Äntligen HALLOWEEN! BUUUUU



Buu på er! Äntligen är det Halloween igen , har längtat :D skojskojskoj..
Juts nu börjar jag bli stressad, ska vara hos Ida klockan sju, alltså om fyra timmar! hahaha, fråga inte men jag har sjukt mkt att göra och inte en aning om i vilken ordning :p pust!
Nu håller jag på och gör en Halloween tårta men kom igång lite sent så måste vänta på Plooyfluffen som ska stå i kylen nån timme, ajdå:S menmen, jag stoppade den i frysen istället (X hahaha ! mmn..
Ska kila nu iaf annars blir det bara hoppsan hejsan av alltsammans! :) Ha en skrämmande dag.

Fiijah             v

imon blire hyss



Helloo,. Har precis kollat på film och ätit massa fett! Mummms, men jag var duktig och åt sallad till middag så liite bra det iaf :) och gott ! Gjorde en riktigt smarrig sallad med hmm, sallad?:O ja, sallad, körsbärstomater, gurka, kyckling, pasta, och nå små gula tomater och typ plommontomater, fetaost, sen en god dressing också, haha. gott iaf (a) Sen hade jag köpt pringles med skagenröra .. oo gott! Imon ska nog johan och jag äta ute också som grädde på moset eller stubbe på trädet eller vad man nu säger. haha, eller det sistnämda kom jag bara på nu! ignorera.. Det blir nog åka in till gävle och käka på Helt enkelt kanske :) dom har ju helt enkelt hur god mat som helst! haha, den ni ;)

Idag har jag även försökt hitta på kläder till Halloween? Det enklaste skulle väl vara att ta ett lakan med tvåhål för ögonen, men då skulle jag nog skämmas..          booring .........
Nej, kusin sa att han skulle klä ut sig till E-T, och det tyckte jag var en väldigt bra idé för jag tycker han är jätteläskig och jag vet att även han gör det, det gjorde han iaf när vi kollade på den för tio år sedan! Men det finns ju nackdelar med att klä ut sig till E-T, tex. Om han skulle smeta in sig med bajs (som jag personligen tycker skulle vara bästa sätter att få den bruna till synes kladdiga hy E-T har!) så finns det många människor som inte skulle kunna vistas i hans närhet, han skulle klädda bajs överallt, det skulle lukta illa och han skulle även sj nog spy. Sen kan han ju såklart halka också om han skulle leva sig in i E-T rollen så mycket så att han smetade bajs även under fötterna, ja, jag skulle kunna hitta på fler nackdelar men jag tror ni fattar.
Jag har iaf kommit på vad jag ska vara! :) Mer än så säger ja inte ;) nääjs.
 Nu ska jag krypa ner bredvid Mr. snarkare.
Godnatt! Imorgon kommer nya hyss med sofia i järbo. tjooooooho

Fiijah             v

hmmmmmmh



Hejsan! igår var vi hemma hos myllan på pyjamasparty, jag, malin, anna och ida, haha hur mys som helst! :D
Jag sov även kvar där, trodde det skulle bli svårt men när jag väl somnade sov jag som en stock hahaha!
Malin och jag pratade massa tills klockan blev kanske två, tror ja, sen släckte vi lampan och så slocknade vi ganska snabbt, jag hade tydligen pratat i sömnen också! hahahaha, (a) jättemysigt, tack malin för att jag fick sova hos dig! :D Idag har jag varit med mamma och bror i Valbo och shoppat lite, jag köpte en stickad tröja, trosor, strumpor, också lite smågrejer till Halloween ;) naajs.

Snart kommer Johan hem och jag ska fixa lite grejer för då blir det mys ;D ska bara städa först, måste nog göra det nu.. Hejdå!


Fiijah        v

pepparkaka!



hejhå! (Ignorera rubriken, jag bara tänkte på en pepparkaka när jag skrev den:) Sitter och kollar på datorn medans resten av familjen kollar på äntligen hemma! Hur tråkigt som helst.. hah
Ska snart åka till jäderfors och mysa med älsk, han åker inatt tväg neråt i landet för att hämta några truckar till skolan så jag får sova utan honom imon, fick lite panik idag när jag kom på det.. Dumt tycker ni kanske men skit samma. Som tur har får jag sova hos min älskade vän myllan! Kommer nog ha hur kul som helst så jag klarar mig iaf :D Hon kommer nog ta hand om mig, hihi ;D Sen har jag bestämt att älsk och jag ska på bio och ut och käka på fredag! sköönt, men så frågade anna om jag ville vara spöke med henne på barnkalas och då blev jag faktiskt jätteledsen för att jag inte kunde! FATTA KUL! hihi, jag skulle vara jättebra spöke ju (a) synd det,men jag kan skrämma anna sen ! haha :D
Har även bokat biobiljetter till twiligt+New moon natt i gävle den 19, juste dagen innan ni andra kommer få se den på premiären! DEEENI! coolt.

