My sunshine! (s)



Hallå, gårdagen började med att åka till tippen och slänga massa skräp, sen hem tillbaka till j.fors och riva cykelgaraget där friggebon ska stå. varmt varmt varmt cóch jag svettades som bara tuusan, blä. fyra gånger fick vi åka till tippen och bära långa tunga brädor med spikar, slutade på min sida med ett klämt, blått finger, blödande ben och upprivna armar, hehe. sen kom man hem och då  var det klippa gräsmattan som gällde, fytusan! helt ärligt har jag aldrig klippt förut ;) eller en gång när jag var liten och tkte det var skoj :p

Senare fick jag sms av ankiie som hade jättetråkigt och ville att nåt skulle hända så jag bjöd hit dom på grillning, :) grillade och myste, jag, älsk, ante, myllan, ida och ankie. jag gjorde en egen potatissallad och till det grillade vi flintastek, gott :)
sen spelade vi kubb och bruudarna vann! yeah ;) hah, sen åkte alla hem utan kära myllan som var kvar med mej och kollade på tv, men sen ville vi prata lite så jag följde med henne hem, vilket gav oss ett gott skratt :p

Nu har jag nyss käkat och ska snart dra ner till myllan och sola, bada och prata :D mys!
men jag ska försöka få med mej henne upp till ica en sväng för jag är galet chokladsugen ;) mohaha, men det borde nog kanske inte vara nåt problem eftersom att gullet är nästan lika galen i choklad som jag(; hihi.
Men nu ska jag klä på mej och kila ner :) hade gött i solen !

Uppskatta solen!



Hej. Jag har verkligen ingenting att skriva, men eftersom att Anna tyckte att jag skulle skriva så gör jag det så långt det går :p
Solen skiner och hettar som bara fan och jag vaknade av att jag knappt kunde andas och svettades som tusan! värme är inte min starka sida när man ska sova, då ska det vara kallt, gärna mycket kallt. Kastade mej upp tog en dusch och sen ut i solen, solade kanske en halvtimme (rekord) sen tröttnade jag och det vart för varmt igen , haha. otålig..
sen ringde bror som är hemma hos adam och victor och bad om att jag och johan skulle åka med dom till ockelbo marknad, även fast jag hatar att göra som han vill eftersom att han alltid får som han vill bara för att han är sån pain in the ass, iaf så ville johan åka så jag åker för hans skull! sen om man får vara barnvakt åt dom tre kan bli ganska kul ändå, för nu äre jag som bestämmer ;) och när jag har the power brukar dom lyssna! annars åker vi bara hem kan jag hota med! HAHAHAHAH  elakt men ni skulle inte stå ut en dag med min bror. ;) eller kanske en dag. kanske..

Nu ska jag ut i solen igen, och kanske göra mat också, började bli hungrig, men det var förstås länge sen man åt nu, igår senast och jag som typ alltid är hungrig borde nog äta nu innan pojkarna får ett riktigt helvete (; mohah.

Hade bra ute i solen och hoppas klockan är efter 11 ikväll iaf när ni läser det här för är ni inte ute i solen så kanske den blir ledsen när vi inte är ute när den väl kommer och kanske då försvinner, så får det verkligen inte bli! Uppskatta solen, det ska jag nu göra :)

sommar och sol

Hej.      hamnade framför tv:n nu även fast det fortfarande är fint ute, men en liten paus kan man ju ta iaf.
Myllan var här nyss, vi åt chokladdoppade jordgubbar, honungsmelon och drinkar ;) mumma!
sen kollade vi på "Little miss sunshine" som malin hade rekomenderat, och ja det var bra ;D
sen tog vi oss en mysig promenad i det härliga vädret! :D najs!

Igår hamnade vi i j.fors och spelade kubb och pratade, jag, myllan, ankie, göte, johan och ante :) lite lekar också , haha och skratt!
 :)

Nu ska vi äta rester , blä och fy säger jag , hatar det så skippar nog det.. usch , äter hellre gräs ute på mattan.. (;
Men nu ska jag kila och göra mej en drink iaf för att ha nåt att göra, sen kommer johan och hämtar mej.
seya..

Glassmonster



Hejsan  .         Kom nyss hem från kiosken, var dör och käkade mjukglass med mina flickor :) mjums ! mys också med härligt sällskap! <3
ska nu sticka till mormor tills johan kommer och hämtar mej för det kommer en massa tanter hit till mamma och ska käka så då vill eller får inte vara här . hahaha, kanske sticker och kollar på match sen :)
ska kila nu iaf för mamma skurar, och tjurar. maha !

hejsvejs..

Sömnlösa natt..



