good days, not today.



hejsan hoppsan.     sitter hemma nu men världens ondaste huvudvärk!
Asjobbigt, men det är bara att bita ihop, missar inte jätte mkt i skolan idag iaf så jag behöver inte känna extra stress på grund av det men stressad är jag ändå så det räcker. suck .
och inte kan jag koncentrera mej heller, inte nu! jag vill bara sova sova tills denna satans värk försvinner, vet inte hur många värktabletter jag knarkat i mig. men inte blir det bättre inte, nejnej. kanske sova hjälper.
jag tror jag måste skaffa sömntabletter, det var ca, två veckor sen jag sov ordentligt, inatt var det värsta natten på länge ! när jag väl somnade vaknade jag av hemska mardrömmar hela tiden! usch usch. det gick väl bra så länge johan låg bredvid men sen stack ju han så då var jag ensam, eller ante låg ju i rummet bredvid och snarkade men jag ville bara krama om johan eller typ ankie eller malin eller nån, mamma kanske. haha. johan trodde jag sov dåligt för att pappa stack till Kina i tio veckor igår, men hallå? jag är väl inten mes heller, visst kommer jag sakna honom men jag klarar mej, det har jag gjort förr. gooodie de !   själv tror eller vet egentligen att det är all stress i skolan som gör det. menmen..

 aja imon äre nationella i engelska iaf så det är bara att försöka sova inatt annars går då det åt helvete ! fast d kanske det gör ändå.. nejdå det ska gå bra! pleeeeeeeeeas.
jaja, hadet bra ! <3

Söndag



hallå.   då var det söndag igen då. känns massa segt! men det bara att bita ihop! :)
Skolan slutar ju på onsdag iaf vilket känns ganska bra ! och då fyller min bästaste älskade myllan 18 också ! :D
najjs !    men på tisdag är det nationella i engelska - jippie? njee. fast engelskan brukar gå rätt okej . fick VG förra året iaf, men det var ju förra året. det.. haha , vi får la hoppas på det bästa då ! :)
idag åker pappa till Kina också, har skickat med en önskelista (a) maha, synd bara att det är så länge! tio veckor. kommer ju saknar papi :) !

....................................................................................................................





Okej denna bild är en av de mest kända spökbilder som finns. Man har försökt med vetenskap att förstå bilden. Dem har kommit fram till att det är en äkta spökbild. Bilden är tagen i Norfolk , England 1932 . Man skulle fotografera för tidningen Country Life Magazine när denna bild kom upp . När de sedan framkallde bilderna såg de spöket. Det sägs vara The Brown Lady . En kvinna som bodde i huset runt 1700 och hette Lady Dorothy Townsend. Hon kallas The Brown Lady för hon alltid hade på sig en brun klänning.

det finns alltid folk som inte tror på det övernaturliga och spöken. Även fast vi bara använder 10 procent(!) av vår hjärna. Det är väldigt lite och om vi skulle kunna använda mer än det skulle vi nog förstå att det finns saker som en del inte vågar tro på av någon underlig anldening. För jag tror faktiskt det är för en del är rädda för det okända. Allt som inte går att förklara för människan är läskigt och då stänger vissa av det och tror inte på det som sägs.

mohahahaha!              sov gott.

balahahaha



Hejs.          finally friday ! yep. det är fredag igen, dagen vi alla längtat efter är tillbaka :) den som bara kommer en dag i veckan men som vi alla vill ha varje dag, eller inte varje dag, lördag kan man ha varje dag, annars måste man ju gå i skolan hela dagarna ! och det går ju inte såklart, fytusan , inte ens någon helg och det är ju lixom det jag försöker få fram att det är vad vi vill ha, hah ! dumma mej.

Sitter i skolan nu iaf och har skrivit historia och svenska, gjort ganska mycker så jag är faktiskt ganska nöjd med mej sj ! yeeh, sen fick jag MVG på ett foto-arbete jag fick tillbaka ifår, happyhappy! :)
vettefan om det blir någon spökhistoria idag, jag hittar ingen ! ingen alls, alla suger eller så har man hört dom, ingen bra alls. snälla kan någon kanske hjälpa mig att hitta en superläskig spökhistoria ? ska leta lite nu men hoppas inte allt för mke ;)

nope, det kommer nog en senare, kanske  ;) seya ! hejsvejs

det var en gång..






Hejsan.       Då var det onsdag igen , den längsta och tråkigaste dagen på veckan, slutar klockan fem idag! fan..
mycket segt kan ja lova.!

här kommer dagens spökhistoria, en dålig en men jag hittade ingen som jag tyckte var bra.


