kladdkaka



Men hallå igen då, klockan är halv sex och jag har knappt vaknat riktigt, eller jo det har jag ju. Somnade runt halv sju tiden imorse och klev upp klockan två när det började lukta lunch, haha galet.
Sen dess har jag varit på ica, plockat hallon och gjort en underbar krämig kladdkaka med vitchokladmousse, melon och hallon. så gott. Jag och mamma har suttit och frossat och kollat på Masterchef USA, älskar matprogram haha.

Tar en paus från situps och så idag och det blir nog bara en promenad, skönt det med :)

Men nu ska ja kolla lite på Buffy och sen kanske dra ut på min promenad då. Ha det bra allesammans!

En värld vi aldrig trodde fanns


Jag mår illa. Hur kan världen vara så otroligt ond. Jag pratar självklart om massakern i Norge.
Även fast jag inte bor i Norge, inte riktigt känner någon eller egentligen har någon närmare kontakt med Norge överhuvudtaget mår jag så dåligt av allt detta. En stor del av det kommer nog från, som en psykolog på tv sa, från att kolla för mkt på nyheterna om detta, läsa för mycket om det. Man mår bara sämre och sämre. Och nu har jag suttit och läst bloggar från ungdomar som varit på Ön och berättat om hur det hände. Människor som dog bredvid dom, blod, skrik, hjälplöshet.

Jag har har drömt mardrömmar om detta sen det hände. Jag blir skjuten varje gång. Drömmen är så stark att jag vaknar söndergråten varje morgon. - Att jag mår så dåligt här hemma. Jag vågar inte ens tänka på dom som verklgen upplevde det, föräldrar som saknar barn, folk som saknar sina vänner syskon och älskade.
Vissa vet inte ens om deras anhöriga lever eller är döda.

Att det händer i ett land så nära, ett land som jag besökt många gånger, ett land som jag älskar och funderat på att flytta till, ett land man aldrig trodde en tragedi som denna skulle ske.
Man kan inte låta bli att undra om Sverige är nästa offer? Vad händer nu? Allt ät ju så förstört. Så många människors liv är förstörda, de dom älskade är borta, hemska men, även vi som inte var där kommer känna mer rädsla för att gå ut. Jag säger det som så många sagt förr. Vart är världen påväg?

Mina tankar går till offer och anhöriga i Norge och övriga världen. Sen håller jag tummarna, blundar och önskar, som jag gjort så många gånger förr, att allt ont i världen bara kan försvinna.





En värld av vampyrer - give me



Är det bara jag som är dum nog att önska att vampyrvärlden faktiskt existerade? Troligtvis inte. Ibland får jag tillochmed för mig att det existerar, och att snart, som i älskade True Blood, kommer dom gå ut med det och alla människor kommer få försöka acceptera dem. Knäppt, yes jag vet! ;)

Som de flesta vet är det vampyryra över hela världen, och jag är helt galen. Älskar vampyrer, vill vara en vampyr, känna en vampyr, träffa en vampyr! ahhaha.
True Blood är ju det absolut bästa jag någonsin varit med om i Tv och bokväg. Helt sjukt jävla bra. Alla tv-serier som jag älskat, känns som smuts jämfört med True Blood! Gaah. helt underbart.
Sen är ju också Twilight en favvo ofc. Sen kollar jag på Buffy. Galet. ojoj.



Men som sagt, Forever young. Thats me ! :)
Så snälla, ge oss lite heta vampyrer och varulvar dååårå! heheheheh

Crazy, meeehnneee



Men ååååååååååååååh. det är dessa dagar jag skulle kunna hoppa fallskärm och bungyjump, simma med hajar och vara med i slagsmål med bodybuilders stora som hus! Gaaah. Kan man hoppa fallskärm i Gävle? Hmm..

oh no



Gavin DaGraw, me love your musica ! mmmmn, men nu ska jag iväg och jobba. Fucking pissed......

Like a tuna, dead and in pieces



Nu har jag bestämt mig, jag ska flytta, långt härifrån. Inom Sverige? Vet inte. Kanske. Har bara två alternativ här - Göteborg och Stockholm. Annars blir det USA, Spanien, England, sen har jag säkert fler som jag inte kommit på än bara. Men flytta, ja det ska jag! Bort härifrån. Känner mig som en tonfisk, instängd som fan och bara någon från utsidan kan släppa ut mig. Men vem ? Ingen kan än så länge för jag vet inte hur jag ska ropa på hjälp.
Vet att man inte ska skriva när man känner sig såhär (som en tonfisksburk) Men whatahell.

Magalufresa 2 bokad. Längtar till att återfå livet en vecka i Augusti. Kan inte annat än älska.

RSS 2.0