You made my day my love!



Hallå,. Börjar blir riktigt trött på den här "vara-sjuk" grejen, känner mej bara isolerad och nu börjar det sprätta i benen! Mycket irriterande.. En sak som gjorde mig mycket glad idag var när min fina malin knackade på dörren och gav mig kakor och ett bildspel att kika på! Är hon inte go så säg! :D Det gjorde min dag! (a) Tack söt!
Kakorna smällde jag i mig snabbt, haha GLUPSK! (Men har man inte ätit på hela dagen är ett par kakor underbara!) Mumma! :) Så fick jag ju träffa någon från världen utanför! Hahah, nej nu överdriver jag, så isolerad är jag inte och så sjuk är jag inte, jag är inte ens mkt förkyld, jag mådde nog mest dåligt för att jag inte sovit inatt. Imon kommer jag nog kunna gå i skolan igen :D Jag menar, går ju ändå bara i en timme och börjar klockan halv fyra, onödigt, onödigt.. Menmen, ett år kvar! bara att kämpa på!! Och nästa vecka blir det nog ganska mkt hemma jobb så jag kan ju vara sjuk då istället det är mkt bättre ;) .

Men nu ska jag gå ner och kolla på pappa som grejar med gustavs telefon och börjar nog bli liite arg låter det som, hm ja det kan bli intressant! hehe. Hejs


Fiijah        v

Wake up!



Hej igen , Vaknade nyss upp efter en stunds sovande, hehe. Känner mig piggare och huvudvärken är borta men snorig är ja och mår lite illa, men det känns iaf bättre och det är ju en framgång ! ;) haha Kanske var det bara sova som jag behövde, det visar sig väl imon om jag får sova inatt vill säga, det vet jag ju hur det är med det.. hmm. Nu ska jag bädda ner mig igen fast och kolla på en film :) Hoppas ni som jobbat och varit i skolan haft en bra dag iaf! Och att ni brudar saknat mig, ehm (hahahaha) antagligen inte (x....
Kram



Fiijah            v

GODmorgon?



Godmorgon, eller inte..
Natten var hemsk, det är förkylningstider igen och jag har blivit smittad, inte särskilt kul!
Allafall kunde jag inte somna igår (vilket såklart inte är så ovanligt) för jag var täppt i näsan, ont i halsen, mådde illa, ja ni vet väl hur det är att vara förkyld! Så i morse när jag vaknade kände jag mig som en svullen potatis eller nåt (hur nu en sån känner sig?) Jaja, det kändes allafall inge bra, huvudvärk, ont i halsen osv..
Var vaken också när Johan skulle upp på praktik, och vet ni när stackaren skulle iväg!? Klockan 02.00 skulle han vara i Gävle! Så han fick kliva upp 00.55, helt sjukt, och så slutar han klockan tre på eftermiddagen! HUH!? 13 timmar, så länge får man väl inte ens jobba, och han får inte ens betalt! Jag blir nästan lite sugen att ringa upp och fråga hur dom har tänkt! haha. menmen..
Nu är jag allafall hemma och ligger i soffan och kollar på nåt tråkigt barnprogram, typ sånt som pyttesmå barn kollar på när dom ska lära sig engelska, såsom hello, yes and no. haha, men jag kollar ändå för jag väntar på Svampbob ! ;) hah! Sen ska jag nog gå och lägga mig en stund, börjar känna mig trött! Vilket kanske inte är så konstigt.

Kram.



Fiijah           v

Myspys



Nu är malin här! Weeee :D hejsvejs

Dagens planer..



Hej. Kom nyss hem , eller nja inte nyss kanske men jag har iaf varit i Gävle och valbo men nu är jag hemma! Handlade bara en kameraväska till mina kameror! SUPER :D Sen gick jag bara med mamma pappa och bror och kollade vad dom handlade, haha. Var inte alls på shoppinghumör så. Men hungrig var jag som vanligt så vi käkade gott på "Helt enkelt" Mamma, Pappa beställde pasta med når gott, och gustav en hamburgare ofc, haha, och jag åt oxfilé med bea och pommes (a) hiihi. Gott var det och jag är mätt fortfarande, men snart hungrig igen säkert ;) ska käka soppa ikväll, hmm. men mammas mat brukar vara god så , vi får väl se om det är nåt att hänga läpp för ;)

När Johan kommer hit ska vi nog in till sandviken för att inhandla godis och hyra en film ;) mmmmn!
Får se om jag hinner träffa min söta myllan idag eller om det blir imon ! Hoppas på en promenad iaf ;)
Men nu ska jag plugga lite... bläääää. Kram!


Fiijah          v

Äntligen, äntligen fredag!



Visst känns det skönt att det äntligen är fredag och helg igen! Det tycker allafall jag! :D så grymt.
Ikväll kommer jag nog ha gansa fullt upp, ska grilla, plugga, städa och greja. wee. sen kommer nog Johan :D får se om jag hinner träffa myllan också, kan ju hoppas ! ;)
Ska iaf träffa henne imon och hitta på nåt skoj!