"Det var en gång en flicka som fyllde 7 år. Hennes mamma hade inte köpt en present till henne så hon tog med sig hennes dotter och gick till leksaksaffären. Inne i leksaksaffären såg flickan en docka som pekade fram 7 fingrar.
Hon sa:
-Mamma, mamma den här vill jag ha den pekar exakt 7 fingrar och jag fyller så många år
,då sa mamma:
-Ja okej.
Så gick dom till kassan för att betala då expeditorn sa:
-är ni säkra ? ni får inte lämna tillbaka denna docka , det är för många som har lämnat tillbaka den här dockan redan.
Då sa mamman :
-Nej, vi ska inte lämna tillbaka den, den är så söt.

På natten vaknade flickan av en röst som sa:
-Jag ska döda dig , jag ska döda dig .
Flickan kollade runt om kring i rummet och tänkte att det bara var inbillning
och sedan fortsatte hon att sova.


Nästa dag sa flicka till sin mamma vad som hade hänt
då sa mamman:
- det är nog bara inbillning men du kan få sova hos mig om du vill.
 

på natten så vaknade mamman av en röst som sa :
-jag ska döda dig jag ska döda dig.
mamman kollade runt omkring i rummet och såg dockan, fast på golvet och inte på hyllan där hon hade lagt den, den kanske hade ramlat ner tänkte mamman.

Nästa dag vaknade mamman och gjorde iordning lite frukost , sen skulle hon gå och väcka hennes dotter när hon såg att hon var död! det var blod överallt på den vita sängen. det rann blod ur halsen ur munnen , ur hjärtat och ur öronen , sedan såg hon dockan, och då pekade den 8 fingrar .

den hade alltså dödat 8 stycken . 

det var det . ses hej.


todays scary story



okej. eftersom att anna tyckte att spökhistorier var ett bra förslag så får det bli så, inte för att anna sa det för hon är DUM!  Jag tänker skriva spökhistorier för att skrämma dumma anna ! mohahahaha, nejdå ;) nu skojar jag bara.. (x

här kommer en.

"Det var en gång en man som bodde i en by. Han bodde ensam hemma i en liten stuga och jobbade i den lokala gruvan. Varje morgon steg han upp, åt frukost och läste tidningen, borstade tänderna och gick till jobbet. Han gick alltid samma väg. När han slutade jobba gick han alltid samma väg tillbaka och tog några öl med sina polare på den lokala puben. Så spelade hans liv ut sig och det var han ganska nöjd med.

En dag så tänkte han att han skulle ta en liten omväg när han gick till jobbet på morgonen, så han steg upp lite extra tidigt så att han skulle ha tid att se sig omkring i området han bodde i. Så blev det också, han gick och gick och efter ett tag kom han till en skog och i skogen fanns det en vacker villa. Han gick fram till villan och tänkte se efter vem det var som bodde där, men trots att han knackade var det ingen som öppnade, men han var så hemskt nyfiken att han kikade in igenom nyckelhålet. Där såg han en otroligt vacker ballerina som dansade så vacket, så vackert. Han stod där länge och bara tittade när hon hoppade och snurrade, det var det vackraste han någonsin hade sett. Sen blev han tvungen att skynda sig till gruvan för att inte komma försent, men han tänkte att efter jobbet skulle han gå dit och se på den dansande ballerinan igen.

Och som sagt så gick han tillbaka till villan och tittade än en gång in igenom nyckelhålet... Men ballerinan var inte där! Allt han kunde se var ett rött sken. Hela hans synfält var täckt av en blodröd färg. Det var underligt tyckte han men det fanns väl inget att göra åt. Så han gick till puben och tog några öl med sina polare, och berättade hela historien om den vackra ballerinan.

Då såg en av hans kamrater på honom och sa... 'Har du aldrig hört talats om ballerinan med de röda ögonen?'"

kanske inte så läskig? men obehaglig tycker jag ! haha ;)

japp den får duga för idag, lägger in flera senare så have a nice fucking sucksunday, va nu menas med det, mahaha.

nejnej!



