noo readers what so ever..



Huur får man folk att läsa ensblogg!? Blir den mer intressant om man typ tar bilder på sig sj naken? Isåfall whatahell..
Orkar man blogga för två personer som amn annars pratar med varje dag? Nä, skit samma då. Orka blogga för sig sj!

Byebye

Tips på vad man kan göra en tråkig måndag..!



Goddagens denna gråa för vissa av oss lediga måndag!
Vad gör man en tråkig måndag som denna ? Städar, diskar, betalar räkningar?
Vet ni vad jag kom underfund med idag? Skit i allt tråkigt! Gör nåt roligt istället. Så med den tanken i huvudet och god soppa i magen satte jag mig ner och funderade på vad jag då skulle hitta på? Såhär har min dag sett ut hitills-

Sminkat mig och provat alla kläder i min garderob, sedan vikt ihop alla kläder fint i lådorna.
Gjort min egen fotosdudio i rummet, fotat gosedjur och gamla leksaker.
Gjort världens godaste choklad! Värmt mjölk och brytit i marabou choklad i som smält ihop + Lite chili i det.mums!
Skrivit ett nytt recept på en gryta!
Skrivit en låt som jag sedan spelade in på en ostämd dålig gitarr.
Lyssnat på låten.
Tagit bort låten..
Limmat fast en fiskelina på en 50-lapp och lagt den på gatan utanför och gämt mig i häcken! (se till att folk går förbi innan..)

Ja det är allt jag hunnit med ännu! Men klockan är ju bara 16.10 så dagen är ju ung :) ggreat!
Någon som har ett bra tips på vad man kan göra? Skriv! :) Nu ska jag fortsätta dricka min underbara choklad i min stora underbara, turkosa mugg och kolla på MTV! Byyyyyyye tusses!

<3

slappsöndag



Godmorgon då! klockan är nu ett men jag har inte hunnit skriva ännu så då kan man väl lika gärna säga godmorgon :) idag kommer vara en tråkig dag känner jag på mig, men vi får väl se vad som erbjuds denna dag då.. ska nog käpa lite gotta och kika på film och bara slappa hela dagen! det är väl det söndagar är till för va? Annars har jag helt missuptattat meningen med söndagar ;)

åååh. vet ni vad jag gjorde nyss? jag satte mig på en laktisgodis i soffan så den kletade fast på mina vita byxor.. Nu är det en svart rand på rumpan, och det ser inte ut som godis utan nåt annat! jävla fan alltså, haha lite kul kanske. men ändå inte :O (x



Nu blire foooooood! bye

Meningen med livet?



Vad är livet? - Livet är det där lilla helvetet mellan fyllorna!      - Hahahaha"!

sova tidigt



Heysan! Har precis kollat på I am legend med Will smith, en av världens bästa och snyggaste skådespelare ;) Gillar den filmen också, dock är den hemsk då de jag minst vill ska dö gör just det, menmen. Tanken bakom filmen är grym och skådespelaren också såklart :)

Sen tänkte jag på en sak, Marabou är ju godaste svenska chokladen, helt klart! om inte också den bästa av alla.. Men varför finns inte med vit choklad?? eller den bästa idéen på länge, hur underbart skulle det inte vara om Marabou och kinderäggstillverkarna skulle sammarbeta!! Tänk er en stor, saftig, smaskig Marabou kinder choklad. mmmmmmh en sån vill jag ha! Kanske man kan skriva in det som förslag eller nåt ;)

aja. Nu är det godnatt för min del. Nattinatt! :)

Beutiful night



Goddagens dagens! Nyss hemkommen från jobbet nudå!  Trött och väärk i huvudet men det har gått bra denna jobbdag :) och ja jobb dag inte en jobbig dag för det har det faktiskt inte varit! Trögt att det verkar komma folk i klungor! Först kommer de inge folk alls, sen helt plötsligt kommer det tio på rad också håller det på så, lurar dom runt hörnet kanske ;)

En rolig sak var att en kille som skulle ha 6 kronor tillbaka på växel och så när jag ska ge dom till honom säger jag samtidigt - så får du sex av mig också.. HAHAHa, så fult, började skratta när jag hörde hur det lät, den stackars killen fattade inte alls vad som var så roligt men ah. Humor kallas det ;) hih!

Nu ska jag läsa lite på felsms.com så skoj ju ;) ni som inte kollat in den sidag gör det!!
http://www.felsms.com/

Bjuder på en liten bild på mig och min älskade Malin ! ;) 


Have a great day !