Ja, nu kan jag väl säga godmorgon iaf, för ja nu är det ju morgon! Tror ni jag lyckades somna igår då? Nej, det gjorde jag inte! Jag har varit vaken hela natten och bara vridit och vänt på mig och sitirrat i taket och lyssnat på johan när han snarkade.. När Johan skulle upp och jobba klockan fem var hade jag fortfarande inte lyckats somna. nej men sen gav jag upp. känner mej inte direkt trött nu heller så antingen kommer jag att somna under dagen eller så däckar jag tidigt ikväll. hah, eller så blir det ännu en sömnlös natt.. Då blir det lökarbesök och krav på sömntabletter!! ;)

Idag ska jag träffa ankiie när hon läst lite teori :) najsnajs! :D solen är framme idag men men det är ganska mkt moln, lite trök men så kande vara iaf.. :)
får se om man får någon sol på sej idag då och om man kanske får sej ett dopp i det blå också. det återstår att se, men jag tkr det verkar bli ganska segt och tråkigt väder idag! hm.
Ikväll sover jag i j.fors för mamma ska ha tanter här på mat och dricka tequila, hahahah så blir det inte nådigt så då drar jag hemmifrån! Men först ska jag hinna med att träffa ankie och kanske malin också :D ankie kanske också kommer till forsen idag, vem vet :)

Nej nu ska jag göra en mumsig sommarfrukost och sätta mig bland molnen och solen ;) Hadet bra!

02:46



Hej! Godmorgon eller godnatt eller vad man nu säger.. klockan är snart tre och jag har ännu inte somnat. vad säger man då? ja, jag nöjer mig med hej för tillfället.
Idag var det sol! äntligen , och varmt och skönt, väääldigt varmt, men inte ska man klaga nu när solen och värmen kommit nejdå inte alls. fick lite färg idag också, har ganska lätt för att bli brun men jag är så otålig så en timme i solen så ska man vara brun sen! haha, åkte till hålldammen med brusarna i "morse" halv ett var hon men jag hade bara hunnit kliva upp och käka frukost. (japp jag åt frukost ;) sommarfrukostar sent på förmiddagen i solen är det bästa).
sen cyklade vi dit, var väl där en och en halv timme och solade och badade :) mysmys!
sen åkte jag myllan och marie till ica och handlade lite gött, jag köpte choklad, kräftstjärtar, nudlar och en glass :) mumma. gjorde sen en sallad när ja kom hem med kräftorna, gurka, körsbärstomater, fetaost, pasta och en egengjord dressing. säger bara en sak om de MUMS! ;) varit nyttig och käkat sallad två dagar irad nu :) good for me..

Dragracingen i Orsa var super ! bra bilar, bra väder, bra sällskap, BÄST ljud! ;) man kunde känna öronen fladdra när dom startade dom värsta bilarna hur najs som helst, kanske fick man lite ont av allt hålla för öronen men i love it ! :D
lite segt när man fick vänta så länge, ville ju se, morgan, norling och lingvall men efter två timmars väntande stod vi inte ut av tystnaden, är man på dragrace ska d väl fan vara drag också ;)
resan dit och hem var också skoj, jag tycker det är kul att åka bil med rätt sällskap, och med älsk och göte i bilen hade jag det också :) sång, prat och skratt och en massa monster. hah, finfint :) handlade också en t-shirt i ett utav stånden där (a) en MUSTANG!!! jag lära bara, letade som en galning efter en snygg mustang t.shirt men hittade ingen så jag tog den som var snyggast utav dom som fanns, för jag bara lära ha en ju! hahah. mustangfreak..
Morgan kom iaf tvåa med camaron hörde jag idag , naajs ! fan ville ha stannat och sett d menmen.. här är det pojkarna som vill hem från bilarna och tjejen som vill stanna, hah, geek.

nejnu har solen snart gått upp! men jag är verkligen inte alls trött ! inte alls... men jag vill inte vända på dygnen helt heller. kanske lika bra att försöka iaf.. hm, ja så får det bli!
och anna, här har du din uppdatering ;) mitt i natten , haha.

Ja, Godnatt då, kanske.

