Pepparkakor



Efter två deprimerande dagar men typ bara negativt åkte jag igår hem till Anna, tur jag gjorde det för då kändes allt så bra, precis som det alltid gör när jag är hemma hos henne, hon och hundarna får mig att må så bra! Bara ligga i soffan med sex hundar runt om som inte dömmer en, som bara ger en kärlek och kryper upp i knät och ger än en puss. Gladare kan man inte vara än i Annas hus! Inte jag iaf! Hon hade även en liten springer spaniel hemma, en svart-vit. Och jag har fan bestämt mig för en sån vill jag ha! Johan verkar inte ha mkt emot det han heller så kanske har vi bestämt oss för en hund nu`!? Det skulle ju vara ganska otroligt ;)

Idag kommer älskade Malin hem från huvudstaden och vi ska baka pepparkakor! Julmusik, ljus och pepparkaksdeg, kommer ju bli såå awsome!

Hoppas nu andra får en bra dag med! :D


Love Fiijah               v

<3




I love you forever    v

Dont you cry



Heysan ! Utgången igår blev väl inte precis som man tänkt sig. Jag blir antingen hyperaktiv och glad eller gråtig när jag dricker, haha. Menmen, skit samma det är som det är,,

Idag är det 1:a advent, känns som det är alldeles för tidigt för jul men ;) Började dagen med att mysa med Johan älskling och sen har jag varit hos mormor på fika med familjen :) Nu sitter jag och bror och kollar på film för han har studiedag, känns inte helt fel att slippa vara sj imorgon som jag vanligtvis är nu för tiden.
Klickade nyss hem en röd julklänning från ellos också, hoppas verkligen den passar.. (:

Imorgon ska jag nog leka med Anna och på tidag ska jag träffa Malin. Det är tur man har så fina vänner! Världen hade varit mycket läskigare utan dem ;) Men nu ska jag ut och sätta i motorvärmaren i bilen, hade gött och hoppas ni haft en mycket trevlig advent! :D 


"Don't cry, little girl, don't cry anymore
Someday you'll know
Life always has a reason
And even sadness is worth something

What puts tears on your face
Is the kindness in your heart
And a girl who knows this kindness
Will be a most beautiful, beautiful woman

A star appears
Smiling for you, little one
And a girl who knows this kindness
Will be a most beautiful, beautiful woman"

 




Love Fiijah         v

hohoho



Heysan! hemma nu efter att ha käkat. Åt chicken brest with melted cheese, american dollar chips, majskolv med vitlökssmör, bea, vitlökssås och sallad. Hur gott som helst! Sen åt vi cookies in heaven till efterätt. delade på en för det blir så mkt, då får man ett ölglas med massa goda kakor, glass, grädde och kolasås, Sofia in heaven säger jag bara´;) mumma!

Imorgon blire party, ska bli skoj! God mat, roliga drinkar och trwvligt umgänge :D skojskojs!

Godnatt

Smartass



Fatta va långt den tekniska utvecklingen har gått på så några år. För annat också men tänk bara på datorer, mobiler, tv, mm. Det var inte länge sen man hade såkallade tegelstenar som mobiltelefoner. Eller den där gamla Nokian som alla hade, den oslagbara som man kunde kasta genom en glasruta och köra över med bilen tusen gånger utan att en gick sönder. Men vad kunde man göra med den då? Ringa, smsa och spela snake. Och hela uppbyggnaden var en massa datortecken, fult som bara den ;)

Undrar hur allt ser ut om ca 10 år till? Behöver man ens ha mobil då eller kan man bara använda sig av telepatiska förmågor kanske? Om man tänker efter,  om det fortsätter i samma takt som nu så skulle jag fan inte bli förvånad. Hoppas man får åka framtidens flygbilar med jetmotor på samma körkort som man har nu iaf, orkar inte ta om det ;) hehe.



Utveckligen går minst sagt undan, tänk bara på alla nördar som sitter och tänker ut allt detta nytt som man kan göra! Jäkla smartasses!

 

Love Fiijah      v

Yeeehaa!