Fiijah.

Dont worry, be HAPPY



Hej hopp igen då! Har en sån konstig känsla i magen just nu denna afton.. Oro tror jag den kallas! Eller ja, jag vet att den heter så eftersom den verkar förfölja mig. Det jag är orolig för är tror jag att jag ska jobba imorgon, sitta i kassan sj för första gången.. Sen oron över att Marie kanske inte följer med, oron äver resan, oro över pengar, framtiden och livet. grr varför kan man inte bara lägga in oron i en liten kartong och skicka den till sibirien, precis som den där reklamen om halsbränna! Men nehejdå. Som sagt reklamer bara ljuger!! ;)

Nej nu ska jag kila till sängen och dejta kudden så att jag slipper se ut som ett monster imorgon på jobbet (mer än vanligt alltså!) hihi. Sov gott allesammans och kasta oron i papperskorgon innan ni somnar! Sätt på ett lock också..


Fiijah.

tjolahoppsan!



Nu blire Gäääävle! Smell ya later ;)

You can all make it!



What? jag fattar inte, när jag skriver då är det ingen som läser och statistiken ligger i botten, men nu när jag inte skrivit på ca tre dagar eller mer (håller inte räkningen hhii) då är det minsann massa som varit in! Hur går det till? hmmh... Kan man ju fundera på då!

Just nu är det musik som gäller, musik är fan bland det bästa som finns, utan musik skulle inte mitt liv funka.. För allt jag gör och tänker på gör och tänker jag mkt bättre när jag har musik. Lyssnar jag på musik får jag hopp om livet (vet det låter asfult och töntigt att skriva så x) men så är det! jag får liksom nya krafter och tänker typ att fan jag tänker bli nåt stort, någon som alla kommer veta vem är!! Yep. Varje gång jag lyssnar på en bra låt så känner jag så, och hur fel är det likksom :) Hoppas det är fler som känner så för det är en riktigt bra jävla känsla alltså! Precis som den här tågluffen, jag har alltid varit så att jag vill göra saker! Men det blir aldrig av. Men en kväll lyssnade jag på en låt som handlade om att man kunde klara det typ. och då tänkte jag att denna gången ska det inte vara bara tomma ord, jag SKA åka! så nu jävlar är jag halvägs där. Så ni som sitter där hemma, känner er meningslösa, obetydliga och som att ni är ingen och alltid kommer vara precis så. Kör hårt! Gör nåt spontant och galet och genomför det! Jag tror det kan vara en stor del av starten på ert nya liv, precis som detta kommer vara för mig. För jag tror att jag kommer vara mkt modigare, gladare och starkare efter den här resan och så kommer mitt liv bli lättare och bättre för mig. Och kanske kommer jag bli den personen som alla vet vem är! :)

ALLA kan göra nåt spontant och crazy!! ALLA, skyll inte på att du inte har pengar, tid eller nåt annat. Det finns inga undanflykter för det! Det kan vara vad som helst, gå fram till en kille på stan, fråga om hans nummer fast du aldrig någonsin annars skulle göra det, beställ en resa som du vet kommer vara annorlunda och klurig för dig, köp den där grymt snygga klänningen som du egentligen inte vågar ha på dig för alla andra skulle tycka den var alldeles för vågad. Ja man kan komma på hur mkt exempel som helst!! Adrenalin är det bästa som finns, det du måste göra för att komma dit är svårt, jobbigt och hemskt för dig i början men det kommer vara värt det! Så komigen alla, vi kör och gör våra tråkiga liv händelserika och spännande! KOM IGEN ALLAAAA!!

Hoppas någon fått lite hopp nu till lite förändring till det bättre :) Och det nästan viktigaste av allt! Lyssna på en riktigt, underbart jävla grym låt medans du förändrar ditt liv! Ha det bra allesammans och Godnatt! :)



Love Fiijah.

Pictures!



Godmorgon! Haft en riktig skitnatt och knappt sovit igen, men what to do liksom.. Here I am ;D
Ska försöka fixa nåt att käka men det finns ju ingenting hemma!!! blää.. aja hittar väl på nåt :)

Tänkte lägga in lite bilder sen ska jag kila och kolla om det finns nåt att få i magen :) hade bra!




<3

Svamp växer i skogen, även mellan benen på vissa!