Har tråkigt och är trött. Godnatt



1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Johan
3. Hur lång är du? 179 cm
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Kollade på en nyss men kommer inte ihåg namnet påden.
5. Vem ringde du senast? Johan
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Godnatt till pappa :)
7. Vad är dagens planer? sova, klockan ärju över ett nu
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms, fast det beror på vilken och vad man d handlar om.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? innan hon gick och sov 
11. Vilken ögonfärg har du? gröna
12. När vaknade du idag? jaa, säg de vaknade väl fem när johan klev upp sen somnade jag om, vaknade och så vidare, hah
13. Har du någon gång hittat en katt? eh..
14. Vilken är din favoritplats? Många de! Men utö, johans famn, hos mina vänner, hemma, mm.
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan! mm
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Där jag vill vara hoppas ja. 
17. Vad skrämde dig som barn? döden
18. Vem fick dig att skratta senast? mamma ;)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nä är ja väl inte, men ja har ingen , hah
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, min min min (a)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? just nu, none ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? fem-sex
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? hah nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota ! love it
26. Är du social? närja vill ;)
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass, choklad!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? massa !
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? ja :)
31. Vad dricker du till frukost? pass..
32. Sover du på någon särskild sida? magen, haha
33. Kan du spela poker? ja, men måste lära om mej alltid när ja ska spela för ja glömmer hur man gör (a)
34. Tycker du om att mysa? kanja lova :D
35. Är du en beroendemänniska? hah, av vissa saker, människor ja :)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nä
37. Vill du ha barn? ja :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska, tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej tack och lov.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder.
42. Äger du dyra smycken? mamma gör som jag snor om d räknas (a) 
43. Har du någon gång testat narkotika? nejnejnej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? mumsig sallad :D
45. Vem är den roligaste människan du känner? alla har sina goda stunder;)
46. Välj ett ärr på din kropp? haha ett!? har miljoner, men ett på kinden..
47. Vad har du för ringsignal? Volbeat- counting
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jaoja
49. Flirtar du mycket? hah nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på skolans toa (x
51. Kan du byta olja på bilen? jaoja!
52. Har du fått fortkörningsböter? inte än ;)
53. Vilken var den senaste bok du läste? kommer inte ihåg, bokmal (a)
54. Läser du dagstidningen? ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nä
56. Dansar du i bilen? eh, så gott d går om man kan kalla d dans då.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rock klassiker.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? "toan är trasig"
59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutingen.
60. Vilka personer utmanar du? Dem som vill.


Dragrace i orsa, jatack!



Hallå .

Igår var det Midsommarafton som ni alla nog redan vet, och säkert hade ni alla nåt kul planerat.

Sj var man i j.fors, spelade kubb med ante och göte, johan stack iväg till händel.. (diss!) men vi hade kul ändå, sen tog vi bilen och åkte runt för att kolla om det fanns nåt att göra, men det var totalt dött överallt! tröök.
men då åkte vi hem och kollade på film.
ganska seg midsommar men ändå helt ok :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, sitter ensam hemma nu och möglar, ankie och myllan är ju inte hemma så det kännslite segt menmen, jag har ju alltid anna eller mallan hemma , kanske ska man höra av sej om att gå ut på en promenad:) får se..
Hoppas jag får svar om Micke har plats i bilen imon, för då drar jag iväg till orsa på dragrace! yesyesyeees ! jag vill vill vill! hoppas verkligen att han har plats ! astaggad.. :) länge sen ja var på dragrace nu. då blir det kameran med kanja lova föh här ska fotas heta bilar, brända däck, rök och eld ! yeeey! håll tummarna med mej tack ;)

men nu ska jag ut i solen en stund och steka.. seya!


Lära bara..

Porriga frågor:

1. När hade du sex senast? - Nån timme sen..
2. har du blivit med barn någon gång? -neje
3. vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? -jaadu.
 4. vem är den bästa du har haft sex med? -johan såklart!
5. vem är den sämsta du har haft sex med? -bara haft de med en.. 
6. har du haft sex med någon kompis? - ne, eller jo johan är ju min kompis också om man ser det så
7. vem var en slump att du hade sex med? - eeh
8. ångrat någon av dom? - nej
9. var du kär i alla? -ja jag är kär i johan!
10. är/har du varit en player? - nej
11. När blev du av med oskulden? - 15

Har du haft sex i
12. Ett badkar/dusch? -
ja
13. på ett tak? - tror inte d
14. en toalett? - ja
15. i en skog? - ja
16. i en säng? - ja
17. i en husvagn? - ne
18. i en bil? - ja
19. När var din första kyss? - 15
20. Hur gammal var ditt äldsta hångel? -18
21. Hur många seriösa förhållande har du haft? -ett 
22. Hur många gånger har du varit riktigt kär? - 1
23. När kramade du någon senaste? - johan<3
24. Saknar du någon speciell nu? - ja
25. Har du svårt att bli kär? - vet inte , jag är så kär i johan ;)
  26. När kysste du någon senast? - nyss, innan johan somnade ;)
27. Ångrar du det? -verkligen inte :)
28. är du singel? - nejnej
29. när fick du en komplingmang senaste? - hmmmm...
30. Har du träffat någon internetperson? -
31. vem vill du ha sex med? -johan  ;)

alla som har haft sex gör listan innan en timme gått,
annars får du otur med sexlivet 2 år frammåt


Somna när nån sticker en nål i ansiket?


ojoj

En tjej i Brasilien ville tatuera in 3 stjärnor i ansiktet men råkade under tiden somna och när hon vaknade hade hon 56 stycken stjärnor över halva ansiktet istället.
Hon stämmer nu tatueraren och vill att han ska betala för sveda i ansiktet och också för att kunna ta bort "överflödiga" stjärnor.
Tatueraren säger att flickan inte alls somnade och att hon var nöjd när hon lämnade studion, och att han tror att flickans pappa och pojkvän inte gillat tatueringen och då passade det att ljuga.

