dagens börda

 

Sitter här och gömmer mig för att somna igen, det är när man ska sova som alla tankar kommer upp, både gott och ont, mest ont.
Tror det är mest därför jag aldrig sover nu förtiden, vågar liksom inte för jag vet att när jag lägger mig kommer jag ändå inte kunna sova, bara tänka, vilket i sin tur ger obehagliga känslor såsom ångest. Jag antar att det är en del med att vara tonåring, men jag tycker det känns som den preioden ska vara över. Kanske skulle man säga att det är en del av att växa upp, vilket jag också är lite rädd för. Jag var tillomed lite rädd för att fylla 18. Men nu är jag här och det är väl egentligen ingen skillnad, ännu..

Ja nog om det. Idag sov jag över till att börja med så jag kom aldrig in på engelskan utan åkte in till körskolan och skrev klart en fas. Tänker ta det lugnt med körkortet men det är inte så lätt när alla frågar hela tiden varför jag inte fått det än, vissa är ju förstående men vissa verkar tycka jag är dum och oduglig för att jag inte har det i min hand ännu, men det är inte så lätt. menmen.

Nu ska jag möta faran och bädda ner mig med en film, neseril, ipren, snorpapper, hostmedicin, halstabletter, vatten och lipsyl haha :p Skönt att man har en blogg att klaga hos, den klagar liksom aldrig tillbaka och man får säga precis som man vill ;) i like that! Nu blir det godnatt. hej

Alla <3ans



Shoho! Nyss hemkommen från storstaden skulle jag kunna säga, om jag ville ljuga, men det vill jag inte så därför säger jag heej! nyss varit hemma några timmar från storstaden istället :) för det är ju sant!
Har haft massa mys iaf och jag tror vi behövde komma ut och ta det lugnt utan stress en dag!

Igår åkte vi hemifrån efter en supergod lunch (mammas goa gryta som jag äälskar!) klockan var då ca 13.00.
Stannade i jäderfors för Johan skulle byta om, vilket tog nästan en hel timme (!!) och vi skulle vara framme tre, hjälp, men på något vis lyckades vi vara framme kvart över tre och resan dit kändes verkligen som vi hade åkt raket! sweet, det visade sig då att vi inte skulle ha bokat in oss förens klockan fyra så vi satt oss ner och jag funderade på om det kanske skulle bli typ som i filmer där paret som ska ha en romantisk weekend på hotell slutar i en misslyckad katastrof, jag avbröts dock i mina tankar när den snälla hotelltanten kom ner och sa att hon fixat klart rummet, tjoho!
Lite orolig över hur rummet skulle se ut öppnade vi dörren och klev in i fel rum.. trodde jag, det var ju hur fint som helst där inne! Inte kunde det vara vårat rum, men jo minsann till min lycka var det ingen annans rum, jo johans också förstås, men han kunde jag ju tänka mig att dela med mig till ;) haha, vi klädde av oss ytterkläder och packade av oss packningen och satte oss vid vårat bord och drack champange och åt choklad och frukt, mmmm. "Vi låtsas att vi flyttat hemifrån och det här är våran lägenhet!!" sa jag lyckligt till johan som höjde på ena ögonbrynet och sa mumlade någonting om att jag var knäpp. Jag tror inte han ville leka med mig.

När vi sedan kollat runt i rummet och packat upp det mesta hittade jag ett mystiskt skåp som såg ut som ett kassaskåp med kod och som inte gick att öppna gömd i garderoben, lite läskigt sådär, men den känslan jag fick om att vara med i typ CSI gick snabbt över när Johan uppnade dörren till....minibaren.. jaha...glädjedödare!
När vi sedan konstaterat att maten på hotellet var på tok för dyr och att minibaren hade äckelpäckel och ingen sprit klädde vi på oss och gick ut på stan för att äta och handla gotta, Käkade på ett ställe som såg rätt flott ut och var aningen billigare än hotellets 350:- varmrätt. Lövbiff, potatisgratäng och ett glas rött, ja och cola åt Johan som skulle köra hem dagen efter, haha! När vi ätit fortsatte vi att kolla runt lite och handlade sedan på ICA jordgubbar, cider, chips, skagen, choklad, choklad igen, cider igen, och johan var rolig och köpte tidningen. Vi var alltså in på två olika iCA som förövrigt sög mer än järboica som kan ses som MAXI i jämförelse.

