NY BLOGG


Shaaa, har bytt bloggplats nu :) har inte börjat blogga där ännu utan håller på att fixa lite grejer först :D men nästa gång får ni klicka in er på  www.Fiijah.bloggplatsen.se     !

Seeeeya there bejbs

Blahablaha..



Heej! Igår hade jag en underbart skojig dag :D Var i huvudstaden med fina brudar och gick på grönan!
Jag, Anna, Ludde, Marie och Malin! Åkte massa karuseller och några flera gånger, asskoj hade vi :D skrattade så mkt att jag har ont i halsen idag haha, lyckades tyvärr inte få så mkt bilder men marie har några iaf som jag kanske kan låna :) Lyckades vinna en till jättechoklad som jag även gjorde för en vecka sen, hih.
Det ligger nu tre stycken sånna på gustavs garderob! hah, tomma såklart ;)

Idag har jag varit till skolan och varit in på svenska, en ganska onödig lektion men jag var dät iaf. Åkte hem och käkade och nu tar jag det lugnt, såå trött! Imorgon tänkte jag ta en ordentlig pluggdag! och då SKA jag plugga fan! Påminn mig om det!!!!!!!! Börjar må riktigt dåligt nu inför studenten, kommer jag få ta studenten, kommer jag inte? Så jävla hemskt om jag inte får göra det... Då hoppar jag av och skiter i allt, låser in mig på mitt rum och stannar där föralltid. Usch. Skulle faktiskt vara bland det värsta som kunde hända just nu faktiskt.
Jobbiga dagar framför  mig nu och alla pratar om hur skönt det ska bli och så. Självklart! Men jag har ju ingen aning, hjälper inte heller att alla tjatar på mig att jag inte skaffat körkort än. Inte så jävla lätt att välja vafan man ska plugga då. Känner mig så jävla värdelös. Fanfanfan, menmen ska väl lösa sig på nåt vis..

Nu ska jag sova lite! Hejsvejs

2010Maj



Hejsan ! :) Sitter i skolan nu och har nyss kollat på en Trailer till en ny film som bara är helt otroligt jävla sjuk! Alltså fyfan, så jävla obehaglig så man mår illa! Kommer inte ihåg va den hette men den handlade om en tysk man som vill göra en männsklig tusenfoting, Han sätter alltså ihop tre människor, Mun mot anus......Fattar ni nu?
Helt bara , blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää uuuuuuuussh huuuuh! mår illa haha,
Malin som lurade mig att se den ;) Hon hade förstås sagt att den var sjukt äcklig och att hon inte kunde sova på hela natten, men nyfiken i en strut som man är hahaha! uuusch, det värsta av allt är nog att nu vill en liten del av mig se filmen hahahahahh!

Idag fyller dadi år så kommer familj hem och blir fika och firande! :) Najs, Grattis pappa :D
Väntar på johan nu så han och jag ska åka och köpa present åt honom! Sen hem och duscha och greja :)
På söndag blir det grönan igen med brudarna! ska bli asskoj :D kanske man får åka lite skojiga karuseller också som man inte fick förra gången eftersom ingen ville eller vågade åka med mig... suck haha! men skojskoj.
Nästa helg ändå är jag hundvakt till underbara Wille, såååå taggad :D ska bli sååå mysigt! :D


Men men, nu ska jag kila får se om jag lägger in en fundering ikväll hhi.
Byyyyyyyyyebye

MiniNelly


Shaaa! Sitter och kollar på klänningar på internet just nu, just nu på Nelly.
Hittar några fina klänningar men alla dom som jag vill ha är det bara small eller x-small på! Gaaaaah, superirriterande.. Men dom är ju fina att kolla på iallafall! (som om det skulle vara till någon hjälp hah!)



Denhär har jag kollat på några gånger och tycker den är fin :) Vet dock inte vilken storlek jag skulle ha då, så svårt att handla på inernet ju! Sen kan man ju såklart räkna och mäta men orka!! HAHA.


Nä, nu ska ja ta och ringa till Anna & Co och fråga om dom vill med på en prommis ! :)
Seeeeeya!

