fanfanfanfan...



FAN JÄVLA FITTA KUK ,DRA ÅT HELVETE JÄVLA PLUGG...
just så känns det just nu, om inte värre. så jävla pisst! hur kan man vara så kass som jag är ! känns som man inte kan någonting alls, usch och fy. men det blir massa att göra ikväll. har jag tur kanske jag hinner med en promenad med mamma, men det tvivlar jag på. får se till att bli klar med religionen, en engelska, och sen plugga lite natur. hoppas jag blir av med lite skit så att jag kanske har liite fritid på lördagen, fast egentligen så om jag skiter i att vara ledig nu denna helg och gör klart allt så får jag ju ha en lugn och härlig sommar  istället. men det vettetusan. jag kan fan inte sitta hela tiden . men det är så det får bli minsann, sitter i skolan nu och väntar innan bussen går, men kan inte plugga nåt eftersom att allt som jag ska skriva har jag hemma ! menmen, kanske hinner jag få tag på mamma innan hon åker hem ! ;)

menmen, nu ska ja kila ! hejsvejs <3

look a like



     Någon som tyckte om denna ? Ser skön ut tycker ja :) Svara ärligt ;D


Give me some brain



Ni vet väl att kändisar gör mkt som vi "normala" inte gör , men alla är inte nöjda alls med sina namn, eller så byter man namn till ett namn som är kortare och lättare att uttala och skriva.
Visste ni tex. att kända Akon döptes till - Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam - rapparen valde Akon för att det var kortare, så ja.  varför han kortade ner namnet kan man förstå.
Men som Miley Cyrus som hade det fina namnet Desteny Hope Cyrus kan man ju undra ? Det hade jag gärna hetat :)
Är det någon som vet vem Philip John Clapp är ? Det är ingen mindre än Johnny Knoxville! Man blir lite förvirrad bland alla namn !
Nej, om jag skulle bli känd skulle jag ha mitt namn kvar :) det är väl ändå inget vanligt namn och hur kul skulle det vara om man glömde bort namnet?

jaja. seg dag idag , fått lite plugg gjort iaf .. stressen kommer närmare och närmare och snart blir det snack med rektorn. Man känner sej ju inte lite meningslös, hopplös och idiot! särskilt när vissa som inte har i närheten av lika mkt att plugga säger att dom är så stressade och att dom mår så dåligt över att dom har så mkt. då blir man ännu mer stressad och mår ännu sämre, så nu får ni önska mej och anna lycka till och hålla tummarna! kämpa på. finns inget annat att göra.

Hadet bra, seya <3

Not what i expected



Tog en paus från pluggandet och kollar nu på det där nya programmet "Momma´s Boys" jag har bara en sak att säga - HAHAHA! fan va sjukt. mammorna är ju helt galna, ojoj. och tjejerna eller bimbosarna som sökt . en mamma vill inte ha en mörkhyad tjej till sin son, och säger sen att hon inte är rasist. nejmen hallå? man kanju undra . haha helst sjukt iaf. men jag gillar det, för man blir så himla irriterad ! varför ska mammorna få välja tjej till sonen? är dom så desperata.
man kan ju inget annat  än undra. ;)

Idag hade vi studiedag :) najs !  imon är man hemma med, då blir det massa massa massa plugg!! sucks..
'men skriver väl imon kanske dåla , håll tummarna för att allt löser dej !

hade bra <3

look deep



Hejsan .  lilla stress. usch usch. jag kommer att dö av stress! skolan suger all glädje ur mej. snälla hjälp mig bli lite glad !
igår fyllde pappa år :d hade kalas hemma, mys med god mat och jackutdelning från Kina, hah. blev nog av med alla jackor han hade med sej hem !  utom sin johans och mammas ofc.
klockan 12 tog jag johan och händel bilen och drog till gävle, köpte kaffe och körde runt., hah.
var hemma igen efter två. somnade väl tre halv fyra tiden jag. trött nu som tsan för det var upp till gävle idag igen att shoppa lite . :) köpte en bikini, klänning och lite nödvändiga saker som sminkborttagningsservetter, en deo, hårspännen och två-pack leggins :) najsnajs. ikvälls blir de tjejer med lite mys och lugn sen sova rätt tidigt tror ja. annars dör jag av trötthet. hah ! :)
Hoppas nu har en bra helg! Puss

huuuuuuua



http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/

fyfan , jag mår så illa på alla sätt..

