shopping darl



Heyy! Hade en mycket bra dag igår men järbobrudarna! + Ludde men hon är också järbobrud nu, hehe.
Klockan nio åkte vi mot Sågmyra, Lager 157 som är helt underbart, det var en mysig resa med glass, musik och massa skratt! Sen började spenderingen, jag handlade tre par skor, ett linne, en t-shirt, två leggins, chinos, och trosor :) Lägger in bilder sen.


Dessa skor handlade jag iaf! Assnygga, skriver mer om det sen och lägger in lite bilder på allt.
Orkar inte skriva mer nu för den här den här dagen verkar bli motsatsen till igår - skit!

Hejs!

Hellogoodbye



Hello im back! Svårt att blogga nu när jag jobbar hela tiden, men nu är jag inne på slutspurten och sen vettafan vad jag ska jobba med ! Menmen ;)

Idag är jag iaf ledig, var nyss på ica och blev sviken av min kära vän VISA! vet ni hur? Jo, chippet lossnade? What..? Fattade ingenting, trodde det var typ en platta inne i hela kortet men tydligen är det lilla chippet bara ditklistrat? Lite farligt om man tappade det på gatan och det hamnade i fel händer, hmm.. Skulle man ju ta upp med kostymsnubbarna på banken ju.. dumt! (Ja, såklart provade jag att limma dit det igen men det fungerar inte så vet ni det)

Men det löste sig tillsluta, tur att man kan dra med remsan också, annars hade jag inte kunnat laga denna jättegoda, krämiga räksoppa jag nyss slukade! Mumma 8) såååå goooott!

Det fula var att jag skulle ju sova såå länge idag när jag var ledig, när tror ni jag vaknade? Jo, klockan åtta och kunde inte somna om för jag var fan pigg, så jag hoppade upp ur sängen, skönt såklart att ha hela dagen framför sig nu! Men helt crazy för attvara mig, och lite onödigt för jag har verkligen ingenting att göra idag! Alla andra jobbar ju typ och jag har ingen bil eller nåt heller så, segt! Men, nåt ska jag väl lyckas hitta på, en promenad, filmgloende och bara ta det lugnt i guess :)

äh, får se vad som händer! Seeya!

bildbus



Hey, idag var det jobbdags igen. Har haft helt okej väder, ganska kallt imorse dock då det var moln mest hela tiden, men sen kikade solen fram och nu är jag alldeles brun i ansiktet! Nice ;D Fint dä.
När jag kom hem har jag inte gjort mkt, käkat, badat och sen kollat på en film.

Nu ska jag läsa (Elsas värld 2), en riktigt bra bok faktiskt! Läste ettan när vi var ute på tågluffen! Och nu är det ju bokrea över hela Sverige så kunde köpa den under 100lappen, :)
Imorgon drar jag och vickis in och käkar frukost på jobbet, mys. Sen jobbar jag väl och hem och sova.

Fan vilket otroligt uselt inlägg. Usch va tråkigt. Jag blir irriterad bara att skriva det för att det är så tråkigt! Fytusan.

Jag bjuder på en bild istället! ;)             (haha)



Free


Hejsan! Idag är det en ledig månag, skönt. Var hemma igår också med typ magsjuka, blä!
Blev hundvakt igår också så har varit hemma med Maltehunden idag, städat promenerat, gjort mat och bakat ;D
Snart ska jag träffa Malin och sola och mys :D



Veckans planer som det ser ut hitills ! :) bye

Like noone else



Ja, då har jag jobbat idag då! Kändes skönt att vara igång igen, måste bara påminna mig själv att ta ett steg i taget ibland. Annars ramlar jag väl in på sjukvägar igen, vilket skulle vara fruktansvärt!
Jobbet gick allafall bra! Lite segt och kallt ibland trots det underbara vädret, men såfort solen försvann blev det iskallt, men sen tinade man ju upp igen när det var dags för oss som var kvar att dra och slita med massa bort och staket som skulle flyttas, fyfan. Tänkte ta ett pass på gymmet imorgon men det får fan vänta, kommer nog ha träningsvärk imorgon ändå, hehe. Ligga hemma flera veckor är ju inte precis att ligga i hårdträning, det är bara halva sanningen för ligga hemma i soffan och göra ingenting har jag minsann gjort.. :)

Väl hemma hann jag käka och kolla lite på tv sen blev det upp och kika på en film och nu hamnade jag här! Trött som tusan och tur är väl det om jag nu ska sova! Brukar ju inte vara trött när jag väl ska sova så det är ju ett under, lika bra att passa på ;) Så ja. Godnatt!


Hade lite tuffa ord att skriva med raderade eftersom att det kan tas på fel sätt, dont want that ;) så nattinatt!
(Skrev det för att någon kanske skulle bli nyfiken, mohahha.)


*blink, blink*

RSS 2.0