Stockholm

Hej ! länge sen jag skrev nu men har faktiskt haft fullt upp! :)
Igår stack bejbi M till Rodhos! 2 veckor!? hur ska detta gå.. men jag har ju gullungar kvar här hemma så jagklarar mig nog :D

Igår åkte jag till sthlm och gick på grönan med adam, victor och gustav, hade skoj men d va så mkt folk så åkte inte så mkt ! tyvärr. men jag vann  iaf en jättemarabou ;) igen!  mohahah! :D i like it!
efter att vi tröttnat att vara på grönan gick vi över till skansen och kollade på björnar och älgar och sånt :p najs! men alla gick och stirrade på min choklad och pekade och jag klamrade fast den under armen för att ingen skulle ta den för jag är säker på att alla var ute efter den ! (x hahaha.

väl hemma gjorde jag inte mkt, gav malins hamster bill som jag har här på besök lite gurka och en ostbit att smaska på och han stoppade i sog allt på en gång så jag la in en liten knäckebrödsbit som skulle räcka längre, men imorse var den borta med , haha !

Imorse var det upp och jobba, åkte till stigs småstigor och började måla hans garage, det var större än jag trodde men det gick ändå ganska fort :) imon ska jag måla klart och jag har sovmorgon så det är inge fara ;D sen ska jag nog fråga anna om hon vill ut och gå! länge sen jag träffade henne nu! hoppas hon kan :D
(www.Modig77.blogg.se) ,
Nu ska jag kila och ta ett bad, jag har färg nästan överallt ! haha,
hede bra tjoho!



Fiijah             v

Ännu en sömnlös natt?

Nu är jag här igen och kan inte sova, börjar bli lite problem med det nu, kanske ska söka läkare? eller iaf piller, igår när ja kom hem hade jag också problem att sova, trots huvudvärk och att jag var sååå trött! men inte kunde jag sova för det heller.. nejnej.    fast det kan ha varit lite för att jag blev så "trött" på att jag inte kunde sova så jag började grina och blev sen täppt i näsan och då kunde jag inte andas heller, haha smart. då gick det definitivt inte att sova, ojoj. men nu är jag tårfri, trött trött trött men kan ändå inte sova.. wee
Om jag ska kunna sova ska nog allt vara väldigt perfekt, det ska vara svalt, nästan kallt, skönt täcke och kudde, johan ska vara med, lakanet ska ligga stilla och det ska vara mörkt och tyst! vilket det aldrig är i det här kvarteret! ja jag bor i järbo och här är det fan livat ! deni sandvikenbor, hehe.. fest typ varje kväll överallt och dom skriker så jag kastar snart pappas vinflaskor i skallen på dom så ska dom få se på fylla! eller ja.. nåt sånt! ;)

Idag var det bio med johan iaf, valde ut the proposal eftersom att semestern med göran inte hafe premiär ännu, haha fandå, men ska nog se den med malin ;) yeey! men den filmen var faktiskt bra! mkt skratt och nääästan så man fällde en tår ibland, men snabbt tillbaka till skrattet! vilket är bra, för inte ska man sitta och grina bland en massa okända människor i ett mörkt rum, det är väl lite mysko. eller?
Bion var bra och resten av dagen och tiden innan var också lyckad :) en fin dag! finally.
Sen kom vi hem och la oss, trodde jag äntligen skulle slockna direkt jag la huvudet på kudde n men se så fel jag hade, ! johan däremot somnade med detsamma, och han snarkar också.. kanske också en orsak till mina sömnlösa nätter? nej det tror jag inte, för det är alltid någon som snarkar när jag ska sova så det är nog inte riktigt ett av problemen, men om det hade varit det hade det varit ganska lättlöst, för jag är trots allt ganska stark, och har många kuddar, om ni fattar vad jag menar!? Mohahaha, nej men det är tryggt att ha någon som snarkar, då behöver man ju inte höra en massa andra ljud som också skrämmer vättet ur en, (lägg märke till "också" ;) hihi) nej nu ska jagv krypa ner och stirra i taket några timmar till! klockan är ju trots allt inte så mkt! bara ett, igår var klockan nog fem eller så när jag somnade. som sagt, en läkare skulle kanske vara bra, eller kan man ta ut sömnpiller receptfritt? hmm. nåt att kolla upp. men va läskigt med såna piller tänk om man råkar ta överdos och inte vaknar eller om man sover och det börjar brinna och inte kan vakna för man typ hamnar i dvala av pillren? okej nu ska knäppfiijah lägga sig innan hon kläcker ur sig nåt annat obegripligt och .. konstigt. fast det kommer nog mer imon !;) haha. hadet bra! Godnatt


