Meeeenåråååå




uuuusch vilken jobbig jobbdag! fyans, att åtta timmar kan kännas som... mer än åtta timmar!! Kanske tillochmed dubbelt så många mer än åtta timmar! Vilker blir sexton timmar! Bläääh. Aja, eftersom att jag har som en grej att alltis klaga på nåt varje dag så får detta bli dagens, har egentligt mer men, kanske blir lite tjatigt ;) heheheheee

Har inget annat att skriva, inget roligt har hänt idag för jag har bara sovit, ätit och jobbat. Kuuul liksom.
Min mobil är död också, RIP, så ingen kommer kunna få tag på mig förens om typ ett år, när jag har råd med en billig gammal telefon för kanske.. 500 kr.. högst... oj, här kom klaget igen. ska vara positiv! :D ....

Godnatt! ;)


Sometimes nothing works my way



Godkväll! Eller Godnatt, eller vad säger man nu när klockan är halvett och man inte menar godnatt egentligen för att man inte ska gå och sova!? Ja, okej skitsamma. Ingen som bryr sig, inte ens jag så, hehe ! ;)

Sitter och funderar på om jag ska kolla på en film, har kollat på de två första avsnitten på säsong 4 av True blood idag som börjat igen! Fyfaaan vad jag älskar, ingenting är bättra än det programmet alltså, är helt kär i det. Kunde man gífta sig med en Tv-serie skulle jag gifta mig med True Blood, dibs! hehehe..

Har även planerat Göteborgsresan nästa helg och som det ser ut så kommer det bli grymt! Underbart, något att se fram emot! Hoppas verkligen att det blir bra också. Hoppas, hoppas, hoppas! Orkar inte med mer som får mig att hata livet. För just nu känner jag så, Jag hatar livet, men så älskar jag det. Det finns alltså saker som jag hatar, verkligen hatar och saker som jag älskar, inte verkligen älskar men okej då. typ. Lite förvirrnade och krångligt, jotack jag veet! Ingenting är på min sida just nu men jag hoppas att det vänder snart, väldigt snart! Annars går jag uunder. Näh, alla har väl svackor i livet, det är bara väldigt svårt att komma upp ur dom när man grävt ner sig så djupt. Menmen, gnäll, gnäll, gnäll! Lets have some fun insted! yes. please!

Och med kul menar jag, fiilm hela natten! Weee. Ja, works for now!


(Gammal bild, men den passar lite min hårfärg jag köpt, får se om mitt hår kanske är för mörkt fortfarande för att det ska funka men, ja, återstår att se! Men vad tycker ni, om det blir rätt, skulle det passa? Tell me.)


Hade gött allesammans ! Puss


Pinsamt?



Hola! Sitter och har tråkigt som fan! Ändå är jag ledig och det är underbart väder, hm. Men skitsamma ! Trött som fan och har inga som helst pengar så det är väl som det är heheheh..

Hittade iaf en rolig sida som jag tänkte tipsa om! Ni vet ibland när man läser tidningar och det finns en spalt med pinsamma sexminnen, då är ju det typ det roligaste man kan läsa ! Tycker allafalla jag, skrattar alltid ihjäl mig.
Men nu är det så att jag hittat en hel sida med dessa texter, tillochmed med olika kategorier! Så har ni tråkigt så måste ni kika in på den sidan, oavsett väder ;)
www.sexminnen.se

Kanske kan ni skriva in en egen upplevelse ? Have fun!


Dagens snark



Heysan! Sovit gott? Det har jag faktiskt gjort. Även fast jag kanske egentligen inte borde gjort det just inatt. Kanske just därför. För att jag inte borde. För att genom att sova slipper man ju ta hand om jobbiga känslor? Vanligtvis skulle jag inte kunna sova just därför men igår slocknade lampan redan tre tiden ändå.

Var jag utvilad imorse då? Nej, jag vaknade ch klev ändå upp halv ett (a) ooops! Men rätt skönt!
Sen dess har jag hunnit kolla klart på massa avsnitt av Pretty little liars och varit på 14-års kalas. Min yngsta kusin som fyller 14. Känner mig gammal! ;)

Nyss kom mamma hem med kantareller! Fatta gotttttt! Så det blir rostat bröd med stuvade kantareller. (har ätit några nyss när mamma gick och duschade, shhhh) fYfan så gott ! :)
Men nu ska jag städa lite och fixa sen åker jag nog till jäderfors.





Miss my babe <3




Hade! :)

Vad händer när man är tömd på känslor?