Men nu ska jag ta en kopp choklad med mjölk,  eller mjölk med choklad jag vet inte riktigt hur det blir idag, haha mer choklad än mjölk iaf i guess (a) haha. Hade!

Fiijah       v

blablbabalabkalbnal.



Shaaa, har trååååkigt blir helt galen på att inte ha någonting att göra!! fy på det.
Imorse var jag och malin ner iaf och kollade på inspelning av grannfejden här i järbo, deni;) HAHAHAHA.
Aschberg var lite tjockare i verkligheten tror jag, eller tvärtom jag vet inte riktigt det var så länge sen jag kollade på nåt av hans program! hha, men ikväll är det ett av hans program live, funderade på hur det ska gå till? Blir lite bråttom för honom då;) haha, undrar om han nämner Järbo nåt;) coooooolt.

Nu ska jag ta ett bad! mmm va skönt, ett varmt bad och läsa en bok som jag inte kommer någonvart i :P seeeeeeeeeya hoes.

Fiijah       v

Galenpanna


WEE jag har hittat precis den klänningen jag vill ha!! (jo men fortfarande finns den inte, men jag ska skapa den om jag så ska använda mina egna fingrar som nåldynor!) Mamma kommer nog att hjälpa mig, tjohoo.
Nu ska jag bara banta! Hejhå.

Fandå för klänningar.



Hallå.. Sitter vid datorn nu och tänkte lugnt kolla om balklänningar på internet. Fick dock total panik när jag varit inne på ALLA sidor som kom upp på google, kollat igenom ALLA klänningar som fanns och inte hittat en enda som fallit mig i smaken den lilla minsta! Shit, nu fick jag eldi baken minsann! Känns som ingen klänning kommer passamig, inte ens vet jag vad jag vill ha för klänning, eller på ett ungefär.. jag kommer veta när jag ser den, om jag ser den, faaan! Kunde ingen ha varnat mig för detta :S? Nu kommer jag inte kunna sova, ååååååååh.

Var iaf nyss och käkade pizza eftersom henne pappa råkade köpa fär många (A) hahahaha, lite roligt! Det blev alltså 6 pizzpr och dom är fyra stycken i familjen ;) skojs! Men jag fick iaf mat och det tackar jag för :D Slapp undan korven här hemma ännu en gång ;) hahahah! Menmen, nu ska jag iaf försöka sova utan att deppa över klänningar. Imon när jag vaknar kanske jag inte är liiiika kräsen, ehm..
Kan kanske hypnotisera mig sj! mihi ;) ska försöka så gott jag kan ! Godnatt.

---------------------------------------------------
Okejdå, nu har jag hittat min klänning! Problemet är bara att den inte finns, jag tog alltså en brudklänning och redigerade om den lite, färg och sånt och nu älskar jag den och vill inte ha en annan! Bra säger ni!? Nej,det vart fan bara värre!

Fiijah          v

Hjälp mig med färgtips!?



Jag vill färga håret! Kanske klippa lite också.. hm, Vilken färg?? :)




Hjääääääääääääääääääääääääääälp

:)



Hej , orkar inte skriva och har heller ingenting att skriva om :P Men Anna tyckte att jag skulle uppdatera så nu gör jag det för hennesskull då;) Det enda jag kan skriva om är väl att det är lov och jag ärfortfarande förkyld! Känns som detta lovet kommer gå jättefort! jag menar, redag hela första dagen börjar gå mot sitt slut! redan! den började ju nyss :( Vill inte komma tillbaka till skolan, vill inte..

Lägger in lite somriga bilder så att man kanske glömmer hur vädret egentligen ser ut just nu!




Sådär :) Alla bilder fotade av mig, med Nikon D60.

Fiijah           v

Dagens skojiga tips!



Eftersom jag varken mår bra eller har nåt att göra kollade jag runt på lite sidor och hittade bland annat dessa roliga! :



Shotglas gjorda av polkagris! Hur coolt är inte det på en skala va ?;)

* Dom är grymt snygga!
* Dom är goda!
* Dom hjälper dig slippa disken!