Loosing control!



Hejsan . stress stress och åter stress. men idag blev allt bara ännu värre  ! STRESS STRESS STRESS STRESS DÖD ser shemat ut just nu och gaaaaaaaaaaah. jag blir galen . usch och fy hur man man lyckas..

men nog meddet. var ute på promenix idag med anna, och vovvarna :D mysmys. gick en lång promenad och sen slutade vi uppe vid hålldammen , första doppet för min del :D lite senare än det brukar bli men va tusan ! najs.
lite fina bilder ned kameran fick vi med, äckliga ormar och skalbaggar men ändå ;) mahah. najs vare :D sen kom Diana och hämtade oss. det blev en varm dusch och varm kopp choklad :) mumma.
IMON KOMMER ANKIE HEM ! :D wooooooooooohoooooo och imon har vi bajsprov i samhäll. skiiit EU prov. :( men sen är man massa ledig ett tag iaf. långhelg :)
 nu blir det plugg  om ja orkar sen hoppas jag att älsk kommer och hämtar mej så blir de j.fors inatt :)

hadet bra ni som kan.. hejs <3


Lite bilder vi knäppte idag med D50 för att färga upp bloggen lite :) enyoj!
(rosen knäppte ja söndags :)

Fjortis++++++



http://www.youtube.com/watch?v=9rVbuFHV2SQ

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SERIÖST!?     (X

It´s Friday!





Hej alla skoltrötta eller sommarglada eller va tusan man ska skriva !
Hoppas på det sistnämnda för det låter bäst! själv sitter jag i skolan och stressar och mår dåligt äver att jag faktiskt inge har någon aning om vad jag ska göra för rester ? vad har jag för rester? det är många men vafan vad för nåt. shit. panik.
Men idag är det iaf fredag och det gör mej glad, glad, glad!  Lånade en kamera igår från foto så denna dagen kan lyckas så bra att anna och jag drar ut och har lite skoj med den ikväll :D Nikon fick vi denna gång .  lite seg kamera faktiskt men underbar ändå ;)   Jag och bror hade lite kul igår med den på studsmattan , lite fula bilder men tusan så kul vi hade, maha. nu har gustav också börjat tjata om en kamera ;) skojskoj. jag för intresset vidare!

Men nu till den allra bästa nyheten !!! Johan älskling fick körkortet igår ! Happy happy me !
han kom hem och hämtade mej (med mammas BMW, deni) och sen skjutsade han mej till sjukhuset för att ja skulle ta spruta! uscha, hatar sånt men det gick bättre en förra gången :)! najs.
sen efter foto (som sög btw. gjorde ingenting alls. bara satt och lyssnade på henne i två timmar!) och en teater som vi var på innan (Carmen som treorna estet, bra varden :)) men så åkte ja hem och knäppte lite med bror, sen kom johan och vi åkte till sandviken . då var klockan typ kvart i tio, åkte runt lite överallt och var inte hemma förens halv 12, hah! :) skojs
men nu blire spela quake ;) seya <3

Tårta hit och tårta dit..



