sleepless workday



Hellu, sushibuffen var stängd så vi käkade på sushibaren istället, gick väl det med men vill man ha buffe så ska man väl få buffe också!! Handlade ingenting men tack vare sällskapet så blev det en mycket trevlig dag ändå! :D
Och jag sparade ju pengar så, :)

Nu sitter jag och kollar på pirates med bror som tvingade mig trots att jag egentligen måste sova! För imorgon är det jobb igen, men älskar pirates och Depp är ju så jävla bra!! Utan han hade filmerna varit vädelösa. Typ.
Känns lite jobbigt att jag ska upp och jobba imorgon och morgonen efter, och morgonen efter, och morgonen efter.. Men så äre ju! Bara jag som inte är van än, känns nog bättre när första lönen kommer ;)
Hoppas bara jag kan somna,.. Dumma sömn.

aja, nattinatt.


EDIT: här kommer föresten lite bilder från jul och så :)









Vår tomte, heh...



Hmm, ja..



Pepparkaksmys hemma hos malin! :)



Maalin :D



Fiina pepparkakor ;)



Glad iaf.



Jag och älskling julaftonsmorgon! Tur att jag gav Johan en rakhyvel i klappen (a) mohaha..


Såå, godnatt!

sushitime!!



Godermorgon! Vaknade för ca 30 min sen av att Johan mobil ringde, seegt, han vaknade såklart inte men, dags att kliva upp ändå :) Om en halvtimme hämtar jag Ida också åker vi till Gävle för att käka och shoppa loss ;D mys! sen ikväll vetja inte vad jag ska hitta på, blir nog slappa bara, lånade en bok av Anna igår som ska läsas också jobbar jag ju imorgon så :)

Men nu ska jag göra mig klaar! tjolahoppp

somedays are better then others



Heyy, nyss hemkommen från en mycket trevlig kväll hos Anna! Alltid på lika bra humör när jag kommer därifrån :) Imorse klev jag upp tidigt och skjutsade pappa till sandviken, sen hem och hämta Gustav och en kompis ch skjutsa dom till gävle för dom skulle skriva upp på epa, moppeprov. Medans dom var inne och skrev gick jag och kikade på rean, och sen när dom var klar (Gustav klarade provet så nu är det klart, grattis till han ;)) handlade jag sushi också åkte vi hem.

Sen dess har jag varit med Anna hemma hos henne, och sen kom också Ida, mysanspysans :D
Imorgon ska Ida och jag åka in igen och äta sushibuffe och kolla på rea, sista dagen jag kan handla på rean för på onsdag är det jobbdags igen tills slutet av veckan, ska försöka byta bort lördagen men verkar inte vara någon som vill byta, så blir väl stanna hemma och sitta hemma sj hela nyår då kanske :S Hoppas någon kan byta! Hope so. Annars trivs jag verkligen på jobbet! Självklart blir det lite jobbig eftersom det är ganska lång tid att stå ute, men det är väldigt trevliga människor vi jobbar tillsammans med och så, känns bra! :)

Men nu skah jag och bror kolla på south park och sen ska jag sova så att jag kommer upp imon, hadet bra allesammans, och ta det lugnt på rean! Folk är som galna! ;)

Byye

Worky worky!



Godafton allesammans.. Känns trist att inte kunna gå ut ikväll för det hade nog varit asskoj, men jobbet kommer ofc först och tänker fan inte vara trött imorgon. Utan ska vara pigg pch glad och hjälpsam :) Dock har jag fått för mig att eftersom alla andra är ute och festar så kan jag iaf vara vaken hela natten, kommer ju ändå vara nykter. Vet inte alltid hur min hjärna fungerar, igår var jag helt säker på att jag skulle råka öppna någon annans julklapp, det hände inte, men jag läste på klappen tio gånger minst innan det kändes säkert att öppna! Paranoid kanske, eller nåt ;)

