klantig, klatigare, sofia



Gissa vad jag gjorde idag? Ja, jag skulle ju åka till Anna och hjälpa henne fota bebishunden, så skulle jag bara byta om innan jag åkte dit. Men så halkar jag i trappen och nu har jag en bruten tå som gör så otroligt jäkla ont så jag kan inte gå och imorgon blir det kryckor för min del om vi lyckas hitta på någon snäll som kan låna ut ett par åt en riktigt klantig flicka.

Har inte varit in till sjukan men mamma är ju utbildad sjuksjöterska så den är lindad och fixad, och hur jag vet att den är bruten? Puuh, ni skulle sett tån direkt efter att jag ramlade, fy va äckligt. Ingen normal position på den tån då kan ja lova! Men nu har den gått tillbaka sig lite iaf, men fortfarande alldeles sne och missbildad. Stackars lilla tå.



Nu ska jag kolla på underbara True Blood hela natten - helt fast det är det mest underbara bästa jag sett någonsin. Samma känsla som jag hade när jag läste Twilightböckerna. Typ som när man är kär? Crazy I know.. Kommer gå under när det är slut, får hålla mig sysselsatt! ;)

Nattinatt!

Sommar och sol



Heeyy! Just nu sitter jag ute i solen så oroa er inte att jag skulle sitta inne i detta underbara väder! Wonderful! Sitter och dricker mormors underbart goda rabarbersaft med massor av is i, mmmn. Sen sticker jag iväg till Anna som blivit mamma till världens absolut sötaste lilla Cockervalp. Är helt förälskad i den söta lilla plutten, och helt galen på att hinna på namn. SVÅRT! Svar ja..!

Nu är det allafall 11 dagar kvar tills vi sticker till Magaluf! Det ska bli så skönt, verkligen att jag behöver det. Kommer göra mig gott känner jag :) En vecka känns kort men får väl dra igen efter någon vecka hemma ;) heheh..I höst så har jag iaf tänkt sticka igen! Ska bli storresare har jag bestämt mig för!

hahahaha, just nu med cam........... och jaa jag sitter i skuggan, solen är föör varm just nu!
Puss

Party like there is no tomorrow



Ikväll blir de fest och jag är så taggad, det känns alltid så bra när man är taggad, för då har man alltid roligt ;)
Har blivit helt galen i Pitbull feat. Ne-yo - Give me everything, så jävla bra, den har gått på repeat hela morgonen och det är nog den som fått mig så taggad ;) Yeeeeah!
Det ironiska är att dom sjunger, "We might not get tomorrow" - ironiskt eftersom att jorden "går under" imorgon..

Så ja, ikväll festar vi som om vi alla tror att jorden går under imorgooooooon! (Sen innan vi lägger oss ber vi lite att vi får fler år att festa utan morgondag;))





Its on!
Love Fiijah

oLalalooove music!



Yes, fyfaaan va jag älskar musik. Musik är nog världens räddning. Finns det någonting som kan få folk till fred så är det musik, lets sing together! Vet att utan musik hade jag inte varit jag. När man mår dåligt lyssnar man på musik, när man mår bra lyssnar man på musik, vill man ha roligt lyssnar man på musik, man har favoritlåtar, låtar som får en att tänka på minnen, dåliga som bra. jaa allt, allt, ALLT! älska musik. Det finns nåt för alla liksom. Lovelovelove!

Men ja, till en fråga då -



Fastnade för en sån tatuering, tummen upp? Tummer ner ? Help me.

Love Fiijah        v

Lalalalalala



Igår var en alldeles underbar dag! Eller ja, dagen började väl lite sämre, sov kanske tre timmar på natten så det var väl inget att hurra över! Klev upp och var som en robot och bara plockade och gick utan att tänka på det. Men sen åkte jag in till sandviken och bokade en resa med två grymma brudar, och den resan kommer bli så jävla awsome så nu kan jag inte sova för det heller, inatt somnade jag klockan fem sen sov jag till tolv. Och då kom ångesten tillbaka, jävla ångest - känns som alla senor, kärl och muskler trasslar ihop sig till en massa stora knutar i hela kroppen som gör så ont! Usch. Vet inte varför jag har ångest heller, eller jo det gör jag ju egentligen. Det är väl den här åldern som gör det i guess!

Alla fall så ser jag så mycket fram emot denna resa så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Helt sjukt taggad..
Nu ska jag allafall ut i solen och fota lite, nicenice! Länge sen jag fotade.. :)



Rosa del mar - längtar!

Patetisk



Känner mig ju skapligt patetisk som sitter hemma sj (vilket jag gjort hela dagen) och läser på felsms och skrattar för mig själv, och dricker citronvatten också. Shiet. Pinsamt mohahaha!
Ikväll ser jag iaf fram emot! Först ska jag till Elin och boka reeesa, fyfan va nice :D Sen blir det Pirates på bio, underbart! Johnny Depp, mmmmmmmmmn! Lovely ;)




Njuuuuuut


Någon som sett nya Pirates? Bra?

MYLOVEBASKET



Yes! Hittade en great sida som jag tydligen gjorde reklam för på min blogg, där ser man! Haha
Sidan heter allafall "Mylovebasket" och där kan du lägga iordning din egen stil, alla kläder på din favoritsida som tex, bubbelroom kan du klicka på My <3 This också läggs plagget in på din sida, sen kan andra kolla in din personloga stil och du kan sj även handla från din sida.
Det bästa med detta är inte att du kan samla dina absoluta favoritkläder på en egen sida, varje gång någon handlar ett plagg från din sida får du 20 kronor i kontanter som du sedan kan antingen ta ut eller handla för själv!
Hur awsome låter inte det då! Kläder, skor och pengar - MUMS!