Under tiden  kan ni njuta av en skojig väl planerad historia ;)   -


 

Hämden är ljuv

 

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.
- Ja visst, fråga på bara!
Den unga mannen frågar sin pappa:
- Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?
Pappan blir lite förvånad, men svarar:
- Jo min son, det finns tre sorters bröst. I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta. Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga. Efter femtio, blir brösten som lökar.
- Lökar?
- Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta.
Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.
- Kan jag ställa en personlig fråga? Mamma, hur många typer av penisar finns det?
Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.
- Jo min dotter, en man går igenom tre faser. I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård. Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig. Efter femtio blir penisen som en julgran.
- Julgran?
- Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration...


 

Funderar på funderingarna..



Har varit sjukt trött idag, nyss när jag la mig i badet somnade jag, vaknade av att jag började sjunkaoch fick massa vatten i näsan, tjohooo. Lite farligt ! ;) Ett tips är att aldrig lägga sig i badet eller duschen när man är riktigt trött haha! Då kanske du drunkner!



Japp, nu äre dags för mina underliga och knepiga funderingar som inte ens jag har en aning om vart dom kommer ifrån, men aja! Man ska ju alltid fråga om man vill ha reda på nåt sägs det ju ;)
Dagens fråga är alltså: Vem fan är det som kommer på alla dessa roliga historier som finns, alltså självklart fattar jag också att det inte är en och samma person som sitter och kommer på dom, men jag menar, hur får man en perfekt historia? Om jag skulle hitta på ett skämt skulle man skratta för att det var så dåligt att det var pinsamt.
Men alla historier som finns känns så väl uttänkta och planerade, jag tycker det är knäppt!

Vi tar ett exempel -

Bedragen. Utkastad.
Hon tillbringade första dagen med att packa sina tillhörigheter i kartonger och väskor.
Andra dagen kom flyttfirman och hämtade sakerna. Tredje dagen satte hon sig för sista gången ned vid deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite lugn bakgrundsmusik, och festade på ett halvkilo räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay.
När hon ätit färdigt gick hon runt i varje rum och stoppade försiktigt in halvätna räkskal, och droppade i kaviar inuti alla gardinstänger!!! Sen rengjorde hon köket och lämnade huset.
När maken återvände med sin nya flickvän var allt lycka och glädje de första dagarna. Sen började, sakta, huset att lukta.
De försökte allt, dammsög, torkade, tvättade golven, vädrade med fönstren vidöppna. Ventilationskanalerna kollades för att hitta eventuella döda gnagare, mattorna kemtvättades och luftrenare och doftblock hängdes upp överallt.
Anticimex kallades in och satte in gasbekämpningsmedel varvid det nu inte så lyckliga paret tvingades flytta ut några dagar. Till slut revs de dyra tapeterna av ull ut och ersattes.
Inget hjälpte.
Folk slutade komma på besök...
Hantverkare och reparatörer vägrade arbeta i huset. Hembiträdet slutade.
Slutligen stod de inte ut med stanken längre utan beslöt sig för att flytta.
En månad senare hade de inte fått huset sålt, trots att de halverat priset. Ryktet gick och till sist vägrade de lokala fastighetsmäklarna att svara på deras telefonsamtal. Till slut var de tvungna att ta ett stort banklån för att betala sitt nya hus.
Exhustrun ringde en dag mannen och frågade hur allt stod till. Han berättade hela historien om det ruttnande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem förskräckligt mycket och skulle kunna tänka sig att köpa huset. I tron att hans exfru inte visste hur pass illa huset luktade gick han med på att sälja till henne för tiondelen av marknadspriset, på villkor att hon skrev på samma dag. Det gick hon med på. En vecka senare stod mannen och hans flickvän leende och såg flyttfirman komma och hämta allt för transport till den nya bostaden.
Inklusive gardinstängerna..

Hur kommer man på en sån historia??? Man måste ju ha studerat skämtoligi eller någonting..
aja det var min fundering idag, har massa mer roliga på lager men kan inte skriva den som jag funderar på just nu för det kan finnas folk som tar illa upp, nog för att det är typ Anna och Malin som läser min blogg men ändå ;) hahaha man vet ju aldrig vem som lyckas hitta hit..