Jag menar, har du druckit klart, ät bara upp dom! Du slipper diska skiten efter festen låt alla fulla jävlar äta upp sina glas innan dom går bara kan vara ett tips så slipper du plocka med kladdiga polkagrisglas.. Men det tror jag inte skulle bli ett problem ;) Om inte någon skulle vara dödligt allergisk mot socker vill säga, undvik då dessa!
Ska nog beställa hem några sånna här, :)




Eller så är du töntig (gullig menar jag) och köper dessa svävande hjärtan! Tekniken kommer från kina och vad man gör med dessa ballongliknande grejer är att man först betalar 300 spänn och sen sätter man ett ljus i dom och släpper iväg dom på himelen, bye bye money! Romantiskt och gullugt eller bara dumt? Visst, mysigt att sitta ute mitt i natten med den man älskar och släppa iväg hjärtan med ljus i, det skulle jag helt ärligt älska! Men.. MEN vem köper någonting för 300 spänn och sen låter dom flyga iväg? Njaa, jag är nog inte en utav dom iaf.. Jag kan komma på andra mysigheter som inte kostar pengar!
Enda anledningen jag skulle köpa ett par av dessa skulle då vara att jag skulle kolla hur dom var gjorda, sedan göra ett par sj men med en boomerangfunktion så att dom alltid kommer tillbaka och så säljer jag dom för dubbelt så mkt och blir rik! ;) hahaha, nu ska jag kila ner och kolla på lyxfällan för jag har inget annat att göra, ehm..... Hejs!    (PUSS på att jag har höstlov nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Fiijah          v 

Thats my day..




Shaa, Kollar på One tree hill just nu, har gett upp pluggandet för länge sen för helt ärligt fattade jag ingenting, INGENTING! suger.. Skolan idag hade vi religion, jobbade i en timme kanske men eftersom jag åkte in till skolan en timme tidigare idag så jag gjorde klart frågorna ganska snabbt :) Åkte hem på halv 11 bussen för jag orkade inte sitta i skolan, mådde asilla och det är så jobbigt när man är sjuk att vara i skolan så ja.. Sen fick man ju åka hem så varför inte :) När jag kom hem åt jag lite nudlar sen la jag mig och sov några timmar, hahahah! Sen kollade jag igenom historian tills imon men fattade som sagt ingenting alls så det blen OTH.

Nu ska jag sova lite till tror jag för har sån huvudvärk så jag skulle vilja hamna i koma tills den försvann!
Får se hur det blir med skolan imon, mår jag som jag gör nu åker jag nog inte in, men vill inte missa så får väl se, kan ändå inte nåt till provet så det känns onödigt men kanske kan man chansa sig till ett poäng iaf.. som om det skulle göra nåt, menmen, det får morgondagen utvisa! :) Nu hejdå.

Jag vill bara att ni ska må bra, ni förtjänar det verkligen! <3

Fiijah      v

LÄS! Läskigt..

Orkar inte skriva så, lägger in denna! Lagt in den på bdb förut men såg samma program på Discovery igen nu så, usch..

Det var så att en kvinna låg i koma ett antal veckor och hon vaknade inte. ”Läkarna” fastställde att hon var död. Dom begravde henne som man gjorde med alla andra. Hon hade också en man som inte kunna komma över deras beslut om att hon var död. När han sov en natt så drömde han att hon skrek:
– Jag lever, jag lever. Släpp ut mig.
Han tvingade folket som hade hand om det där att gräva upp henne. När dom öppnade kistan så fann dom en död kvinna vars naglar på fingrarna var helt böjda bakåt. Dom fann också riv märken på kistan.

This fucking kills me..