Tillbaka på rummet blev det dusch, mys mm, sen somnade vi i den stora mjuka sängen tillsammans. Johan klockan 23, jag klockan 03. (x

Ny dag, dags för det Johan sett nästan mest fram emot... HOTELLFRUKOST!
Gjorde oss klara och gick ner när klockan var ca, 11 åt en riktigt god frukost med massa att välja mellan, tillomed jag kan äta en sådan frukost!! mumma, bara det är gott så ;)
När vi ätit bestämde vi oss för att packa iordning och sedan checka ut, men efter all frukost blev vi kvar i sängen framför tv:n en stund till.
Kom iväg från vårt kära hotellrum vid 12tiden så var vi ut på stan och kollade lite.
Johan hittade en assnyggtröja som han vägrade köpa!!!!!!!!! Fatta att jag kommer inte kunna sova inatt för att jag är så arg att han inte köpte den! haha, tur att vi åker tillbaka snart, då ska jag tvinga honom att köpa den (a) han gillade den sj också men snålhet vet ni ;) ja när johan tröttnat på stan åkte vi till gamla stan och fikade på ett jättemysigt litet krypin, jag var dum och tog en chokladkaka som verkligen var jättemycket choklad och jag fick ont i magen, som tur var tog jag istället för varmchoklad till ett glad vatten istället. tack och lov, men gott vare! Sen handlade vi lite mamma, pappa <3 presenter :) Innan vi åkte hem.
På vägen hem köpte vi Max, i uppsala, när vi kom hem till jäderfors hade jag inte ätit upp än! hahaha, lite seg på att äta eller vadå, tydligen hade jag somnat en stund mellan tuggorna så det kan ju förklara saker och ting (a) Men jag har haft en myysig helg och imorgon ser jag fram emot att träffa mina fina underbara flickor som jag älskar så mycket! Man ska ju visa uppskattning på alla <3 dag (alla andra dagar också, men nu när det ändå är alla<3 kan jag lika gärna säga de ;))
MASSOR MED KÄSLEK TILL MIN FAMILJ, JOHAN, OCH MINA UNDERBARA VÄNNER! tack för att ni finns, det betyder allt <3

Ja, det var en snabbspolning av min helg :) bilder kommer kanske sen :) Nu ska jag sova imorgon är det tidig skola, och jag har redan ångest, men jag ska tänka på denna helg och så blir det bra igen :) Sen ska jag och Anna göra samhällen rolig imorgon! Det har hon lovat, och med Anna kan man inte ha annat än skoj! :D

Nattinatt, Puss och Kram             v

todays day (X



Hellu, Slutade skola ganska tidigt idag vilket var vääldigt skönt kan jag lova  !:)
Hade svenska sen satt jag och väntade på Malin och Marie som hade spanska, jag och Malin satt och flamsade lite men sen kom ante och göte som skulle gå och käka så då gick vi till matan, eller inte ante för han skulle till mormor. :) åt sallad, kände mig dutti faktiskt, för jag är så dum att jag inte brukar äta alls i skolan, men jag tycker det är så äckligt så det går bara inte :p menmen.
Sen så pratade vi med Stefan och fick åka hem på halv ett bussen! I like it :D
'
Nu är det vara fredagen kvar, och då har vi bara en lektion, I like it even more ;)! yeah. Ska till vickis vid sjutiden och ha lite trevligt! sen blir det packa lite inför lördagen :) mys, kommer åka på rally lördag morgon. wee!