Hej.            Vår tripp till sthlm blev minst sagt lyckad ! Hade ju bästa sällskapet och vädret var perfekt!
Inte helt överdrivet med folk men ändå blev jag fullt irreterad på sega människor som blockerade vägen. HAH
Dagen började med att vi fick skjuts av Jari till rese där bussen skulle gå ifrån klockan åtta. Vi satte oss såklart längst bak i bussen för där är det bäst att sitta ;) men så kom det en massa tanter senare så vi fick byta plats till en längre fram, sega.
Jävla tanter pratade som bara fan! trodde seriöst löständerna skulle trilla ur munnen på dom! PRAAT SKRATT SKRIIK! och ingen hänsyn hade dom heller, blev så jävla arg. (dom sa en sak som jag nog inte tänker nämna här, hemskt.)
Han som körde bussen körde sakta som fan ! sega gubbe.
Väl framme i huvudstaden skulle vi leta på vetekatten som vi skulle ta en fika på, vi tog en varsinn nybakad jättebulle med massa socker på och en kopp varm chocklad med grädde och chokladbitar på toppen, mmm! underbart!
Tog en jävla tid innnan vi kunde hitta någonstans att sitta men det vare värt ! ;)
Efter fikat skulle vi starta shoppingen ! gick runt ett tag och kollade och kom ut med en varsin kasse från några affärer, och Malin provade dom finaste klänningarna och såg ut som en prinsessa! minst sagt!.
Efter några timmar av shopping och letande efter Butteriks hittade vi den dumma affären iaf, hade frågat en tant innan som hade en kasse därifrån vart det låg men hon pekade åt fel håll... hmpf! Vi gick och letade åt det hållet hon sa att det låg men det låg åt andra hållet . dumtant.
Men vi kom fram, och hittade lite roliga saker minsann ! yey. Sen var vi båda mycket hungriga så vi gick upp till kungshallen och käkade, jag tog lammfilé med potatis och en massa sås, malin tog kycklingspett med pommes och ännu mer sås! Hur gott som helst var det. sen efter maten hade vi inte så lång tid på oss så vi sprang ner till butikerna igen för jag måste ju köpa presenter åt våra kära tvillingar som fyllde år dagen efter :) 
Efter att jag köpt klart det jag skulle provade malin en helt underbart fin klänning som passade henne som handsken, eller nåt.. Hur fin som helst! och när hon skulle betala så sa gubben att den inte alls kostade 199 kr som det stod att den gjorde, utan att den kostade 299 kr. Det var alltså just precis den klänningen som malin ville ha som kostade 299 och alla andra exakt lika dana klänningar 199.? Vafan, Vi blev så sur så malin köpte den inte. Men du skulle ha köpt den ändå malin!!!!!!!! Fast jag håller med, jävla gubbe !

Det blev ingen klänning iaf utan vi fick börja gå mot bussen, men det var bara det att. vart låg stationen !? åt vilket håll? ja vi klampade på åt ett håll iaf för öven om vi är kvinnor båda två tänkte vi inte frga, stannde på pressbyrån iaf för att köpa godis, kom på en rolig sak att vi skulle prata engelska när vi handlade, hihi tänkte vi och ställde oss för att betala, - hello sa malin. - Tja säger den dumma killen i kassan, vi börjar mumla lite på engelska till varandra för att han ska uppfatta att vi pratar engelska och inte något annat språk! Varsegod säger han när han ger henne pengarna, THANK YOU. Varsegod! samma visa när jag ska betala. antingen kunde han verkligen inte engelska eller så var han bara allmänt dum! Jag menar, kan man inte engelska när man jobbar i sthlm, får man det inte lite svårt då? jaja..

Efter vår språkkick försökte vi hitta till stationen igen , hamnade på ett ställe som vi trodde var stationen men upptäckte att så var det inte alls. blev lite stressade så började gå åt ett annat håll och hade nästan gett upp när vi insåg att vi var på fel sida av stationen , eller vi hade gått runt stationen flera varv. lyckat. maha!  väl på stationen hade vi en halvtimme kvar innan bussen skulle gå, så jag gick på toa och sen fick vi syn på en fotoautomat ;) yee. så vi skulle ju självklart knäppa kort! det kostade 70 spänn men de vare värt för fan va vi skrattade och va folk kollade. den var så jävla trång så vi fick knappt plats. fyra kort med fina malin och.. eh ja mej fick vi med oss iaf :) sen gick vi på bussen och satte oss längst bak! och den här gången fick vi sitta där också ;)!
bussresan hem blev det massa kortknäppning och massa mer skratt, hur kul som helst. fast det var bara det att vi tror att chauffören somnade lite ibland för han körde ut i dom här som låter på sidorna typ fem ggr. lite rädd haha. Sen hade vi två tanter framför oss som hade dragit ner sina säten så vi fick inte plats med benen, asont gjorde det! dumma dumma tanter.. sen hade vi lite småfjortisar som satt snett framför och sminkade sej , haha !
Men en mycket rolig resa måste jag säga ! :D Tack malin för det ! älskar dej<3

Söndag.
HURRA HURRA HURRA!
Idag fyllde Johan, Andreas och Caroline 18 år :)
Vaknade av att johans mamma satt i ett band som dom sjäng typ, godmorgon johan , hahaha. skrattade lite medans ante skrek STÄNG AV !!!! sen gick vi upp och dom fick lite presenter. Johan fick ett par kalsonger av mej, en iphone (som han får senare) ochen annan sak ;) maha. Och ante fick BB kalsonger och så fick han vinna över mej i kubb. haha.
Sen kom anna och johans mormor och morfar och några för att fika :) Dom fick fina presenter och ett varsitt linne och tusan så jag skrattade. Sen skulle jag pka ham till carro och fira henne :) och¨då skulle johan promt med, haha.
fikade igen så det blev tre bitar tårta på samma dag. ahh! ont i magen .  men gött ;)
på kvällen var vi hemma och myste lite :) Grattis på er!

