man aldrig hinner handla en macka eller så, och tydligen så ska dom stänga snart också, helt stört.. Då dör man ju alla skoldagar då.
Menmen, nu ska jag kila iväg och göra nåt annat, hejsvejs!

Fiijah     v

yeeash



Shaa, Sitter nu och kollar på Idol med mami papi och bro (; Börjar fundera på om jag ska ta en macka i pausen men jag är inte säker för det känns som jag haft nåt i munnen hela dagen! haha, men ändå tror jag inte att jag kommer kunna låta bli för jag tycker om att ha något i munnen hela tiden (a) Haha! Matvrak......

Kollade nyss på andra avsnittet på sesong sju av One tree hill, spännande, börjar hända säker redan! Längtar redan till nästa tisdag ;) I helgen kanske jah blir hundvakt till en av Anna hundar! :D Om jag inte åker till Kalmar dåsåklart på hemligt uppdrag ! ;)  Men nu ska jag kolla och sen plugga massa hela natten! fyy. kommer inte bli nåt sova inatt nejnej. Men som tur är har jag sovmorgon imon så det är väl bra! :) byebye!

Fiijah          v

Something short.



Kan det bli bättre? Kan det bli värre?
Hur kan det blir bättre? Hur kan det bli värre?
Ska man tvingas välja?
Det känns som att jag ska hålla tyst.
Bara hålla med.
Det handlar ju inte om mej..
Men fan, vem försöker jag lura!
Klart det handlar om mig.
Jag är mitt upp i allt!
Mitt emellan!
Vissa tror allt är över när man själv mår bra.
Man tror att alla mår bra om man själv mår bra.
Men så är det inte, långt ifrån.
Man ska se till sina vänner.
Dom man älskar.
Dom som hjälpt dig igenom allt för att själv mår bra.
Se till att dom också mår bra.
Annars är allt förjäves.
Ingenting kommer bli sig likt..

090922



Helloo. Kom nyss hem från Malin, kollade på en skräckfilm som göte hade med sig som var lite halv äcklig!
Vissa vågade ju inte ens kolla, haha ;) Sen när filmen nästan var slut kom anna och alla hundar :D Jag blev glad då för jag älskar hennes hundar ;D haha.
Nu har jag nyss käkat och ska snart läsa psykologi! usch, jag kan verkligen intenting och är jättestressad, men det är väl som det är i guess..

Imon kommer det vara en ganska kort dag igen eftersom att en lektion är inställd och vi börjar ju ganska sent också så det kommer nog gå rätt bra, förutom provet då såklart.. hjälp!
Men nu ska ja sticka och försöka läsa lite. Ha de bra! Hej.

Fiijah      v

Crazy morning



Godmorgon! Det ringde nyss en försäljare, jag brukar aldrig svara när jag ser att det är sånna, men nu svarade jag iaf.. Såhär löd samtalet:

Jag: Mmm, hallå?
Försäljaren: Ja hej jag ringer från blablabla, vem talar jag med?
Jag: Mhm, Sofia..
Försäljaren: Jaha, är du Christers dotter?
Jag: ja..?
Försäljaren: Okej, och hur gammal är du?
Jag: 17.
Försäljaren: Jaha, ja jag gissade på 20 minst!
Jag: Eh, okej
Försäljaren: Jaa, men då får jag återkomma hejdå!
Jag: ah, hej..

Hmm, ska man ta det som en komplimang eller tvärtom om att han gissade på en 20+ som bodde hemma och levde på pappa.. haha, säg det.

Nu ska jag iallafall göra mig iordningn för ska snart med Malin till ica och handla morötter, haha. Sen blire det film tror jag :) Vi har ju studiedag idag, skönt men jag hade varit ledig idag ändå eftersom jag ändå inte har lektioner på tisdagar, hah, men klaga ska man ju inte göra, jag önskar bara att det var imon vi hade studiedag! Onsdagar är dom värsta dagarna, och imon har vi även prov.. Fuck.. Hej

Fiijah          v


M 090921



Hej, ja jag vet jag har inte skrivit nåt på länge, men jag har verkligen inte haft någonting arr skriva om.. hehe.
Kom nyss, eller inte nyss men för ett tag sen hem från skolan, känns så skönt!
Trodde att den här måndagen skulle bli hemsk men den blev kort och lugn! Ett prov men det gick...helt ok hoppas jag verkligen! Sen vid 11 tiden åkte jag med Anna hem från skolan och nu sitter jag här :D ska snart käka nudlar och wok!  mm. Inatt vaknade jag när johan skulle upp på praktik klockan två! Stackaren, men sen ringde han vid fyra och då hade det inte varit någon där när han kom dit så då ringde han och sa att han kom tillbaka igen, dumma gubbar.. haha, sen vaknade jag igen när han kom hem så sov vi ett tag till. Men så måste vi kliva upp sju för då fick johan skjutsa mig till skolan (a) ;D

Nu ska jag kila och göra mat och sen kolla på en film! :) hejsvejs!

Fiijah       v

Lördagseg



Hejsan, Jag har fortfarande ingentin att skriva om eftersom jag inte gjort nåt idag, bara varit ute med pappa och tagit ett bad. Senare ska ja hem till Malin iaf och umgås med folk! najs :D
JOO jag vet en sak ja kan skriva om ju! Johan gjorde 2 mån idag i matchen!!!!!!!!!!! Han är ju bara bäst! fast det visste jag ju redan ;) <3
Men nu ska jag göra mig iordning innan malin blir tokig på mig ;) Ha en bra lördag! :D Puss

Fiijah        v

nooooope



Hallå.. har absolut ingenting att skriva om! Bloggtorka.. kom nyss hem efter att varit ute och åkt med pappa och fotat lite :) najs, men nu ska ja kolla på en film! hejs.

Nattinatten!



Godkväll, eller godnatt eller vad man nu ska säga! Jag har nyss läst ett utan dom två kapitel i engelskaboken som vi har tills imon, det kommer att bli lite stress med det imon men det får väl gå.. Kommer nog ändå få lite tid över på Psykoligin för att läsa just.. psykologi, men det har jag ju tid för i helgen då :) Löser sej nog..
Jag och johan har tittat på min bebisfilm, usch pinsamt, inte för att jag skäms för att Johan ser det, nej jag hade tyckt det varit pinsamt även fast jag varit sj! hah.

Nu ska jag krypa ner och försöka sova iaf :) Kortdag imon vilket känns skönt! Kommer hinna fota en massa och sen kanske, kanske det blir bio också med älsk :D Hoppas, hoppas!
Men nog med att hoppas nu, nu ska jag som sagt försöka sova, hehe. Godnatt alla, hörs imon!