Aja, har suttit hela kvällen och lärt mig spela piano, är faktiskt ganska snabblärd, något jag verkligen inte brukar vara, Men har redan lärt mig tre låtar som jag kan spela någolunda så man hör vad det är haha. Love the way you lie med Rihanna och Eminem, 9 Crimes med Damien rice och Yiruma River flows, twilightlåten :) Proffsigt vah :D Känner mig dutti iaf ja.. säg att jag är det...! okej nu ska jag packa iordning och göra matlåda sen blir det kanske film och ett halvhjärtat försök att sova! Heysvejs!!

my freaking christmas


Hohoho! Som tomton tydligen brukar säga. Har alla haft en bra Jul? Min har varit helt okej. Dendär julkänslan hann väl aldrig komma men det gick väl ändå.

började med att kliva upp ganska tidigt för att göra mig iordning innan vi åkte till farmor. Innan vi åkte öppnade vi lite klappar (var i jäderfors) fick massa fina julklappar och jag kan lova att jag var glad över dem! Fick presentkort, fotopapper, en utekväll, keyboard(!!!) och lite mer skoj. Sen hämtade mamma, pappa och bror mig där och vi åkte till sandviken. Käkade god julfrukost där och pratade lite om saker som hänt under året innan vi öppnade lita klappar även där och fikade. Fick två snygga glas som jag samlar på, strumpor och pengar, nice!

Efter farmor åkte vi hem till mormor, där alla andra hade samlats redan, då var det dags för the original julbord om man säger så, hela köket fullt i en massa mat så det var bara att börja plocka, åt så man minst sagt mådde illa, men ändå åt man bara mer, mer och mer.. Hur fan det nu går till? Sen när alla satt och typ storknade var det Kalle ofc som alla kollade på, ett måste. Sen var det dags för fika och klappöppning! Jag kan säga att alla åt fika som galningar trots att alla redan var så jävla proppade, men gott som bara den vare med mormors hemmabakade kakor i lass och massa bullar. Usch, så gott haha.
Sen öppnade vi klappar iaf, jag fick då - massa trosor, strumpor, underställ, ett roligt spel, pengar, och helt plötsligt får jag upp en osthyvel? "eeh, jag har fått fel julklapp" sa jag till mamma, men så var det inte alls det utan jag och Johan skulle ha den när vi flyttade, haha. Fick även en potatisskalare och en visp också. Ja okej det kan ju faktiskt vara bra att ha men blev lite paff, för vart på min önskelista mellan ferrari och lamboghini stod det?? ;)

Sen kan man ju tro att julaftonen var över men de var den ju inte då. Nu när alla öppnat var det dags för spriit (inte för mig då eller de minderåriga eftersom att jag körde) och sen var det dags för hemmagjord gröt. Gillar inte gröt egentligen men det är ju jul och det är mormors hemmagjorda som jag förövrigt hjälpte till med så, :)
Sen var det massa godis som hamnade på bordet helt plötsligt, och med massa menar jag massa. Chokladaskar i mängder och en hel massa skålar. Gosh..

Sen åkte jag till jäderfors. Där åkte vi lite skoter, asskoj! och sen gick vi in och spelade fylletornet, ett spel som Johan fick av mig, hha kommer bli asskoj att spela det på förfesterna framöver! (Y)

Av mig fick Johan Gilette rakhyvel, rakblad tillden som är dyrare än hyveln, spelet, mössa, keps, ralph lauren parfym. :)

Och vet ni en dum sak? Jag har typ inga kort :( Inga på mig iaf. jag som ansträngt mig så mkt med kläder och allt också är det inte en liten tomte som vill föreviga det! Nehe, här får man för att man försöker alltså ;) haha .
aja. ska nog kanske ut imonkväll så det löser sig väl då kanske :) Kameran i högsta hugg! Ger den till Anna, hon knäpper nog lite på mig också ;)

Men nu ska jag fortsätta spela piano, jag är verkligen en naturbegåvning alltså ;) mohahaha!

God fortsättning!!