Fiijah                 v


BUUUUUUUUUUUU


Hejsan! Idag var jag in till valbo med mamma, pappa och moster, ;D najs, handlade ett linne, skivor, en tröja och ett par kortabrallor :) träffade vickis och hennes boooyfriend ;) och även  ELIN som vanligt ;) inte för att jag har nåt emot det men det börjar se ut som att någon av oss tar reda på när den andra ska dit;) hahahah! ödet har spelat med mig flera gånger idag!
Sen när jag kom hem kom malin hit och vi pratade och kollade på film, the ring 2 huuuua ;) haha mys, sen kommer hon hit igen sen och så ska vi spela kubb några, får la se hur de blir! :)

Nu ska jag kila och käka god mat :D hejsvejs!


Fiijah             v

Vad ska hon med eltejp till?



Hej bloggen. Håller på att fixa med mig lite grejer som jag ska ha med till myllan ikväll, ;) ska snart dit och vi ska greja lite innan ankies hemliga fffest, mohahah. ;) Det jag packat i hitills är bikini, usb-minne och eltejp. hahah, jaa nåt att knepa på;)

Hejdå bloggen.


Fiijah           v

det värmer!

Det värmer och bränner!

"MM om Framtida poet, skulle inte tro det.:
Jag kommer alltid att älska dig! "

Tack gumman , såna kommentarer gör en gladast och du ska veta att jag kommer alltid att älska dig med ! <3

Idag var jag hem till anna och träffade fina glada flickor, jag är så glad jag har er!
Kom hem för en halvtimme sen typ pch klockan är tre så jag orkar inte skriva om vad vi gjorde just nu;) får höra imon.
godnatt!



Fiijah              v

Skönheten ! :D


<3<3<3

Har ni sett dessa skönheter !  Det har jag oh hjälp jag är kär! ;) Corvetten vill jag ha!!!! ge mej.

Framtida poet, skulle inte tro det.


Ångest är en känsla.

Jag ligger här, funderar på hur allt ska sluta,
på hur alla ska tänka om mig.
kommer jag vara älskad,
av dem som älskar mig nu?
kommer jag vara någonting värd, efter detta.
kommer jag klara det, kommer jag ej?
en fråga som om och om igen visas i mitt huvud,
som eftertexten i en film.
ingen förstår den smärta och oduglighet jag känner,
i denna situation, den känslan som hela tiden finns där,
för att plåga mig till det allra yttersta, som ett straff för att jag inte gjorde det jag skulle,
på rätt tid, rätt plats.
men om jag får en till chans, om jag skulle klara det som nu,
känns omöjligt, om jag skulle det!
då kommer jag lova, att jag ska göra allt, allt
för att aldrig känna den känsla jag nu känner, igen.
/Sofia


Fiijah           v


borttappad hund



Hej. Ligger i sängen nu och kollar runt lite på msn och andra ställen, men det är inte riktigt någon som är inne så jag tröttnade och hamnade här istället, bredvid ligger johan och snarkar för fullt, fast jag förstår eftersom att han ska upp halv sex imon och åka till jobbet, stackarn men han tjänar ju pengar så va tusan :)
Idag har jag inte gjort allt för mkt som ät värt att nämnas! Var in på XL (Team sportia) i Gävle för johan och ante skulle kolla på lite hockeygrejjer, men dom handlade ingenting, istället hittade jag ett par skor som jag köpte! finally!
Ett par vita med ett guld-nike märke på sidorna, assköna och snygga ! :)
Sen åkte vi till biltema även fast ante gnällde och inte ville, fast ingen handlade där heller, vi köpte bara en varsinn glass ;) mumma! Så fortsatte vi till valbo där ann-kristin skulle in och på coop, och vi hyngriga ungdomar åkte drive in på donken och köpte cheesburgare, hehe ! ;) gott vare iaf.. förutom att den var full med lök, huua!