Fiijah       v

Short day



Hejsan! Idag var jag i skolan och åkte med johan in på morgonen, vi skulle börja klockan tjugo över nio så det var ju inte överdrivet tidigt jag fick kliva upp, men ändå var jag trött som tusan, haha! Lyckades vakna till ganska snabbt iaf :) Väl inne i skolan hade vi svenska och satt och lyssnade på läraren nästan hela lektionen! (den är typ 2 timmar) jag höll på att bli galen och ville inte alls sitta still. haha.
Efter den lektionen hade vi lunch så jag och malin satte oss vid ett bord på komvux med macka och fika,sen kom också anna och marie :D mumma, mke bättre än äckelkebabgrytan i skolan! Sen hade vi historia och genomgång hela lektionen där också suck. Inte konstigt att det kändes som man suttit på samma stol hela dagen! Efter historian slutade vi iaf och bestämde oss för att gå till hemmakväll ;) Malin hyrde film och vi köpte alla (Anna, Malin och Jag) lite godis att knapra på innan bussen skulle gå, sen gick vi ner på stan för ja skulle köpa skrivböcker till skolan vilket jag inte gjort ännu, haha lite sent ute kanske ;) menmen, nu är det gjort! Ville ha ett block med svampbob på men det var så dyrt att slänga ut på skrivböcker, så då blev det lite andra böcker:) fem för 60:- lite töntsnygga sådär (; hiihi!
Sen gick vi till rese och väntade på bussen :) Fick ju åka på halv tre bussen så vi var rätt nöjda :D
Nu är jag hemma och making big plans for my photoshoot for school ;) Fick en uppgift som faktiskt gav mig grymt många ideer, lite sam samma men :) Slutar tidigt imon så då ska ja tvinga johan att skjutsa runt mej och fota ;)


kollade just på den officiella New moon trailern på youtube nu. Det fanns saker jag reagerade på direkt som inte stämde! Fan, jag vill verkligen inte bli besviken  av den här filmen för jag tyckte att den här boken var den helt klart bästa boken.. Hoppas verkligen att jag inte blir besviken! Taggar! :D

Nu ska ja ner och kolla på Idol med mammi och pappi, bror är i juvas nu, faktiskt ganska avis!! Han ska ju få åka skidor, kommer ihåg alla våra läger till juvas, saknar.. hade såå kul allihopa! menmen, jag har dom allra bästa tiderna och vännerna nu och utan johan vore jag ingen så jag är mer än nöjd ändå :D Fast jag är avis ändå ;) hahahaha.. Slänger in en bild på min teckning som jag hållt på med hur länge som helst nu och är äntligtn.. ganska klar :) blev faktiskt ganska nöjd för en gångs skull! :D tell me what you think.

 
Orginalbilden på en av moster Gunillas underbara hannoveranare! :) Tyckte om denna bilden så jag försökte "rita av" den :)


Inte riktigt klar men jag menar, skitsamma (x

Nu ska jag dra ner ! Ha det bra, sista skoldagen imon så var glada för det! hoppas alla har nåt skoj att göra i helgen :) Jag har inga planer alls ännu, bara att jag och johan ska hitta på nåt imon :D skojskoj. hoppas ja.

Fiijah        v

Nada



Tja. Borstar tänderna nu, har nyss kollat på OTH med johan igen eftersom han inte sett det, jag är snäll ;)
Imorse var jag ju hos tandläkaren halv åtta och fyyfan va trött ja va! sen började jag 11 i skolan, usch. sista lektionen vi hade hade ja asont i huvudet och har mått dåligt sen dess, fy.. Menmen, sen kom johan hem och vi myste lite så nu är d bra igen :) Skolan imon.. Hinner inte skriva mer för batteriet dör snart så får kanske skriva lite mer imon :) Godnatt!


Fiijah       v

Gävle ikväll!



Hejsan, just nu sitter jag och väntar på att "Idol" ska börja, jag har suttit och väntat i ca två timmar eftersom jag inte haft så mkt annat att göra, haha. Kollade på det allra nyaste One tree hill avsnittet, första svsnittet på sjunde sesongen! yeeeeeeeh, som jag har längtat tills det ska bli premiär på den :D Dock var det bara premiär in the US igår och kommer nog inte börja sändas i Sverige på några månader, menmen.. Lite segt avsnitt men, bra :)
Har ju trots allt kollar på One tree hill hela dagen, har alla boxar som kommit ut hemma, haha nu väntar jag bara på att sjätte boxen ska komma ut så att jag får köpa den ;D Freak.

Har också hunnit att gå ut med Mallan en sväng :D mysmys! så länge sen jag träffade henne, pratade om det roliga jag missat i Berlin, hehe. Bra att dom hade skoj, men jag är ändå nöjd med att jag stannade hemma, känns skönt att jag inte ångrade mig som alla sa att jag skulle göra utan att jag bara känner en lättnad över att jag gjorde som jag själv ville. Jag låg ju ändå hemma i feber nästan hela den veckan så. Sen med mina tråkiga problem att sova och dom tiderna som resan innebar skulle faktiskt inte att funka, och sen skulle jag absolut sakna alla här hemma. Eller inte alla, men dom flesta ;) haha.

Nu ska jag skicka mitt samhällsarbete till min FC så att jag kan skriva ut den på skolan imorgon och redovisa, vilket jag hatar, det värsta jag vet är att redovisa inför folk, hoppas att många bestämmer sig för att stanna hemma imon som Malin sa att dom gjort i måndags, haha skulle vara en lättnad för mig. Inte för att jag inte tycker om min klass, jag hatar det ändå det spelar nästan ingen roll inför vem eller vilka jag redovisar.. Tur isåfall att det är min klass och inte någon annans ;) haha!
Sen ska jag göra en macka och varm choklad innan Idol och sen bär det av mot pojken i jäderfors över natten :D  Och imon är det som sagt tandläkaren , jag är grymt irriterad på det nu för jag måste åka in till halv åtta, det tar kanske tio min eller två timmar, jag har ingen aning! och jag börjar skolan typ 11. grr..
Men nu ska ja kila, får se hur morgondagen blir imon, bara att vänta och se men det känns som att det kommer bli ett helvete, en låång dag och tidig morgon och så, bläääää. Önska mig lycka till! :)  haha
Hej.
(PS. kom ihåg att det är idol i Gävle ikväll så håll utkik efter "kändisar"!) (:

Fiijah       v

Godmorgon..



Godmorgon! Eller ja, jag vaknade faktiskt för länge sen men ja. ;) jag tycke ändå att det fortfarande är morgon.
Idag är jag ledig, som nästan varje tisdag, eller vi har en lektion som är religion men man skulle inte behöva gå på den och då känns det onödigt att åka in om ja ändå inte mår jättebra, men det blir självklart plugg här hemma.. suck, känner verkligen inte för det idag! Senare kanske jag ska träffa Mallan också! ska bli massa skoj för det var jättelänge sen jag träffade henne :D Prata lite så kanske vi tar lite vimmelbilder eller så (X haha, skulle ju va skoj.

Nu ska jag gå ner och leta på mat i frysen , jag antar att vi inte har någonting hemma som duger för mej så jag får väl antagligen vänta tills mamma eller pappa kommer hem efter att ha handlat nåt. sen är det ju bara det att jag redan är hungrig och ingen av dom slutar före 4, hm. jaja ddet löser sej väl :)
Imon ska jag till tandläkaren i gävle ! fyfan jag vill verkligen inte dit! och jag vet inte om ja kommer att hinna på samhällen heller, visst jag har tid klockan halv åtta! fattar ni!? HALV ÅTTA! är dom störd.. fy..
menmen, får se hur ja kommer in bara, hah.
Nu ska jag ner och se om jag får svälta i några timmar till (: Seya!