ÅÅÅH, Det är nåt fel på min dator och eftersom att jag är den enda som använder den har jag ingen som jag kan skylla ifrån mig på! Eller ja jag är rätt bra på att skylla på mig ändå, men denna gången känns det rätt omöjligt. Typiskt. Även att min älskade mobil som håller för allt och fortfarande visar livstecken, nu har fått en stroke! Han är alltså förlamad på vänster sida så knapparna fungerar inte. (ironiskt huh?)

Aja, nu har jag gnällt klart. Typ! Imorgon är jag ledig, förståå hur skönt! Varit så mycket stress för min kropp de senaste dagarna så lite ledighet kommer göra mycket gott vill jag lova! Somnade väldigt tidigt igår, för att vara mig. Ca. 1, halv 2 tiden. Nice! Sen öppnade jag på jobbet nio. Rätt nice.

Nu ska jag läsa lite vad som hänt i världen och sen ska jag kolla lite på Pretty little liars! Älskar det programmet. Ska jag skriva upp alla serier jag kollar på, i favoritordning? Okeeeeeeej, om ni tjatar så! (ha...ha)

* True Blood
* One Tree Hill (De första säsongerna)
* Pretty Little Liars
* Gossip Girl
* How I met your mother
* Greys Anatomy
* Desperate Houseviwes
* Ghost Whisperer (jaaaajaaa. men det är bra! (a))
* 2 and a half men
* The O.C

Tror och hoppas inte att jag missat nåt!? Skulle kännas dumt. Säkert någon riktig favorit också. Äh. Påminn mig isåfall! :) Puss





bonus: (Något jag skrev idag när jag hade tråååkigt)

Tom som en tömd soptunna
Tom som en uppäten tonfiskkonserv
Tom som en mumifierad egypt
Tom som en ihålig rosa, plastboll
Tom som en vind efter mormors vårstädning
Tom som huvudet när man ska ha matteprov
Ja, jag är helt jävla tom.

Och en till? ja okej dåå..

Vad händer när alla känslor tar slut? Är man okänslig då?
Eller är man bara tom? Tömd på känslor man kännt i en evighet?
Jag känner mig inte okänslig, men jag har inga känslor kvar att känna.

(Tycker om den sista, för om man har slut på känslor, är man okänslig då? Jag är rätt smart när jag är bitter och har en penna i handen ;) heheeeeeeeee eller inte för nu tänker ja på det hela tiden. aja. Godnatt!)

Glad svensk midsommar!



Ja, glad midsommar då allesammans! Själv så börjar jag jobba nu klockan tre och slutar inte förens åtta. Ingen lång tid att jobba självklart men inte så roligt att det är just under den tiden som min familj ska fita midsommar! Fy va elakt tycker jag.. Menmen, inte kan jag festa och fira ikväll heller för imorgon ska jag öppna klockan nio, weeheee! Eller inte. Menmen, sen är jag ledig söndag, jobbar måndag sen fredagen drar vi till Göteborg för mys med min fadderfamilj och Metallicakonsert! Kommer bli nice :)

Men nu ska jag äta lax! Mumma! Sen sticker jag och jobbar så. Ha det bra allesammans och om det regnar så ta det lugnt. Det är min önskan. Det slutar klockan åtta ;)



Bye.

Nellys nya höstklänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta




En till (a) men visst var den rätt snygg då? hehehehehe

Tävla med Nelly.com!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Eftersom att jag är lite halvt galen i klänningar trots att är jag lite av en tomboy, är jag med i en tävling på Nelly.com, där har jag alltså "designat" en egen klänning som ni nu kan rösta på om ni tycker att den är fin nog att säljas på Nellys hemsida. Jag tycker ni ska rösta för jag vill ha denna klänning, säger JA tack ;) hihi.
Tävla ni också, klicka bara på bilden ovan!

Puss


Saftigt värre!!



Igår lämnade vi ett ställe som vi verkligen lärt oss att älska! Eller lärt och lärt, det var kärlek vid första ögonkastet! (När vi väl fått i oss lite mat och lyckats öppna ögonen). Det finns ingenting negativt med Magaluf, inte om man bortser från hur galen man blir och dagen efter. Annars så är det verkligen paradiset! Ska ni åka någonstans med vänner, då ska ni åka dit!

Men ja.. Nu är vi hemma allafall. Kryper ur skinnet redan, helt stört uttråkad är jag just nu! Ska senare till Malin och få henne att ångra att hon inte följde med och äta efterlängtad sushii! Fyfasen så gott. ;)

Och ni ville såklart höra alla galna händelser och sånt?
Mygood NO! Sorry men det kan ni glömma ;)


Haade!