När vi kom hem åt vi och åkte sen till johans mormor och fikade, mysigt! sen handlade vi godis till mej och händel på vägen hem och lämnade sen av påsen hemma hos matsson där han hållde hus, :p
Väl hemma åkte vi och hyrde film och sen fick vi i uppdrag att skjutsa gustav till kusiner, och på vägen hem såg vi en liten hund på vägen, helt ensam! vi förstod att den sprungit bort eftersom att den var helt sj och ingen annan syntes till, men när vi stannade busade den och sprang iväg in till yllefabriken, så vi åkte hem men så tvingade jag ut johan igen för att vi skulle leta lite till, den stackars lilla hunden (det var en liten, liten typ brunröd hund, jättresöt) regnade gjorde det ocksÅ! men vi hittade ingen hund, jag tänkte att nu kommer jag inte alls kunna sova för ja kommer bara tänka på den stackars hunden! men när vi var hemma igen och jag gick förbi balkongdörren såg jag hunden trippa förbi våran infart ute på vägen , hahah , PAPPA -skrek jag och han fick springa ut och se vart den tog vägen (jag hade nämligen bara trosor och en tröja!) då kom ägaren på cykel längre ner för backen, och han berättade att han hade ställt sig under ett träd med hunden eftersom att det regnade så mkt, men så hade den sprungit iväg! hahahaha, lite kul tkte jag, ganska paff när den sprang förbi här hemma, just här också... nu kommer jag iaf kunna sova ;) hah!

Och det är just vad jag ska försöka med nu, sova alltså, ;) vilket jag antagligen inte kommer att kunna göra förens om någon timme, menmen, det är värt ett försök! så godnatt!


Fiijah             v

Borlänge street open



Hej hallå. Kom nyss hem höll jag på att säga men då skulle jag ljuga eftersom att det var iaf två timmar sen ja kom hem nu :) Har varit i borlänge på street open, för er som inte vet vad det är är det en dragrace tävling, och för er som inte vet vad dragrace är så är det en amerikansk biltävling, kan ju lägga upp lite info om vad det är jag är så intresserad av längre ner på bloggen eftersom att jag typ alltid är och kollar på det nu för tiden ;) askul vare iaf, fast det var väldigt farmt, men det gjorde ingenting :) blev kär i tre bilar tror jag men särskilt i en! En corvette med den allra finaste lacken och kurvor du någonsin skulle kunna tänka dig, herregud jag dog om, och om , och om igen! såå snygg, ni får se bilder på skönheten när jag laddat över dom från kameran :) töntfiijah ;)

Nu ska jag åka till ica och handla matgrejer för vi ska grilla ikväll! mums, sen bär det av till j.fors och malin följer nog också med :) mys, här kommer lite info om Dragrace. något ni måste åka på i livet annars har ni missat nåt kanja lova ! :D hade gött allesammans ! Puss

Dragracing är en motorsport där det gäller att från stående start köra 1/4 engelsk mil (402,33 m) eller 1/8 engelsk mil (201,17 m) så fort som möjligt. Sporten härstammar från USA. Första tävlingen i Sverige ägde rum 1968 på Scaninavian Raceway utanför Anderstorp där man använde långa rakan. Domare för denna tävling för både bil och motorcykel var Allan Persson från Hyllinge.