Dagens citat: "Love makes everyone a little gay"             - Haha.

Fiijah     v

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Jag har så gryyyyymt tråkigt just nu... Vad kan man göra?


Photos :)

Lägger in lite bilder på mej och malin, haha, tema - hiphop/skate. haha enjoy ;)


Kamera: Min Nikon D60 18-105 mm objektiv.
Fotograf: Anna Modig Olsson (www.modig77.blogg.se)
Modeller: Sofia och Malin.
(hahah!)

Whata morning.



Godmorgon, ja jag blir hemma från skolan idag igen, trodde att jag skulle vara bättre nu men det känns som att förkylning och allt möjligt kommer tillbaka hela tiden, så fort jag tror jag ät frisk! Igårkväll när vi hade gått och lagt oss fick jag en sån plötslig huvudvärk, så jäälva ont, så jag sov knappt på natten (vilket inte är så ovanligt såklart) men tillslut efter tre ipren och massa vatten och två toalettbesök (kissis av allt vatten, hehe) så kände jag inte att jag hade ont mer och lyckades tillslut att somna!
Imorse när jag vaknade kollade jag på klockan - 15.21!!!!!! VAFAN har jag sovit så jävla länge! Skickade ett panikslaget sms till Anna som snabbt garanterade att det var min klocka som gick fel! haha, men då hade jag redan hunnit springa runt i halva huset som en galning, klockan var bara halv nio (bara och bara jag hade ändå missat bussen..) Men så kände jag när jag hade lugnat ner mig huvudvärken igen, ännu värre , har aldrig haft så ont i huvudet någongång i hela mitt liv! Tillslut snurrade allt och jag spy*de på golvet i mitt rum...

Fyfan, jag ville verkligen till skolan idag..Känns som att jag missar så mkt annars, fast jag missade ju inte så mkt förra veckan iaf, men ändå, sen ville jag träffa dom som kommit hem från Tyskland! Skulle bli så roligt att höra vad dom varit med om.. Men om jag har tur så mår jag bra imon! :)
Nu ska jag äta en till Ipren och dricka lite te får se om det släpper, sen blir det plugga samhäll och engelska!

Hoppas ni får en bra dag i skolan, och jag hoppas att jag kan få bli frisk snart! Måste verkligen det..
Kram.

Fiijah       v

Godkväll, godnatt



Godkväll, borde egentligen sova nu och jag känner mig faktiskt ganska trött, men så hamnade jag här endå eftersom jag ändå skulle kolla mejlen.. Ganska mysig kväll, jag och Johan tog ett varmt bad, som johan sa men jag kan säga det att det var kokhett! Faktiskt förvånad över att jag inte fick brännmärken nästan, hehe, så tvingade ja på johan en ansiktsmark som han tvättade av nästan direkt, hah, så hade jag en sj också såklart! Det stod att den skulle vara värmande, och faan ja, så fort ja kletade på den i ansiktet så började det värma och bränna som fan, ascoolt! fattar inte hur de kan bli så ! haha :D ;)

Sen så somnade johan nyss, och jag sitter här.. Men det är väl helt ok, iaf är jag ju trött, det är inte alltid! skönt,  men såfort jag släcker lampan och kryper ner kommer tröttheten att försvinna! hah, wee.
Menmen, ska iaf försöka nu, godnatt allesammans!

Fiijah        v

Thats all i have to say



Ligger just nu och lyssnar på Patience med Take That, och helt plötsligt börjar jag gråta, dels för att den är din och dels för allt annat..

How can i be patience when everything goes so fast.
I dont know anymore, what is up and what is down.
Im in the middle of everyting, just trying to be a caring friend.
But now i guess noone never cared for me..

Everything that´s happend, i think it´s just the beginning..


För oss som har tråkigt!

VÅGAR DU GÖRA DET FETASTE TESTET NÅGONSIN!            (ja okejdå för ja har tråkigt...)

Är du kär just nu? Oja det är jag verkligen!
Har du kysst någon idag? Jajemen
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? jah
Har du ett förhållande? japp :D
Om nej, varför inte? -
När förlorade du oskulden? 15
När går gränsen vid otrohet? orkar inte skriva för d blir så långt.
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej verkligen inte!
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? nej
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nä
Är du svårflörtad? vettefan?
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? oja!
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? nja, bara på skoj dårå :p
Har du lekt med någons känslor? nä
Har du haft sex med över 20 personer? neje!
Hur länge höll ditt längsta förhållande? över två år, mer ska det bli:)
... och ditt kortaste? -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? neje
Är du en bra pojk/flickvän? hoppas det!
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Johan! <3
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? eh, ingn
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nä
När fick du din första kyss? 15
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? åh, som mej och johan tror ja ungefär :)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?  haha nej!?
Skulle du kunna tatuera in din kärleksnamn på armen? ja det skulle ja faktiskt.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? ingt
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? sportig ;)
När hade du sex senast? deni(;
Hur många har du haft sex med? en
När blev du av med oskulden? 15 ju
Vem tog din oskuld? Johan
Hur många namn finns det på din hångellista? ett
Största åldersskillnaden på dig och ett hångel? några månader, heh
Hur många har du hånglat med på en kväll som mest? en
Har du hånglat med någon av samma kön? nja, inte hånglat precis . hah
Har du haft ett one-night-stand? nä
Har du blivit påkommen när du haft sex? njaaaaa, hahah
Kommit på några andra ha sex? nä tack och lov!
Finns det nakenkort på dig? hah, kanske (a)
Har du dumpat någon på ett svinigt sätt? nä
Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? nä
Har du varit otrogen? nej aldrig
Blivit bedragen? ne
Har du legat med två personer på samma dag? nej
Har du någonsin haft en könssjukdom? nej
Om du haft det, vem smittade dig? -
Haft sex i dina föräldrars säng? ja
I soffan? ja
I duschen? ja
Utomhus? ja
Varit fler än två i sänghalmen? nej
Hur många olika nationaliteter finns det på sexlistan? svensk
Konstigaste platsen du haft sex på? haha, pass..
Favoritställning? haha , pass
Och efter det? -
Har du haft analsex? ne
Har du slickat/sugit av någon? mm
Sett/svalt/rört sperma? m
Upplevt en fontänorgasm? nä
Onanerat på offentlig plats? nää
Använt dildo/löskuk/massagestav på dig själv? eh, nej
Använt dildo/löskuk/massagestav på någon annan?neeej
Fejkat en orgasm? nä
Haft sex med någon äldre? ja några månader, heh
Haft sex med någon yngre? ne
Har du en KK? nej
Sett porrfilm? ja

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - jaaaaaa !<3
Har du någon kille just nu? - jaa :D
Har du dumpat någon? - nej
Har någon dumpat dej? - nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej heh
Vem kysste du senast? - johan!
Vem kramade du senast? - johan!
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - verkligen inte !!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - inte direkt...
Har du bra betyg? - kan ja inte påstå
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jodå
Sköter du dej i skolan? - ibland..
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - eh jaa.
Haft mobilen på lektionstid? - alltid
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nä

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - jag, mamma, pappa, bror, johan  och mina vänner :)
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja!
Trivs hemma? verkligen! :D
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? nä, bara gått ut i en timme eller så:)
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit ja, aldrig slagit!
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer? ja

VÄNNER:
Du har vänner? - dom bästa!
Du brukar vara med? - älsk och mina vänner,och familjen såklrt :)
Vem/vilka var du med sist? - Malin :D
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - oja!!
Är det okej att ha kill-kompisar? - jaah
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja :)
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - näej? eller det beror på, hah
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - njaaaa..