Hoola! Haft körlektion idag, vilket gick åt helvete ! Har så satans mkt att tänka på just nu, resan om jag ska åka eller inte, pengar, jobb, körkort, masssssor merockså, så när han sa att jag skulle svänga till höger svängde jag till vänster osv, försökte få honom att tro att det var trävtomdagen men han visste att den redan hade varit, typiskt!

Hemma nu iaf och är såå trött! Sov kanske en timme, kollade på film och sen kunde jag bara inte somna, menmen somnade tillslut men då skulle jag upp igen , typskit.
Ska ut med Malin och Ida nu och plocka svamp! ;D yey, lägger in en bild sen om jag får tag i någon svamp ;) hihi, hade gött allsammans!

Vad det gäller rubriken : HAHAHAHAH jag är rolig jag..

Kraam!

I feel crazy today..just like every other day;)

Laguna beach



Mooorning everyone! Nä, har varit vaken ett tag med orka skriva då. ;)

Igår vade skoj hemma hos Ida, vi grillade lite, spelade spel, snackade skit och skrattade, lite så som vi brukar göra, moahaha! När jag kom hem på kvällen fick jag lite "reseångest" tvivlade på att jag ville åka på tågluff, så jag vet inte hur jag ska göra, vill men ändå inte, men ändå vill jag.. haha krångel..!

Men nu ska ja kolla på Laguna beach! hade göttt! byyyyye :D

Tågluffa i Europa!



Ey! Sitter hemma nu efter en seg och trökig dag som inte alls gått som den ska! Skulle egentligen ha jobbat lite med det gick ju som det gick.. ja ni kan tänka er nu när jag sitter hemma, hehe.

Sitter och pratar med Frida på msn, vi har ju funderat på att åka utomlands jättelänge nu och nu har vi kommit fram till värsta skojiga resan! Tågluff genom Europa, om allt går som det ska köper vi ett tågkort på SJ som man kan åka genom hela Europa på, priset för detta är ca. 3955:- eller nåt, då kan man åka tåg runt om i Europa typ överallt!! Asnice! Sen kommer vi ha varsinn ful ryggsäck med lite grejer och pengar som vi kan bo på billiga vandrarhem och köper typ lite mat billigt, (kommer bli grymt nice att man kommer gå ner i vikt också ;)) Ni som Funderar på att resa billigt och vill uppleva mkt, fundera inte. köp en tågbiljett! :D

Men sen kommer ju dethär negativa med att ha pojkvän då.. Vilket inte är mer än att jag kommer sakna honom som en galning! Menar, en hel månad, vi har inte varit så länge ifrån varandra på tre år.. Kommer bli sjukt jobbigt. Men det är lixom en chans man har en gång i livet, sen kommer man igång att jobba och allt kommer bli så mycket jobbigare och man kommer inte ha tid alls så det är liksom perfekt! Och Johan kommer ju vara hemma när jag kommer hem också, såklart ♥ Vännerna här hemma kommer jag också sakna och familjen men det kommer vara värt det, det är jag säker på! :) Måste ta den här chansen ju.




http://www.sj.se/sj/jsp/polopoly.jsp?d=11249&a=75736&l=sv

Här är länken för er som funderar att åka!! :D

Nu ska jag göra mig iordning för partay hemma hos Ida ikväll! Byye babes!

Sommartestet!

Sommartestet!

Har du druckit tills du spytt? Nej
Sårat någon? hoppas inte.
Förlorat en vän? näej
Träffat nya människor? jo 
Kysst en främling? nähäe du
Tagit droger? nä
Haft en sommarflört? ´ja johan ;) 
Gråtit? ojaa..
Skrattat tills du kissat på dig? Faktiskt inte,
Tältat? nä, måste göra de!
Varit vaken en hel natt? oja
Solat? jaa lite då
Badat? inte mkt :/
Haft ett förhållande? jaa 
Gjort dig riktigt illa? näh
Gjort några nya percingar/ tatueringar? tyvärr inte 
Skickat fel sms med flit? hah nä men funderat på de
Suttit vid datan en hel natt? jo men då kolla ja på film
Näckat? hm, nä
Solat naken? bara topless
Fått utegångsförbud? hahahahah nää?
Sagt “jag älskar dig” och menat det? jaa?
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? nä 
Varit i slagsmål? nä
Pussat någon utav samma kön? ja 
Sjungit högt på ett berg? inte vad jag kan minnas 
Kysst någon i regnet? jomen de har ja 
Kysst någon i skogen? mjodå
Kysst någon du inte borde? nä :p 
Tappat rösten? Studenteen!!
Varit på festival? nej :( 
Gått upp i vikt? alltid
Gått ner i vikt? om det bara vore så lyckat..
Brännt dig? jaa 
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? nä 
Varit utomlands? nä 
Gjort ett bra köp? inte vad jag kan komma på, men kanske 
Tagit upp kontakten med en gammal vän? nä
haft skadeglädje? åjo ;)
Sovit under bar himmel?nä, mygg (!!)
Vad kommer du sakna mest? studenten!!