Godmorgon.

nejnej jag har ändrat mig ! legender? ååh nej, töntigare blir det inte. men typ övernaturligt, som .. spökhistorier ! ;D sånt är kul yeeey.

seya

sihalalala



Idag är det fredag och jag är mycket glad över det ! det ända som tar emot är att det är skola och långdag och att det kommer att fortsätta när jag kommit hem också.
jag känner mig förföljd av läxböcker och massa papper! stress stress, det är väl det värsta som finns, men ledighet är det bästa och sån finns inte i min värld för tillfället.. tyvärr!
ikväll vet ja inte alls vad jag kommer att hitta på, jag borde plugga som jag sa nyss men alla vet väl att det kommer aldrig att hända? nejnej, det blir antingen mys med älsk eller med mina bejbisar! jag och mamma är iaf hemma sj :) pappa och bror stack igårkvälls till sälen på tävling och jag fick inte följa med ! *SUR*
nejdå, men det är skänt att vara ensam hemma med mamma, :) det blir gotta mat och skoj ;D yeey!

imorgon blir det nog bio med älsk :D självklart ska vi se Fast & Furious! längta :D vill se den! hoppas att det blir av bara, :) fick ju iaf en biobiljett av johans mamma i påsk present weee ! så det är massa bra !
sen får vi allt ta och se efter vad resten av helgen bjuder på. det har ingen någon aning om ännu! spännande! ;)


Gormorgon världen



hallå.    första dagen i skolan då för mig idag ! seeegt som bara fan ka ja lova ! menmen..
börjar inte förenes klockan 10 och hon är nu tjugo över, ska nog spela krigarspel med theo om jag inte kommer igång att plugga som jag antagligen inte gör (a) !
segaste dagen idag också ! sluter klockan fem! fuckit . ont i magen har jag också men hoppas det går över för jag behöver gå på spanska idag! :)
 nej nu orkar ja inte skriva mer, godmorgon och hejsvejs hörs sen.

GLAD PÅSK!


GLAD PÅSK allesammans :)
nu är det påskafton  och jag hat fått ett ägg ;) sen blire j.fors ikväll så då blire ännu mera :D eller iaf lite mer (a)
hade mys med tjejerna här igår! tack för att ni kom alla ;D länge sen man såg alla.
nu blire påsk frukost! :)

ha en glad påsk allesammans och ät inte för mycket godis så ni får ont i magen ! ;) eller jo. gör det menan ni kan!

hejsvejs !

UTMANING

Blev utmanad av Frida! :D

Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara sanningsenliga. Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger. Lycka till!
Jag utmanar Malin! ;)

1. Vad heter du? Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sportkommentator
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Spetstrosor ;)
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Slang till dusch grejen? haha 
10. Stad: Stockholm ;)
11. En orsak att vara sen: Snoosat för länge ;)
12. Något man skriker: Satan!
13. Film: Snakes on a plane
14. Något man dricker: Sprit
15. Artist/Band: Slipknot
16. Djur: Sparv
17. Gatunamn: Stureplan
18. Bil: SnyggMustang;)
19. Sång: Self therapy
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Slalom :)


bowlingonsdag!

hejsan :)
idag började dagen med att jag skulle in till ungdomsmot klockan kvart över nio och johan skulle följa med mej. men då var det bara så att ingen av oss smart asses hade ställt klockan så jag lyckades (tack och lov) vakna halv nio så blev det lite panik men bengt-erik skjutsade ner oss :) gick in där och det gick bra.
så drog vi hem till johans mormor och morfar, och på vägen dit så gick mitt skosnöre upp så jag frågade johan om han kunde knyta det åt mig (jag hade en så kort tröja så ville lixom inte böja mig ner just då..) och det gjorde han , och medan han gjorde det så la jag märke till att det stor en gubbe längre bort och sitrrade med öppen mun, haha och sen när vi gick förbi honom så sa han - jag trodde att du höll på att fria till henne men sen såg jag bara att du knöt skorna! (med en liten besviken min också kan tilläggas;)) så vi skrattade lite och fortsatte sen !
när vi kom fram skulle mormor till tvättstugan så vi följde med dit och gick sen in och fikade :)
efter det skulle vi möta ankie vid bussen (och ante också fast det visste vi inte då) men kom inte därifrån förens ett långt tag efter att vi bestämt ;) menmen, mys det!
så vi mötte upp ankie och andreas och gick in på stan . där gick jag in på apoteket och sen kom myllan också :) (hoppar över lite detaljer så som när vi var på toa och så som kanske inte kan vara så intressant om ni fattar;)) så drog vi till jernvallen för att lira (vänta,nu ska jag bara åka och hämta johan från gymmet, kommer snart tillbaka ;))
(Tio min senare) Tillbaka ;) okej, då fortsätter vi. väl på bowlingen så gick det rätt så bra för mig ändå, ledde ett tag men sen gick allt åt helvete minst sagt, haha. set finns ju likosom ingenting som jag ska kunna vara bra på, menmen :p
tillslut slog ja två strike i rad i slutet och slapp iaf komma sist! ante vann, sen ankie, sen jag, sen johan och sen myllan ;) men dom var asduktiga allihopa säger ja :) kul hade vi som vanligt! ;)
så sen så var vi hungriga så vi drog till monroes och käkade tacosbuffé! mumma :D och johan bjöd mej så det var heller inte helt fel;) tack älsk <3
mätta och belåtna åkte vi alla hem .