Hejsan hallå! Har precis käkat pizza till lunch med grabbarna, har nog inte ätit pizza till lunch hemma förut tror jag faktiskt? Kändes lite slubbigt men åt bara en slice så blev ju inte överdriver iaf, hehe!
Vaknade imorse av att Johan hade fixat fram frukost på sängen, mumma!

Ikväll ska vi nog in till Gävle och käka på curch street saloon. lite nice :D Älskar det ställer faktiskt, har hört många som klagat på det men jag har aldrig haft nåt problem, helt super verkligen. Sen älskar jag ju western också och har alltid viljat bli cowboy (girl) hahaha. När jag har tillräckligt med pengar flyttar jag till en ranch i USA ;) Yeehaaa!  En av mina favvofilmer är också Hildalgo. Har ni inte sett den, se den!!!





Howdy partner!

Jävla hår..



Hår är ganska viktigt i en flickas liv. Det kan se ut på alla möjliga vis. Mitt hår är så tråkigt just nu att jag har lust att raka av det!! (kanske är tur att vår rakapparat gått sönder) Det är slitet, för kort och färgen suger.. Men inte har jag en aning om hur jag vill ha det heller!? Hur ska man veta? Man kollar på kompisar, kändisar och folk på stan och tycker att dom har så fint hår och snygg frisyr, men vill man ha det sj? Passar man i det? Nä, inte alls. Ett riktigt I-landsproblem är vad det är! Dumma jävla hår. Som sagt är jag inte nöjd alls med mitt hår och det känns så tråkigt just nu. Skulle vilja prova klippa page, men vill ha långt. Hur fan ska det gå ihop? hahaha.

Carolutten med typ världens finaste hår klöpp av det igår, men hon har haft långt hår hela livet, hmm.
Har funderat på att blondera,, Inte sådär super fjortisblont men naturligt med lite mörkare slingor? Kanske vågar till sommaren, får la se..




Nu ska jag sticka och göra mat, hade gött ;)


Love Fiijah            v

yrväder


Goddagens! eller nåt. Har nyss gjort mat åt bror som kom hem från "jobbet" och käka, sen när han ätit upp märkte jag att det var sista maten som fanns kvar hemma, haha! Kul.. Men ska snart till Malin i sandviken och då ska jag köpa mat där :) nice! jag är räddad! Så jäkla hungrig hehe..

Känns ju som att vädret är sådär lagomt kul då, snöstorm här igen och snart ska jag ut och vänta på bussen! tjoho ;)

Aja, hade bra kommer nog bilder ikvälls :)


Love Fiijah       v

En önskelista, inte så lätt som man kan tro



Är det lätt att göra en önskelista eller? Man skulle kunna tro det men det är det fan inte! Under hela året spriger man runt - åh en sån vill jag ha, det vill jag ha och det och det och det och så vidare.. Men sen när det är dags att önska vafan ska man då komma ihåg allt man egentligen önskar sig? Jag kommer ihåg kanske en sak jag vill ha. Man vill ju liksom inte komma på efter jul att åååh visstja det önskade jag mig.. så typiskt.. ;)

Här är en liten lista av det jag önskar mig iaf. Vet att det är massa mer (detta är den "billiga" önskelistan hahaha)
Lyckades hitta på lite saker som jag skulle vilja ha..




En resa, vinterdäck till bilen, en jacka, keyboard, iphone 4, lips, pengar, hundvalp! MM!

:)

julklapp


En sak jag önskar min i julklapp är vinderdäck till min älskling!




Love Fiijah            v

shoot



Hallå! Sitter hemma nu och det suger! Kan ju inte gå ut heller för det är värsta snöstormen, funderar på om det bara är utanför just mitt hus? hehe.
Också blev jag så grymt partysugen! Inte bara gå ut på krogen utan en riktigt jävla fest! Förfest med ett jävla drag med alla vänner och sen kanske gå ut, vill vill vill!!!! Nuuu!! Men på lördag blire nog fest iaf.. Hoppas de blir drag ;)

Ska planera en liten photoshoot också, så skoj ju! Länge sen jag använde min kamera nu, börjar nästan klia lite i fingrarna hih :)





Puss hejs!

sucky monday



Hellojsan! Idag har dagen gått segt framåt, har inte gjort någonting alls utan bara suttit och trökat, inte käkat nåt heller. Bläää! Hoppas man hittar på nåt resten av veckan iaf för detta suger :)

Nu ska jag städa undar i käket innan mamma och pappa kommer hem och ser att jag inte städat undan , hehe ;) Sen lär man väl fixa nåt att käka också i guess. Hade bra!