Kan man annat an alska Magaluf!



Hooola babes! Har det helt fantastiskt har nere, helt underbart! Igar hade vi en av de basta kvallarna i vara liv! Barerna ligger som i en hel klunga och det finns tusen! Sen har dom erbjudanden som ar sjuka, var in pa tre barer igar kopte man en drink for typ 30 spann fick man tva shots till, helt sjukt. hahahah kan saga att kvallen var sa sjukt skoj, kommer val bilder nar ja ar hemma.. Kanske ;))

Nu ligger vi vid poolen och steker som fan! Asskont, sen ska vi dra och kopa nat gott att ata och senare ikvall blir det drinkar och Grabbarna grus beachclubben, myyys! Hoppas ni har det bra hemma., nu ska ja sticka ;)

Byee

Pirr i mageen!



Åhh, inte sovit alls inatt, varit alldeles för orolig. Hoppas jag inte kommer känna så under resan iaf. hoppas, hoppas! Nejmen nu ska vi vara positiva! Taggad som bara den ! Kommer bli så roligt och en grym upplevelse att lägga till minnet, vi ber att allt kommer gå bra till 100% Tack! ;)

Så, hur ser dagen ut nudå? Jo, nu ska jag först och främst göra mat, sen packa i det sista, stryka lite grejer och sen ladda kamera och mobil, sen checha tio gånger att allt är med! Komma ihåg passet och allt sånt viktigt som måste vara med.. Sen får någon skjutsa in mig till jäderförs sen får någon skjutsa mig till sandviken så att jag kan växla pengar och sen fixa iordning allt och försöka sova någon timme innan vi sticker vid 2 tiden! AAAWSOME!

Kommer nog dock inte kunna sova alls inatt, jag menar, sover vanligtvis från 4 på morgonen till typ 12 på dagen, såå. Hur jag ens ska vara liite trött för att kunna sova iaf 5 timmar, ja. Det återstår att se. Alla säger att jag kan sova på planet men, eh , nej. Jag kan inte ens sova i en bil. hahah! Sen är jag flygrädd också, tro det eller ej, men ja gillar det inte. (och jag tror att jag skulle kunna hoppa fallskärm någongång, hehe).

Btw - Pirayafilmen, eller Pirahna (som orginaltiteln är) var... ja, B. Faktiskt. Hade kunnat gjort den bättre iaf kan jag tycka. Menmen, min åsikt!



Får se om jag hinner skriva nåt mer och om det finns dator där nere, annars ses vi om en vecka :D
Kram

Maaagaluf



Shit, intressant att denna dagen kunde bli värre än gårdagen, helt otroligt. Men inget jag vill prata om just nu, får se hur allt blir! :P Dagen var dålig på ett irriterande sätt, och förvirrande, och ångest sätt. Inget hemskt så. Dont worry.

Har tvättat och packat lite idag iaf hittade lite kläder som varit borta i källaren också iaf haha, ganska nice! Snart ska bror och jag åka och handla godis och kolla på Piraya-filmen! Spännande, men det känns som att den filmen kommer vara väldigt... B, hehe. Hoppas att jag har fel.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis vara upptagen hela dagen, hoppas det iaf, så slipper jag väänta så länge på lördagsnatten ;) eller fredagsnatten eller hur det nu blir. aawsome!

Ja nu draar ja! hejs

Au Pair i USA




Fick nyss hemma denna i brevlådan som jag skickade efter i förrgår! Awsome. Blir lite lästime efter tvätten! Seya

Taggad till 100000000



Heyy! Härlig dag eller? Nja, gårdagen sög som fan måste jag säga iaf innan jag går in på denna dag, därför jag inte bloggade då, tänker inte säga varför men faaaan så den sög! Äkeldag.

Aja, nu är det en ny dag som jag hoppas blir bättre, har stoppat lite kläder i tvätten som ska med till Magaluf och sen plockat fram resväskan, så nu ska här packas och grejas vill jag lova! Weehoo.

Så ja, får se om jag skriver mer sen , om jag får tid! Byyye

Au pair?



Au Pair är nåt som aldrig intresserat mig eller nåt jag aldrig heller förstått mig på, hur man vågar ens. Men nu känner jag fan, varför inte? Jag vill till Los angeles men prosessen är lång och krånglig. Varför inte åka som Au Pair ett år? Boende, jobb och ett prova-på-år! Varför tänkte jag inte på det. Så nu har jag kollat folk som jobbar som au pair istället, och håller på att skriva en ansökan. Shiet. Här går det undan, nu gäller det bara att ta lite beslut.

Pirr i magen!

Los Angeles please.



