sunday morning..



Godmorgon alla glada!
eller glada och glada, det är ju söndag så det finns väl inte så mkt att vara så glad för.. men det kan ju finnas annat att vara glad för ! t.ex att det är ganska fint väder ute :D (även fast det är fucking freezing cold och det blåser som fan!) ;)


Hur kan ett gott skratt förlänga livet
när tiden går snabbare när man har roligt?

nåt att fundera på ;) !

Ja , som sagt. Söndag idag. inte den roligaste dagen på veckan precis, man bara så mkt INTE längtar tills imon! fyfan fy!
Fick ett sms inatt av carro först - nåt om att klockan 2 någon gång skulle jag få ett spännande besked, och att jag inte skulle somna och isåfall ångra mig, ja jag hade redan somnat när jag fick det smset så ;) men så hade jag fått ett till sms från okänt nummer, där det stog, - hej! jag har värsta grejen att berätta för dig. men då sov jag ju med (a)
gissar på carro, men ;) maha .
aja nu ska jag käka frukost :)
hoppas att ni får en bra söndag allihopa!
HEJSVEJS!


en efterlängtad lördag!


Godmorgon allihopa! Hoppas att ni sovit gott :)
det har jag iallafall! Iaf tills jag vaknade av en hemsk mardröm och upptöckte att jag var ensam :S inte kul! haha.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på idag.. ganska svårt måste jag faktiskt säga.
Kanske ska jag hitta på nåt med ankie ! :D om hon kan , annars blir det väl lite plugg kanske . eller nej. det sparar jag tills imon (A) (det betyder - det skiter vi i helt!) ops!
Najdå, inte idag men imon lovar jag att jag ska göra det!! lovar..
ah, idag blir en riktig slödag, känner redan nu att allt känns grymt jobbigt.
tänkte kolla på tv nu men då var det jobbigt för då måste jag ta kabeln och sätta den i boxern och för att göre det måste jag flytta på hela tvn.., jobbigt va? nja egentligen inte men , hahah.

Nu fick jag igång det och det är nåt med bilar så ja måste ju kolla ;)
aja, paus och jag ska ta ett varmt bad med massa bubblor! deni ;) synd ja måste göra de sj men vafan ;) maha¨hade gött allihopa!
HEJ.

Efterlängtad fredag igen !

Ja då sitter man här igen då. i skolan på första lektionen och bara väntar på att man ska få sluta och åka hem , alla är så grymt trötta på skolan nu ! iaf jag , sen vetja inte med dom andra men jag kan ju gissa ;)
det är ju trots allt fredag så vem längtar egentligen inte hem ?
Men min dag är redan förstörd måste jag säga, om det finns en anledning till det , det vet bara jag .

Igår hade vi Foto igen , så skoj . åh man bara längtar till nästa torsdag igen ! om man kunde få ha just den lektionen en hel dag skulle man ju vara överlycklig, :) helt otroligt roligt, tycker jag (a)
(åh va jag längtar hem!) och idag är det fredag igen som sagt , men jag har ingenting planerat, vilket också är väldigt skönt såklart men det är ju alltid skoj att ha något att se fram emot . Träffa älska blire väl, men det blir inte så mycket träffa eftersom den där hockeyn, menmen, det är det värt ändå <3

imon är det lördag och inget har jag planerat in då heller. få se om någon snäll en vill hitta på nåt skoj kanske ? :)
Annars har ju Johan match så kan ju kolla på honom då.

men nej ! nu ska jag kila. orkar inte sitta här nåt mer.

tjoho!

Ögon säger mer än tusen ord.



Skola idag, började 10.45 najs!
hade engelska först och vi svarade på några frågor, sen historia, lite genomgång sen fick vi jobba sj . tjoho!
sen efter det gick jag till farsan och åkte med honom till gävle , till tandläkaren , fyfan ! men de gick bra iaf :)
nu ska ja ta det lungt ett tag sen blire väl lite plugg i guess! :S massa på gång nu... fuck it.

aja, hade gött !


Hasta la vista !


waaaoaaa

Sitter i skolan nu, hur tråkigt och jobbigt som hellst, skulle kliva upp tigigt i morse och jag trodde jag skulle dö. fyfan va trött ! kanske också för att vi inte somnade före ett eller vafan klockan var, inte så intresserad vid det tillfället.
Sitter iaf och skriver geografi nu, händer inte så mkt.
vi skulle få sluta tidigare idag , och är läraren och vickis snäll så får vi nog åka på halv ettan (A) maha.

igår var en skoj dag i skolan iaf, haha tkr jag . faktiskt! hade foto och fick göra våran egen kamera, skitfränt. ! vet ni hur man gör en fungerande kamera av en plåtburk? det gör jag! jag tänker inte berätta hur ;) om ni är nyfikna så får ni fråga, men det var hur coolt som hellst :)
så hade jag ju malin med mej så vi hade ju skoj bara av varann ,  haha . ojoj. ;D
liten grupp var vi också vilket också var skönt !
sen på kvällen vart det mys med älsk eftersom han inte hade någon träning för första ggn på väääldigt länge , haha. mys de <3

Idag är det fredag, och faktiskt så tycker jag den här veckan gått fort ! härligt och jag ser fram emot en lugn och mysig helg med nära och kära :)
ikväll kanske man ska träffas flickorna, ska väl snacka lite om engelskan och sen spela lite sanning och konka om vi vågar ;) hah!

aja, nu måste jag fortsätta kolla lite , är så gott som klar men det är ju alltid bra och kolla lite extra :)
seya guys!