Merry christmas!


Hejsan svejsan! Sitter och kollar på Vem kan slå filip och fredrik med da familia. Har en jäkla julkänsla, not..
Har nog aldrig kännt så lite att det är jul, känns tråkigt. Men hoppas det kommer imorgon bitti! Kommer nog ändå inte kunna sova inatt av förväntan så det är ju heller inte så jäklans bra haha, menmen hoppas morgondagen kommer bli awsome! Jag har packat alla grejer iaf för ikvälls blire jäderfors. Har planerat mnin outfit tills imorgon in i minsta detalj ;) Kommer väl in en massa bilder imorgon kväll eller övermorgon :) Två klänningar har jag att ha och ska ha båda, olika tider såklart, men lite seriöst tar jag detta iaf hehe, gillar att klä upp mig!

Men nu ska jag packa klart det sista och sen dra till the other home :) Ha det bra alla och ha en fantastisk jul!




 

onödigt inlägg



Hejhej. Idag har jag haft en riktig grindag, alltså inte så att jag gråtit utan har bara varit otroligt grinig! Vet inte riktigt vad som gjorde det och inte var det någon som ville tala om det för mig heller, hehe.
Har inte gjort någonting heller utan har bara suttit och stirrat typ, superskoj!
Ikväll åker jag iaf till jäderfors och sover, Johan ville inte åka hit igen efter jobbet imon och det kan jag ju förstå, men jag tänker inte sitta här sj en hel dag till så då åker jag dit ikvälls så slipper ja vara sj iaf :) Blir fint de.

Nä, nu ska jag fan hitta på nåt att göra om jag så ska ta en promenad för mig sj!! Hade bra.

tiisdag




Alla måste väl ha hört om självmordsbombaren i sthlm? Skitläskigt tycker jag, jag känner inte många från sthlm men just nu känns det inte som jag vill åka dit på ett tag, och kommer detta fortsätta och bli värre? Jag vet inte men jag är fan rädd nu. Sverige har alltis kännts som ett tryggt land, men nu vettefan. Hoppas detta var första och sista gången. Annars stannar jag i lilla Järbo resten av mitt liv, och hur kul liksom?

Menmen, nu ska jag till ICA och handla soppa! mmmmmmn, sen fixa lite inför personalfesten ikväll skooj :D
 hejsvejs




Älskar denna bild på mig och Wille och Ådi ;) hihi


Knasig fundering eller bara en teori? Hur känner du..



Vad är känslor? Hur ska man kunna förklara dem? Man säger, jag älskar dig, jag hatar dig, jag är hungrig. Men är det man säger det man verkligen menar? Ofast är det inte så. Det vet jag. För när jag säger till johan att jag älskar honom så menar jag att jag "älskarälskarälskarälskarälskarälskar..osv" honom och för att det ska funka så har man en förkortning, alltså "jag älskar dig". Sen kanske man rent av avskyr någon, kanske så mycket att man önskar att den personen fick någon ny konstig sjukdom så den måste låsas in i karantän resten av livet där ingen någonsin kan komma och hälsa på! Säger man så? Mja, man kan men för att förenkla det så säger man kanske, - njee jag tycker mindre om den personen. Varför? Ja, bra fråga. Det försöker jag lista ut. Kanske för att det är enklare eller så är det helt enkelt så människan är uppbygd, ljuga och förenkla saker och ting för att slippa jobbiga situationer.

Idag har jag varit arg, ledsen, sur, elak, lite glad, förbannad, illamående. Ja, för att sätta ljugiga och förenklade ord på känslan alltså. För vet ni vad jag kom fram till? Jo, det finns inga riktiga ord att sätta på känslor. För alla känner olika och alla har olika ljugord. Tänk vad svårt livet är alltså.,
Denna knasiga Sofia fundering kom jag på när jag skulle skriva ett julkort till Johan och visste inte hur jag skulle formulera mig i ord för att han skulle förstå hur mycket jag älskar honom. Vet ni vad jag skrev? "Jag älskar dig föralltid". Allt jag kom fram till. Men ja. Det får duga ändå, och jag tror det duger för honom med, iallafall tills efter jul då jag tar fram denna teori. Då känns det kanske inte lika roligt längre.

