Yey.

Så trött på skolan nu, eller det har ´jag varit ända sen jag började där men ändå haha.
snart äre sommarlov iaf, så skönt! allt ska vara över ett tag..eller...
jaja, ikväll blir det mys med dom bästa, vi ska till min stug och mysa :D spela pitchonery, bada, låta illa, mysa :D fan fan fan va najs ! ser fan fram emot det, :) det blir väl jag,johan,andreas,göte,tobbe,händel och malin  :) skojskojs, jag och malin är på samma humör idag iallafall så det kommer inte bli nåt jävla tjafft som det kan bli (x hahaha. det är RETHUMÖR idag, stackars små pojkar, haha. :) nejmen det kommer ju att bli skoj dethär, men vafan ska jag packa.. hm.
-badkläder
-nåt att käka
-kläder
-handduk
-nyckel!
-jaa, vad mer kan man behöva ? :)
-allihopa ! :O det glömde jag nästan, oj. jag kan ju inte åka sj heller ! :O
Skulle ha åkt med till anna idag, men kunde inte, lära städa innan farmor skulle komma :( fan va trist. men ja hoppas att dom hälsade. :)
snart ska jag kila ner till ica och handla lite granna...
men nu ska jag kila. hade gött !

Kram.

Mee on the studsmatta

Mee on the studsmattaEY YO haha,

Lördag:)

Hejhej!
Ja, då har ännu en lördagsförmiddag gått då, ja och halva eftermiddagen också för den delen.
och imon är det söndag, fyfan.
jag har faktiskt pluggat en hel del idag , hahaha. helt otroligt, fast jag hade ju kunnat gjort det för länge länge sen men. ja men..
var lediga från i onsdags, ja, inte hade vi så mkt att göra i tisdags heller men, vi hade dans föreställning hahaha. fyfan, jag var ju pinsamt usel haha, men fan det var faktiskt kul, jag tror att det var roligare eftersom att vi gjorde fel ett antal ggr, hahaha. men alla dom andra var verkligen jätte duktiga, ja. nästan alla iallafall, hahahaha!
idag har det faktiskt inte hänt så mkt, jag har väl mest suttit här intte vid datten och pluggat, men sen har jag hoppat studsmatta men äälsk också, han har fått varit med broochan lite hahaha, och så har han byggt lite me farsan också, haha , duktiga stara karlarna, (; glass har jag gjort också, mitt heemliga resept ;) muums, jag med mina ideer, hahahahaha. men det vart faktiskt gott. :) ja som alltid knäpper kort på allt hann inte ens knäppa på mina gottglassar för dom blev uppätna på en gång, hahaha. aja, det är väl ändå ganska positivt.
nu har äälsk nyss åkt hem, trök. men han skulle komma tillbaka snart sa han , hoppas det, haha, men sen ska vi ju ändå dit så de kanske lika bra att jag åler dit på en gång, :) fan va fort den här dagen har gått, fuck ! vill inte , inte gå till skolan på måndag, neeeej. :(  vettefan vad jag ska göra, kommer bli en sån där, tjock en som ligger hemma och inte gör någonting bara äter för att "förbränna" tiden , när man egentligen bara måste förbränna nya kroppsdelar som kommer upp.
ja, vilka tankar va, hahaha.
jaja, nu ska jag plugga litt, sen blire väl äälsk :D:D

tjaarå !

RSS 2.0