Måndag
Skolan igen , hade massa tråkigt och mådde illa på slutet och om inte malin hade varit där och varit så söt så hade jag åkt hem ! men för hennes skull stannade jag kvar och sen när vi äntligen slutade gick vi till lidl för hon skulle köpa nudlar och så köpte vi en chokladbit att dela på :D skönt att ha någon som är lika tokig i choklad som jag ! <3
när jag kom hem tog ja det lugnt och sen skulle vi ner till farfar för idag var det hans tur att fylla år ;) 69 år fyllde han så nästa år hoppas vi på resa! Gud va sugen jag är på att resa nu! vill vill vill!
aja, käkade pizza där nere och sen tårta, haha ännu mer tårta. Tårta hit och tårta dit ! ojoj.
och den 21 fyller ju daddi år också så då blir det ännu mer tårta ! och samma dag kommer han hem från kina :D:D så det blir nog mest vi som frår presenter., hahahah !
:)

ja, nu sitter jag i skolan och trökar har inte börjat än utan har håltimme . hah, jippie! Onsdag är det idag, tisdaen hände inget intressant annat än att vi hade matte nationella B kursen fyra timmar, fuuuck! fast man fick tack och gå när man ville sp jag satt i nästan en och en halv timme ! :) bra gjort men provet sög och jag har IG på det med . menmen,
aja, nu ska jag kila och göra nåt annat! Kom ihåg att på fredag har jag namnsdag! ;D

seya <3

Friiiiiidag!



Hej.                Sitter i skolan nu som jag typ alltid gör, men det kanske är eftersom att jag går i skolan varje dag så det är inte så konstigt nu när ja tänker efter då !
Hade två stycken engelska B, Nationella prov i morse, assegt och svårt var det !
Men sen blev man på gott humör igen när jag öppnade mejlen och hade fått ett av ankieebejbi :D hon hade det bra i Finland  bland mumintrollen så det var ju bra !  :) Nu sitter jag och malin och väntar på naturkunskapen, börjar om typ en timme, seeegt! har väntat hela dagen, sen engelskan slutade. fan..

Ikväll blir det nog kubb i j.fors iaf :) skojskoj! känns som man behöver ha lite kul efter denna stressveckan.(inte för att den har varit mer stress en vanligt, stressar ju mig igenom varenda eviga jävla dag här!)
Sen blir det ju sthlm imon men älskipälski :D massa skoj kommer det att bli och jag har längtat hela veckan ! :D
eller vecka och vecka. iaf halva veckan eftersom att det var då som vi kom på det (a) hihi.
Nej ucsh, nu fick jag ont i rumpan! har sittit på samma dumma stol några timmar nu! fyans.
nja, kanske ska ta och leta på en spökhistoria eller en bild eller nåt så att dagens bloggande kanske blir lite intressant ! :) länge sen nu ju :) ska kolla nu....

Skulle ni vilja bo här ? ;)

Torpa Stenhus Långt bak i tiden bodde en riddare med sina två döttrar i det enormt vackra huset. En av dem hade varit på besök hos sin man i Danmark. När hon äntligen kom tillbaka fick pappan reda på att pesten härjade i Danmark. Han trodde då att hon blivit smittad och bestämde sig då för att mura in henne i ett litet rum på övervåningen så han möblerade rummet och bad dottern att gå och lägga sig i sitt nya rum. Sent på natten kom en murare upp och murade in dottern i rummet. På morgonen märkte dottern detta och blev då så rädd och hon skrek och skrek. Fadern som var en hård man lät dottern sitta kvar i rummet och efter 3 dagar hade hon slutat skrika. Pappan målade då över väggen och lät kroppen ligga kvar. Än idag ser man en injutning i väggen efter rummet. Det är många som har försökt att ta bort men då har dött. En man blev nerknuffad från trappan och bröt nacken efter ett försök att bryta upp rummet.


följande saker hände för ca 2 år sen i ett stall där jag brukade sköta en häst om kvällarna.