Men hallå!! Ofta man somnar när man blir tatuerad ! spec i ansiktet, haha helt sjukt. jag tror det är precis som tatueraren säger att pappan skrek när hon kom hem och då kan man ljuga så att han inte är arg på henne iaf utan han som tatuerade, för inte fan somnar man när man blir tatuerad heller. heh, och han hade även tagit en bild av henne innan hon gick (så som tatuerare brukar göra för att ha bilder på sina "konstverk") och på den bilden såg hon då glad ut så vafan tyst bara unge..

ja lite knepigt tkr ja, haha

Regnet det bara öser ner..



Hallå .                                         Sitter inne och kollar på the hills eftersom att det regnar igen.. så tråkigt.
Men jag har iaf hunnit med att gymma med mallan :D najsnajs, har man gjort dagens träning och om det slutar regna nångång innan natten kanske jag hinner med en promenad också :)

Imon är det alltså midsommarafton vilket inte alls känns så jätteskoj nu när det är grått och blött ute, man vill verkligen inte ens titta ut. hellre stannar man i sängen.. men det är väl som det är, man kanju lixom inte flytta på midsommarafton. eller ? Hoppas att man hittar på nåt kul imon iaf som kan få en att glömma vädret! :) hoppas kan man ju! 

Igår när jag var ute och gick med anna fick jag myggbett, och eftersom att jag är allergisk mot myggbett så ser det inte ut som att det var en mygga utan mer som , ja ett jättemonster som tagit en tugga. typ sex-sju stycken och dom är jättestora och röda och kliar och sviiider. gaah. på rumpan av alla ställen. wee .

Nu ska jag ringa johan och säga till han att han får svänga in och handla nå goa mackor som vi kan käka ikväll :D mumma ! hade gött allesamman cóch håll tummarna med mej att solen kikar fram igen så fort som möjligt!

Byyyye

Solen gick i moln igen..



Godmorgon ! Klockan är 11.21 och jag har inte klivit upp ännu ;) fast jag har varit vaken sen typ åtta, men ändå hah ! det är ju sommarlov för tusan !
sa till johan att väcka mej imorse innan han åkte till jobbet för att jag skulle ta en promenad då, och att han INTE under vilka som helst omständigheter skulle låta mig ligga kvar! men när han väckte mig sa jag bara - nej jag orkar inte. okejdå sa han och så åkte han ! fandå. hahah lite mer envis kanske (x

Nu ligger jag som sagt kvar i sängen och kollar runt lite på datorn, och lyssnar på massa gammal musik som jag inte lyssnat på på ca ett år eller så. minnen kommer upp ;D najs!
Funderade kanske på att lura hit malin att kolla på Twilight ;) om hon fortfarande inte sett den , :) sen ikväll blire kanske farmor :)

Nu ska jag klä på mej och ta en kopp kaffe ;D wee.
Hejsvejs!

i feel like..?



Som sagt har solen letat sig fram och jag har under dessa två dagar varit så galet shoppingsugen !
Men måste spara pengar om det ska räcka under sommaren och alla galna påhitt vi har planerat! ;) yeah!

Igår var jag med söta Myllan till hålldammen som planerat, vi tog med oss fika och cyklade dit, fast innan gick jag ner till mormor för ja skulle låna hennes cykel (jag har ingen cykel, hahah!) och då var hon i full färd i att baka och jag tröck i mig två nybakade bullar och en massa goda kakor, gaah va gott men ack så illa jag mådde sen, haha ånger. Tur att jag hade mest frukt med mej till "stranden", Jordgubbar, Honungsmelon och sen choklad och vaniljdrömmar också :) myys !
Det blev mkt skratt och härligt prat, tack för det bruden ! <3

Var nyss ute med mamma och gick, och fan va hon går på ! med dom korta benen menar jag , haha nejmen hon promenerar på som bara tusan, jag ska fan börja gå med henne varje dag så kommer jag se ut som en model sen (; HAHA! (om några år kanske) nat.
Men senare ska ja nog ut med anna och hennes goa hundar! :D najsnajs, då blire mer skitsnack and i like it ;)

Nu är jag HUNGRIG! jag har tränat idag fan , och inte ätit. ajdå. Hoppas det blir god mat sen när mamma kommer hem, skulle ju kunna laga mat sj men mamma handlade mat idag och då vågar man inte ta nåt bara eftersom att typ allt ska väl vara tills på fredag i guess ! Magen får kurra ett tag till helt enkelt! Och jag får kolla på the hills och försöka låta bli kakorna i köket medans ;) hmm hard!