Så klicka in er på denna underbara sida och bli vän med mig - Fiijah som jag så fint döpt mig själv till!
Handlar du från min sida, handlar jag från din (a) hahahaha.

www.Mylovebasket.se


Kisses

Sleepy sleepy



Godmooorgon! Skulle sovit längre om inte telefonen väckt mig.. Hmmmm, ännu en anledning att hata försäjlare!
Kanske tur ändå, vaknade från en väldigt konstig dröm, inte världens konstigaste med tanke på att mina drömmar alltid är otroligt mysko! Iaf så tror jag att det här med domedagen satt sig i huvudet på mig haha.
Jorden gick under allafall och jag lyckades bli kvar för tydligen var jag odödlig och skulle nu få leva på den lilla massakerade jord som fanns kvar, men sen tröttnade jag på att laga jorden (som var min uppgift) och flyttade till månen.. Ehm! haha.

Nu ska jag läsa på www.Felsms.com  gör det du med, skojskoj!


Kraam

Jordens undergång en gång för alla?




Japp, då var det igång igen då. Säger bara en sak. Domedagen! Vi har alla blivit rädda, skakat på huvudet och skrattat åt dessa påhitt. Men aldrig har det hänt nåt. Jag kan säga att jag blir fan arg.. ARG ARG ARG! GRRRRR.
Hur kan folk vara så dumma! "Han kände sin plikt att varna världen" jaha. Hade det varit sant, vilket det aldrig varit de senaste århundranden, hade jag faan inte viljat veta om att världen skulle gå under. Varnad? Why? Om det nu är så att hela världen ska gå under så har man väl inget att förbereda sig på.. Och det värsta av allt är att det finns människor som blir så otroligt uppskrämda av detta att dom tar livet av sig! Förra gången detta hände, om det var förra eller förrförra året? Tog 5000 livet av sig i ren skräck. Sen är ju mörkertalet också stort säkert..
Heeelt sjukt.

Måste säga det att jag tror verkligen inte på detta, ändå kommer jag nog hålla andan lite extra på lördagen, det sätter sig i huvudet..Tror det är någon dum psykologi denna gamla gubbe hittat på, och visst, ja den fungerar på många tyvärr. Lätt för han att säga liksom som är typ tusen år gammal. Suck.




http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

Give it up man! Lev livet fram tills lördag, och sen från lördag lever vi ännu mer!
Min kära pappa fyller även år på lördag så för min del blir det tååårta!    Andas..
Keep on living, if you havent started yet, do it!

Love Fiijah              v

Tattoolove



Alltså, tatueringsgalen är jag idag! Som fan. Om en månad, eller det är fan knappt en hel månad ens (weeeei) sticker jag och några härliga vänner utomlands, har inte bokat resa än utan det blir bara packa en väska, boka resa och draa. Ska bli så jäävla skönt så ni kan inte förstå. Jag behöver det. Anyway, jag vill göra en tatuering då! Var tänkt att jag skulle göra en när jag och Frida var i London men det blev inte av och det ångar jag! Älskar tatueringar, i måttliga mängder. Vet dock inte vad jag vill ha men är sugen på typ en text i nacken till att börja med. Nice.

Meeen, har inte bestämt mig än. haha, kollat på google som en galning allafall och hittat en massa assnygga! Vissa som är snygga men inte passar på mig, vissa som även är, eh. Asfula mohahah..
Här är en bild jag hittade på en som var fin, kanske en annan text, kanske inte.




Tagga!

what did you say?




Ångest, ångest, ångest


Whaaat?



Som dom flesta som läst min blogg förr vet har jag ibland en hel del crazy funderingar. Nu har jag gjort en liten lista på konstiga och lite random saker som jag skulle vilja göra.. haha.

* Klämma på någons silikonbröst för att se hur det känns liksom? Ser ut som dom känns som en plastboll eller nåt
* Bryta typ benet eller nåt för att se vilka som skulle hälsa på och vad man får för presenter! *peppar, peppar*
* Duscha brösten i iskallt vatten för att se om dom li fastare, hört att det ska funka? hmm.
* Låtsas att man har en låtsaskompis och prata med bland en massa folk, svarar någon annan blir man irriterad.
* På dragrace säljer dom t-shirts med snygga bilar och nakna tjejer, vart finns de nakna killarna med 6-pack? Sån vill jag ha..
* Skjuta ett fult djur hade jag skrivit. Men nej. Inte skjuta. Moona åt kanske..
* Många pratar ju om att man ska välta omkull en ko en gång i livet, jag tar det lite längre, en stor jävla tjur ska de va!! Hjälpa?
* Bygga in ett terretorium eller va det heter i väggen och ha en jättestor boaorm, nice.
* Vara med i världens läskigaste skräckfilm!
* Utrota världens alla myggor..Sorry fåglarna!
* Spela Ukulele och sjunga "Pour some sugar on me" på en bergstopp i spanien.
* Flytta till L.A!
* Vara med i The Ellen show bara för att.


Jaa, det var väl det för denna gången.. Nu ska jag fixa en present till farfar som fyller år idag. ska rita ett kort. FANTASIIIIII! aja, hejsvejs!

Robert Pattinson = Jacob?



Hola, satt precis och kikade på videos på msn starlounge och så mitt i en video om vad Pattinson inte kommer sakna med inspelningen av Twilight kommer detta totala feltryck upp! humm.. som Twilightfan kände jag att det var min plikt att klaga som bara fan på det! ;))



Robert Pattinson "Jacob"? Nje, nog för att msn har bra videos så var detta en ganska floppad flopp. Gissar att den som redigerade videon inte är något Twilightfan? ;)


Ja, nu känner jag att jag har klagat lite. häärligt. så. hejsvejs!

RSS 2.0