Tävlingssträckan är kort och helt rak och i praktiken handlar tävlingen om att få så hög acceleration på fordonet eller båten som möjligt. Två fordon eller båtar tävlar mot varandra åt gången. Man kvalar in i en så kallad stege på ett sätt som liknar en tennisturnering. Varje gång möts två förare varav en går vidare och den andra åker ur tävlingen. Man tävlar tills det bara finns en kvar - den slutlige segraren. Sträckan (ofta kallad stripp eller strippen hämtat från engelskans dragstrip) är vanligtvis 1/4 engelsk mil (402,3 m) men på en del banor körs även 1/8 engelsk mil (201 m). Även tävlingssträckan 1000fot (304,8 m) förekommer och körs framförallt p.g.a. säkerhetskäl av de allra snabbaste klasserna, då sluthastigheten på en längre sträcka annars skulle blir alltför hög.

Det svenska rekordet för den snabbaste klassen Top Fuel Dragster är 4,800 sek över 1/4 engelsk mil med sluthastigheten 483 km/tim. Aktuella svenska rekord hittar man på SBF - Svenska Bilsportförbundets hemsida.

Det finns tre permanenta banor i Sverige, Mantorp Park i Östergötland, MECA Raceway i Malmö och en i Sundsvall. MECA Raceway drivs av en ideell förening som heter SRIF - Skåne Racers Ideella Förening och banan i Malmö oljehamn är 201 meter lång och där bedrivs verksamhet från maj till september.

Flera flygfält har används för tävlingar, till exempel i Barkaby, Bulltofta, Eskilstuna, Feringe, Landskrona, Mora, Nyköping, Orsa, Piteå, Tullinge, Uppsala, Vårgårda, Säve, och Västerås.

Det finns flera olika klasser i dragracing. Både stora och små får köra. Man får börja köra redan det år man fyller åtta år.



Fiijah          v


Kalas



Hej hallå  . Kom precis hem från j.fors, mitt andra hem ,haha. vaknade klockan 04.40 imorse av att det blev asljust inne i sovrummet, trodde först att det var johan som busade och hade en stark ficklampa och lyste i ögonen på mej, så ljust blev det, men lika fort som ljuset kom slocknade det och det började att smälla utanför, högt. det tog ett tag innan jag fattade att det åskade och blixtrade. och även fast jag älskar när det åskar och blixtrar blev jag nästan lite rädd, (jag sov fortfarande halvt) låg och tittade ut genom fönstret på blixtrana som var perfekt formade på himelen, coolt! sen somnade jag om och blev väckt att ante kom hem, sen kunde jag inte somna om och mormor skulle inte komma och hämta mig förens 11 :p så jag klev inte upp förens dess heller ;) tkte inte att det var någon idé !

Ikväll blir det att åka hem till ankie eftersom att hon fyllde 18 år igår, så då ska vi flickor dit och fika idag :) mysans.
Skulle egentligen ha träffat myllan nu på förmiddagen men hon hade ont i ryggen stackaren så hon skulle nog in på sjukhuset och kolla :S ! hoppas att det blir bra, för imon ska vi ju åka massa karuseller (x mihhi ..

Nej nu ska jag kila iväg och få nåt i magen! det kurrar och låter där inne (x
Ha det bra ! hejsvejs. Puss

Fiijah       v

Solen skiner och vi är alla glada för det! :D



Hej, idag är det sooooool! weee jag är glad :D varmt och skönt! det är även ankiies 18årsdag :D! tjohoo  GRATTIS BEJBI! :D   snart är alla 18.. jag är näst sist, vi får vänta anna! ;) tur att vi är två åtminstonde!

Idag ska jag träffa myllan och vi ska fixa lite grejer och ha mys som alltid :D imon ska vi hem till ankie och fika och fira henne :D sen ikväll blire det j.fors :)
Hoppas på fredag att vi ska åka till sthlm och gå på grönan, jag mina små kusiner och bror, och antagligen om jag har tur följer malin med också D: we! äntligen händer nåt.. ;)

Nu ska jag kila, hade bra. Puss

Fiijah       v

Sommar utan sol vad är det för sommar?



Godmorgon, har varit vaken ett tag men jag hatar att säga goddag eller så för det är så fult, och eftersom att det är sommarlov så är det morgon tills efter ett ;) så godmorgon!
Igår träffade jag myllan :D saknat henne, satt på mitt rum och pratade först och sen cyklade vi till svans och hyrde två filmer, en som hette barnhemmet, den var faktiskt bra ! :) och en nick and norah's infinite playlist, den såg lite "B" ut på frodralet men den var också bra ! :D vi lyckades bra med filmvalet tkr ja :) mysmys!