Love Fiijah        v

Stockholm stad



Hey! Var borta hela dagen igår i huvudstaden! :) myspys. Käkade först asiatisk buffé. Sushi och en massa annat gott! åt inte så jag höll på att dö som jag skulle gjort i vanliga fall. Även om det var svårt för det var så gott ;)
Sen gick vi lite på stan och jag köpte bara en halsduk på Monki.

Sen var det dags för Harry Potter inne på Heron City. Tyckte filmen var okej :) Har ju inte läst böckerna men ja, helt okej! ;) Kom hem kanske tre inatt.

Nu ska jag strax till Anna på mys :D ser verkligen fram emot det för jag sitter och har så tråkigt just nu, hehe. Ska fixa nåt käk nu så drar jag dit sen, ha en skoj söndag! :D


Love Fiijah        v

Keebab!



Som alla vet är det Harry Potter premiären idag i Sverige. Så på lördag åker jag och ett gäng till huvudstaden för att se den på Heron city (typ ett av sthmls bästa ställen btw) Så ska vi käka Pamirakebab, världens bästa kebab!! Lovar! Ser verkligen fram emot helgen, hoppas allt går som det ska, har en tendens att gå lite snett när jag gör nåt som jag ser mycket fram emot. But lets hope not ;)





Den kända Pamirakebaben, såå god ju! Gillar du inte kebab? Förbered dig på att omvandlas. Också får man hur mycket som helst! och ta hur mycket sås man vill, och lets face it vem älskar inte sås!!? I do! Det blev apro på sås ingen tonfisksalld idag som planerat utan jag åt bara sås och potatis (a) aja,.

Nu är klockan halv fem igen! Kanske dags att sova, men egentligen spelar det ju ingen roll då jag ändå inte har nåt spec att göra imorgon, Johan är iaf ledig för en gångs skull så är inte ensam. Nice :) Hoppas ni alla sover gott!
Natti..


Love Fiijah               v

London tea is the best tea



Hejsan! Har nyss käkat toast och druckit te, massa gott ju! Mango te från London kan det bli bättre ? ;) Men nu är jag jätteledsen för nästan allt mitt Londonte är typ slut! Jag som köpte så mycket! Vad ska jag nu ta mig till :(
Måste åka och köpa nytt, hehe. Vill ändå tillbaka till London snart så får väl hålla ut i guess!
Te från London är verkligen helt klart godast, kan inte förklara hur men det är bara så det är så gilla läget!

Så om ni åker till London, glöm inte te:t för tusan!! ;)








Love Fiijah          v

Morning



Godmorgon! Ja, faktiskt godmorgon. Jag klev nyss upp (a) känns inge kul just nu när man vet att man sovit bort hela dagen , menmen. somnar man inte förens fem så är väl det en ursäkt. hehe.
Nu ska jag fixa nåt att käka, tänkte göra en tonfisksallad med lite gott i, mumma!
Nu ska jag bara åka och handla det som behövs :D

Sometimes Im not that stupid



Angående skolinlägget har jag fått många kommentarer om det. Jag är verkligen inte ensam att känslan och det visste jag ju såklart innan! Men jag får känslan av att det är så många fler som har det jobbigt i skolan än dem som har det lättare. Varför ska det vara så och varför verkar politikerna och tex. skolledningen tro på att det alltid beror på att man är dum eller oengagerad? Har dom aldrig varit unga eller kan man ju undra då.!?