Ibland när man skulle ta in hästarna från hagen för kvällen så kunde dom tvärstanna alldeles vid dörrkarmen till stallet och gnäggandes flacka runt med blicken, försökte man ens få dom att ta ett steg till så ställde dom sig på bakbenen.
Och en dag när jag och min vän satt och käkade i fikarummet innan det var dags att ta in hästarna, så hörde vi att de börja klampa från hö-loftet som låg ovanför och nån pratade däruppifrån, stallet ligger lite avsides från all bostad och vi hade inte sett nån där uppe när vi var där tidigare under kvällen. så vi tänkte inte mer på det, men efter ett tag kunde man höra hur frigolitskivan som låg för luckan intill stegen upp dit flyttades och då var man redan halvt om halvt i öpplösningstillstånd så vi stängde dörren och satte en 10 kg vattenspann för dörren och höll emot för allt vad vi var värda.
efter ett tag börja det banka på dörren och dörrhantaget som min vän står och håller upp åker ner med en sjuhelvetes fart för att sen bara åka upp och allt blir tyst igen. vi väntade ett tag och gick sen ut ur stallet för att ringa till en av dom andra skötarna, när hon kommer har hon tagit med sig sin farsa och sin storebror som söker igenom stallet utan att hitta något/någon.
men däremot hade det kommit en massa djupa märken på dörren till fikarummet som inte varit där tidigare.

Efter den händelsen sattes det upp videokamera inne i stallgången och den sattes längst in i stallet mittemot strömbrytaren.
Några dagar senare så kommer en tjej som sköter 2 av stallets 4 hästar och
säger att en av hästarna jag tog hand om dött under natten.
när dom sen på kvällen såg på bandet från filmkameran kunde man se hör hästens box-dörr (en blandning av trä och stål med 3 haspar) far upp och hästen faller ut ur boxen. när veterinären tittat på hästen tidigar under dagen så hade han dragit slutsatsen av att hästen hade dött av ett cirka 2mm hål i huvudet, men med tanke på allt blod i boxen så hade hästen legat ner när den börjat blöda och sen försökt ta sig upp med stöd av väggen och så vitt jag vet så ska det inte ligga något som kan skada en häst så mycket mitt i en box.

Har även kunnat se på film att lyset helt plösligt släcks (fast ingen gått in genom dörren som är alldeles vid strömbrytaren) och en av hästarna börjat gå oroligt runt i sin box och stegrat sig mott boxdörren, när skötaren till den hästen kom dit morgonen därpå hade hästen haft en lång reva över magen.

En annan gång när jag var uppe på höloftet för att kasta ner hö så blev de plösligt svinkallt däruppe (sommartid) och jag beslöt mig för att gå ner, när jag kommit så långt som till trappan ser jag något grått ca 1/2 m högt komma mot mig och en sen en kraftig vindstöt. ett tag senare vaknar jag av att en skötares pappa står ovanför mig, ja hade tydligen fallit ner från trappan, som tur var hade jag hunnit kasta ner tillräckligt mkt hö för att inte göra illa mig.

Slutade vara i stallet för ca 1 och 1/2 år sen, men när jag och min pojkvän gått dit en kväll på senare tid har man kunnat se något vitt fara omkring därinne i stallgången.

efter allt som hänt så har vi lyckats få reda på följande:
Det som är ett stall nu har tidigare varit ett vanligt hus, och farbrorn som bodde där då med sin schäfer hotades att bli av med marken p.g.a att han inte hade haft råd att betala klart det. så gubben hade hängt både sig själv och sin schäfer i duschen som är alldeles vi trappan till höloftet.
Nu ska stallet rivas eftersom att det är så gammalt och flyttas 250m längre bort.

yep..