Är du arg?
Ja!
Men hur ska man veta hur arg då? Jättearg, eller kanske bara lite arg? Ska man säga det då? Äh., nu släpper jag detta. haha. Nu ska jag ringa Johan och planera en julklappar åt da familia!

Seya

Cool tant



Nejmen hejsan hallå, eller nåt. Fick reda på att jag och Malin inte börjar jobba förens på söndag så the party is back on! Nice! Problemet är bara att just nu är jag så otaggad som man bara kan bli eftersom att jag redan var inställd på jobb hehe, menmen kommer nog bli skoj när man väl kommer igång! Ser nästan lite fram emot att komma igång med jobbet också, verkar vara riktigt trevligt folk man kommer jobba med!

Haha, var på ICA nyss också stod det en gammal tant (75?- 80? aja) framför mig i kön och tar saakta, saakta upp varorna på bandet, helt plötsligt händer något som skulle chocka oss alla, en telefon ringer, ringsignalen är en Iron Maiden låt och alla kollar sig omkring, då tar tanten upp sin telefon (en Iphone liknande samsung) och svarar - Men tjeenare! Hahhaha, typ roligaste på länge! Jag är glad att jag var sj och att ingen av mina skojiga bruttor var med för det var inte lätt att hålla sig för skratt då kan jag lova! Hoho..
Så nu ska jag laga mat iaf! Det blir lite Church street inspirerad kyckling, - potatisgratäng med kycklingbröst med smält cheddarost och soltorkade tomater och någon sås till det :) Gottans hoppas jag!


Haha, gammal bild på mig och Malin! <3


Men nu ska jag börja göra iordning kycklingen så den hinner med gratängen ;D Hade bra!


Love Fiijah             v

natti



Godnatt då allesammans ! :)


beutiful christmas


Snart är det Jul igen då, jag kan inte känna det alls? Ingen julkänsla what so ever.. känns jättetråkigt, men jag hoppas att det kommer, jag brukar inte låta julen komma in före innan jag fyllt år så det kanske är därför ;) Men om tre dagar så är den 19:e födelsedagen över och då kanske jag kan få lite julkänsla :D Vill verkligen ha enormt massa julkänska, annars känns julen som vilken annan dag som helst och hur kul skulle det vara då?

Satt och tänkte på mitt finaste julminne, och jag kom att tänka på en gång, om det var för fyra år sedan tror jag, då sova jag hemma hos Anna F och så klev vi upp tidigt, tidigt på julaftons morgonen och så sadlade vi hästarna och satte på dom träns med rudolfhorn och små bjällror och gav oss ut i den mörka julmorgonen och delade ut lite julklappar till vissa av våra vänner. Har nog aldrig haft så mycker julkänsla som den morgonen, kan ni tänka er att sitta på en varm häst tidigt på julaftonsmorgon och se lite ljus i alla fönster och höra bjällror klinga, bättre blir det fan inte ! Helt underbart :) Det är nog faktiskt mitt allra finaste julminne!



Ingen utgång imorgon heller eftersom att jag jobbar klockan åtta på lördag, känns lite tråkigt eftersom att jag var taggad med det ska bli skönt att komma igång med jobbet, få lite rutiner!  :) Hoppas det blir great..
Ha en bra kväll allesammans !