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nä
Putar med läpparna på kort? - nja, ibland kansek
Tar kort på dina bröst? - haha nä?
Använder foundation på läpparna? - haha nej?
Super dej packad varje helg? - neje
Du har kysst en tjej? -ja.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrsyr? - nej, plattar ibland men inget annat, hah
Ditt hår e knallblont? - neje


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - smakat.
När drack du alkohol senast? -
Vad var det för sorts alkohol? - vetja inte, vin?
Brukar du dricka alkohol? - nej
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - nje
Har du varit full? - nej


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja
När grät du senast? - vet inte..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nja, ja fast ah. hah
Du har slagit ner någon? - ja, hah
Du har skadat någon med flit? - hmm, ja
Har du någon gång viljat döda någon? oja
Vem bråkade du senast med? vet inte :p
du har blivit våldtagen?- nej tack och lov!

ÖVRIGT:
Motto? - No brakes no brain.
Film? - gone in 60 seconds
Musikgenre? - olika
Lyssnade senast på? - metallica
Var det här kul? - njea.


Nu kom malin!!!!!! :D:D


Söndagen är tillbaka



Hejsan ! :) Dåligt skrivet igår men det hände inte allt för mkt ändå, men jag kan berätta nu vad jag gjorde allafall :) Först åkte jag och mamma till Jonas eftersom att han fyllde år :D Fick först smörgåstårta vilket jag inte tycker är särslikt gott men jag åt ändå och såg glad ut, för om jag hade tyckt om smörgåstårta hade jag nog gillat denna ;) haha.. Sen åkte vi hem också kom Johan och vi åkte in till sandviken och handlade godis och lite grejer så att vi kunde göra mat. Sen så kom vi hem och gjorde iordning en jättegod kycklingsallad! mmn :D Jag åt tills jag mådde illa ! Men gött vare, hade i - Kyckling, pasta, sallad, körsbärtomater, gurka och dressing ;D mmmm
När vi hade ätit satt Johan och kollade på någon film med pappa och gustav som ja inte tyckte verkade bra så jag gick upp på mitt rum och kollade på en egen film som jag vet är bra, hahah.
Tillslut kom Johan upp iaf och somnade bredvid mig en stund, stackaren var så trött också hade han lovat att hämta Stefan klockan ett, men sen ändrade han till två och Johan är dålig på att säga nej, hehe, han åkte iaf klockan två för att hämta honom i kungsgården och när han hade kommit dit hade det hoppat in en massa människor i bilen! haha, stackarn! Tur att jag inte följde med då..Men ändå hatar jag när han åker bil, jag blir så orolig då. haha. ;) Men han kom hem ganska fort ändå tyckte jag och när han hade kommit hem somnade jag direkt! Helt otroligt faktiskt men skönt som tusan! åh jag önskar att jag kunde somna på en gång som jag la huvudet på kudden som vissa andra, suck..

Imorsen ställde jag klockan på halv tio och fick panik när jag vaknade med solen i ögonen och trodde att klockan blivit myycket mer! Haha, men det visade sig att jag vaknade en halvtimme för tidigt tillomed ;) hah, klev upp kvart i tio ungefär iaf eftersom att jag skulle följa med familjen myllykoski till gävle på kattutställning, låter kanske ganska töntigt och jag kan säga att dom som drog i katterna såg ganska töntiga ut också, haha men det var massa mys för det fanns hur fina katter som helst! :D Men det luktade illa, haha men jag blev tokig i några små katter ! :D Tack så jättemkt att ja fick följa med :) När ja kom hem åt ja nudlar som jag och malin handlade på lild på vägen hem, haha jag gillar inte precis lild, men deras nudlar var faktiskt goda :D heh.
Nu kollar jag lite på one tree hill och senare kommer nog malin om hennes mage blir bättre! hoppas! :)

Ikväll ska jag och johan ta det massa lugnt och bada och så, sen måste jag läsa min bok tills imon också!
Menmen, nu ska ja ner och hämta vatten för jag blev törstig! Ha en bra söndag :)

Fiijah      v

Saturday



Godmorgon! Sitter hemma nu, kom nyss hem från jäderfors :) Älsk hade match och jag måste hem och plugga, suck, jag vill verkligen inte men det äe väl lika bra att göra så mkt som möjligt nu när jag ändå inte har så mkt annat att göra! Ikväll ska jag nog mysa med älsk och innan det kanske träffa malin :)

Känner mig just väldigt irriterad och arg! Varför kan jag inte säga, men så är det. hoppas det blir bättre allafall för en irriterande och jobbig lördag vill jag verkligen inte ha! Jag vill ha en glad, rolig och händelserik lördag! Hoppas att det blir så :) Och idag är det ju godisdagen! haha, min favoritdag, det sitter i sen man var liten och skulle handla lördagsgodis! Konstigt nog är godis godast på lördagar! Menmen, nu måste ja kila för att... plugga. wee.
Senare ska jag till händel som fyller 18 idag! GRATTIS! :)

Fiijah        v

Nothing at all..



Hej, jag har ingenting alls att skriva om för jag har inte gjort någonting sen sist jag skrev! Helt sjukt jag vet, menmen.. Eller jag har gjort maten men vad är det då att skriva om, det enda som ja kan skriva är att jag grillade kött och gjorde såser och potatisgratäng :) haha. Fast berlinarna har ju kommit hem! :D det är ju bra! Men det kan jag ju inte heller skriva så mkt mer om.. hmm.

Jaa, jag sitter och dricker LOKA nu, med Aprikos och mynta tror ja det var, god allafall, haha äh vafan skit samma! Hej.

Finally friday!



Hejsan. Igår skulle jag följa med Johan när han skulle hämta pappa i sandviken klockan tio, men när vi var där så svarade han inte på mobilen, vi ringde och ringde hur många ggr som helst men han hade den avstängd, i en och en halv timme åkte vi runt och väntade på att han skulle höra av sej, vilket han inte gjorde, så 11 tiden åkte vi hem och sov, eller johan sov och jag läste engelskabok, sen tillslut kom han hem med en taxi, då hade hans mobil dött och han kunde inget av våra nummer, haha. så det kan gå :p menmen.. 

Idag har jag varit i skolan för typ första gången den här veckan! Okej, jag hade en engelskaredovisning i ca tre min men ändå ;) Redovisningen gick bra och jag och malin pratade på lite om boken som vi hade läst :) brabra! Sen pratade vi med Danne om projektarbete och kanske är vi lite klokare på ämnet nu ;) hah.
Så åkte vi hem på halv 11 bussen och sen dess har jag bara kollat på en film, och varit i sandviken med pappa och handlat mat tills ikväll när det blir grillat! mmm ;)

Senare ska jag äta och sen åker nog Johan och jag till jäderfors :) Får se vad vi hittar på sen.
Nu ska ja kila . hejs!


