Skola..

Sitter i skolan nu o dampar, så tråkigt. malin är sjuk? ;) geografi nu, men ska åka hem sen efter den iaf. skönt.
imon är det sista skoldagen innan lovet (; Yes! längtar, myys me älsk heela lovet (; och jag ska väl träffa carro nåndag också (; men hon kan ju va med mej och älsk också juue :D haha, men det här lovet ska jaf bara njuuta..
måste plugga lite skit också menmen, får se hure blir med det, om johan kollar den här bloggen så kommer det att bli plugga av för min del iaf kanja lova ;) hahaha. iaf till en början men sen tröttnar han väl , (; gullungen..<3
jag fattar ingenting om vad vi ska göra heller, ska ju jobba med malin men hon är ju inte här,.. fan malin! man ska ställa upp!! ;) hahahaha.
tråkigt nu när älsk har slut på pengar, haha. fast det stoppar ju inte mej såklart, jag skriver på jag hahah stackarn (;
och det sitter en jätte läskig en från klassen framför mej och stirrrrrar! som han är bäst på, uuuusch...!
menmen, nu ska jag smyyga härifrån, (; skulle egentligen få åka på halv tre bussen men skit samma, jag jobbar övertid!! Ja du läste rätt, aja. ;) haha
nu ska jag fråga vafan vi ska göra,.

Kram.

lovely boy

Nu är älsk här :D yeah,!
imon äre sovmorgon, känns skönt :) sen vara me älsk ? om han vill...kan..orkar.. (;
menmen, nu blire filmmyys<3
jag älskar dig älskling <3 forever and ever !

Måndaag

Måndag igen, ganska skönt åkte ju hem på 11 bussen ;)
Imorse vade däremot inte skoj, trött som saatan! vaknade fem min innan morsan skulle komma och hämtar mej, och ante som alltid tar sån tid på sej, ne han låg och sov när jag klev upp, men jag väkte honom , tur för han.
och älsklingen min, han bara sov.. ;) men jag lät honom sova, inte vaknade han när jag gav honom en puss på kinden heller ;) haha, det brukar han.. menmen, sen när jag skulle gå så hade väl ante väckt honom ändå för då kom han springande, haha gullungen! <3
sen åkte jag med morsan till skolan, hade svenska, ganska tråkigt men men, vi satt i datasalen och skrev nåt skit, typ media.
sen hade vi wollyboll på idrotten, va väl ganska skoj, bättre än pingis! sen drog jag o malin hem på halv 11 bussen ;)
sen dess har man inte gjort nånting, väntat på att älsk ska höra av sen, ! saknar dej älsk,<3
menmen, ska väl leka me honom ikväll! ;D
Nu ska jag spela lite Call of duty 4 me bror , hahhaa. skojskoj...

jag älskar dig så otroligt mycket johan! <3 det är evig kärlek! <3

XOXO

söndag.

ja då vare söndag igen då.. undra hur många söndagar man varit med om i sitt liv, ? hm..haha
Igår var som sagt en tråkig lördag, fast det blev rätt bra där på slutet ändå, grillade me morsan å farsan o bror och kollade på film me morsan sen :) trevlans, sen efter melodifestivalen gick jag och malin ut och gick en "sväng" haha vi vandrade runt på byn i två och en halv timme, haha skönt som satan!
Snackade om allt, allt allt allt, ja skönt vare.
sen precis när jag kom hem va klockan typ halv ett sen kom älsk till mej (ja han höll vad han lovade :D fast det visste jag ju ;) så då fick jag sova, så underbart att somna och vakna brevid den underbaringen! Shit va jag älskar honom! :D
Idag har jag inte gjort nånting, johan åkte hem vid typ halv 11 för han skulle på match och jag skulle väl plugga, men jag har inte gjort allt för mke på den fronten heller, hahah menmen..
sen ska jag nog till j.fors iaf :D  eller om sötnosen min kommer hit :) spelar ingen roll..
jag har funderat hela dagen på vad det ska bli av mej, hahaha. men det enda jag kom fram till om min framtid är att jag har bara en framtid om johan vill dela den med mig, annars kommer jag ingen vart, då stannar mitt hjärta, för det slår för honom.
men jag tror han vill vara en del av min framtid, jag hoppas det iallafall, :) å så underbart att vara kär, i johan eriksson, mitt livs kärlek, som jag tänker hålla fast vid föralltid,..
gullunge, han är alltid så lung och jag bara så vild och otålig och, shit han är bra för mig, jag lugar ner mej och är mindre galen med honom, shit va bra jag mår av honom! :D min drog! ;)  Imorgon skola, känns tuungt kanja lova.. men sen äre sista dagen innan lov på onsdasg och går inte länge på måndag :) jaja, får jag bara vara med älsk så spelar inget annat någon roll!! han är allt som betyder något för mig,:D
Jag älskar dig johan eriksson <3 du är min och jag är din, föralltid.!  <3

image1

Lördag.

aja, då äre lördag igen då, visst är väl lördagar najjs! men inte den här för älsk är i borlänge och ja vet inte vad han håller på med just nu men han har nog skoj tror jag. jag har iaf så tråkigt som det bara gå att ha..
Idag har jag inte gjort så mkt alls, sov hos älsk iaf, annars hade jag inte klarat mej!
Vi klev väl upp vid en kvart i 11 eller så, :P ganska najs, sen vare frukost och spelade lite poker, (im number one ;) hahaha naat.) sen åkte vi till sandviken, gjorde ee ingenting, haha ante klippte sej och de andra köpte väl blomma, sen kom vi hem iaf, då vare dusch me älsk :)
myyyyyys! <3
Åssa vare lunch, god mat som vanligt (; snackade lite, johan snackade mest om emelie... eller det var väl bara det som fastnade på minnet antar jag, och nej jag är inte sotis, eller kanske lite,.. nej jag litar på honom, han är min, bara min! <3
aja, ska väl fortsätta plugga lite då. sen ska jag kolla på en film som ja hyrt, alla har väl sett den redan men vadå, hahah jag har ju inte sett den så lika bra å göra dedå.,hah. 1408..
kanju ladda hem men de tar sån tid, otålig (x
Ikväll måste jag nog snacka lite me carro, hoppas allt är bra me na :S :) <3

aja hoppas bara älsk håller vad han vad han lovade och kommer ikväll!! :D annars kanja inte sova...
men nu ska jag ut å köra bil :) hade gött.
xoxo

Mat..?

Nu ska jag göra mat ? eller kanske inte, skulle egentligen inte behöva äta, eller behöva, aja, hejs

Ny blogg!

Tjena, aa ny blogg igen då :)
Idag börjar man inte skolan fören klockan ett :) Känns gaanska skönt, men gick upp tidigt ändå, älsk skulle ju upp till skolan han :D hahah stackarn, men nu saknar jag honom istället.
Dans sen då, har inte varit med på skiit länge nu! Men idag ska jag fan vara med.
Viktigt det här ju, men men..
Ida är det torsdag så imon fredag och sen helg, såå skönt :D och imon äre ju kort dag också.
Påsklov om typ en vecka (:

Vi höres :)
XOXO


RSS 2.0