Love Fiijah           v

Dumma hund



Heysan! Kollar på Oprah just nu och funderar på om jag ska ta och laga mat.. Men vettefan om jag orkar haha! Funderar på nåt med kyckling men då måste jag åka och handla först och orkar jag det när jag egentligen inte ens orkar göra mat? Hm,.. haha.


 läste detta på felsms.com:

Till: Lisa
Sms: Så jävla pinsamt! Igår när jag var hemma hos lisa så blev jag så jävla bajsnödig att jag inte hann till toan, så jag bajsade bredvid hundens korg!!!! Säg inte det till henne!
Svar: DIN JÄVEL!!! Vi avlivade fan ruffsen igår för vi trodde att han inte var rumsren... FY FAN SÅ JÄVLA LÅGT!!! Glöm att vi träffas igen, jävla idiot!!!

Förklaring: Jag skäms så otroligt mycket. detta smset skulle till min bästa kompis! jag kommer aldrig mer kunna se lisa i ögonen.

Alltså vafan? haha, denna måste väl bara vara fake? Inte avlivar man väl en hund bara för att den inte är rumsren?? Sjukt isåfall vill jag tycka.. :)

Nu ska jag till ICA seeya!

Kickoff



Hejsan! Idag har jag varit på Kickoff i Kungesberget, var lite utbildning och sånt, kommer nog bli bra dehär känns det som! Har ju Malin, Vickis och Ida med mig så det kan väl inte gå så mycket fel ;D Kommer att jobba i liften och förhoppningsvis också som skidlärare, skulle vara skoj om jag fick göra det också :)

Sitter hemma i sängen nu och lyssnar på bra musik! Och som ni kanske vet är det typ alltid när man har massa bra musik i öronen som man börjar fundera en massa, eller hur? Längtar faktiskt tillbaka lite till den gamla goda tiden, hehe nu låter det som jag är 80 ch sitter på ålderdomshem. Men som när man gick på norrsätra, härliga människor och allt var då mycket enklare då om man än trodde att man hade det så jobbigt då, om man bara visste, haha! Nejmen saknar vissa personer som man aldrig ser mer och som man tappat kontakten med, känns lite tråkigt för vissa var fantastiska vänner faktiskt :) Ingenting man vill förlora precis, vågar inte precis skriva nu heller efter typ 3 år bara - heej! Haha. Fegis.. men så äre. (:

Hahahaha hörde en jätterolig grej idag, alla har väl hört "Intresseklubben antecknar" om man säger nåt ointressant typ, hehe. Men denna då:

Intressepenisen hårdnar..

Hahahha! Bara jag som inte hört den? Någon mer som skrattade? Ifall ingen gjorde det så, pinsamt. Men nu har ingen humor! ;) Jag ska då använda den i framtiden! (a)


Gjorde mat idag, lagade potatisgratäng och pepparlax med sallad och vitlökssås, mumma! Men det var bara det att jag skar mig i fingret när jag skar potatisen, ja och i fingret då.. Dumma kniv, och potatisar. Det blev ganska djupt men jag tror det kan läka av sig sj. Svider som satan nu bara!! uscha..
Men jag överlevde trots det enorma blodflödet, tur det nu när det snart är jul! ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på Sean banan - Gott nytt jul. hahah! Kanske försöka sova sen också eftersom på lördag börjar man jobba klockan åtta! kommer nog vara asmkt folk då det är första dagen! Tufft..
Men ha det så bra alla så ses vi i liften på lördag ;)


Jag och fina Anna (Modig77.blogg.se) på en fest i höstas :) ♥



Love Fiijah        v

Sladdisladd



Vilken tråkig lördag! Verkligen inte som igår.. har så tråkigt. men ska åka och hämta Johan senare iaf som är på julbord hos sin chef, inten aning om hur man hittar dit och jag är sämst på att hitta till ställen jag inte varit på och vägbeskrivningar fattar jag inte alls hur bra dom än är , hahaha. Kanske man måste ta med sig gpsen!

Sen blire nog sladd hoppas jag på, och eftersom Johan troligtvis druckit så måste ju jag köra ;) wee.

Men nu ska ja kila iväg! Ha det massa bra!


Hatar du vintern? Då har du alltså ingen volvo..


Heysan! Sitter nu och kollar på "på spåret" och känner mig dum. Fattar ju typ ingenting haha.. Pinsamt kanske.