Men nu ska jag kila och äte lite nybakad kladdkaka ;) älskar att baka (eller att äta upp de) haha.

byyyyyyyye

KIWI



Hello, sitter hemma och kollar på halv åtta hos mig, haha rätt kul ju ;) Skulle ju vara kul om vi kunde göra nåt sånt här hemma, typ att alla kommer hem till en och äter och sen lämnar man "hemliga" betyg och sen nästa person, och sen kollar vi röstningen och ser vem som vinner ;D haha jag tycker iaf det skulle vara skoj! hah.
Och gott, (a)

Igår var vi i sthlm, helt okej faktiskt, fast den första gubben vi lyssnade på orkade jag inte sitta still och höll på att bli tokig! det sprätte i benen mer än någonsin :p menmen, sen sista grejen som var "överraskningen" var att vi skulle på Cosmonova och kolla på dinosarier i 3D, jag som älskade dinosarier när jag var liten och aldrig sett 3D vart mycket glad, haha fråga bara malin (a) sen åkte vi hemåt!

Dagens fundering : Jag har kommit på varför Kiwisar har hår på sig (Nivet dom man äter)! Eller.. ett förslag till hur det skulle kunna vara iaf. Ni vet att det finns typ fåglar som också heter Kiwi?
Ja såhär ser den ut:


Ja, det är ju äggen såklart! (Jag vet att äggen ser ut som vanliga ägg, jag funderar fortfarande på den biten)
Men visst skulle det kunna vara så, dom ser ju lixom likadana ut, eller så är det små Kiwibarn som har förklätt sig för att inte människor ska kunna äta upp dom precis som så många andra djur, tänk om dom bara visste hur dålig förklädnad det är egentligen! Stackars småttingar.

Ja dum fundering igen jag vet menmen ;) Nu ska jag kolla om vi ha glass, mmn.
Hejsvejs.

Gratisbio, i like (y)



Sitter och samlar poäng på Gratisbio nu! Sjukt att man kan fixa pengar på ett sånt sätt :p men mej gör det inget ;) Man samlar alltså poäng genom att vara med i undersökningar, såsom om  hundar eller så? också får man poäng som man sedan kan byta in mot biobiljetter eller presentkort som man kan använda nästan överallt! det är självklart gratis också, asgrymt, är medlem på gratisgodis också och har fått hem två beställningar med godis förut, inte helt fel ;)

Bli medlem du med ! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=170598   < Klicka länken och strarta bara kan du bli vän med mig för jag har ingen vän :( hahaha !
Fiijah heter jag :)

Nu ska jag kolla på film och käka muffin! hejsvejs.

PS. fyyfan va fort helgen gick! Jag kommer inte ens ihåg att vi har haft helg :O

Kram

Söndag..



Hello! Igår var vi hemma på tjejkväll hos Malin :) Vi hade med oss massa gott och malin hade också en massa götta som vi alla proppade i oss och blev helt otroligt mätta ! iaf jag ;)
Spelade rolga spel och pratade lite skoj saker :) Ost och kex och vin (vuxenpoäng till oss!) hade massa trevligt och kom hem vid halv tre tiden, trött så jag somnade ganska direkt , skönt!

Idag har jag hunnit varit hos mormor på fika och pratat lite, jag har även tagit fram symaskinen och ska försöka sy en klänning haha kan bli spännande (x det kommer nog inte bli nåt men får ju nåt att pyssla med !:)
Johan åkte nyss hem innan han ska jobba, jag hade följt med om jag inte hade börjat så tidigt imon och slutat halvsent :) menmen, kanske kan jag rita upp en skiss till hur min "fantasi"klänning ska se ut, hahahahah!
Inget plugg idag, jag har kommit på att jag inte ska plugga på söndagar, dom är så otroligt tråkiga och hemska ändå så det räcker! nu kan dom kännas lite mer glada, hah.