Idag har jag ätit nystekta kantareller till frukost, mumma, hur gott som helst vare ;) mmmmmn.
Sen blir det nog städning och plocka lite, har fortfarande inte plockat upp min packning och det känns som att jag kommer dra ut på det hela dagen! men jag måste få det gjort för det är så äckligt att använda kläderna sen om dom legat ihoppackade så länge, så nu jäklar. :p

Och vart fan tog solen vägen? visst den skiner lite men inte fan är det varmt heller, inte så att man kan ligga och steka iaf.. trök, inget strand eller badväder är det heller utan man kan lika gärna ligga inne och kolla på en film..!

Jag vill ha en bil så att jag kan börja köra dragrace nu! vill vill vill! helst skulle jag köra morgans mustang ;) yeah det skulle väl vara hur najs som helst! gaaah . :D
Men nu ska jag väl drömma vidare ensam och sen ta tag i min packning, sen ska jag strypa min bror när han kommer hem som har snott min moppe utan att få åka... hm.
Puss

Fiijah        v

Hemma från Pellboda



Hejsan, jag är hemma igen ! en vecka har känts som en evighet nu när ja kommit hem , men när jag var där sa tiden bara swish! Menmen, vi åkte på söndagen jag johan och johans pappa klockan sju-åtta tiden. kom fram till umeå ca. tre och stannade där och käkade :) sen handlade vi lite och åkte vidare, ca en timme till sen var vi framme! kände igen huset direkt när jag såg det eftersom att johan har visat det på bild. mkt fint och det låg fint till men awsome utsikt :) !
direkt när vi kom fram hade bengt ingen nyckel med sig. wee! men så efter en stunds letande hade han en sån tur att han hade en nyckel i bilen, så vi lyckades komma in efter ett tag. sen var det bara städning som stod på listan för fy, damm och döda flugor överallt! blä. damsuga, damma av, torka, vädra, klippa gras osv. men efter att vi var klara" blev det grillning och sen hittade vi ett yatzy-spel som vi spelade som användes som tidsfördriv varje dag resten av veckan :p
Iaf spelade vi lite och sen la vi oss ganska tidigt eftersom att vi åkt bil så länge.

Måndagen började med att jag fick kliva upp tidigt, (iaf om jag får bestämma, hah) och städa. plockade litte med disk och så, och johan och bengt åkte iväg för att handla och lite annat så då fick jag göra mat, köttbullar och makaroner tills dom kom hem :) sen tog vi bilen för att åka runt och kolla på badplatsen och så. sen senare på kvällen kom också angelica, ante och ann-kristin. :)

Kommer inte ihåg vilken dag det var men en dag åkte vi upp till luftas eller va de hette för att äta och spela minigolf jag älsk, ante och angelica. golfen gick inget vidare för mej och angelica men vi kämpade på ändå och alla skrattade så mkt så vi hade kul ändå :p särskilt grabbarna (;
på fredagen "firade" jag och johan 23 månader, eller man kan väl inte säga att vi firade riktigt för vi gjorde inget speciellt, ingen annan som hade koll på att det var så heller så den dagen kändes inte så jättespeciell som den borde göra :p
lördagen, dagen innan vi skulle åka hem var nog den mysigaste dagen :) jag och johan åkte först till havet och satt där på stenarna och myste! hur härligt som helst! men så började johan frysa så vi åkte vidare till bygdsillion eller vade ni hette? och köpte fika där, jättemysigt ställe precis vid vattnet! dyrt fika men gott vare iaf. satt där och myste med fika och fint väder fick vi också. sen spelade vi minigolf också. hah gick som väntat heller inte så bra denna gången för mej. hah men så gav vi upp för det började bli tråkigt eftersom att banorna lutade åt ena hållet så mkt så det var näst intill omöjligt att klara det utan en sjua. men så såg jag en knepig bana som såg lite rolig ut och sa att jag skulle bara prova den, typ den svåraste banan var det och vi tänkte nog båda två att den här var nog den mest omöjliga, utan att sikt sköt jag bollen, snett, och för hårt menmen, kloink sa det också fick jag en hole in one! HAHAHA, vi började skratta. (x skojskojs.
sen åkte vi en sväng och fotade lite :)
sen på söndagen åkte vi hem, klockan tio typ kom vi iväg efter att ha stårr och snackat en halvtimme med mats :p mohah, lång resa men ändå rätt skoj med rätt sällskap :)!