Fiijah        v

sjulahopppsan



Hejsan, jag har grymt otroligt tråkigt! Men glad blev jag när det var tre avsnitt av 2 and a half men på tv! Det är ju liksom hur bra som helst :)
Ikväll blir det nog jäderfors tror jag fast det är inte säkert eftersom johan ska hämta pappa i sandviken halv tio tiden och då kanske vi blir kvar här ändå,  får se :) Imon har jag en lektion och det är enhelska och vi har redovisning, jag har inte läst allt jag måste i boken! shit, börjar faktiskt få lite panik, men då vet jag vad jag ska göra ilväll iaf, och inatt, wee ! hah.

Jag är otroligt sugen på kexchoklad! mmmn, fatta gott! Hoppas på att Johan kanske kan låta mig springa in på ica när vi åker till sandviken , hih!
Nu är reklamen slut så jag ska fortsätta kolla :D seya!


Fiijah      v

100909



Hallå igen. Kom nyss hem från Malin :D Vi har varit ute och fotat med Anna och hennes underbara vovvar!
Hhahah, innan vi skulle gå ut och fota var vi hemma hos malin och jag skulle ge hundarna vatten, först drack dom upp allt så jag fyllde på lite till och ställde ner den på golvet, men då tog trofé skålen i munnen och sprang ivåg medans allt vatten rann ut över hela golvet! hahahaha, och vi skrattade! Skrattade, skrattade och skrattade, haha sen halkade ha i vattnet också (x haha.. gulliga hundar detdär.
Sen gick vi alltså ut och fotade och det var roligt även fast vi fick besök av några dryga ungar, haha, en har jag haft på dagis vetja, haha. rätt söta men dryga och dom följde efter oss hela tiden, ehm. hah
Men det var skoj allafall och vi fick iaf några fina bilder :)

Sen stannade jag hos malin en stund och fikade och pratade lite :) mysans!
Nu är jag hemma och kollar på top model, haha igen (;
Väntar på mamma så att jag kan få mat, haha inte för att jag inte kan göra mat sj, utan för att det finns ingenting hemma ;) seya.


Fiijah      v

Morgonsolen skiner



Goodmorgon! Har varit vaken sen halv tio ungefär och nu hamnade jag framför TV:n men datorn i knät. haha.
Har sprungit runt och letat en laddare till min mobil eftersom att det var totaldött med batteri men jag hittade ingen så jag väntar nu på att mamma ska ringa och tala om för mig vart hon har gjort av den ! haha ;)

Som sagt är vi hemma idag eftersom vi inte hade foto för att läraren var sjuk. visst är foto helt underbart kul, men det var skönt att vara hemma eftersom att dagens lektion ändå hade varit onödig..
men vi gör det bästa av saken och går ut och fotar ändå :D äntligen!
Men nu ska jag försöka få något i magen! Ha en bra torsdag! :) Kram

Fiijah          v

Nattinatt



Ja hej igen då! Nu har jag masserat Johan för han hade ont i ryggen så nu luktar det lavendel och nåt annat gott från min massageolja. Men jag ska inte klaga för den luktar faktiskt ljuvligt! Efter det så somnade Johan direkt, haha, kanske hade massageoljan en lugnande effekt, för isåfall skulle jag verkligen behöva den! Fast Johan somnar ju alltid såhär fort så ja.. Men att prova skadar väl inte, satans att Johan hann somna då! Jag kan ju lixom inte massera mej sj, jävla skit.. haha.

Jag ska allafall läsa min ferrari-bok som jag alltid gör nu förtiden innan jag ska försöka sova, att kolla på fina bilar blir jag glad av, haha, men jag måste köpa en mustangbok också, fan bara att dom böckerna är så satans dyra! Min Ferrari bok kostade mig ca 400 spänn, är man bilgfreak så är man, och den var ju faktiskt en julklapp till mej sj! hahaha..
Sen ska jag borsta tänderna, fylla på mitt jättestor öl-glas med vatten, bädda min sida av sängen och sen ska jag kanske försöka läsa någon sida ur min nya Stephenie Meyer-bok som inte går men särskilt stor framgång! Har inte läst mer i den boken sen jag skrev om den sist, vilket var flera veckor sen! Ojoj, men den är faktiskt grymt seg om ni frågar mig, men en vän sa att den började bli bra efter kapitel fyra, men så ska jag ta mig dit också, haha kanske ska ta och bläddra fram lite bara ;) Fattar ändå ingenting vad som händer nu i början heller. hmpf..
Imon är vi lediga igen, eller inte lediga kanske men behöver inte åka in på lektioner i skolan utan får plugga lite här hemma igen, det är skönt att man inte missar så mkt nu när jag ändå är sjuk och hade behövt stannat hemma! Senare ska jag nog också träffa Malin och kanske Anna också hoppas ja ! Kanske att vi får tid att fota imon :) Har tjajat om att vi ska fota i flera veckor nu men det har alltid kommit nåt emellan, sjukdom, drama, regn, tid, you name it! Men imon så sja vi väl fan ha tid !! ;) haha.

Nej, nu ska jag sticka iväg in på badrummet och sen byta om till nattlinne och försöka sova.. suck, vad tråkigt det är att sova! Onödigt också, skulle man inte kunna sova varannan dag istället, då skulle man ju garanterat vara trött då också när man skulle sova! Kanske skulle prova den teorin, vara vaken hela natten är jag ju ändå, haha. nja men jag kanske kan börja imon med det då ;) haha. Kram, Godnatt!


Fiijah         v

Förvirrad!



Anna, självmål? Ingen gjorde väl självmål? Eller? Det jag såg var att matchen slutade 1-0 till Sverige och det var en svensk som gjorde målet? Nu är jag förvirrad! haha.

Längtar redan utan visshet



Sitter och kollar på matchen nu, Malta-Sverige och då börjar jag tänka på vår resa till Malta nästa år! Jag vill åka nu,nu,nu!! Ops, nu gjorde Sverige mål! Wee, 1-0 till Sverige då alltså. :)
Man tillbaka till malta! ni fattar inte hur taggad jag är för att åka dit :D Jättelänge sen jag var utomlands och att åka sj med alla mina vänner som jag tycker bäst om i hela världen kommer ju bli helt underbart såklart! Men sen filosoferar jag så mkt på att mkt kan hända på ett år, mkt som kanske gör att vi inte kan åka, usch, man ska inte tänka så men vem vet! Lägger in två bilder iaf så kan vi njuuta av dom tillsvidare! :D


Flaggan!

Se bara så vackert ! åååååååh.

Big night tonight..



Tjolahå. Börjar känna mej bättre nu, men man brukar ju göra det mot kvällen! Det gör allafall jag, iaf tills jag ska sova.. Har just suttit och läst en massa bloggar, haha vissa är så roliga att läsa för dom är så sjuka, vissa är mina vänner och vissa blir man bara irriterad på ;)   Dom bloggar jag brukar läsa just nu är:

Kissies.se
Gaybloggen.com
Paulinadanielsson.blogg.se
Dessie.se
Modig77.blogg.se
Falsksanning.blogg.se

Vad läser ni för bloggar? Förutom min såklart ;) ha ha!