Gooosh så varmt ute det är! Satt ute i solen och det blev bara varmare och varmare, tillslut kunde man inte ens andas så jag gick in och gömde mig från solens varma strålar, och till min fasa är det 48 grader i solen! My holy god alltså. Det är fan stört, bor vi i Sverige eller har världen vridit på sig på nåt sjukt sätt!? Man kan ju fundera..

Suttit och läst lite bloggar om folk som flyttat, bor i Los Angeles, Vissa lever drömmen, vissa har det kämpigt som fan. Men som en av världens bästa sa till mig, vad är livet utan en utmaning? Booring.
Hellre en utmaning än ingenting alls.Känns nog mycket mer värt också om man kämpat som fan för nåt om man sedan lyckas. Awsome.

Men, tillbaka till den varma verkligheten, ska fixa shema, smörgåstårta tills brors avslutning imorgon och sen försöka sova i tid för imorgon blir det en låång arbetsdag som börjar tidigt. Hur nu det ska gå efter att ha sovit länge på morgonen så länge haha, menmen. Behöver money efter resan också. Dags att spara för drömmar :)

Hade gött, drick mycket vatten!


Good day bad day what what what



Goodmorgon! Legat och kolla hur man kan fixa green card hela natten haha, måste tydligen vara med i "the green card lottery" hmm. Som om man skulle få nåt då med min tur. Kanske man ska springa in på Amerikanska ambassaden i sthlm för att få veta lite mer. Värt att fundera på ;)

Usch vad det kryper i mig nu, vill hääärifrååån! Taggar som fan till Magaluf nu och det är ju inte långt kvar, underbart!

Nej, nu ska jag fixa nåt att äta och sen kanske ta en promenad. mys.
Ha e bra da!:)!


Satsa stort eller inte alls



När är det egentligen dags att förverkliga sina drömmar, och när är det försent? Kan det bli försent? Ja, det tror jag. Börjar redan känna press och tankarna i huvudet snurrar runt, runt, runt och jag vet inte om dom någonsin kommer stanna. Men jag vet vad jag vill. Jag vet vad min dröm är men om jag någonsin kommer komma dit, ja. Det känns som en omöjlighet som är så långt borta att jag lika gärna skulle kunna tro att jag kunde ta cykeln till solen.

Och vart fan ska man börja? Hur ska man våga, orka och kunna alls. Inte för att vara sån men hade inte min dröm i livet kunna vara att välta en stor jävla gris eller nåt! Önskar nästan jag var en riktig hillbilly just nu asså..
För allt känns så långt borta och jag skrattar åt mig själv när jag ens tänker på det.

Först och främst vill jag flytta, till Los Angeles, vill verkligen, verkligen flytta dit! Så till att börja med måste jag väl fixa ett Green card, sen boende och tillslut jobb. Fixar jag det har jag ändå inte kommit längre än genom atmosfären.. Om ni fattar.. Tror fan .. nä. kanske..

Någon som har nåt tips? Snälla hjälp en förvirrad själ med en stor, stor dröm..




Someday, someday..

Pirates lovers



Heysan! Haft en riktigt grym helg med solsken, picnick, fest, fest och fest med härligt folk! Grymt. Får lägga in lite bilder sen kanske :)

Har btw ett tips för alla Pirates of the carribean fans, en låt! - The lonely island - Jack Sparrow. Hahah, lite rolig och faktiskt rätt skön, haha. Ja, lyssna sj :D

Höööres!



mums

True love (blood)



Men god afton! Haft en grym dag med såå härligt väder. underbart!
Nu på kvällen har jag och bror fotat lite sen grillade vi karre och paprika, champinjoner, morötter, vitlök och tomater, till det potatis och massa god sås, fyfaaasen va gott de va. ganska ont i magen just nu men de vare värt minsann, nu sitter jag ute i kvällssolen med öl och lite gott och bara njuter. Man ska ju passa på dessa dagar så man inte tappar greppet helt, i förrgår och igår var dagarna hemska båda två, de sög helt enkelt.

Nu börjar det bli lite kyligt och eftersom att jag tydligen är jäävligt god enligt myggorna även fast jag är allergisk mot deras dumma bett, betyder nog att det är dags att gå in, men det gör inget för då ska ja kolla på True Blood, älskade serie. Underbart. Har bara ett och ett halvt avsnitt kvar! nejnejnej. ont i magen. haha. Älska.

Men ja, ha det bra det är en dag imorgon också :D








Natti !

wonderful day darling




Det är vackert väder, en underbar dag! Så nu går jag ut, tjolahopp!




RSS 2.0