I en människas liv händer så mycket. Speciellt som ungdom. Detta är vad jag tror iallafall, jag går inte efter någon statistik eller teori men jag vet hur det är för mig och för så många andra så helt fel ute kan jag ju inte vara? Jag tror att betygen blir sämre nu för att i dagens läge har man så mycket press på sig. De flesta ger upp efter för mycket press, kanske ger man upp bara ett tag, men det är ändå för sent, för hamnar man efter har man nästan ingen chans att ta sig tillbaka. Då känns det som sagt hopplöst också är det kört.

Men det finns saker som kan rädda en. Jag vet vad som räddade mig. Och det är Anna. Hade inte jag haft Anna som vetat precis vad jag gick igenom och som jag kunde berätta om allt för, tillochmed alla IG och möten med rektorn. Det kändes pinsamt att säga till alla andra att jag inte orkat eller hunnit plugga till provet, eller att jag sa att jag var sjuk för att jag inte vågade göre presentationen inför klassen. Men efter att jag pratat med Anna kändes det slltid bättre och hade jag inte haft henne hade jag hoppat av! Och troligtvis hade hon också gjort det..

Men fy vad jag hade ångrat mig om jag hoppat av! Det hade jag verkligen. Jag är så glad att jag bet ihop, gjorde så gott jag kunde på slutet tog studenten med alla vänner!
jag har fortfarande mycket jobb kvar innan allt är klart, men ändå är jag fri och kan börja leva och forma mitt liv nu tack vare de där sista krafterna.

Så jag säger bara det till er andra som känner att det kanske varit lättare att hoppa av, snälla kämpa! Det kommer vara värt det! Och prata om det. du är inte ensam!

Och vad det gäller arbetsförmedlingen! Screw them, jag fixade det sj. Börjar jobba i Kungsberg om en månad! Så kämpar man på lite så fixar det sig oftast!


I feel crazy today..just like every other day;)

(Sometimes Im not as stupid as I look!)                  ;)


Love Fiijah                     v


finally fun



Heey! Nyss hemkommen från valbo/gävle men Malin och Ida! Vi var först in på Owe Jansson och sen var vi in på *piiip* (secret;) och sen fika på Waynes, mumma! Jag käkade en sallad eftersom jag inte käkat annat på hela dagen , riktigt gott. Deras juice är också världens godaste :) Jordgubb eller päron! Rekomenderas.

Jag köpte en julstrumpa till min hund! Nej, jag vet att jag inte har någon hund och att jag inte kommer ha någon denna julen heller. Men nästa jul, då SKA jag ha en hund och då har han en julstrumpa! Bra att planera vetni..
Sen nu när jag kom hem har jag druckit julmust, mmn, lite tidigt kanske men det är ju ändå jul översallt så. Snart sätter väl folk upp adventstakar och julgranar. Hatar när folk sätter upp det alldeles för tidigt!

Julmust special är iaf helt klart den bästa! Ingen tvekan om saken. Lära bara säga det.
Nu ska jag kolla på en film, vet inte vad men får väl se. Skriver sen om någon är intresserad, mohaha..


Love Fiijah              v

have a bad night



Jaha då var man här igen då. Klockan är halv fem. Usch, segt. Har ingenting att skriva heller. Nej, ska nog spela lite CS eftersom det är det enda spel Gustav har på sin dator, sen mååste jag sova! Ska ha en mysdag med tjejorna :) Hoppas ni andra sover gott iaf!!



Godnatt!

Go away



Hello, ligger i sängen nu och kollar på Cougar town, aldrig sett de förens nu. Lite halvtråkigt faktiskt.

Vill verkligen åka utomlands igen! Känner så nu att jag snart måste åka iväg, men vet inte vart jag vill åka. Grekland eller någon spanien ö. Ska kolla runt lite och se om det finns nåt skoj ställe, sen ska man ju ha pengar också ofc, ska ju flytta snart så måste spara allt jag kan. Men det ska väl ordna sig :)

Nej nu ska jag ner och kolla om det är nåt bra på TV, spread some love medans jag är borta ;) heheheh








Love Fiijah              v

icecream hangover



Fest med olika spritsorter och drinkar i all ära, men att blanda din favoritalkohol tillsammans med din favoritglass? Låter inte det som en fest att se fram emot? Det tycker minsann jag! Jag har aldrig provat det men skulle vilja göra det. Om jag fick välja skulle det nog bli chokladglass med Tequila, haha. Ingen aning om hur det skulle smaka men varför inte? Vaniljglass skulle nog också funka.