Igår hade jag en riktigt bra dag! Behövde verkligen det för idag är jag på bra humör :)
Åkte till Andreas i Falun med Johan och svärfamiljen, käkade hamburgare på en engelsk sportbar som var mysig, fick lite Londonflashback! :) Sen åkte vi vidare och spelade discobowling, jag kom inte sist för en gångs skull och ledde faktiskt under större delen och slutade på en 2a plats, hehe. Men det var riktigt roligt vilket var huvudsaken såklart! Tack för den kvällen, måste göras om! :)

Sen när vi kom hem åkte jag och Johan ut och sladdade med volvograbbarna! Hur kul som helst, hehe. Var ca fem bilar och åkte på lite småvägar runt om. Så roligt ju! :D Alla utom en åkte i diket iaf en gång. Vi åkte i diket direkt efter att jag sa att - "nu åker vi i diket snart" också vips så låg vi där, haha men det var bara ännu roligare dåju. Det blev en ganska kall natt men hade så jäkla skoj så ikväll/natt blire nog ut igen, men denna gång. Kör jag ;)

Ha en bra lördag!


Love Fiijah         v

music baby


Familj, vänner och min bil. Det ligger såklart närmast om hjärtat, men ingenting vore detsamma utan musik! Faktiskt inte. Om inte musik hade funnits hade man missat allt. Jag gör allt med musik, jag älskar att sjunga! Har aldrig i hela mitt liv sjungit för någon, det vågar jag inte haha. Eller gustav har såklart hört men ingen annan, men älskar at sjunga gör jag och vill verkligen kunna spela ett instrument :) Trummor ville jag alltid spela när jag var liten eftersom en i min släkt är typ bäst på det och det är ju coolt! ;)
Sen ville jag spela gitarr men det blev inte mkt med det haha, har en gammal ostämd dålig skitgitarr hemma som ingen kan spela på eller ens stämma. Synd!

Men om bara några dagar fyller jag år och det som faktiskt står högst på min önskelista är ett keyboard! Kan verkligen inte spela nåt annat än gubben noa haha, men nu jävlar! Har tjatat på Johan som bara den, kanske liiite för mkt om mitt piano, men jag tror han fattat ;) haha. Blir faktiskt besviken om jag inte får nåt (a) Men det är typ enda jag verkligen önskar mig, eller ja. Vill gärna ha "Wicked" notboken :) Min nya favoritlåt är Defying gravity och vil kunna spela den ;D Lets hope..


Nu sitter jag och försöker bli trött med underbar musik precis som jag alltid gör nu mitt i natten fram tills tidig morgon innan jag kan somna, hoppas på att somna innan fem idag iaf..! Ska iväg imorgon så skulle ju vara bra att komma upp i ganska normal tid iaf, eller ja, normalt har jag lärt mig att det är inte mkt jag gör ;) hHAH..

På lördag hoppas jag på en utgång iaf, en ny chans för en trevlig kväll eftersom att jag nästan lite förstörde förra (a) ajaha, gött de :)


Idag hade jag och Ida en heldag inne i Gävle och Valbo, julshopping och mat. Vi köpte bara klappar åt oss själva, haha men det var vi värda ;) Jag handlade ett par assnygga skor! Blev helt förälskade i dem, hehe.
Har egentligen inte alls råd att shoppa ett par skor med jag blev tvingad! Av mig sj (a) Jag är inte lätt att handskas med vill jag lova..



Dessa skor var det alltså :) Sen köpte jag en Guns´n roses t-shirt. Så nu har jag suttit och lyssnat på en massa gamla goa Guns N roses låtar för att jag ska känna mig värdig den! Ångrar mig lite nu för hade viljat haft en mindre storlek men, äh.





Vet ni vad jag kom på? Jag gillar inte Guns N roses särskilt... Men, vad gör det när tishan var snygg!

Godnatt.

Fuck you



Im defying gravity...

RSS 2.0