käärlek

Jag sitter på berget och gråter, du sitter bredvid mig och håller mig i hand, plötsligt vänder du ditt anskite mot mig och säger: - älskar du mig, kommer du alltid att älska mig, En tår rinner ner för min kind och blir en droppe i havet, jag pekar ner mot havet och säger: - Den dagen, du hittar droppen, den dagen ska jag sluta älska dig<3

Jag kommer aldrig sluta älska dig johan eriksson, du är mitt allt, och så mycket mer än det, du är den jag vill vara med, det är dej jag vill ha , det är dej jag ska ha! jag älskar dig.
varje gång jag ser dej le kan jag inte annat än att le tillbaka, sånt underbart leende, du lyser upp hela min värld.
unbderbara älskade johan, jag klarar mig inte utan dig. jag kan inte vara utan dig, det är du och jag, jag och du.
föralltid ska det vara så, det bara måste vara vi två älskling.
jag är så lycklig, så otroligt lycklig, !
känna dina starka armar trycka mig emot din varma kropp, ser på mig med dom där vackra ögonen som jag skulle göra allt för, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, mer och mer, och jag älskar dig mer än någon annan någonsin kommer att kunna älska någon människa.
jag älskar dig johan eriksson och jag hoppas du kan förstå att det är dig jag vill leva med.
du är min mening med livet, jag älskar dig.
jag älskar dig  <3

skola.

sitter i skolan, historia. tråkit som satan.
sen slutar man 12 iallafall, känns bara såå skönt de :D fast vafan ska jag hitta på att göra sen när jag kommer hem då, ? hm. johan slutar tre, haha sen skulle han till mormor sin, så jag får väl vänta ett tag, suck. denna väntan hahaha. aja har jag väntat i alla dessa år så kan jag väl vänta på honom några timmar till, haha.
kanske man ska hyra film ? mys ska vi ha iaf, som alltid, alltid lika mysigt bara av att kolla på honom, underbart! :D
haha,
imon lördag, sen söndag, sen skolan igen. jävla kort helg egentligen, den kan väl vara minst fyra dagar till, eller hur ? någon som inte håller med ? 
nu ska jag plugga historia igen, ganska skoj, men det är lite kvar. ska vara klar idag, snart så :) ´
saknar dig johan ! skynda dig hem ikväll , :) 
föresten så hade vi åtta månader igår, så det är alltså, åtta månader och en dag idag, haha grattis på oss älskling, men det är ju ingenting att gratta egentligen , det var ju inte så svårt eftersom att jag bara måste vara med johan, så är det ju bara, inte en natt utan honom :) och tur som jag har verkar han tycka lika dant, najs de, bättre än bäst , haha. min underbara underbaring! <3 fick en tårta av älskling igår, han hade gjort den själv, den var helt perfekt god! jättemums, + på den älsk! tillomed ante fick han beröm av, haha, då var den god (X men den var underbar, fast inte lika underbar som älsk, går inte. jaja, han fick en påse muffinsar som jag med mycket knep och knåp fick ihop lite prydligt med rosett och allt. hahaha
men oj vad tiden går, vi slutar nu, jaja ska väl springa iväg på matte,.
seya, hejvejs :)


Johan eriksson föralltid <333 


wooooooohoo!!! ,)


Fredag,

Jaja, då äre fredag igen dårå, så skönt ! denna fredag ska jag spendera med min underbara älskling, :)
Sitter nu på historia och jag fryser! kallt som satan är det. och dålig luft, usch..
Ska skriva klart det här nu tänkte jag, "tänkte" fast just nu, så tänker jag inte göra det, "tänker" så, ja det blir så som jag tänker att det ska bli.
Jag och min kära malin, förlängde hm, om det var igår, eller dagen före, jaja iallafall så förlängde vi håret :) ja det var i förrgår var det ja, jaja.
Nej, fan va kallt det är ! sen är det matte, och där inne är det ännu kallare, hungrig är jag också, undra vad man får för vidrig mat i skolan idag då.  kanske man ska käka istället för matten , hoppas bara han inte ska ha någon sån där jävla genomgång som man bara vill dö på när han sätter igång, pettson (matteläran) får sina elever att känna sig självmordsbelägna, haha, nejdå han är bra men man blir bara så himla trött när han har genomgång, stirrar på klockan, tick, tack. nej fuck! det är ju fredag för tusan, aja nu ska jag sluta skriva, måste ju göra lite historia också, kanske,. ja det ska jag, är ju nästan klar med den, kämpat som satan, jaja
vi hörs, hej.

RSS 2.0