Hallå, Sitter hemma i soffan och försöker plugga vilket går rakt åt helvete..
Har inte orkar skriv blogg heller på länge, varken orkat eller haft tid, I fredags var vi hemma hos Malin och firade Marie som fyllt 18! mysmys :) men sen fick jag ont i magen och var så trött så jag gick hem :)
Sen så dagen efter tog jag cykeln hem till malin för vi skulle ha en riktig slappdag! och det hade vi minsann! Kom dit 12 tiden och så gick vi ner och kollade på film, Jane Eyre, jag hade inte sett den så det var väl dags ;) haha, ca fyra timmar kollade vi på den, rätt bra faktiskt :)! Sen kollade vi också på skräckfilmen som vi hade hyrt till dagen innan men som jag missade eftersom jag gick hem, malin hade alltså sett den ;) haha, jag hatar att kolla på film med någon som sett den redan :p menmen, det gick ;) Filmen hetter The Uninvited och var faktiskt riktigt bra! Jag rekomenderar er att se den :D spännande och lite skrämmande ;) naajs!
Sen blev klockan sex och vi var trötta och sega och då var det dags för mig att ta mig hem och äta lite (annat än chips, choklad och glass vill säga ehm..) väl hemma var det tacos, som vanligt känns det som, jag är inte jätteförtjust i tacos så jag gjorde potatisgratäng och kotlett istället, mumma (a) sen kom Ante och angelica förbi en sväng och pratade. och så kom johan och vi gick upp och myste med ännu en film, haha ;) I like movies!
sen soov! Nu sitter jag här, förkyld som bara tusan :S asjobbigt! snorar och hostar och har ont överallt. kan inte ens andas, men det kan ha att göra med att jag har panik för provet imon .. totalt, jag har brytit ihop några gånger inatt och två gånger hitills .. fan fan fan ! Men nu ska jag fortsätta innan maten! Hejs.

Fiijah           v

oohno.-.

Hallå, sitter i skolan  nu och trökar, mår illa och det känns inte allt för bra, men det är ju sista lektionen nu så det ska väl vara lugt i guess ;D Men nu ska jag kila iväg på sista .. Hejs!

Miss U

Plattinatten



Hallå, precis kommit hem från mormor, mys :D alltid lika roligt att hälsa på! mår fortfarande lite sådääär och känner mej mest hängig :S segt! får se hur morgondagen ser ut.. Men nu ska jag och älsk bädda ner oss :D Godnatt!  Även GRATTIS TILL MARIE DAHLÉN SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! :D

Fiijah         v

Hej



Hello. Sitter i skolan nu på världens mest tråkigt lektion, kan inte påstå att jag mår så bra! Nackspärr, ont i huvudet, magen och mår illa! Fy, och inte nog med det så är det längsta dagen på veckan idag också så jag kommer dö, känns som det är feber pågång, nejnejnejtack säger jag! Värsta är ju att pappa varit hemma med feber i en vecka nu så det skulle inta vara allt för otroligt.. fandå. Kan inte missa mer i skolan nu, suck..

Nu ska jag ta tag i samhällen iaf och svara på några satans frågor! Kram hej trevlig jävla onsdag!
Fiijah        v

Turn the clock a year back please..



Why is everything so god damn hard!? Lets die for a minute..
I want to be a little child again, a child how doesent want to grow up, because I dont want to.

Myday



Hallå, idag har det varit en seg dag, har inte gjort mkt alls..
Började inte skolan förens klockan halv fyra, haha ja onödigt!! Var där i kanske 20 min och hade lektion i 10, men jag och Anna satt kvar och pratade lite, eller pratade, det blev mest en massa skratt pågrund av missförstådda ord, hahahahah! ;) skojs!
Sen kom pappa och "Ådi" och hämtade mej och när jag kom hem gjorde pappa någon mat som han sett Tina gjort igår på Tinas kockalong, hahahah! asäckliga potatisgrejer, menmen, bara att se glad ut och säga "mmmmmmmmm" utan att se allt för äcklad ut ;) haha nejmen det gick att äta iaf, ;)
Sen åkte vi till Adam och Victor och pratade lite så blev det strömavbrott! Älskar strömavbrott, så mysigt :D
Men så hade mamma åkt iväg och glömt ett ljus hemma så vi fick åka hem :p och sen dess har jag pluggat i total panik tills kära fina malin räddade mig och sa att provet var flyttat!!! Jag blev så glad! eller rättare sagt ÖVERLYCKLIG!! :D puss pådet! Nu ska jag göra nudlar och kolla på tv med pappa och bror och vänta tills älsk kommer :D mysans! Seyaa.

Fiijah        v

Fiijahs bilmärke!



Hallå. idag är det inte datorn som krånglar utan blogg.se, dumma blogg.se just nu! uacha..
Skolfotot, sööög! Jag såg hemsk ut och det gemensamma med klassen kommer se ut som om vi alla just blivit utsläppta från psyket.. hm, hahahah! jag såg nog värst ut.. fyfan va hemskt pinsamt det kommer bli.
Sen det snskilda, PUUUUUUUUH! HAHAHA ni kommer inte få se det!! det är allt jag kommer säga om det, no koments..