Jaja, nu ska jag käka oxfilé ;) yummi! seeya

Kram

berget nu



Tjoooo, ska strax sticka iväg till berget på träning :) Har suttit att kolla på  kläder :P


Bara jag som tyckte denna var cool? (x hahahahahah.
Nej nu ska ja kila. hejsvejs !

mihihiihi


Är man knäpp om man somnar bättre med Dead by april på högsta i hörlurarna än när det är tyst ?
Iofs så visste jag ju redan att jag var knäpp men sen är frågan vad min hjärna säger om detta beteende när han, eller hon (jag vet inte för jag är ju tydligen en pojkflicka, mohahahahahah!?) inte får sova, eller ens en lugn stund. jaja rätt åt han som flytta in i min skalle!

Föresten, häromdagen när jag var på någon affär och hittade en gullig badanka, under ankan satt en lapp med en tysk text och bredvid en liiten knapp. Dålig på tyska som jag är tröck jag på knappen i tron att den skulle "kvacka" eller så, men nehejedå där fick jag mig en funderare när ankan började vibrera som en dildo med duracelbatteri och egen vilja! Hej hopp vibrerade den bort på golvet och kvar stod jag lite förvirrad och oförstående, efter några sekunders funderingar kom jag fram till att den tyska texten måste ha betytt, njutning för den diskreta, eller någonting liknande. Mysko.

Nu blir det nattinatti iaf (som jag sa för ett tag sen ja, kanske hörs inatt igen, jaja) hejhej.

Freeday, is a good day!



Äntligen, äntligen har jag bestämt mig för balklänningen jag vill ha! Har velat haft denna flera månader nu men inte riktigt kunna bestämma mig, beslutet tog jag då jag hade tappat bort länken till klänningen och Anna skickade en länk på en klänning hon tyckte var fin, och tror ni inte att det var just den klänningen då! haha johodu. ödet eller vadå? Imorgon ska jag prata med mamma lite om hur jag ska göra sen troligtvis beställa, nu är det snabba ryck som gäller! Leveranstiden var 8-12 veckor och med min härliga tur tar det nog en vecka till så heeeeelp.

Ska iaf ta och sova nu alldeles strax, kanske..... eller nä.










Två timmar senare                   -
Okej nu ska jag krypa ner bredvid Stubben ubben min. Godernatten imorgon är det freedag! det betyder att vi är friiiiiia i hela två dagar ! woooooho, hejs.

hemma!



Hello, hemma nu efter skolan! Hade bara svenska sen åkte hem :) hur skönt som helst och imon är det fredag och bara en lektion, det är jag ganska glad över kan jag påstå :)
det tråkiga är att jag har ingen mat hemma och är hungrig! har käkat lite popcorn, vilket jag egentligen inte tkr om, för att stilla hungern en stund, kankse ska be johan köpa hem macidonken åt mig (a) hihi.

Funderar på att färga håret när vi är i sthlm jag och johan, men vet inte vilken färg. provade lite färger på datorn för att se.



jA, några färger som jag skulle kunna fundera på, själv tycker jag den röda, sista, bilden var rätt fin. men skulle inte våga färga det nu :p efter studenten kanske.
Antagligen kommer jag färga svart, efterdom jag redan vet att det passar och jag trivs i det, menmen får la se ;)
vilken färg tycker ni är snyggast?

Nu ska jag sova lite (a) mohaha, Najs! hörrrs hejs.