Såå går det när man har tråkigt, aja ska kila och åka cross nu :D byyye


I want my own Davis some day ♥



eey! Har haft en helt okej dag idag, vilket är bra.. Varit massa trött bara då jag inte somnade förens klockan halv sex och skulle upp på möte med min jobbcoach klockan kvart i tio. Men jag lyckades komma upp tio min innan klockan skulle ringa, troligtvis för att jag inte hunnit somna på riktigt än hehe. Jobbmötet gick bra, fick en ny coach idag och han verkar riktigt bra! Känner att jag kommer få bra hjälp :) Åkte med snälla mormor in och hem så hon fick vänta medans stackars, men det gick ganska fort ;)

Sen när jag kom em kom tröttheten! Usch och fy. Länge sen jag var så trött minsann. Johan som jobbat natt låg och sov så jag gick upp och somnade bredvid honom (var extra tyst för att inte väcka stackaren) Men sen sörnni, när han skulle kliva upp var det röj minsann, inte skulle jag få sova då inte? nejnejnej. Han gick och ja sig i badet och lämnade mobilen kvar precis bredvid mig, mobilen som han ställt larmet på varannan minut tio ggr, även att hans pappa ringde fyra mellanåt gjorde inte saken bättre. Jag beslutade mig då för att kliga upp. Jag skulle inte få sova helt enkelt!

Sen dess har jag gjort lite nytta, städade lite, diskade och hela köket och rummet var fint när mamma kom hem, sen har jag bakat. Gjorde en kladdkaka med smält vit-choklad på och sedan ett hjärta av mörk choklad. Till detta grädde, riiiiktigt gott och riiiktigt onyttigt, men whatahell ;) Sen stack jag ner till Malin som inte är hemma och myste lite med hennes två katter som jag är vakt åt innan hon kommer hem imorgon (weee!! :D).

Här är en bild på min kaka. hah:



men nu blir det lite kaka och OTH innan jag somnar ca klockan sex imorgon bitte igen, aja. Avslutar med lite bilder på världens underbaraste lilla Davis som jag kommer sakna så mycket att det gör ont..♥










När är man egentligen vuxen?



Hey! Sitter just nu och lyssnar på musik som jag lyssnade på för en hel massa år sedan, sådana låtar ni vet som får en att tänka på tiderna man hade när man var yngre.. Nostlagi kallas det visst, den känslan jag känner justnu. När man var i den åldern där man hade dåligt självförstroende, och hade alldeles för bråttom med allt som har med kärlek, sex och livet över huvud taget att göra. Så var det i alla fall för mig och vad jag vet också för mpnga andra! Saknar faktiskt dom tiderna, verkligen. Inte den dåliga självförtroende delen såklart, den har jag lyckats bygga upp till en helt okej nivå och den ska inte minska tycker jag.
Man tyckte att man hade problem när man var yngre, om man bara visste hur framtiden skulle se ut med alla dess förhinder och svåra val.
Om man bara vetat att allt skulle bli så mycket svårare för varje år hade man nog varit lyckligare och tagit vara på den tiden mer än man gjorde, inte klaga, bara njuta!
När man är i denna ålder, runt 18, då ska man vara vuxen. Man kallas vuxen och man är myndig.
Men hur vet man att man är vuxen? Det kan ju inte vara bara åldern som beslutar det? Eller? Isåfall, om det är åldern som bestämmer att man är vuxen, så är det kört för min del. Jag vill inte vara vuxen än, jag vill vara barn som kan göra vad jag vill utan att det ses som barnsligt eller att någon ska tycka att jag borde veta bättre. Arbetsförmedlingen, högskola, framtiden.. Alldeles för tidigt. Jag kommer nog aldrig bli vuxen. Inte på insidan iallafall. Envis, nogrann och självständig som en vuxen kanske men inte kommer jag bli en tråkig mamma som sitter inne och gör tråkiga saker som jag inte ens förstår mig på. Nåja, det vet jag ju inte nu, jag är ju trots allt bara 18 ;)