Dagen i skolan har varit ganska seg även fast vi knappt gjort någonting alls, hehe. Hade två lektioner och sen slutade vi :p Nu ska jag börja plugga lite, seya! Ha en trevlig fredagskväll!


Fiijah          v

En skoldag kvar!



Hej! Skolan idag var rätt seg trots att vi bara hade två lektioner som vi inte gjort någonting alls på egentligen, men det känns skönt att man sluta klockan ett allafall :D
Snart kommer myllan hit och vi ska prata lite och umgås ! wee :D men först ska ja käka. Byebye


Fiijah         v

moooooorgn



Godmorgon! Kom nyss till skolan och ska snart ha samhäll, we.
Idag kommer bli en minst sagt jobbig dag kan jag säga redan nu med tanke på att vi slutar klockan fem! Så jag är inte hemma förens halv sex-tiden..
Men det ska väl gå bra, kommer inte kunna göra nåt när jag kommer hem annat än att käka och soova!

Mobilinlägg.

Hallå! Det har var ju roligt att jag skulle hamna här igen. Jag är alltså nu i j.fors och borde sova! Ligger i sängen och har ingen dator utan skriver på mobilen. Haha nörd ;) men nu ska jag försöka sova iaf. Vilket antagligen inte alls kommer att gå men annars får jag väl gå till min kvällshobby, stirra i taket. Wee.. Godnatt.

Twilight älskar ju alla right?


Alla älskar väl Twilight böckerna right? Jag känner allafall ingen som inte gör det, själv är jag så tokig man kan bli i dom!
Helt underbara böcker skrivna av Stephenie Meyer. Dom får dig att sluta tänka på allt annat och bara fokusera på Bella och Edwards liv och hur stor deras kärlek är till varandra, när jag läste böckerna var jag helt okontaktbar och läste bara hela dagarna tills boken var slut, när jag tvingades vänta på nästa bok blev jag nästan förtvivlad och grät och kunde inte sova på nätterna, lite sjukt sådär. Man kan nog säga att man får Twilight-sjukan av dom, för en sån finns! Dom flesta jag känner som läst dom hitills har kännt samma sak! Men nu har jag läst alla böckerna för ett tag sen och även om igen.

Sen har jag tillochmed klarat av att läsa lite andra böcker också. Men nu, när jag gick in på Bokia för någon dag sedan och såg "Genom dina ögon" eller "The Host" som den heter på orginalet, som Stephenie skrivit nyligen blev jag alldeles till mig! Så nu sitter jag här med boken i knät, har dock bara läst ca två kapitel och känner inte alls att jag fastnar i boken!

Känns jättesegt men ändå bra med tanke på hur dom andra böckerna påverkat mig. Men ändå hoppas jag att jag kommer komma in i den här boken och älska den lika mycket.




Såhär ser boken ut, men vad handlar boken om? Såhär säger ryggen:
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort. Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Jag kan säga att jag blir inte ett dugg klok av detta, och om jag inte vetat att det var Stephenie Meyer som skrivit boken hade jag nog inte ens lockats att läsa den, men jag ger den en chans!
På baksidan står också : "En science fiction-berättelse för människor som inte gillar science fiction".
Den meningen lockade mig lite grann, jag vet inte varför men det kan vara eftersom att jag inte brukar gilla science fiction, så då trodde jah isåfall att jag kanske skulle gilla denna då ;)

Hittade lite mer info om boken här, på engelska men jag har översatt lite av texten som jag tycker kanske var dom mest intressanta :)

The Host är en science fiction / kärleksroman av Stephenie Meyer. Romanen införs av en främmande ras, som kallas själar, och som tar över jorden och dess invånare. Boken beskriver en själens belägenhet när sinnet hos det mottagande organet vägrar att samarbeta med hennes övertagande.

Idén till The Host uppstod på en resa från Phoenix till Salt Lake City. Uttråkad hittade Meyer på historier för att underhålla sig själv, hon hade kommit redan halvvägs på historien i huvudet innan hon insåg vad hon hade skapat. Hon konstaterar att historien tog tag i hennes uppmärksamhet.
Ursprungligen tänkt som ett sidoprojekt, The Host blev så småningom en prioritet.

Någonting att fundera på kanske? Är det någon som läst boken skriv gärna vad ni tycker, om jag ska fortsätta eller om det är bättre att lägga av? :) Nu ska jag äta nåt innan jag åker till jäderfors och sen läsa lite ;)
Kram.


Fiijah          v


For now.



Hallå, skolan idag var massa onödig! Började ju halv fyra och slutade en timme efter, så jag var hemma igen kvart i fem, haha så segt. gjorde ingenting på lektionen heller egentlige, läraren bara pratade om en massa onödigt som ja inte ens lyssnade på.. Imon kommer det bli värre, skönt med sovmorgon men slutar man fem .. fan.
aja ska kila nu och grejja lite saker, ikväll blir det jäderfors så blir nog inget nattbloggande iaf ;)
Kram.

Fiijah          v

Godmorning world!