Japp, det är mina tidsfördriv, sen finns det såklart lite fler bloggar jag läser fast inte lika ofta :) Nu ska jag ta en kopp te och mysa lite framför fotbollen, som suger just nu eftersom det står 0-0 tröök!
Sen blir det nog mormor en stund med bror medans vi väntar på Johan, haha ja vi, Gustav frågar stup i kvarten när johan ska komma, galningar.. (;
Blir nog kolla på Idol också där nere, men lite fika och så :D mysans! Hoppas ni också får en mys kväll!

Fiijah           v

 

 

 


Tell me a secret...



Godmorgon. Idag trodde jag att jag skulle vara näst intill frisk när jag vaknade, men fan heller Tvärtom har jag asont i halsen och kan inte ens prata! fan.
När jag klev upp imorse ringde telefonen så jag svarade, eller ja, jag fick inte fram ett ljud! Inte ett ljud, men jag fattade snabbt att det bara var en försäljare när personen utan att jag sagt något började babbla på om någon produkt som lät allt annat än intressant, eftersom jag ändå inte kunde prata slängde jag på luren! Skönt kändes det. Men när jag sen suttit mig framför Tv:n med en kopp Te, ringer telefonen igen! Och gissa då, jo det är samma försäljare också säger hon - Jag tror att samtalet bröts! HAHAH, neeeej det gjorde det inte.
Fortfarande vågade jag inte prata eftersom att om jag hade gjort det hade jag nog låtit som ett monster, men då hade hon nog förstås inte ringt igen, haha men jag la iaf på igen och nu har hon inte ringt igen, tror jag iaf, för det var någon som ringde nyss men jag svarade inte. hah. herregud..

Nu sitter jag och kollar på Top model 4, vilket man sett tusen gånger men det spelar ingen roll , Tyra Banks är ju cool, iaf enligt mej ;) haha.
Ska nog snart fixa nåt att äta, det blir nog rester idag eftersom jag vill ha mina fingrar kvar. ;)
Aja , nu ska ja fortsätta kolla.   Seya.


Fiijah         v

Cykla på en ekorre eller nåt..



Hallå, sitter just nu och kollar på Idol -09. Och skrattar! Herregud alltså vissa är ju så dåliga så man skäms! Haha.
Nästa år ska jag dra med Mallan och skämas ännu mer ! HAHA, men som sagt ska man bjuda på sej sj ;) Jag kommer aldrig våga sjunga sj, aldrig sjungit för någon, ingen. Inte ens Johan, eller han råkade höra när ja sjöng i duschen en gång, men hah, ja menar, ja.. !

Imon är men hemma också, har inga lektioner och jag mår ändå inte jättebra så det är väl lika bra det :)
Ska nog ta det lugnt och plugga lite och sen kanske fota lite me malin och anna, sen blir d nog jäderfors på kvällen, he he..

Nu ska jag ta en macka, sen tvätta håret och sen ska jag nog slå på en film! mys! Också har jag mycket att fundera på.. Och irriterad är ja, mkt irriterad och elak! passa er! Fast först måste jag efterlysa johan! PÖÖÖÖÖÖÖJK! VART HÅLLER DU HUUS!?
aja, det får duga, nu ska jag alltså ta en macka! Godnatt.


Fiijah         v

You´ll never know..



Hello. Kom alledeles nyss hem från en promenad med Malin, Anna och två av hennes goa vovvar Ådi och Trofé !
Stannade för att prata lite och leka med hundarna i lekparken, hehe.

Imorse skulle jag egentligen gått på promenad med Ante och Göte klockam halv sju, men såklart ångrade jag mig direkt i morse och somnade om, ganska nöjd. haha. Men sen måste jag ändå kliva upp halv åtta för då kom det nå gubbar som skulle fixa glasfönster uppe på balkongen så jag fick gå ner och öppna. Då kunde ja inte lägga mig igen så ja satte mej för att äta frukost och då kom både ante och göte hem från promenaden, så dom satte sig och åt och så spelade vi kort! Jag skulle egentligen åkt hem på nio bussen men hade ju inget för mej hemma så roligare att stanna kvar nån timme till och spela lite mer kort, fast jag ångrade mig snabbt när jag började förlora heela tiden! menmen, skoj ändå :) När jag kom hem var jag hungrig och började direkt med att göra mat, ställde mig för att skära klyftor av potatisen och skar, eller snarare högg mig i fingrarna så att det blev ungefär som i en film när någon hugger kniven i en annan när det sprutar och skvätter! Inte lika mkt såklart men det skvätte lite överallt och verkade aldrig vilja sluta blöda! Sen efter ca 15 min slutade det någotlunda var det bara ett liitet, litet sår som knappt syntes, haha! Att det kan komma så mkt blod ur ett så litet sår.. hehe.
Sen fick jag i mig lite mat allafall, klyftpotatis, kyckling och bea, mmmmn! :D
Sen blev det klä på sig och gå ut med Malin och Anna då :D mysmys! nu hamnade jag här och har asont i halsen! Gaah, kan man inte få bli frisk eller !?
Här kommer lite roliga bilder på vovvsarna ! :D

Fotograf: ANNA MODIG -  Modig77.blogg.se

Bränn skiten



Fick en fråga på bloggen om inte kraven i skolan skulle höjas nu, och till svar kan jag personligen ge ett nja.. Jag vet inte, har hört att dom ska höja kraven i skolorna men det ända dom gjort hitills är väl egentligen att begränsa komvux! Att inte alla kan läsa upp sina betyg utan bara dom som har IG eller inget betyg alls. Men själv tycker jag skolan känns lite slappare nu, det handlar mkt om eget ansvar med det har det gjort hela tiden om du frågar mig. Politiker pratar och pratar, ja prata kan dom men att göra nåt åt saken ? Hmm.. Fast enligt mig kan dom höja kraven om ett år så hinner jag förhoppningsvis gå ut skolan innan dess och slipper en massa skitsnack. Tycler skolorna är så knepiga just nu så dom kan ju bara brinna ner allihopa. Så det var min åsikt.

Things happen for a reason, or something...



Jag vill bort, bort härifrån, långt bort från lilla järbo, långt bort från sverige överhuvudtaget! Skulle vara så skönt att bara försvinna för en liten stund och bara vara, vara bland okända människor där ingen vet vem man är, vad man varit med om eller varför man är där man är. London på höstlovet skulle sitta finare än fint, men eftersom jag redan vet att det säkert blir inställt, orkar jag inte hoppas, för hopp är bara överskattat..
Godnatt.