hallå.                Somnade igår ändå, fast klockan hann bli närmare tre så jag är ganska död idag kanja säga. pisst!
Sitter på spanska nu och redan börjar det att kurra i magen, wee. sen har vi samhäll vilket jag verkligejn inte längtar till! kommer bara sitta där och han kommer att babbla om en massa ointressant skit som man inte alls lyssnar på ens! usch och fy vad tråkigt. sen har vi matte också innan lunchen, kommer ju svimma.
imon äre engelska nationella också. två stycken prov är det! känns ju sådär lagom kul.. sen har vi naturkunskap tre timmar efter att vi redan slutat så jag håller på att bli gaalen ! fast om vui har en jäkla tur så kanske vi kan flytta upp lektionen! fast d vettefan , vi har redan klagat en massa så vi fick byta provdag till nästa vecka (skulle haft provet imon annars) ingen kan någonting riktigt fyfan, ingen aning om vad man ska kunna. och stackars marie sitter bredvid nu och ska snart ha prov. hahaha ! uuuuuuush

men hejdåå..

whats happening?



jaha..                        då var klockan 12 då. sitter i sängen men kan ine sova, inte i närheten.. gick och la mej tio men har inte somnat än så jag har gett upp blir nog att vara uppe hela natten om jag inte somnat före ett. då skiter ja fan i skolan imon, för jag vet att jag kommer må sämst, men får hoppas på det bästa, vilket är att jag mår bra ändå. visst..
Johan somnade typ direkt, men det är ju som vanligt, men han bröt en regel! Han somnade utan att säga godnatt och var lite halv sur. det värsta man kan göra nästan ! usch.. memnem, han gör väl som han vill då.

               Sitter och skriver lite med carro nu som åker till London imon den turungen! fusk. jag vill också försvinna härifrån ett tag.. alla får åka bort och jag är fast här! fan fan fan. men på fredag blir det nog kubb om johan och andreas inte har ångrat sig, får så skiter sej fredagen också, sen på lördag blire iaf sthlm med älskipälski malin! najsnajs, hoppas på lite halvdant väder och inte alldeles för varmt för då blir det inte någigt kanja lova, tyvärr. och en varm sofia är som en glass, eller smör i solsken kanja säga! och en varm sofia är ingen trevlig sofia så. ja vi hoppas på ett svalt och bra shopping väder helt enkelt! yesyes.
nu bara för att jag skrev att jag skrev med carro så slutade hon skriva, haha . hallåå vart tog su vägen !"? jaha. jaja skit i det då !

Idag var Anna tillbaka till skolan , yeeey ! finally. hoppas allt löser sej. och för mej med med skola. jag har f*n bett till gud för att jag ska klara detta så jag hoppas och ber på att det ska gå hela vägen. aja det återstår att se.
tack på förhand iaf.
nu svarade hon!       ska iaf kila nu. får se hur det blir med imon och inatt. höres imon antar jag ! seya <3

What goes around comes around.



hallå.       tillbaka till verkligheten imon då för då är det långdag och jag kommer somna i skolbänken.
Idag är det tisdag och vi börjar ju då klockan två med engelskan, gjorde ingenting satt vis datorn och kollade på böglåtar på youtube efter vårat uppträdande i helgen , haha.
sen åkte vi hem med kicki, malins mamma :) så var hemma vid ca. kvart över tre eller nåt. skönt :) åkte ett kom hem lite efter tre, najsnajs. men imon blire kvart över åtta bussen och sen kommer man hem vid halv sex. wee jag dör..
fuckit.. så jävla segt just nu i skolan och hur mkt som helst att göra, skiiit ! nej usch . det här kan gå hur som helst.

och johan, ante och carro fyller år på söndag, käns ju jättekul eftersom att allihopa fyller 18! vad köper man?? snälla hjälp mej innan jag bryter ihop, och pank är jag fan också så jag får panik.

men på lördag blire nog huvudstaden med älskade myllan :D astaggad, och fråga inte hur jag får ihop pengar till det ;) haha, fick aktieutdelning idag så har några kronor ändå :D men det känns inte som att dessa små pengar räcker till dessa tre blivande 18 åringar. ja, vi får la se hur det ser ut i slutändan!
jaja, nu ska ja kolla på MTV, vet inte vad det är men antagligen the hills vid den här tiden tror ja, får la se. hade bra iaf !