Det finns så många olika sätt man kan festa på nuförtiden och folk hittar på nya saker hela tiden. Undra vad mer man skulle kunna hitta på. Jag som älskar att baka skulle ju kunna göra vodkamuffins? Tequilakaka? Hm, ja intressant ;)

Det skulle se ut ungefär såhär då om man skulle äta en muffins :




Någon som provat detta? Något ni skulle vilja prova? :)
Ganska smart för underåriga egentligen (eller inte) då kan man ju smuggla alkohol i glassen utan att föräldrarna märker det! Låt inte mamma eller pappa smaka bara, ett tips hahaha.





Love Fiijah                  v

Fiijah´s going crazy



Sitter och funderar.. Vad ska man göra för att det ska hända saker? Bara sitta hemma känns ju så jävla tråkigt.
Har faktiskt funderat på lite saker som jag funderar på om jag ska göra, här är lite av de:

Köpa en ny bil, eller ja. En till!
Skaffa ett keyboard och lära mig spela!
Lära mig en låt som passar till en av låtarna jag skrivit. (ops det visste ni inte va?)
Ta körlektioner? (ja alltså, sång)
Ta rallylektioner.
Eller kanske folkrace?
Gå ner 50 kilo och sen äta vafan jag vill hihi.. ("skämt")
Spela in en egen Jackassfilm!
Klippa av mig håret??
Åka utomlands med vänner och festa och bara leva livet..


Snälla ge mer tips! Under nästa år ska jag uppfylla massa av de saker som jag verkligen vill göra, det har jag bestämt mig för nu. Nu jeelvar, inte ska man bara sitta hemma eller. Nu händer det saker. Kanske blir den här bloggen intressant då också, how knows.

Ge mer förslag.


Love Fiijah             v

Lovely dogs



Heyy! Eftersom jag somnade så sent igår (imorse) så klev jag inte upp förens 13.00 idag. Då lagade jag god mat åt Johan och tände tilloch med ljus, myspys. Ibland är jag en bra flickvän ;) hahaha.
Gjorde matlåda åt Johan också fick han en supermuffins också haha ;)

Nu ska jag käka, lägger in lite bilder på mina favoritvovvar! :) tjolahopp!


Världens goaste Bosse! :)


Blir man inte lite kär ? ;)


Duktiga Wille!


Underbara Anna med underbara hundar! <3



<3



Love Fiijah           v


Bad sleeper



Hey.. Nu är klockan halv fem och jag har ännu inte somnat, tillbaka till dåliga sovvanor då kanske .. ? Suck!
Har kollat på Gossip girl några timmar men det tog nyss slut. Jag är en riktig sucker för serier, älskar serier! Kan kolla 24 timmar i sträck om det så skulle gå. haha.

Men nej, nu är det nog dags att sova. Känner mig verkligen trött för en gångs skulle, bra då kanske jag faktiskt lyckas somna! Hoppas. Sov gott!



Love Fiijah          v

Att vara arbetslös..



Skoltrött är nästan alla när studenten börjar närma sig, jag var skoltrött innan jag ens började gymnasiet.
Man tröttnar på att kliva upp tidigt, plugga saker som känns helt onödiga, sen komma hem och inte ha någon fritid för att du har skolan med dig hem. Sen får du IG på provet och då blir det bara värre. Alla är vi olika, och även dem som får MVG på alla prov blir skoltrötta, för det är inte själva resultaten och hur man är som person som är det jobbiga, det är den där funderingen på vad du vill bli och vad du vill göra som gnager i huvudet hela tiden. Kanske vet du precis vad du vill bli eller så har du ingen aning. Men, ändå får du välja det innan du ens fyllt 18.