Nu blev det reklam så jag ska ut och fota littegranna ! ;) seya.


10:07



Godmorgon!      Idag har solen lyckats titta fram ! woho, man började just undra vart den hade tagit vägen och om man bara drömt att solen existerade? hah, men nu är den iaf här och jag ska senare till stranden med brudarna och fika :) äntligen ! fast det är bara det att det är inte jättevarmt, men solen är ju framme lite iaf så vafan. skit i om de inte bränner på ryggen (även fast jag bara lägtar efter det!) får göra det bästa av situationen :)

Igår var jag och Johan på bio :) kollade på Baksmällan klart värd att se kanja säga ! ;) hihi..
Nu ska jag och mamma åka till svans och hanla fika till mej och nåt att käåka till lunch :)
byebye!

Holmen, skoj trots pissväder



Tjoho, sitter hemma och har tråkigt, och det är första riktiga dagen på sommarlovet och vädret har inte blivit bättre, hur tråkigt som helst och man vill bara lägga sig i sängen som somna om! gäsp hit och gäsp hit. usch. Nej nu får vädret ta och skärpa sig! det är ju bara sommar en gång om året för tusan ! Imon skulle det tydligen bli helt ok väder tydligen men ska man tro på det eller ? nja. svårt att tro..

ett tag sen jag skrev nu så har inte fått med nåt av vad jag gjort på tex. skolavslutningsdagen, kanske kan skriva det nudå när jag inte har nåt annat att göra!
Skolavslutningen började med att klass sp2b samlades i klassrummet för att fika, jag hade inget fika med mej men kollar på dom andra när dom fikade, haha. sen hade vi frågesport om oss i klassen, en fråga handlade om en i klassen som hade skött om en häst för två år sedan och alternativen var jag, annelie eller vickis eller vem den tredje nu var. Annelie tog vi men det var tydligen jag ? hmm. men det är bara det att det är inte alls sant ;) haha. Myllan trodde att någon läst min blogg och trott det eftersom om ni kommer ihåg en historia jag la in om en som skötte en häst. jag skrev inte ens historien :p men missförstånd är väl alla med om hela tiden ;p Efter det stack vi till kyrkan och lyssnade på sång och rektorer, måste bara säga att när Sara (Carlsson) sjöng fick man rysningar över hela kroppen och man vart som förstenad! helt underbart jag trodde nästan jag skulle börja grina, hah. visste vet ajg hon kan sjunga men alltså hjälp! sök Idol för tusan ! :D

Sen gick vi brudar till marangoni för att fika, men ja hadeinga pengar så fikade inte där heller, mina kära vänner erbjöd sig att betala men det kändes inge bra, tack iaf :D
så åkte vi hem på halv ett bussen iaf och väl hemma fick man redan då börja göra sig iordning för ffest hos Elin på kvällen :D där hade vi massa skoj och trevligt, tack för den kvällen allöa brudar som var där, det får vi göra om tycker jag :)<3

Lördagen var det den efterlängtade ffesten som Ida och Jennie skulle ha, vi i Idas lag skulle klä ut oss till pirater :)
kvällen bestid av först god mat, jättegoda hamburgare, eller då fick man äta korv (vilket jag inte gjorde eftersom jag inte tkr om korv, men för den som tkte om korv var den säkert god , haha ;) ) sen åt vi också gulasch (stavning?)soppa som Gunilla gjort, hur god som helst men man var så mätt då så fick inte ner så mkt ;) haha
efter all mat gick vi några till lyckohjulet som dom hade, jag hade inga pengar men kul att kolla på dom andra som spelade, och förlorade ;) haha, fast myllan vann en gång, och händel en, och ante en :p hahah. ja
sen var det dags för tävling!
Lagen bestod av Idas vänner (piraterna) Jennies lag (raggarna) Urbans lag (hårdrockarna) och Gunillas lag (Cowboysarna) första kampen var dragkamp:) den vann vi båda omgångarna lätt! ;) hade ju starka grabbar med.!
sen var det dags för ny lek, då fem i laget skulle ha en påse över huvudet och en skulle dirigera (stavning?) den att springa runt en dunk  som stod längre bort, men den kom vi näst sist på eftersom att raggarna fuskade med att flytta bort vår dunk nån meter längre bort!! annars hade vi vunnit.. fuckyou! hahah, sen blev det dags för ballongleken, alla i lagen skulle vara med och man fick knyta en ballong runt benet och sedan skulle alla springa runt och ha sönder de andra lagens ballonger, det lag som hade sina ballonger kvar vann, den matchen vann vi med ;) men sen blev det sugrörslek, man skulle springa fram med ett sugrör och dricka vatten ur det ur dunken, även där fuskade vinnarna genom att hälla ut sitt vatten, vilket gjorde att vi kom sist på denna gren :/
efter det var det limbo, vilket också var ganska fusk eftersom att ena laget hade med sej en liiten tjej som gick på sga (antog vi för hon var så vig och gjorde volter och grejade) så hon kunde praktiskt taget gå under medans vi andra näsran bröt ryggarna, sen hade raggarna ju Jennie som är mkt liten och vig, vi som hade de längsta i laget lyckades inte lika bra som dom gjorde. så vi slutade tävlingarna på tredje plats, hah, men kul vare iaf och det är huvudsaken:D
Vinnarna vann en kista med sprit, läsk och massa godis.. ;)
senare på kvällen blev det dans, kareoke och ännu mer mat  för dom som lyckats bli hungriga igen , och jag som sa efter maten tidigare att jag inte skulle kunna äta på flera dagar igen var en utav dom ;p hahaha.
Som sagt hade vi massa skoj trots regn och kallt, men med rätt umgänge så kan inget gå fel ;)!