<3

It´s more in life than what you just can see



Hej.                    Med tanke på allt som händer här omkring just nu börjar man ju fundera mycket, jag känner inte patrik eller micke som kört ihjäl sig men jag känner många som gjorde det, mamma tex och älskade carro, man påverkas ju. Och sen är det så nära och ja usch.. Man börjar ju fundera på vad livet egentligen går ut på, man föds sen är det ju meningen att man ska dö någongång också. varför ? jag fattar lixom inte det måste ju finnas någon mening med livet som får oss att förstå. visst har jag läst naturkunskap och naturens gång, man föds och dör för att lämna plats, men det kan inte vara bara så? det måste finnas mer. det måste det, det måste finnas en mening, annars känns allt så meningslöst.
man föds, går i skolan och ska vara så bra som möjligt, skaffa ett jobb bli kär, gifta sig skaffa barn, bli gammal , då i pension, ha problem, dö. jaha? Skulle det då inte vara bättre om man hade en teori om att alla hade en uppgist i livet, det gäller bara att hitta på vad det är man sj är ämnad till att göra, alla har ju olika intressen och kunskapen eller hur, så något sånt skulle det ju vara, det skulle ge oss som läser i skolan mer hopp om framtiden, nu vet vi bara att vi måste lyckas så bra som möjligt och sen dö. okej livet är tufft, svårt och jobbigt, men lite hjälp kan man ju få, om man tror att det finns en mening i lovet och att man är menad att göra någonting skulle man lyckas bättre tror jag än som det är nu. det blir tuffare och tuffare för varje år också, man ska också se ut på ett visst sätt, ja det vet väl alla hur det ska vara sj så det behöver jag inte ens ta upp. nejmen det är hemskt mycket nu och usch..

aja mindre hemskt och ledsamt då!
igår var vi hemma hos myllan på hennes 18 års fest :D najsnajs! hade hur kul som helst preces som vi trott det skulle bli!   våran lilla hemlighet var ett uppträdande, en dans. It´s OK to be gay ;) var nervös först men vi hade askul hahaha, massa dans och sång blev det, prat och mys :D johan somnade inte ens så kul hade han , hahhaah ;)
skickade ett sms till pappa också, när vi skulle gå och lägga oss, då var väl klockan  (vänta ska kolla) ja ca tio över tre, Godmorgon, hahaha jag tyckte det var kul att skriva godmorgon när ja skulle sova (a) snart kommer han hem också, eller snart och snart den 21 maj kommer han hem i en vecka. samma dag som han fyller år :p då har han handlat en massa massa grejer till oss ! yeyy, fast jag saknar ju papi också såklart och inte bara grejerna ;) sak baka en hejdundrandes god tårta tills han kommer hem och riktigt svensk mat. köttbullar eller grillat, haha. nejmen han verkar ha det bra där borta i Kina iaf :)

imon äre skola, taggar inte! inte inte inte. känner mej redan stressad till tusen ! uuuuuuusch! jag vill inte ! vill vill vilol inte:S  är fan rädd att gå till skolan för jag kan ingenting, dumma mej. lär dej nåt för fan..
haha, nejdå så illa är det inte men just nu känns det som så. menmen, ska plugga lite nu har spanska prov imon så ska fixa lit sånt nu :)  snart kommer mamma gustav och johan hem också. dom åkte till fäbon och grillade korv, sen var väl gunilla och adam och victor med också :) mys men jag hade så ont i magen och massa plugg s det blidde hemma för mej. skönt att vara ensam lite ibland! ta det lugnt, även fast det inte riktigt är vad jag gör med tanke på allt dumma plugg. menmen :) det är väl som det är :)

hadet bra ! <3

Tjolaho




Tjolaho                 . igår var det sista april. åkte först in till sandviken för att köpa lite grejer till en present jag skulle göra till älskade malin som fyllde 18 i onsdags! Grattis till henne <3 sen åkte ja hem och fixade presenterna, :)
på kvällen drog vi hem till myllan jag och ankie, hade massa mys, flams och skoj ;) älskar er sisters!
kom hem ganska sent och johan var redan hör och jag somnade nästan på en gång! yes äntligen fick jag sova heela natten igenom också :D helt underbart.
ikväll blir det hem en sväng till myllan igen och umgås med henne och ankie ;) massa skoj!
imon ska jag in till gälve med mamma och shoppa, astaggad på det för jag har inga kläder alls just nu! sen på kvällen så smäller det med ännu mera skoj ;) yeeeeah, men mer om det får ni höra på söndag om ja orkar skriva då. ;) spännande! kommer bli askul iaf kanja lova er..

RSS 2.0