så fort vi kom hem blev det "påskkalas" hemma hos monica:) najsnajs. käkade massa *igen* och kollade lite på film:)
så eftersom att jonas börjat gymma så ville han att johan skulle göra honom sällskap så dom drog dit, där jag just hämtade honom :)
nu har jag bäddat sängen, fixat film, lite ljus och nu fattas bara johan som satte ner arselet nere vid tv:n  iställer för här hos mig! :( som vanligt alltså! nej nu ska jag dra med honom upp ;)
hadet bra och tack alla som gjorde min dag så bra som det bara gick :D

föresten så kommer malinbejbi hem idag ! :D <3 finally!

godnatt <3

fucking fuck.



hallå.

sitter nu och kollar på MTV, borde egentligen plugga eftersom att hela mitt abete som skulle in ifredags egentligen försvann hela skiten och jag fick börja om ! ffuck it.

känns så jävla segt, lovet ska ju vara lungt och skönt och man ska ha all tid i världen och göra massa saker, allt utom plugg! faaaaaaaaaaaan så jävla pisst!

men jag tror jag hinner klart med det idag om jag bara kan lyfta på arselet och slå mig ner på den satans datorstolen.


aja,imon blire iaf bowling !  najsnajs!

 men nu ska ja kila :) hade gött allesammans och glad påsk!



fuckedup




Godmorgon.  sitter nu i skolan och kommer inte alls igång, låångt ifrån att bli klar också. kommer fan aldrig att hinna..
men ja ska börja skriva nu får se vad det blir av denna fredag .
seya

men jippie..



skolan nu, började med spanska men det var bara jag där. hade "missat" att vi fick sovmorgon idag, sen samhäll som vi heller inte behövde gå på, klant dubbelt upp!

och fan vilken skit man sitter i! ska skriva klart ett arbete på ca. 7 sidor till imon! jag har typ två!? sitter nu i skolan och fattar nada ! bläbläblä. kissnödig också men jag HINNER inte gå på toa! inte sitta här heller men whatafuck! sucks.
längtar tills imon, då äre sista dagen ! men ändå inte eftersom att mitt oklara arbete ska in då ! jag hinner inte inte inte ! omöjligt..
snart kommer malin iaf till skolan ! då kan hon trösta mej lite hoppas ja minsann. jag blir galen :( blä
.
nej nu ska ja på toa innan matten ! hejsvejs hade blaaaa.


<3


Eftersom att jag som sagt är helt besatt av twiligt sagan kommer här också lite information om just det!
DVD:n Twiligt har varit ute i mindre än två veckor i USA nu och har redan sålt över 5.6 miljoner exemplar! filmen är en av de mest sålda DVDer år 2009 och har alltså bara varit ute i två veckor ännu, och då är det bara över USA den är släppt! tänk bara när den släpps i övriga världen, jag menar oj ;) jag vet iaf att jag kommer att köpa den, och flera av mina kompisar har också redan bestämt sig för samma sak ! det kommer att bli kul att se hur många DVDer som kommer att säljas när den släpps senare ;)



längtar till nästa film!  och såklart tills första kommer till sverige ;) DEN 29 APRIL KOMMER DEN! har jag hört ;) på myllans fördelsedag<3

klantarseel!


tjolajopp!

April April din summa sill, jag kan lura dig vart ja vill! ;) någon som har några tips på roliga skämt??


april april!  ;)  *

men en verklig händelse då, vi alla som känner vickis vet ju att det inte står helt rätt till alltid ;) iallafall så skulle hon förklara nåt med att hon skulle komma hem sent på fredagen men istället kom det ut Ka-bahaa eller nåt sånt som lät vääääldigt knepigt och kul som ni kanske kan förstå ;)
så vi satte självklart igång att skratta för fullt och i samma veva springer vickis in en en sopkorg som stod bredvid en stolpe och den välter och hon snubblar och alla sopor flyger över halva skolan ! så dog vi allihopa nästan och jag höll nästan på att kissa på mej så det var bara att springa in på toa direkt och sedan tillbala till skrattet.
jaa, en händelserik dag hitills ;) hoppas det blir mer (bra och roliga saker förstås)!

RSS 2.0