Föresten så har jag kommit på vad jag vill bli!!! Helt otroligt dumt att jag inte kommit på det tidigare :O
Jag ska såklart skapa och designa ett eget bilmärke! Jag vill göra otroligt snygga sportbilar i framtiden som alla miljonärer och coola skådespelare kommer att köra runt i! Och jag kommer bli rik också! Fatta, det kan inte bli bättre :D:D naaaaaaaajs! Jag är så glad att jag kommit på det, haha.  Nu ska jag ner och käka nudlar innan jag ska till jäderfors och mysa med älsk :D Seeya! Hejs.

Fiijah         v

Skolfotopanik!



Hallå, sitter i skolan nu och skriver engelska, eller ja, inte just nu då som ni kanske ser! Sitter iaf i datorsalen.
Efter engelskan har vi religion en kort stund och sen ska vi gå på fotografi, hjälp! Sista kortet någonsin ju så det är ju lite press på att det ska bli bra!! menmen, haha. Vi har rocktema och jag har tillbringat hela gårdagskvällen åt att klippa och leta efter grejer som man kan ha, inte det lättaste! Alla grejer som jag skulle kunna ha var i tvätten eller ja. någon annanstans, men men. det är väl som det är :p
Nu ska jag skriva iaf och sen blir det ombyte! hejs.

Fiijah      v

Trevlig helg sug och svälj!



Hallåj, länge sen jag skrev nu känner jag men jag har inte orkat, och det verkar inte som om min dator gjort det heller för den har ktånglat hela helgen! Just nu är min text jättekontig men jag hoppas att den inte blir så när jag publicerar inlägget för texten är så ful, hah!
Igår hade vi mys hemma hos Ida iaf! Spelade biljard och lips och umgicks, jag hade iaf hur kul som helst och det tror jag att dom flesta hade.. Mkt trevligt tack Ida för att vi fick komma :D
Sen idag klev jag upp nio tiden och gjorde mig iordning för att jag och johan skulle in till gävle en sväng för att byta lite grejor, men eftersom att jag blev klar så fort och johan inte ens kommit upp ännu, gjorde jag iordning en frukost på sängen till honom :D så kände jag mej snäll också:D Kokade choklad och bredde iordning en rejäl macka med alla möjliga pålägg på, hahahah . ja. Sen bar det av och vi kom in till stan vid kanske tio över tio, men så öppnade ju gallerina 12.. hmpf! Men vi gasade iväg till biltema och jula där vi blev kvar tills klockan tolv ;) hahah, iaf så käkade vi på subway, eller jag åt och johan "smakade" på halva, heh ;) gott iaf, sen bytte vi ett linne och så köpte jag en fondation också åkte vi hem :) riktigt mysigt ändå att åka runt utan riktigt någonting att göra, haha! Sen när jag kom hem åkte johan och kollade på match och jag följde med malin och skulle kolla på kissimissar! huur underbara som helt och gulliga så man nästan började grina (a) haha, ville ta med mig alla hem! nästan alla iaf :) Sen när jag kom hem mådde jag illa och var trött så jag har inte gjort någonting sen dess, inte ens kunnat äta, dryygt! Imon är det skolfoto, fan :S menmen, nu kom älsk så ska vi sova så man kommer upp imon och ser liite fräsch ut iaf, haha! Godnatten! :D Kram!

Fiijah     v

Morningkoko


Godmorgon! Eller kanske inte jag har faktiskt varit vaken länge så;) sitter nu och kollar på American hot rod med pappa medans vi väntar på maten, vrålhungrig kan jag lova att jag är!! Ikväll ska vi hem till Ida, näjs:)
Men nu ska jag kila iväg och hjälpa mamma lite med maten så den blir klar någon gång !
Lycka till Johan och Andreas och resten av laget som spelar match idag :) gooood luck!
Hej.


When I hear a really good song,
I play all my life to that song in my head.
I feel strong, I feel worthy.
As if I was someone who meant anything to anyone. 
I want to be someone.