Nu ska jag lägga mej i min säng och kolla på film och njuta av att jag är ledig och ensam hemma !
föresten, en sak som jag inte nämnde, tror jag, att jag lyckats få nackspärr! bläää. vet inte hur men tror att det kan vara för att jag fick sova innerst inatt vilket jag inte tkr om! menmen.. johan hade ju ont i magen så lite snäll ska man vara även om det innebär nackspärr (a)
aja, nuska ja kila då. seya suckers! ;)

<3

NO BRAKES, NO BRAIN...



...Thats me ofc! ;)

You dont know me.

Hade lite tråkigt så här får ni läsa lite om mej, får se om det kommer fram nåt nytt kanske ;)


1. Hur gammal är du om fem år? 22 eller fyller 23
2. Vem var den sista du träffade? bror
3. Hur lång är du? 179
4. Vilken var den senaste film du sett? Rosa pantern 2
5. Vem ringde du senast? Johan tror ja
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jaha;D hälsa Tobias också! Till mamma.
7. Vad är dagens planer? bara ta det lungt och prova kläder tills imon:)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, ska man säga mkt så ringa, men smsar mest.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? klockan åtta
13. Har du någon gång hittat en katt? hittat? haha ja.
14. Vilken är din favoritplats? min säng och i johan fanm. men det finns massa mer platser också.
15. Vilken plats föredrar du minst? tandläkaren, skolan. mm
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i Hollywood som känd skådespelerska, med johan som hockeyproffs ;)
17. Vad skrämde dig som barn? haha, mkt!
18. Vem fick dig att skratta senast? jadu säg det.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? för ung är man väl alrdig.
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? beror på, hemma utan men närja är borta i trosor och johans eller pappas t-shirt:)
22. Hur många kuddar har du i sängen?  typ sex eller sju (a)
23. Hur många landskap har du bott i? 1
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota.
26. Är du social? när jag vill.
27. Vilken är din favoritglass? ben and jerrys ofc!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? oj, det finns så otroligt mycket jag skulle vilja så ;)
29. Tycker du om kinamat? gott :)
30. Tycker du om kaffe? jaoja
31. Vad dricker du till frukost? oboý oftast, dricker inte kaffe på morgonen eller kvällen för då blir jag hyper och mina ögon ser verkligen ut som i en tecknad film! ;)
32. Sover du på någon särskild sida? på magen, och om det är högljutt så att jag har dövörat mot kudden, då blire tyst and i like it ;)
33. Kan du spela poker? jola, men jag glömmer alltid bort hur man gör om ja inte spelar på en vecka. hah
34. Tycker du om att mysa? love it! jag är en rikgit mysmänniska ;)
35. Är du en beroendemänniska? nja, beroende av vissa saker är man väl alltid, men not too much..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? näe,
37. Vill du ha barn? jaoja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska och tyska också:)
39. Har du någonsin åkt ambulans? nope, and im happy about it!
40. Föredrar du havet eller en pool? havet! älskar havet! men pool är mys ibland de med :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och godis (a)
42. Äger du dyra smycken? nja, om jag lånas mammas så har jag på mej iaf , haha
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? potatis
45. Vem är den roligaste människan du känner? alla mina vänner har sina stunder ;)
46. Välj ett ärr på din kropp? hah, bara ett ? jaa, det i ansiktet då.
47. Vad har du för ringsignal? Volbeat- Counting
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jo nnågonstans :)
49. Flirtar du mycket? hah nä inte alls.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på skolans toa, hahah
51. Kan du byta olja på bilen? yeeah ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? inte än ;);)
53. Vilken var den senaste bok du läste? 14 år till salu.hemsk men bra bok, läs den!
54. Läser du dagstidningen? jola
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
56. Dansar du i bilen? överallt ;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rock kanalen,
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? massa plugg skit.
59. När var du i kyrkan senast? lände sen , men imon på skolavslutningen så ska vi dit igen så frågan igen imon ;)

My weekend!



