Hello


Vaknar upp i jäderfors i god tid och ser att vädret är på topp! Känns ju underbart! Gick ner drack Oboy och sen tog en sväng med vovven. Sen kom mamma och hämtade mig. Känns skönt att man kom upp i god tid idag! har hunnit göra ganska mycket faktiskit, städat på rummet, gjort mat och ätit, fixat matlåda till jobbet imorgon, plockat ihop kläder och nu ska jag strax lägga mig i ett bad och bli fräsch. sköönt !

Så imorgon är det back to work! Känns riktigt bra att få tillbaka livet och kunna göra saker, hehe. Och såklart tjäna lite money så att man KAN göra saker, och förhoppningsvis flytta i April när jobbet slutar, kommer bli nice!
Har ju tänkt åka på en resa i April också men känner nu att det kanske är bäst ändå att vänta till hösten , även fast jag egentligen inte har tålamod till att vänta eller någon som helst aning om hur det ser ut med jobb eller ekonomin då, menmen, alla vanliga svenssons kan ju åka så då borde ju jag kunna också. Kanske lika bra att kunna flytta i lung och ro först. sen resa och sen efter det får hunden komma. haha. Johan kommer bli glad när jag meddelar mitt vuxna tänk (x haha..

Nej nu ska jag hoppa i badet, sen kanske jag kan ta en kort promenad, kanske får kameran förja med, länge sen jag fotade så! :D Men som sagt, jobb imorgon och slapp kväll idag! Grrreat.

Byye

Godmorgon, godkväll, godmiddag farväl.. eller va?



Allt handlar om pengar. Stoppa mig om jag har fel? Man kan inte göra mycket utan pengar, och de saker man verkligen vill göra kostar inte lite pengar heller utan oftast en hel förmögenhet, tycker plånboken iaf!
Sen när man själv har pengar och känner att man vill unna sig att "slösa" när man för en gångs skull kan, ja då är det ingen annan som har råd så då går det åt skogen ändå! Suck.
Dumma pengar, ni styr världen. Det finns många bra uppfinningar men han som uppfann pengar ska inte ha mkt cred från mig iaf. Jag kanske kan uppfinna ett nytt system. *funderar*

Äh.

Ingen är väl intresserad av vad jag gjort idag ändå? Näh, för det skulle ändå inte ens fylla en rad. fast whatahell, det är ju bara ett ord - Ingenting!
Eller ja, det ett bra ord att sammanfatta dagen med iaf. Bättre än - "legat hemma i soffan och varit sjuk, ätit potatismos, annanas och lite kakor på hela dagen och sen kollar på barnprogram". njeh ingen höjdare.
Önskar jag kunde stämma min lungor för att dom förstör så mycket för mig. Kan inte jobba och denna månad kommer jag fan gå back! Sen har jag inte precis varit social utan känner mig instängd som fan! Men sånt är väl livet ibland. Var ju på sjukan igår igen på äckliga prover där dom sög ut allt blod i ena armen, är alldeles blå idag och ont gör det. Men behöver ingen mer pencillin utan fick någon überstark hostmedicin som skulle bota, men man skulle bli yr, trött och nåt mer jag inte kommer ihåg av den så får hålla mig hemma en vecka. Kan föresten hålla med om yrseln, tröttheten och ja, illamående! Usch.. Men nästa vecka då jävlar ska jag jobba häcken av mig och tjäna dom där dumma pengarna som styr vår grymma värld! Dystert.

Nej. Nu for klockan iväg och blev halv 5, hur hann den det. hum. Ska väl bädda ner mig iaf och fundera på massa saker som jag inte vill fundera på som bara får mig att må dåligt, men så är natten så det är väl bara att bita ihop. Tjolahopp godnatt!

PS. Ingen feber bejbi!!!!!


Bjuder på en godmorgonbild från friskhetens mellandagar. < bara jag som fatta den meningen? Förstod det.

Fiijah goes mr. bean



Hahah, gjorde nyss en Mr. Bean! Fast istället nös jag på ett kort som jag hade liggandes i mitt rum, sen när jag skulle torka bort det verkade det som att all färg från kortet följde med för det var ingenting kvar på kortet utan jag hade bara en lapp kvar i handen, sen bara för att ritade jag dit en egen bild så att ingen skulle se någon skillnad! Mohahaha. Jaja, man blir lättroad av att bara ligga i sängen hela dagen och må skit!

Men nu börjar jag fan bli trött på detta! Trött på att inte kunna jobba, trött på att vara sjuk, trött på att inte veta varför jag aldrig blir frisk, trött på att allting går åt helvete för mig jämt, trött på att vara rädd hela tiden, trött på att jag inte tjänar pengar alls av att sitta hemma . Ja, helt jävla sjukt trött på allt just nu är jag!

Nej, nu ska jag fortsätta sura tillsammans med en film. Hejdå!

Whay?


Kom att tänka på en sak, när man föds, då blir ju det senare ens födelsedag. Och när man då fyller 1 år, då är man ett år, då är det så länge som man levt! Men dom nio månaderna i magen då? Räknas inte dom alls? Borde man inte vara nio månader när man kommer ut då? Eller? Hur fungerar det egentligen ..

En fundering som bara kom upp helt plötsligt hha,.

Nej nu ska jag kila och käka nåt tror jag, vet att jag inte skrivit på aslänge men orkar inte, kommer bara bli en massa gnäll då och vem orkar med det ! ;)

Bye

say what?



Trött, seg, irriterad, ont, äckligt, bläääääääääää. - Allt jag har att säga.

Hejsvejs!

Höjden av besvikelse



Var in på jysk idag när jag hämtade pappas bil och handlade ett påslakan med Ferrari på för 100 kr på rea, (jag växer aldrig upp) asglad va jag och när jag kom hem och skulle ta på det nya på täcket och kudden, öppnar plasten och viker ut lakanet, ja. Ni skulle känna besvikelsen som sköljde över mig när jag insåg att det var till för ett pyttelitet täcke och en pytteliten kudde. Blev verkligen jätteledsen,. haha. Men efter tio minuter av besvikelse kom jag på att jag nog kan göra nåt annat utav det! Nu har jag istället Ferrarityg och det är ju heller inte helt fel! Ibland är det bra när man kan se saker från den ljusa sidan ;)



Nu ska jag somna en stund och sen kommer Johan och hämtar mig så drar vi till grannbyn så jag får lite hostmedicin att skälja ner antibiotican, pencillinet och allt var det är! Gött.

Ha en bra kväll :)

RSS 2.0