japp, det var lite av vad vi har gjort! tack för att jag fick följa med :D! Puss

Fiijah       v

Solen gick i moln och lämnade plats för regn..



Hej.. Sitter hemma nu och vädret börjar överge oss tror jaG ? Solen försvann iaf och gav plats åt regnet iaf. tråkigt.
Var in till valbo idag med mamma, gunilla och victor, köpte en klänning där som jag kan ha nästa vecka (berättar längre ner vad som händer nästa vecka) sen ålte vi till sandviken en snabbis och jag köpte en enligt mej assnygg jacka! (killjacka såklart så inget prydligt but i loveit!) . träffade carrolutten på stan också :D

Nästa vecka är det så att jag ska åka med älsk och hans familj till deras sommarhus uppe i norrland, kommer bli hur mys som helst både resan dit och att vara där en vecka :) kommer självklart att sakna mina älsklingar här hemma som en galning, men ringa kan man ju, och jag ska nog ha kul ändå, och fan va kul vi ska ha när ja kommer hem igen :D
Ankiie ska med iaf så helt utan brudarna är jag ju inte, men hur jag ska klara mig utan malin får vi ser hur det går haha, en dag går och saknar henne like crazy! :) men så kande va. Inatt kommer pappa hem :D jeeey! kommer får grejer och länge sen man träffade honom så det blir väl kramkalas antar ja inatt ;) han kommer nog sent typ ett tiden eller så men jag kommer garanterat vara vaken då:) säkert johan också, han gillar min pappi, men det gör nästan alla ;D haha..

Nu sitter jag och väntar på att några som ska köpa min soffa (yeeey, moneymoney) ska kommaoch hämta den, vill bara bli av med skiten nu, hah. får fyrahundra för det och det känns helt ok faktiskt :) lite billigt kanske men skite samma!
Nu blir det hjälpa mamma med maten :) hade gött allesammans!


Fiijah     v

Dumma blogg


Hej. Tänkte skriva lite om hela denna veckan eftersom att det inte blivit mycket skrivet eftersom att jag hatade blogg.se där ett tag, vilket inte riktigt ändrat sig men jag gör ett försök..

Måndag började med jobb, i värmen fyfan va varmt. rev ner cykelgaraget hemma hos johan för att få plats med friggeboden :) åkte och lämnade skit fyra gånger i sandviken tror ja, assegt och jag som är så klantig set ut som en riven ost, rivsår efter att ha burit brädor med massa spik, lyckades även att klämma fingret så det blev blått ! klant!
sen när ja åkte hem smsade jag med ankie som hade tråkigt! och jag bestämde mig då för att bjuda över dem på grillning hemma hos mej :) det blev ankie, myllan, jag , älsk, ante och ida som grillade. hur gott som helst och jag gjorde min egen potatissallad som jag älskar, och vissa andra verkade också tka om den :) sen kollade vi lite på film och spelade kubb, ;) vilket vi brudar såklart vann! yeah. vilket var jag, myllan och ida. andra laget var gustav, ankie och ante :p
Sen åkte alla hem utom myllan som stannade med mej och kollade lite på discovery ;) sen gick jag med henne hem och vi pratade massa och skrattade åt vissa roliga saker . sen gick jag hem igen och kröp ner i sängen bredvid johan. trevlig kväll och mätt i magen ;)
 