blabla

Hey. Sitter hemma i sängen nu och har så grymt tråkigt.. Klockan är ju över 01.00 och jag borde ju egentligen sova med tanke på när jag bbörjar imon, men vafan. Jag har problem med att somna, och när jag väl somnar, ja då har jag problem att vakna. sikka problemos va. Åkte med johan på hans jobb igår igen iaf, det är faktiskt mkt roligare än man kan tro! (Man behöver förstås en jäkla massa godis och rump-skavsårsplåster men annars så!) Åkte in till gävle klockan tre sen bar det av mot sthlm, där det var en massa läskiga gubbar som sprang runt och skrek på nåt språk som jag inte kunde förstå. När vi äntligen var klara där åkte vi till Örebro! Väl klara där åkte vi hem, äntligen hemma igen var klockan lite över sju på morgonen och alla hemma hade klivit upp för att ta sig till skolan, jobb. Kändes jävligt skönt att man hade studiedag och kunde lipa åt dom och gå och lägga sej, skööönt att sova ! Johan har även fått ett nytt smeknamn, varför? Jo, när vi väl var på väg till örebro och jag så fint säger "åh vad jag är hungrig" när vi åker förbi en resturang eller mack, då fattar väl typ vem som helst att jag egentligen menar "STANNA JAG SKA HA MAT!" men efter att ha sagt detta ca fyra-fem ggr har jag fortfarande inte fått ett svar eller en enda blick, ja då döpte jag honom helt enkelt till stubben! För det är minsann som att prata med en stubbe! Man får då lika mycket "respons" som Maria så fint kallar det, som en stubbe tillbaka. ja nu vet ni det. Johan "Stubben" är nu och jobbar inatt också eftersom att den andra grabben var sjuk, och satans så jag ångrar mig att jag inte följde med, vafan ska ja sitta härför? Jo jag börjar ju tidigt imon och tänkte väl sova, ja fyfan va jag snarkar! äh. Ja det var ett onödigt osammanhängande inlägg, men nu ska jag gå ner och ta nåt att käka innan jag svälter!! hejdå.

Planering



Hellu, hemma nu. eller ja har ju varit hemma sen klockan halv fem så haha men ändå ;)
Mår ingen alls bra heller fyans va trött och illamående jag varit hela dagen! Men inte ångrar jag att jag följde med johan på jobbet inte, nejnej det var faktiskt riktigt mysigt! haha :D Jobbigt bara och jag fattar verkligen inte hur han orkar med det där jobbet! vilket jävla skitjobb, haha också åker man helt sj också, tur att jag är så snäll som offrade en hel natts sömn för att göra sällis (a) dutti sofia! hahah, nemen det var skoj :D

Skolan idag däremot var värre, kom hem klockan åtta imorse och så blev det sova, började egentligen samhäll då men som ni kanske fattar så gick inte det riktigt! haha, men sov till klockan 11 iaf sen bar det av till skolan och svenska, fick ju träffa mina härliga brudar iaf så det gjorde allting lite bättre!
Men sen så fort dom gick blev jag på jättedåligt humör och började må jättedåligt, önskade inget annat än att jag hade kunnat åka med dom hem !! men tyvärr hade jag omprov som måste göras och fick sitta en och en halv timme och vänta på den skiten, som ändå bara gick åt helvete. Satans smurffitta alltså. menmen, jag tyckte att jag var dutti som var där och även att jag pluggat på alla provfrågor som vi fått men att kanske tre av ´dom var med sen en massa annat skit som jag aldrig ens hört om? Fandå.
Sen när jag gjort det satans provet fick jag även vänta en timme på skjuts hem, arrrrg som ett bi var jag då. Grrrrrrwoooooah! ungefär.

Nu är det iaf 1 Februari och det är jag glad över för jag har mycket planetat :D skojskoj! och lite inte så skoj också menmen, så kan det vara ! ska skriva upp en planering så ja kommer ihåg allt skit som ska göööres!

1. Omprov
2.
3. Studiedag!
4.
5.
6. Mystjejkväll med massa gott hemma hos malin!
7.
8.
9. Sthlm med skola, (wee)
10. 1 1/2 år med älsk:)
11.
12. Möjligtvis ut.
13. Vickis 19 år!! Hotell med älsk :)
14. Hotell med älsk, alla <3 dag
15.
16.
17. Prov samhäll. (blää)
18.
19.
20.
21.
22. Programvecka
23.
24.
25.
26. Stockholm! röööj
27. Stockholm! röööj
28. Stockholm!

Ja, det var denna månad, det som är inplanerat än så länge ! kortmånad också vilket känns helt okej eftersom det är lov första veckan i mars ! naaajs så jävla efterlängtat kan ja lova :)
Men nu ska jag krypa ner och soooooova finally! Sovmorgon imon känns riktigt skönt. :)

Godnatt!

RSS 2.0