Discobowling



Hejsan, Nu sitter jag hemma i min säng efter en ganska lång men otroligt rolig dag!
Började med att jag vaknade, eller rättare sagt blev jag väckt av johan och sedan en gång till av andreas, och sen igen av johan, då kände jag att det var lika bra att kilva upp! Men dom skulle ändå ivåg på match då så mamma fick komma och hämta mej! När jag kom hem duschade jag packade ihop lite saker och sen stack jag ner till Myllan! Då var klockan 11 ungefär :D
När jag kom dit satt vi och pratade en stund och kollade på lite videos på youtube, den med bebisar som åker rollerblades, hah! Sen så kom Angelica också så då slog vi på en film :D The dark knight, inte för att vi kollade mkt alls på den och tillslut bestämde sig Ankie för att åka hem och käka och jag och malin kände oss också hungriga så vi gick upp och fixade iordning hamburgare! Mumma, det var supergott och vi vart mätta på en varsinn hamburgare även fast vi gjort iordning två.
Efter maten gick vi ner och jag kollade lite på tv medans malin tog en dusch och efter det fixade jag hennes hår som blev hur snyggt som helst faktiskt! Men är man så snygg som henne så passar man i allt också ;)
Så klädde vi på oss och grejjade medans vi kollade på Madagaskar 2 , ni måste se den, det roligaste i hela filmer tycker jag är strutsarna! haha, dom är så otroligt fula!

Sen när vi var klara kom ankie tillbaka och hämtade oss och sen hämtade vi också Frida som skulle med ! :D
Efter att vi plockat upp henne åkte vi vidare rill jäderfors för att grabbarna skulle med såklart!
När vi kom in till sandviken åkte vi till Monroes vid jernvallen för där skulle vi käka, älsk bjöd mig på tacosbuffe och det var jättegott men konstigt nog och ovanligt nog också kunde jag inte äta mer än en liten tallrik, tack allafall!    När vi hade käkat hade vi lite tid på oss innan vi skulle bowlaså vi åkte runt lite på sandviken och kollade, sen gick vi in på trebekohallen där vi beställt bowling!
Satte oss en stund eftersom vi fortfarande hade massa tid på oss, men så vart klockan äntligen åtta och vi började prova skor, sen började vi bowla och det blev killarna mot tjejerna, killarnas lag bestod av Johan, Ante och Göte, och tjejernas lag av Fiiah, Myllan, Ankie och Frida!
I början sög jag, precis som förväntat men så helt plötsligt gick det bättre och bättre och så vann jag! Allafall över tjejerna, sen vet ja inte, helt otroligt tkr jag för ja har aldrig varit speciellt bra på något, och definitivt aldrig vunnit! Inte såhär iaf! (Nämnde jag föresten att det var Discobowling vilket var hur coolt som helst! love it!)
Hade iaf hur roligt som helst och man blir ju imponerad över hur duktig alla är! Vårat gäng ägde ju hela hallen! ;)
Efter det drog vi vidare på stan där vi gick en sväng och malin försökte få med oss in på krogen, haha, men jag och frida kommer inte in och varken johan eller ante hade någon lust, dom är ju hårda hockeygrabbar! hah ;)
Så vi gick tillbaka till bilarna och åkte till donken och satte oss och fikade glass och pommes med bea, haha (inte allt tillsammans, eller malin provade glass och bea men.. hehe! knäppis ;)

Sen vart alla lite trötta och ville åka hem , utom malin som då skulle ut på krogen eftersom vi var så tråkiga, haha jag hade stannat om jag kunde, men det kunde jag inte, istället hamnade jag här..
Även måste jag ju nämna och gratulera älsklingen min som gjorde ett mål (igen) i matchen idag! Du är väl för grym. bäst, älskar dig! Nu sover han och jag kan inte, men känner mej så trött så ska nog lägga mig ändå.
Har blivit grymt förkyld igen och det är värre än det var sist nu.. Typiskt!
Min näsa kan inte bestämma om den ska vara snorig eller täppt vilket jag stör mig mkt på! hahaha.
menmen, imon blir det biltema med johan allafall, haha kan ju bli roligt ! ska försöka leta på en kontakt till min laddare till kineskameran, hah! Hoppashoppas, hjälp mig att hålla tummarna för att domm har en! Måste..
Men nu ska jag göra så gott jag kan men att försöka sova! Tack för idag mina kära vänner, jag har haft så otroligt roligt och kommer drömma gott om den här dagen! Behövdes verkligen, tack tack!   <3    Godnatt..

Fiijah           v

Find A flower



Men hallå. Nu är jag hemma efter en dag i valbo med gullet! Åkte in med pappa klockan 11 i morse och sen kom vi hem med halv fyra bussen :) Jag handlade två klänningar, hårmousse, deo, ett armband, mössa, ett par leggins och en present åt Solly (Säger inte vad ifall hon läser bloggen, he he). Tror det var alls, Sen hittade jag såklart en massa andra saker som ja ville ha men ja. Allt kan man inte köpa. Det var bland annat ett jätteskönt nattlinne och ett par assnygga skor! Men som sagt, det blidde ingenting med det.. inte idag allafall ;)
Sen när vi shoppat klart gick vi till IKEA och käkade, mumma! Men mätta så vi nästan sprack blev vi, men det var gott allafall så skit samma ;) Efter det kollade vi när bussen skulle gå och sen den lilla tid vi hade innan bussen gick stack vi till Toys are us eller va de heter. Hehe. Kollade på alla roliga leksaker och gosedjur som vi ska köpa när vi blir mammor, haha! sen tog vi bussen till sandviken där värsta läskiga saken hände! När jag, malin och frida sitter där och väntar så kommer det en jätteläskig gubbe (Eller man, han var kanske i 25-års åldern så ehm, hehe) också kastade han en väska ut på tågrälsen och sen vinglade han därifrån i en väldig fart (allafall så fort han kunde ta sig fram!) Vi blev jätterädda och gömde oss bakom en mur typ, självklart trodde vi det var en bomb i den! Vad skulle man tro! Men tåget kom tillomed men ingenting hände, så vi kröp fram från vårt gömställe och då ser vi gubben stå längre bort upptryckt mot väggen och kissar, antar vi allafall att han gjorde.. BLÄÄ! passa er för väggar vid rese! Så kom bussen tillslut äntligen och vi kunde åka därifrån! Pjuh ;)

Nu sitter jag hemma alltså och har provat kläder enda sen dess, imon blir det bowling och äta ute med en massa härliga människor ! :D Ska discobowla på kvällen och innan det ska vi käka, vart vet jag inte men det blir nog bra! Jag ska ha en av mina nya klänningar och svårgådda skor ehm, kan bli intressant men man får ju snygga långa ben såå.. Malin ska ju också ha svåraskor så vi kan flamsa och ramla ihop haha!
Innan kanske vi kan fota? killarna ska ju ändå på match så vi har ju inte mkt annat att göra! skojskoj :D Hoppas på bra väder då!
Nu kom Johan nyss och min bejb har köpt sin första bil! :D Den var faktiskt inte så jävla ful som jag vart elak och sagt hela tiden utan som förstabil är den riktigt bra! Fast jag kan ju helt klart säga att han är värd bättre ;) haha, ingenting kommer vara bra nog ändå så den blir bra. HAH! Om ni frågar mej ska det vara en Ferrari, mustang, camaro, lamboghini, porshe, corvette eller liknande, ja ni fattar ;=) Eller åt minstonde en Audi TT HAHA. jag är hemsk..
Japp men det var min dag idag och lite om mina planer för imon! Hoppas allting går som planerat, nu ska jag grilla och sen bär det av till jäderfors :) Seya!