Tisdag  umgicks jag med älskade myllan, och eftersom att hon skulle vara ensam under natten bestämde vi oss för att göra pizza och mys för några andra hungriga och glada :) sagt och gjort kämpade vi i ordning två rejäla pizzor med massa gott på! och så vi kämpade med dom ;) massa kärlek och tid, hahah!
sen dök ida upp och frestades av pizzorna som skulle in i ugnen och när johan och göte kom stoppade v in dem i ugnen för att gräddas. varmt som fan var det också så vi gick alla ut en stund för att inte dö där inne ;)
sen blev det dags och äta och båda plåtarna pizza gick åt, goda som dom var ;) sen kom ante också men han var inge hungrig men vi tvingade på honom en bit ändå.
sen kastade vi pil, den som fick minst poäng fick hoppa i poolen :p det var typ samma som fick bada hela tiden ;) inte jag ;) moahahah!
sen gick vi in och åt efterätt som jag och myllan plockade ihop, jordgubbar, glass och grädde. mumma, samtidigt som vi spelade galenpanna (ni vet spelet där man har en lapp på huvudet med en känd person och ett ställe så ska man genom att gissa sig till med hjälp av ledtrådar vilket person man har och vart den befinner sej, kul spel ;)) så skulle vi kolla på film, sweeney todd men då hade ankie gått hem och ante med, och johan skulle sova eftersom att han jobbade tidigt. jag myllan och göte kollade iaf på den och sa sen att vi skulle kolla på film hela natten  men när vi satt i den andra filmen och kollat på halva var alla redan så trötta att vi gick och la oss ;) klockan var ju trots allt närmare tre!

Onsdag  vaknade av att johan väckte mig när han skulle upp klockan fem, wee. men attfå pussar och kramar och höra, -älskar dig, ha en bra dag idag är det värt vilken tid som helst! :)
sen somnade jag om och vaknade halv 11 tiden (ganska tidigt för mej faktiskt haha.) och då gick vi upp och käkade jordgubbar och glass och yogurt, hahah nyttigt och gott huh ;)?
Sen satte vi oss nere och kollade klart på filmen :) men så skulle jag hem och äta och göte skulle åka och bada, men då hade johan tagit med sig götes cykel så han fick låna malins cykel (; haha, snällt.

iaf kom jag hem och det började åska, och fy så ont jag fick i huvudet och det ledde sen till att jag mådde massa illa.. usch och fy! kollade på en film och höll på att somna, sen mådde jag så illa att jag lära spy, och sen grinade jag i nästan en hel timme. vet inte vad det blev!? :S (nu låter det som jag är rädd för åska, men jag älskar åska, men den ger mej huvudvärk) skulle egentligen varit med myllan och de andra men det blev ju inget tyvärr :( fanfan..
sen lära jag vänta på johan också för vi skulle sova i j.fors, och vet ni när han kom, kvart i ett! härligt jobba va? naat. stackars så jag gjorde en macka till honom iaf för jag trodde han skulle vara hungrig. och så fick jag åka lastbil, lite läskigt (x den är så stor, att min  lilla johan får köra den stora lastbilen , hahaha. ;)
 sen blev det soova!   så skönt.

Torsdag  Vaknade 10 tiden och klev upp ca 11. sen kom mamma och hämtade mej och vi åkte hem , sen ner till och fikade hos mormor, så sa kjell nåt som var så roligt, han började prata om någon som kallade sig för bolbon precis som den där wiskeyn i england. Bolbon? du menar inte bourbon frågade jag, jooo så heter det ja! HAHAHA.
sen åkte vi hem och jag gick till myllan ;) snackade lite och myste :) sen åkte jag hem och städade lite och skulle käka men maten blev senså nu är jag hungrig för har inte käkat alls idag, johan ska hämta den nu;) pizza mums, ;) men nu måste ja kila :) hade ! hejsvejs

Bajs..

FAAAAAAAAAN VAD JAG HATAR BLOGG.SE! SKRIVER MAN NÅT SÅ FÖRSVINNER ALLT HELT PLÖTSLIGT. FUCKIT!

Nu fick detta bli uppdateringen för idag för att blogg.se och min dator ska straffas hårt och jag måste lugna ner mej innan datorn åker in i väggen..


RSS 2.0