Jag fyller snart 19 och har ingen aning vad jag vill bli eller göra. Jag valde en gymnasielinje som alla mina vänner valde, för jag visste ju ingenting då heller vad jag ville. Det visade sig att den linjen verkligen inte var nåt för mig. Jag hamnade efter och blev bara mer och mer skoltrött. Tillslut kom det till en tid då allt bara föll. Det var kört och jag kunde lika gärna skita i det. Så kände jag, jag hade ingen drivkraft att plugga eller ens vara i skolan alls. Min gymnasieutbildning är helt förstörd bara pågrund av att jag fick välja för tidigt. Och under hela gymnasietiden trodde jag att det var mitt fel, att jag var dum i huvudet och det var därför allt gick fel, tyvärr tror jag det fortfarande trots att jag någonstans där inne vet att det inte är sant. För hade jag fått lite tid hade jag vetat att jag velat gå Medialinjen. Det hade passat mig och jag hade mått så mycket bättre..

Jag klarade mig iallafall med nöd och näppe och fick ta studenten med mina vänner, allt jag önskade mig då.
Sommaren gick och passerade. Jag var nu räknad som vuxen, och arbetslös.

Jag? Vuxen. Jag vet inte om jag någonson kommer kunna kalla mig vuxen. Det kommer isåfall vara pågrund av min ålder men ingenting annat. Men den stora frågan är, vad händer nu?

Vad händer nu? Jag är arbetslös, har ingen som helst inkomst då arbetsförmedlingen inte hjälper till alls och har krånglat till det så hemskt att jag inte ens får A-kassa, jag lever alltså på en inkomst på 0:- i månaden. hur klarar man sig då? Det är en jävligt bra fråga.. Det har nu kommit till en tid då jag är så trött på att bara sitta hemma! Jag vill bara skrika att jag vill inte, vill inte sitta hemma, dag efter dag ensam och inte göra någonting alls. Det finns ingen annan att hitta på nåt med för det är ingen som kan vill eller har tid. Jag har inga pengar. Ingenting.
Mitt liv är händelselöst och tråkigt och nu försöker jag skriva en intressant blogg. haha, skrattretande..

Jag har så mycket att vara tacksam för men just nu har jag också mycket att vara ledsen och arg för. Varje dag rinner tiden bort. Tiden som man ska ta vara på och skapa minnen och ha roligt. Men om man inte vet hur man ska ta vara på tiden då? Hur gör man då?

Hoppas det inte bara är jag som känner så!?







Love Fiijah               v


Never to late for Halloween!



Heey! Fiijah´s back! How great? Vet att det finns iaf en som saknat mig ;) Har funderat och jag tror jag ska skriva massa mer nu! Och om mer intressanta saker istället för bara massa skit som jag gör om dagarna, ;)
Hur kul är det att läsa om en tjej som är arbetslös? Låter det lockande, nää det tycker inte jag!

Aja, igår var det en sen Halloweenfest hemma hos Ida, vi skulle egentligen spelat Dracula men det blev inte av för det var så många som avbokade och vissa gick hem eftersom de bestämde sig för att det var tråkigt, synd.. Men jag tycker att det blir vad man gör det till! Och visst lyckades vi andra göra det till en hejdundrande trevlig kväll iallafall! Vad behöver man mer än underbara vänner och möjligtvis lite alkohol så är ju festen fixad. Inga sura miner här inte.. :) Jag hade iallafall roligt och jag hoppas det var fler :)

Här kommer lite bilder! :







Johan, Göte, Vickis och Frida. :)



Bloody girls!


Jag var mest bara..blodig (x


Jag och världens vackraste!


Sötnosen! Hur glad blir man inte av bilden? ;)


:)


Ida och Marcus i luven på varandra :o     ooopsi



The monsters ;)



Sexy Marris ;)



blooody



Tadaaa!!



Första gången jag sjunger singstar också med alla, alkoholen som hjälpte, men den hjälpte även till så att man lät som en förkyld kråka. mohahah


Sen skulle vi gå bus eller shot, men det var ingen vaken ! too bad!


Sötnosar!


:)


Gillade verkligen denna bilden på Ida, fina Ida!




Love Fiijah                         v

RSS 2.0