When no one´s listening ..



Vad är meningen med livet egentligen?
Det är en ganska bra och klurig fråga som ingen riktigt vet, vissa kanske tror att dom vet. men faktiskt så tror jag att alla har en egen mening med livet, man måste bara hitta den. nån som hänger med? nej , jag förstog väl det.
men iaf. varför måste det finnas en mening med allt då? det kanske inte alls är någon mening med att leva? varför skulle det vara så självklart egentligen?
vissa dom tror på gud, visst får man det men seriöst! en gubbe i himlen som är miljader år gammal och skapade gjorden? av vadå? pape mache. (ja gud vet vad) maha finurligt!.
ibland tror jag på gud, eller tror och tror, jag ber att något som jag vill ska hända ska göra det och säger att om han gör så att det blir så så kommer jag att tro på honom! men visst, efter att jag fått som jag vill så tror jag inte på honom ändå.
ajabaja! men ändå funkar det varje gång.
aja, jag kanske ska sluta rabbla på mina konstiga tankar.

Johan

hejsvejs!


FUCK YOU HALEBOP!


Sitter ´hemma nu och dampar på att min pin-kod på mobilen är låst och jag inte kan hitta den någonstans! så blir jag glad när jag kommer på att om man går in på halebops hemsida så kan man säkert hitta sin pin-kod där ! men NEJ, NEJ, NEJ fan heller att man kan det! då ska man ringa 148 från sin mobil (vilket är jävligt svårt eftersom att den är låst!) eller skaffa ett konto på hemsidan (vilket man bara kan göra genom att lämna sitt mobilnummer och att dom skickar lösenordet till din mobil med ett sms) JAMEN JÄVLA SMART VA!!!!?
Jag är liksom väldigt beroende av min mobil, men nu har jag ingen! ni undrar säkert hur jag kunde vara så klantig att knappa in fel pin-kod tre gånger på en mobil jag haft i snart ett år, ja det undrar jag med fan!
jaja. Det finns en sak jag ville säga FUCK HALEBOP , NI SUGER KUK...

Hejdå.

Fredag.



Jaja, sitter i skolan nuja. får inte så mkt gjort efterom alla bara skriker en massa och jag inte riktigt fatta någonting alls av vad jag läser, inte bra . hah.
Hade NO nyss,  jag och malin skulle blanda svavelsyra och järnpulver i ett glasrör och sen bränna det med hjälp av en gasolgrejs, men innan vi hann så långt hade jag sönder glasröret, (oops) men vi fick ett nyss, efter några om och men hade vi fått på den på stället vi skulle ha den på och slog på gasolen , alldeles föör mkt ! hela röret var täkt av eld.
men vi sänkte gasolen och det gick bra tillslut.
Men så kände vi en lukt så hemsk och illaluktande att vi trodde att vi skulle dö allihopa, det lukta typ gamla ruttna jävla ägg, fyfan va de stank! men det var inte bara våran utan nästan allas som stank, det var tydligen för att vi hade blandat det lute fel och gjort någon annan blandning på väte nånting, hahaha fyfan .
alla som gick förbi skrek och spran därifrån , och det va fan inte så konstigt så som det stank.
jaja, idag är det fredag iaf, så skönt är det! men fredagen kommer man mest tillbringa i skolan tyvvär :( fan. skitlång dag och alutar inte förens kvart över 4, på en fredag! :S va är det för påhitt va ?
ska nog käka tacos me brudarna ikväll iaf !! :D  och käka massa massa gött godis och kolla på scaary film :D tummen upp för det tycker jag ! :D (Y)
Fat innan det ska jag hem till kusinen min som fyller 17 :D JONAS HÄNDEL 17 ÅR! ;) Grattis på han :D
Efter brudkvällen ska jag hem till min älsk , när han kommer hem ifrån cupen :D mysmys <3
fan va jag är hungrig. ska nog dra till matan snart . dom uppnar 11, och klockan är bara 10:37. segt..
Igår köpte jag ett spel, Jag har aldrig.. skit skoj, ska nog spela det ikväll ;) hahah, det är en massa frågor som börjar på jag har aldrig och den i gruppen som har gjort det ska visa det på något sätt, ganska pinsamt kanske om man har någon riktig hemlighet ;) haha. men det är värt..
sen har jag beställt hem ett annat spel också, Sanning och konsekvens, Elaka versionen ;) vad säger ni om det va ? ;);) det kommer att bli pisamt och svettigt kan jag allt tro, ett spel för två stycken säger ida, kanske ska börja spela det med min johan då ;) lite perversa konsekvenser kan jag väl tro..!
men det ska nog bli skoj ändå :D

Men men, nu ska jag fortsätta skriva på det jag höll på med innan, hade bra!

hejvejs! :)

höst.

ligger hemma i sängen under täcket.
så kallt, börjar inte skolan förens klockan 2. så jag väntar :P
orkar inte gå i skolan idag egentligen eftersom att jag är så förkyld, men det är väl lika bra när man bara har två lektioner.
om en halvtimme ska jag börja fixa mig iordning , tills dess ska jag nog sova en stund ;) maha.
seeeeya, bye.

RSS 2.0