Så när är man egentligen vuxen? Jag tror att det beror helt på personen. 18, 25, 30 eller 40 år spelar ingen roll. Man växer upp när man vill! När man känner att man är redo, det ska inte finnas en viss ålder där man tvingas att förändra livet så drastiskt som det ser ut nu, för det är faktiskt så det är. Fyller man 18 tar man studenten, sen är allt upp till dig! Du ska ha jobb, tjäna pengar, leva, vara ansvarsfull, kunna en massa konstiga ekonomiord, veta vilket parti du ska rösta på och såååå mkt mer. Så vi säger att just nu får man växa upp när man vill. Ha inte bråttom med livet och stressa inte så ska vi nog klara oss!

Hoppas alla får en bra natt! Skriver mer imorgon :) Sleep tigth darlings!


I will always remember you..


Heyy! Har precis lämnat lilla Davis tillbaka till sin ägare, nu kommer jag troligtvis aldrig se honom igen och jag har gråtit som en tok!! Usch.. Men det ska väl lösa sig hoppas jag.
Har 3 år tillsammans med Johan, så det ska jag ju vara glad över iaf :) Men just nu är jag bara ledsen och sugen på choklad.. mm, va gott med choklad!! Ensam känner jag mig också, även fast både mamma och pappa kommit hem, men det spelar ingen roll, saknar min lilla Davis!

Jaja, nog med klag. Nu blir det käka nåt och sen OTH! byyyyyyyyyyye babes


Fiijah         v

Fiijah´s back on blogg.se bejbii!


Heey! Saknat mig här på blogg.se? Kan jag tro det ;) Bytte bara eftersom det var lättare att få en header på bloggpatsen, men nu har jag fått hjälp med hur man gör och ska snart få till en snygg sån så snabbt jag bara kan!

Idag var jag och min kusin och Sara ansiktsmodeller för Mary Kay, ingenting att skrya om hahahah! Men det låter ju rätt coolt håller ni inte med? ;) Såg bio också, Inception rätt bra! Rekomenderar den men ingen film för segtänkta!
Har inte mkt tid att skriva nu eftersom jag måste sova för jag ska upp och hämta en valp imorgon:) kommer massa fina bilder och glada inlägg då lovar jag! Så nu medans jag sover får ni läsa en rolig historia och kolla på min sexiga bil !

Enjoy.

Kalle och Bengt jobbade på samma fabrik och träffades varje fredag på puben för ett par öl innan hemgång.
Båda hade jobbat i många år på fabriken men en fredag efter jobbet när de satt på puben sa Kalle:
- Jag tror att jag ska sluta på fabriken.
- Jaså, varför då, undrade Bengt.
- Jo, jag har kollat lite på det här med att vara beteendevetare och det verkar intressant. Jag ska faktiskt träffa en syo-konsulent på högskolan på måndag för att diskutera saken!
- Jaha vad kul!
Måndagen kom och Kalle träffade konsulenten som efter ett tag frågade om han var logiskt lagd då det var en bra egenskap för beteendevetare.
- Logisk, undrade Kalle?
-J a du vet, logik.
- Nä.
- Ok. Låt mig få förklara. Har du en gräsklippare?
- Ja.
- Då har du alltså även en gräsmatta och bor troligtvis i radhus eller villa?
- Ja.
- Ok, då har du också troligtvis barn och en fru eller flickvän?
- Ja, Kalle var nu lite fundersam.
- Ser du, bara genom att ta reda på att du hade en gräsklippare så kunde jag med logik få fram att du var heterosexuell!
- Jaha det är så det funkar, ja men då fixar jag det här med logik enkelt!
Samtalet fortsatte och avslutades efter en stund. På fredagen träffade Kalle och Bengt igen som vanligt och Bengt frågade då Kalle hur det hade gått.
- Jodå det gick bra. Jag fick lära mig om det där med logik du vet.
- Logik, sa Bengt tveksamt?
- Ja du vet?
- Nää.
- Ok då ska jag förklara, har du en gräsklippare?
- Nej..?
- Åh fan, är du bög?


bejbi

Sleep tight


RSS 2.0