Fiijah      v

bästaste

Måste bara säga, världens bästa låt! - Dead by April - Carry me  ! ;)

Goddagens--



Hallå, länge sen jag skrev nu men igår hade jag varken ork eller tid, hehe.
Den roliga överraskningen kommer jag inte berätta om en eftersom att jag inte berättat om den för alla så;) var inte meningen att någon skulle få veta menmen.. hoppas dom som vet kan vara tysta ett litet tag till för dom som fortfarande är ovetande, hehe ;)

Igår var en lugn och skön dag hade bara en lektioni skolan och sen hämtade pappa mig och sen var jag hemma bara, sen kom Malin och Ida och ville ta en promenad så jag följde med dom, massa mysigt och mycket att prata om:) en låång promenad blev det och sen stannade vi hos malin en stund och spelade kort :) näjs.
sen när jag kom hem hade jag nio missade samtal och tretton sms eftersom att jag inte haft telefonen med mig för jag hade den på laddning, haha snacka om behövd ;)
Idag ska jag och malin till gävle och handla lite saker som vi behöver, kanske något onödigt också, vem vet ;)
Innan dess ska vi nog käka på American några stycken :) mumma, börjar bli riktigt hungrig nu! Men nu måste jag skriva lite engelska. hejsvejs!

Fiijah         v

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE




JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAD!!! KAN INTE ANDAS, HÅLLER PÅ ATT DÖR

nu drar jag!



Åhh, jag vill ha min klänning nu! hoppas jag inte blir besviken, men då kan jag spika fast den på väggen för den är så snygg (; den är tight och väldigt avslöjande då, drför är jag rädd!!!!!! menmen, som sagt den kanske får pryda min vägg eller så säljer jag den till någon som helt enkelt kan använda den, hihi. Frida ville veta vad det var för någon men det tänker jag inte sääga! ni får se när den kommer :D då kan ni hålla tummarna med mej för om den är ful på mej så får ni inte se den! hahahahahah (x Nu ska jag packa väskan för att sen gå mot bussen (måste packa länge då för bussen gå om mer än en timme, ehm..) Lägger in en bild som jag tog nyss för att det ska se liite roligare ut haha. hejs!:D


Även denna för lite färg, längtar tills på torsdag då får jag redigera mina bilder :D nais! Godnatt

Fiijah         v


muffinsmuffinsmuffins



Har precis beställt en klänning från internet nu :) Hoppas att den passar, alltid lika nervöst att handla från internet, hade varit mkr enklare om man hade varit lite mindre, haha. Men jag tycktre den var så sygg så jag chansade och nu kommer jag vara superivrig på att få hem den ! (a) hoppashoppas, håll tummarna med mig!
Ska nog ut och gå med malin snart, magontet brukar släppa då, så skönt ! :) Tar nog med min lillkameran också för det är alltid roligt att fota! :D japp men nu ska jag kila och försöka smaka om dagens muffins blidde goda! :)
Ikväll blir det jäderfors och bjuda på mina muffins , haha.
Har bokat biljetter till studentkryssningen idag också :D är fortfarande lite skeptisk till det menmen, det ska väl gå.. i guess :) nu ska jag kila iväg :) hejjs.

Fiijah      v

uuuuuuushc



Mår illa illa illa illa. usch... har iaf bakat muffins men kunde inte äta nån för jag har så ont i magen :S tror det måste vara kebaben i söndags som jag åt, aldrig mer, matförgiftad bläääääääsh..
Sen var det nio stycken som läste min blogg igår :O vet inte vad som hände för jag skrev bara ett inlägg och det brukar vara ca fyra-fem som läser, hahah ojoj. vet inte vad som hände :) men det är bra!
Har blivit lite dålig på att uppdatera som senaste dagarna men jag har total torka nu när jag är sjuk så då finns det inget att skriva om, förutom kanske, idag låg jag i sängen en timme längre än igår, idag spydde jag bara tre gånger osv.. inget vidare att skriva om, haha men nu ska jag lägga mig igen och slå på en film :) seeya!

------------------------Först ska jag kolla på How I met your mother ;)

Fiijah         v

därför att!