Överlevde dagen i skolan, inte för att den var lång, nej men för annat skit.
När ja kom hem ringde mamma och sa att hon och gystav skulle in till gävle så ja följde med dit, va inne på seafun i säkert en och en halv timme, haha köpte en t-shirt:) Träffade Lovisa också! :D länge sen man såg bruden! najs det ! :) Sen stack vi och käkade på "Helt enkelt" aldrig käkat där och trodde de var nåt billigt skit där man kunde äta typ köttbullar eller nåt, men nädå det var lyx ;) käkade fläskfilé med tatziki, rödvinsås och klyftpotatis, gott! blev mycket skratt åt knepiga människor, som vanligt. kom på att vi har ganska lika humor i vår familj, åtminstonde när det gäller utséendet på folk (X maha! drog sen till valbo och jag köpte två par skor, ett par snygga med najs klack som jag ska lära mej att gå i, kvinnligt va ? ;) hahaha, sen ett par sköna som ja kan ha jämt :) najs !

Helgen då, ja fredagen är väl inte mkt att prata om , de var plugg som gällde, jippi sen blev de lite kaos och jag kom inte i säng förens fyra på morgonen menmen, så kande va .
Lördagen vare plugg på dagen sen drog vi till Holmen på rock fest som dom kallade de, men ja föredrar raggarpartay.. hah. johan tvingade mej att byta bil till tims dodge (skrooot) även fast jag sa att jag ville åka min bil annars skulle vi inte kunna komma hem när vi ville, och att den skulle lägga av halvvägs, men den bilden hamnade vi i iaf. och sagt och gjort. självklart vart vi kvar tills dom stängde klockan två även fast jag var trött och hungrig och kall och ville hem redan vid halv 12...
sen när vi skulle hem hade vi "förökat oss" och var 8 st som skulle åka, wee lite fullt eller. haha, halvägs till järbo la bilen av! bensinstopp och överbelastning, ja vad var det jag sa. *harkel . en 45 min senare kom annas pappa med bensin men så slet Tim av bränsleslangen så faan vi blev kvar en halvtimme till, ;) men så kom vi iaf igång på nåt vis och alla hoppade in igen, när vi hade kommit till. hmm ja, backen nedanför ytterbyn la den av igen . pisst! hah, men så fick vi putta och sen kom budda och bogserade resten av biten! när jag och johan kom hem var klockan efter fyra! men inte var vi trötta så vi kunde sova inte, vi hade ju fått frisk lust från vår "putta bilen promenad" så de blidde prata och klockan var väl lite över fem innan vi lyckades somna. Var lite sur där ett tag med de gick över ;) Johan har lovat att gottgöra mej för att han inte lyssnade på mej, och både han och händel ska lyssna på mej nästa gång.. hoppas dedå. för både min och deras egen skull;) men en upplevelse och nåt att snacka om iaf.

Söndag var jag uppe klockan 11, (tidigt om du frågar mej med tanke på när vi kom i säng!) men d gick, ett tag, hämtade ett papper hemma hos anna som ja skulle plugga på och hälsade på wille gullvovven :D!
sen vare hem och plugga, och sen somnade jag även en stund.. (a) men de var jag värd!

kvällen kom johan och vi hade kuddkrig och åt äckliga salta pinnar som jag hatar (men är man godisråtta och bara måste ha nåt när man är sugen så går nästan vad som helst i!, tyvärr..) . sen blidde de sova och nu är det måndag och jag sitter här ;)

Imon är vi lediga men får se om ja kanske åker in och gör matteprov, skulle ju vara bra då men.. får la se om läraren kan ! sen blire frissan imon , nervös! kommer med resultat imon ;)

Seya!


FREDAG!

UTMANING FÖR BLOGGARE!