Menmen, det var nog allt jag hade idag, Kanske skriver inatt om jag inte lyckas somna! men hoppas att jag gör de ;)
Nattinatti! Kraaaam


Amazing!



Alltså, ni som inte sett denna, KOLLA! Annars kolla igen, helt jävla otrolig. Jag tappade fan andan!
Han är 12 år och spelar och sjunger Lady Gaga´s Papparazi. Heeeeelt Amazing!
Svimma inte bara.

http://video.se.msn.com/watch/video/12-aringen-alla-pratar-om/6f541nht

woooooho, tjao

Hemskaste måndag



Shaa, Sitter i skolan nu på den bland dom hemskaste dagarna på året, alltså dagen då alla rester ska in, jag menar hurfan ska jag hinna det!? Går ju fan inte, menmen!
Sitter här nu och skriver svenska och dör av hunger, så jävla hungriiiiiiig!!!! fuck.
Idag fyller mina bästa år :) Johan älskling fyller år, bror andreas och caroluttplutten! :) naaajs, så jag har shoppat upp alla pengar jag hade innan på dessa satans presenter haha, menmen :)

Blir en väldigt stressig dag kan jag lova, kommer hem halv fem tiden kanske, då tänkte jag baka, muffins eller en tårta. Sen klockan sju ska jag och carro till frissan och fixa lite till innan balen på fredag (jaa den är redan på fredag!!!!! dör) sen emellan baket och frissan är det meningen att jag ska hinna hem till älsk och käka!? vafan. suger ju, hade inte alls hunnit idag egentligen utan imon hade passat bättre, har hur mkt som helst att göra idag menmen.. imon kunde inte carro så det är väl som det är i guess. Kommer vara totalt död sen iaf. Vill ju såklart fira min älskling, men jag kan ju fira honom hela veckan ofc :) och på lördag drar vi till grönan så det ska nog gå :)!

Nu ska jag kila iaf, fixa lite grann med plugget , usch! Och komigen med kommentarerna!! Roligaste med bloggen är ju kommentarer och jag har inte fått någon alls på tusen inlägg :( snyfft-
 KOMMENTERA NUDÅ!!!!! ;)

BYYYYE

060510



Hellu, seg dag hinner inte skriva mkt, har nyss pratat med bror min om lite planer för johans present ! :)
skojskoj. har också gjort en ny bakrundsbild till gustav, haha så kul har jag haft d ;)
Ikväll blir det bio med Marie och Ludde iaf! najs :D Shutter Island, hoppas den ska vara bra :) ;)
Seeeya!




Bye!

Välcooome to häll



Hallå. Har precis färgat håret svart igen och sitter här nu i endast trosor och en handduk också, handduken har jag eftersom jag har en sån konstig idé att någon skulle kunna se mig på någon konstigt vis genom datorn, jag har ingen cam eller någonting sånt. Paranoid kanske. hahah! Men är man knäpp så är man, så är det bara!
Första skoldagen idag kan man säga på flera dagar, umgåts massa med älskade Annapanna i helgen och dessa lediga underbara dagar! Haft jätte skoj och mått såbraså! :) mysmyspys!

Idag var vi in till skolan men hade inga obligatoriska lektioner, och om jag hade haft en aning om det hade jag minsann stannat hemma och mys med älsk lite eftersom man knappt ser honom nu när han jobbar hela tiden, aja fick iaf lite pluggtid några timmar! Något som användes aldeles för lite kan jag säga tyvärr. Fika, felsms.com & saker som var mkt roligare tog upp mesta av tiden, men jag var där iaf och fick lite gjort och det är ju minsann inte helt fel! :)

Börjar få massa ångest nu med skolan och allt som händer just nu, har gråtit så mkt de senaste veckorna att jag kunnat fylla vårt badkar 1000 ggr om! aja ska inte gå in på det nu !:)

Nu ska jag lägga mig, lyssna på härlig underbar musik och stirra i taket ett antal timmar, precis som jag brukar lyckas varje kväll. Hoppas jag slår rekord och somnar inom två timmar iaf! yey! ;)
Japp, lika bra att sova så att jag kan handskas med hemskheterna och pinan som väntar imorgon.

.Ångest.

Goooooooooooooooodnatt!

RSS 2.0