42 Frågor om din bästavän

1. Vad heter hon? Malin Helena Myllykoski
2. Hur gammal är hon? 18
3. När träffades ni sist? ja första gången på mumindalen när vi var småa tror ja;)
4. Vad har hon för hårfärg? blont
5. Brukar hon färga håret? jola, fast hon är blond :D
6. Vilka färger har hon haft? hmm, blondt och rött vad jag vet ;)
7.Vad har hon för parfym? hmm, den luktar iaf gott :D
8. Är hon galen? hih, ja fast på ett bra sätt!
9. Vad är erat bästa minne? ett!? finns fler :D
10. Har ni många minnen ihop? många :)
11. Vart bor hon? lillstuvägen järbo;)
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Malta nästa år!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. Är du avundsjuk på henne? ja ibland ;D
14. Vad heter hennes syskon? Matilda:)
15. När träffades ni första gången? som småa!
16. Hur träffades ni? meeen! på mumindalen sa jag ju!!
17. Vad går hon i för sporter? ridning, och bugg om det räknas (x
18. Vad kan hon göra på helgerna? festa, mysa med mej :D hihi
19. Göra efter skolan? massa saker!
21.Har ni pussats? hm, tror faktiskt inte det! kom hit och ge mej en puss bejbi!!! hahahaha
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? jaah! 
23. Har hon fräknar? jaa ;D
24. Har ni kollat på film någon gång? hahah massor! helst läskiga ;)
25. Har ni bråkat någon gång? nä :D
26. Har ni sovit i samma säng? njäe
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? skratta-alltid, gråta, inteän bara av skratt ;)
28. Har du sett henne gråta? ja
29. Vad gjorde du då? gick därifrån ? trösta är väl bra? hehe
30. Har du sett hon vara riktigt arg? ooja
31. Har hon sett dig gråta? hm, ja
32. Vad ska ni göra i sommar? eh, det är höst, hallå häng med i utvecklingen.. (a)
34. Har ni pratat i telefon någon gång? jaaaaaaa
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? shit, prata inte ens omde!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? det hoppas och tror jag verkligen :D
37. Älskar du henne? verkligen!
38. Vad är det bästa med henne? hennes underbara personlighet och att vi har samma humor och tankar(för det mesta haha), sen är hon en av dom finaste människorna på jorden och finns alltid där för mig!!
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? ingenting vad jag kan komma på!!
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? jag skulle bjuda henne på resan till malta och vi åker NU och är där flera månader! ;)
41. Hur ser hennes klädstil ut? finfinarefinast!
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? hmja det gör hon som hon vill:p


hoppsanhejsan



Hellu, ligger hemma i sängen och kollar på en film, en dålig film.. Men blev hemma idag för har haft feber hela natten och mådde illa i morse och jag mår fortfarande illa och för att det inte ska vara nog så fick jag ont i huvudet också.. men det börjar bli bättre som känns det som! sköönt! Får hoppas att Johan kommer hit efter skolan och gör mej sällskap och kollar på film eller så :D så otroligt tråkigt att vara sjuk och bara vara hemma helt ensam, usch..! menmen, what to do liksom.
Det blir mkt film och massa funderingar också, och så hade vi ingen mat hemma heller, satan! men jag har fått i mig lite potatismos så jag klarar mig, haha!

Igår var sista dagen på utbildningen, riktigt roligt faktiskt! :) men jag kände redan då på slutet att jag började må dåligt. menmen, roligt iaf och jag är glad att vi gick på den ;D
men nu ska jag nog sova en stund, har knappt sovit inatt så nuuuså! hejs.

Fiijah     v

..



Orkar.inte.blogga. Jag tror jag har feber, trött och usch. haft en bra dag iaf! nu ska jag snarka, hej

heldag på kurs



Hejsan! Har varit hemma ett tag från kursen men är så himla trött så har inte orkat skrivam gör inte det nu heller egentligen men kände att jag kunde ju inte missa en hel dag, hehe..
Utbidldningen var skoj! väldigt seg i början men ;) kul, hoppas det blir lika kul imon :D
Nu ska jag äta sen kolla på en film och efter det antagligen sova! naaaaais.
skriver nog inget mer, nattinatt! Säger lycka till till Anna och Hippan imon! <3

Fiijah        v

Den fria dagen



Heey! sitter och kollar på hells kitchen nu, har sovit lite och försöker skriva engelska nu, går seegt! Men eftersom att den måste in idag så är det som det är.
Nu ska jag snart hjälpa mamma och pappa med tacos, jag ville ha grillat men jag fick inte som jag ville... men tacos är väl helt okej! jag ska tvinga till mej grillat imon ;) hihi!

Men nu ska jag hjälpa med maten iaf :) hejsvejs!