Har jag..? :

1. Kysst någon ? - jajemen
2. blivit kysst ? - jajemen
3. Blivit kramad ? - ofc :D
4. Sjungit ? - Every day, just nu faktiskt ;)
5. känt dig fånig ? - oh yes
6. saknat någon ? - oja
7. Ljugit ? - jo det med
8. Rökt? - nope, im smoke free ;)
9. Testat droger? - nejnej
10. Åkt fast av polisen? - jag har inte fått körkort än ;) (a)

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: Hoppat bungyjump.
2. Jag vill testa: Köra formel1 :D
3. Jag gillar: Älskar johan och mina vänner !
4. Jag ogillar: KORV
5. Jag hatar: falskhet, må dåligt, mm
6: Jag är trött på: folk som tror dom är bäst och alltid kan få som dom vill. mm
7: Jag vill ha: finns massor.
8. Jag behöver: där med.
9. Jag behöver inte: problem,


Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: johan, men jag kärlekar mina brudar med ;)
2. Är du kär?: -ja det är ja,
3. Singel/ upptagen?: upptagen!
4. Saknar du honom/henne?: nja, han åkte nyss så.
5. Vem kysste du sist?: -johan
6. Vem kramade du sist?: johan,
7. Längsta förhållande: det jag är i nu ofc. snart 2 years :)
8. Första kyss?: när ja va 15 ;;)

Jag utmanar bloggare: Anna ! Frida och Malin:)

Torsdag



Ännu ett prov avklarat, men det känns som ingenting..

New shirt, Fashion against aids!



En god gärning  and i like it !

Mamma kom nyss hem , vi ska käka oxfilé och potatisgratäng. mums !

Nu börjar jag känna pressen på riktigt. ständigt ont i magen, oro, illamåeende. anna var glad att du är klar!
jag är rädd.. snälla jag ber att det går vägen.

Suck..



Att det ska vara så satans svårt.. Fick iaf godkänt på EU provt vilket känns grymt skönt, men denna veckan kommer att ta kol på mej totalt. det lovar jag..
va in till gävle med mallan idag :D massa najs, handlade lite kläder. en t-shirt, ett par brallor och en halv klänning eller va man ska kalla det? hah. får se om den kanske blir att ha på skolavslutningen, kanske för jag har inget annat. inget spec men vafan. just nu känns skolavslutningen varken viktig eller rolig. bara väldigt jobbig.
föresten köpte ja en t-shirt till johan också. han vägrar ju handla sj så vafan. han var ganska glad. tror jag. när jag visade den verkade han inte alls intresserad utan det var först jag sa att han skulle få den som han verkade kolla på den lite, men han ville nog bara vara snäll när han sa att han gillade den. menmen, varsegod iaf till en tröja mer i gaderoben!

Min kamera och dator ville inte samarbeta idag! när jag kom hem efter min och ankies promenad (vi hade knäppt massa knäppa bilder som jag ville ha in såklart) men det ville varken kameran eller datorn. jag vart sur tog ur batteriet ur kameran och straffade datorn genom att låta den ladda slut på batteri och dö. men sen ville dom sammarbeta och bilderna trillade in en efter en. tur för dom det..

Imon är det två prov på mitt shema, får se om jag lyckas flytta fram det ena eftersom att det inte är något jag kan allt för mkt. oeh eftersom jag har ett annat prov känns det som att jag inte riktigt orkar stressa så att jag chabblar (stavning, fel det ser jag men hur? (a)) till det med båda proven.. får se hur det blir imon helt enkelt :)
vill också säga det att jag är stolt över Anna (Modig77.blogg.se) att hon klarade sina två prov hon gjorde igår ! bra gjort anna !! hon sa att hon var stolt över att jag klarat EU idag också, tack anna det värmde:D man blir glad att höra att någon tkr man är duktig. tack tack för att du hjälper mig. och ock¨så ni andra såklart som myllan som hjälpt mig med några uppgifter! det känns så bra att ni bryr er ! tack så hemskt mycket jag älskar er mina vänner. utan er alla hade jag varit totalt trasig nu denna tid. men med er försöker jag iaf. jag kämpar för er ;) självklart också för min egen skull men också för er! ännu en gång tack.

Nu slår klockan snart midnatt, fan jag hatar sådana situationer. Jag kan inte sova. inte alls. sen när klockan blir tolv då får jag inte sova eller heller kan, för då är det spöktimmen, det är läskigt. och johan snarkar bredvid och starka pappa är i dumma kina, och mamma och gustav sover. jag är ensam. hjälp. sen är klockan ett efter det och mellan ett och två är det demonernas tid, och sen två till tre dör mest människor. jippie. man ska somna före midnatt!
men jag har fortfarande  20 min på mig! (vilker jag aldrig kommer ha tid att somna på eftersom att det tar minst en och en halv timme efter att jag lagt huvudet på kudden).
wee. menmen det är väl värt ett försök, och trots allt, har johan lovat att jag får väcka honom alltid när jag som helst vill, vad det än gäller. och jag vill nog snart ha en kram (a) ;)

Ja. Godnatt då alla eller Anna och Ankie som läser min blogg. och ni andra som kikar in! lägg en kommentar gärna, jag gillar kommentarer, men får tyvärr inte så ofta vilket är tråkigt. ska man behöva vara som kissie eller amandavardet för att få kommentarer? nej usch då hoppar jag hellre över. men gärna :)

Godnatt kära ni. <3

RSS 2.0