Fiijah       v

Finally im tired!


Någon du älskar
  - Johan, familjen och vännerna!
Någon du har känt länge och fortf är vän med - Många det, men längst är carrolutt<3
Någon du aldrig trodde du skulle sakna - Huh?
Något du vill ha tillbaka - Hur lätt det var att vara liten och massa mer saker.
Någon du delar massa minnen med - Carro! Ja, alla mina vänner !
Någon som känner dej bra - Myllan
Något du aldrig önskar du gjort - Det vet jag inte
Någon du trodde du skulle komma bättre överens med - Hmm, ja säg det?
Något kul som hände förra året - Ja?
Någon du litar på - jag har svårt att lita på folk, men det finns några få.
Den du fick sms av senast -  Älsk
Den du skrev till på msn senast - Malin!
Någon som får dej att le - Johan<3 Och såklart vännerna!

Ja, ett litet fördriv på tiden allafall! Tog säkert hela fem minuter att tänka ut alla svar på frågorna, hehe.
Men vet ni vad! Jag är så trött, det var länge sen ja var så trött och det känns som att jag kommer att få sova inatt! Utan att stirra i taket mer än en timme ! Härligt! Skönt även att jag är ledig imon ;) Så då blir det shopping med sötnosen Malin! Najs :D
Var ute med henne på en promenad i över två timmar, haha gick runt och pratade och flummade som vi alltid gör, och träffade på en och annan ny vän, bland annat får, larver, hästar, ja . hah. Jättemysig promenad och jag kände mig så glad när jag kom hem! Mycket bra humör, vilket kanske inte var så roligt för johan som inte är ledigt imon! För är jag på bra humör är jag dryyyyg och retas och skrattar nästan hela tiden, tillslut somnade han. haha! Nu ska jag lägga mig får se hur det går ! :D Ha det bra! Kram.

Godnatt, Fiijah            v


Skolan idag

Hallå. Sitter och väntar på bussen nu med anna ;) och jag som har proffs mobil kan ju skriva Blogg från mobilen. Hehe deni ;) nu ska jag hem och sova och äta! Varit in på skolan och gjort redovisning. Den gick helt ok :D är nog ledig imon också, Najs. Nu kommer bussen. Hejs

Gaah, panik



Shoo. Har precis bytt om till mitt nattlinne och sitter just nu i sängen och svettas! Fan att mitt sovrum är så jävla varmt, kan man inte typ bygga in en jättestor luftkonditionering i väggen eller så, för jag kan verkligen inte sova när det är för varmt! Hellre iskallt än varmt..
Men då är det ju så att Johan inte tycker om att sova när det är iskallt, för då fryser han säger han, men hallåå. Det finns väl täcken och vad har du mig för? ;) mohahah. Nejmen nu ska jag öppna fönstret allafall för johan har inte kommit ännu och då kan han inte klaga :L fan bara att min äckliga grannar sitter och leker skorsten utanför! Yuck! Det stinker och så låter dom illa eftersom att dom bara hostar och låter som om dom ska dö vilken sekund som helst! Gå in och lägg er..

Har läst en sida av mitt plugg! Fattar ni EN!? Helt sjukt och omöjligt att jag ska hinna med alla.. Gaah. :( Jag blir ledsen, kan man inte typ anställa någon till att göra sånt och sen lägga in det på typ ett usb- minne och trycka in det i mitt huvud! Jaa, det kanske jag ska marknadsföra ;)  Haha, men nu ska jag läsa svenska innan  jag somnar! men visstja jag sover ju inte på nätterna, he he.. aja hejsvejs!

Fiijah        v

Today, like every other day



Hejhå. Blev hemma idag ochså eftersom att jag inte mådde bra i morse, också har jag haft fullt upp med min allra största hobby hela natten! Stirra i taket.. Precis som dom flesta nätter kunde jag inte sova och jag kan säga så mkt att jag sov sammanlagt kanske en och en halv timme inatt.. Somnade runt tre-tiden, sen vaknade ja, somnade, vaknade, somnade, osv. Så jobbigt, och i morse när Johan väckte mig, eller om jag vaknade sj, så var jag pigg konstigt nog. Så jag kravlade mig upp ur sängen och gick ner till min bror som satt och kollade på TV, han har feber så han är också hemma.. Men så började jag må så illa så det var bara ett besök till herr toalett och ligga på golvet en stund tills - BUHLÄÄÄÄÄ, eller vad man nu ska säga, men det var det bästa ordet jag kunde komma på (a) hehe. Sen gick jag och la mig en stund för att vila, men så somnade jag!! I hela två timmar sov jag! åh så skönt det var, hah. Sen har jag varit trött sen dess.

Nu ska jag allafall plugga, har svenska imon och jag bara måste åka in och redovisa några papper, men det är ju bara den lektionen så jag orkar! Ska se till att försöka få sova inatt, om jag så ska dunka huvudet i väggen tills jag däckar! hmmm. Andra förslag?
Nu blir det plugg allafall! Kram.


Fiijah        v

Uttråkad..

Ännu ett mobilinlägg nudå. Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt uttråkad och rastlös när jag ska sova. Jättejobbigt! Nu ligger jag ju här igen, fast även fast jag inte mår så bra och är trött av förkylningen, jag är tillochmed trött! Men inte fan räcker det för att jag ska kunna sova heller, nejnej. Trött jag blir, Hehe. Hoppas verkligen jag kan gå till skolan imon, känns som jag missar mkt, men hemskt det vore om jag smittade någon av de berlinresande! Nono, men nu ska jag försöka igen, godnatt!;)

Ajajaja.



Godkvälls..  Sitter i min säng nu och trycker i mig halstabletter! Fick så satans ont i halsen helt plötsligt! Jag som tänkt gå till skolan imon trodde ju jag skulle bli frisk, men nehejdå nu blir det värre? Det hoppas jag verkligen inte för jag saknar mina brudar! Skönt att jag har sovmorton imon iaf så jag kan få känna efter ordentligt,.
Nu ska jag gå och borsta tänderna sen krypa ner bredvid gulleponken och försöka sova, vilket jag vet hur det kommer sluta. suck.. menmen, så kan det vara! Sov gott.


Fiijah          v

Todays sickness



Godmorgon, Sitter hemma i min säng igen, fortfarande sjuk, fortfarande illamående.
När jag vaknade i morse mådde ja så illa så att direkt jag kom hem spydde ja, kanske för mkt info. blä.
sen dess har jag haft ont i magen nåt grymt ! gaah, trött jag blir, men imon tänker jag nog åka till skolan vare sej vad som helst, nejmen hoppas på att må bättre imon så jag iaf får säga hejdå till malin  som ska till tyskland! :D

Nu ska jag kolla på film sen sova en stund, har en lektion idag och det känns onödigt att åka in på den annars och nu när ja är sjuk är det ju inget att fundera över.. menmen, så äre iaf. Bättre att stanna hemma så slipper jag förhoppningsvis bli mer sjuk eller smitta någon, hoppas ni håller er friska! Seya.


Fiijah       v

RSS 2.0