Fiijah     v

Slutar tidigt sen är det fredag!


hellu, Sitter i skolan nu och skriver engelaska, lite segt, men ändå rätt skönr att sitta vid datorn, man blir lite mer självständig ;) Slutar ju ändå efter den här lektionen och då ska jag nog åka med pappa hem ! :D najs..
Idag ska jag nog bara vara hemma och försöka få lite plugg gjort och så blir det sova tidigt iaf, så mkt vet jag ;) haha, får la se vad som händer!
I helgen kommer ja ju inte att få sova utan det blir utbildning på plattformen, kommer nog bli rätt intressant för det var jättemånga som stod på kö och då måste det ju vara bra?;) Hoppas d verkligen för det håller på i sju timmar och jag måste kliva upp tidigt ! segt men det är tur att mallan är med ! :D
´Men nu ska jag skriva klart så att jag hinner lämna in detta idag :) ha en bra fredag! hejs.

Fiijah       v

Segans dagen



Shoho, lite halvseg dag idag! Slutade egentligen inte så sent men dagen har varit seg och tråkig.. Hade först svenskaredovisning men jättebra grupp, pratade på massamassa och den gick jättebra :D Sen hade vi låång håltimme så jag, Anna och Theo gick på American och käkade buffé, mmn! hur gott som helst ;)
Sen snabbade vi oss tillbaka på historia där vi satt och lyssnade på när läraren pratade, snark! låång tråkigt lektion, hehe men den nådde slutet tillslut ! ;) Då kom myllan och vi pratade med Danne om projektarbetet om vad vi ska göra och fick lite förslag och så! najsnajs, tror det kommer blir rätt bra, kanske inte den allra roligaste och coolaste grejen man skulle kunna göra men, det kommer bli kul! Och jag jobbar mer malin hur skulle jag inte kunna ha kul liksom;)!? brabra. Efter det hade vi foto som vi fick vänta i en halvtimme typ på men då satt vi på den lektionen i kanske en halvtimme, knappt, jätteonödigt och vi missade bussen precis! sucks.. Kom på ett tema till vad jag ska fota för tema på slutuppgiften, ska helt klart ha vintersporter! Kommer bli ascoolt, och jag har ju redan en massa modeller ;) och jag antar att jag sj kommer att få ställa upp som modell, haha kommer bli en jätterolig uppgift! ser verkligen fram emot att snön ska komma nu :3
Efter att vi slutat foto åkte jag och malin hem med johan och sen dess har jag bara varit hemma, gjort mat, ätit, kollat på en film och så somnade jag en stund, medans jag kollade på filmen, haha kollade på klockan och då var hon kvart över sju, och somnade typ samtidigt, sen vaknade jag och var helt säker på att jag sovit i evigheter!! Shit tänkte jag nu kommer jag aldrig att kunna somna inatt, haha. Men det visade sig att jag slumrat till i knappt tre minuter! hahaha, jaja, då gick jag ner och tog en kopp te och kollade på Idol och Superstars med pappa, hah :) Men nu när jag ska sova är jag inte ens trött.. och jag sov i tre minuter! vafaan då.

Börjar tidigt imon så ska stänga ner datorn nu (fast först ska jag mata mina fiskar på facebook (a) HAHAH!) Godnatt!

Fiijah       v

Välkommen 1 Oktober!



Hellu! Nej jag har inte somnat ännu, fy, jag borde verkligen sova nu och trött som fan är jag också, men jag kan verkligen inte för jag stressar upp mig på svenskaredovisningen imon och jag har kanske läst hälften av häftet som man ska läsa, eftersom att det brukar ta så lång tid innan jag ens blir trött tänkte jag att jag kunde läsa det när jag gick och la mig, men fan, just då ska jag bli trött och vilja sova! hur sjukt är inte det..
Nu är det snart 1 oktober! Aldrig mer 30 september år 2009, hemskt att tänka så, haha aldrig någonsin!! Halva detta inlägg kommer vara sista september och den andra halvan 1 oktober, coolt, så fort klockan blir 00.00 hoppar jag över till ny rad för då är det ny månad ;) hihi, och ny månad betyder en månad mindre innan jag fyller år! wee känns otroligt skönt!! Men ändå börjar jag få lite ångest för jag vill inte bli vuxen! Jag vill bo med mamma och pappa och vara barnslig och att allt ska vara som förut! Viss, jag vill köra bil och kunna dricka vin med vänner kanske, haha men ändå.. Tänka att man måste skaffa jobb

och så, uschabuscha! Nu bytte jag rad :D ni vet vad det betyder ;) ny månad, och klockan är alldeles för mkt för mej! Nu ska jag läsa en sida till sen skiter jag i de! nu jävlar ska jag sova när kroppen för en gångs skull vill ;) hihi. Natti!

Fiijah    v

RSS 2.0