Godmorgon! Det blev sova länge idag för jag har knappt sovit alls inatt.. Så vaknade jag klockan sju av en jätte hemsk mardröm! usch.. och då var inte johan hemme utan han hade åkt till jobbet då så jag var ensam, jag grät när jag vaknade, och grät och grät och grät, haha tillslut var jag så trött så jag somnade igen ;)
Tänker inte säga vad jag drömde om för det var så hemskt.. haha.

Nu sitter jag och ska plugga lite, men det händer inte mkt kan jag lova! menmen, jag tänker inte ge upp än.
Klockan tre går bussen så nu ska jag fixa lite mat innan jag måste ta en dusch och fixa :)
Kram.


Fiijah          v

Nattbloggning



Wee, jag nattbloggar! För vill ni veta en hemlis, jag kan inte sova ! Otroligt va? Börjar kanske bli lite tjatigt nu, det tkr alla fall jag. Men jag har kommit på att det är ganska roligt att vara vaken länge och inte kunna sova för Johan sover som en stock och det är så roligt för han gör alltid en massa roliga saker när han sover, som babblar en massa gojja i sömnen som jag inte alls förstås eller så tar han tag i mig ibland och kramar om mej så hårt att det ibland kan ta mig en kvart att komma därifrån, (Inte för att jag vill men han svettas ganska mkt när han sover, ehm) Eller som alldeles nyss satte han sig upp och greppade tag i min dator och började dra i den så det blev dragkamp om min dator, men så började jag skratta och då log han, släppte datorn, la sig ner och SNAAARK. Hahhaha, Är man lycklig så är man ;) Gullrumpa.

Helt plötsligt började jag fundera på en massa knäppa grejer, som att jag måste göra sit-ups! NU!? Ja, det var ju liksom nu jag kom på det och jag kommer ju inte orka imorgon.. Men jag har inte gjort några ännu, det kommer ju ändå inte göra någon skillnad, (ni skulle bara se min feta godispåse som ligger bredvid min (a) Men så tänkte ju jag på det när jag satt och letade bilder på google om träning, så hittade jag en bild som gav mig en total chock, och efter att jag sett den bilden har jag kommit på en bra och en dålig sak, den dåliga är att jag kommer aldrig träna mkt, den bra är att om någon tkr jag är tjock och att jag borde träna visar jag bara den bilden, så det så!



Jag menar, vem vill träna efter att ha sett denna bilder, usch jag spyr..

Det känns som att man tränar, eller ens har såna tankar är för någon annans skulle och inte för en sj, men det är ju så i världen nu, man ska se ut på ett speciellt vis och man ska definitivt inte vara manlig, eller pojkaktig om man är kvinna. Det är ungefär så idealen ser ut nu, för oss kvinnor är det - Smal, snygg, och kvinnlig. Bara tre av sakerna, det finns så otroligt många mer ideal idag för hur en kvinna ska vara.
Själv har jag nog alltid betraktas som en pojkflicka som man kallar det, men jag ser inget fel i det, jag menar är det inte bara bra att man kan se intressen åt båda hållen? Just nu är ju intressena indelade i manligt och kvinnligt, man kan lätt se i vilken kategori som aktiviteterna infaller, shopping, smink, bilar, motorer, ölkväll, vinprovning, hockey, hästar.
Kan du dela in i grupper som du tror är manligt och kvinnligt? Det tror jag du kan, fast egentligen kan vem som helst ha dessa intressen, vare sig det är en man eller kvinna, men ändå är det så väldigt enkelt för oss i dagens samhälle att lägga in de olika i olika kategorier för kvinnor och män. Själv Älskar jag bilar, motorer, motorsport, och sånt som du säkert lagt på den "manliga hyllan" Medans jag också gillar att shoppa och självklart älskar jag djur.
Det är svårt att veta hur man ska vara för att passa in på olika ställen, därför söker jag mig ganska ofta till killar när det gäller vänner, När jag var liten "lekte" jag nästan bara med killar, sen nu när jag är med johan är jag mkt med dom, Med dom kan man vara precis som man vill och behöver inte hamna i ett visst fack. Självklart är mina tjejvänner så otroligt underbara så dom tkr heller inte att det är konstigt, okej visst ibland kan dom tycka jag är knäpp när jag håller på att nästan svimma när jag ser en bil jag tkr är snygg, då skulle jag också tycka jag var konstig :) Sen är det några killar som också tycker det är knäppt att jag läser biltidningar, åker på dragrace, ja you name it. Men som sagt, man ska inte vara rädd för att vara intresserad av någonting, vare sig man är kille eller tjej. man ska väl få göra det man tycker mest om right? :) Bra , nu har jag fått funera lite och kanske kan jag sova utan en massa, massa, massa tankar i huvudet som snurrar runt ;)

Man har sina snyggdagar...
...och sedan har man de andra jävla 362 dagarna om året.                 ;)


Hoppas ni inte somnade under detta inlägg, hoho! Nu ska jag krypa ner bredvid den bästa jag vet och mysa innan morgonen ännu en dag gryr!         Tacka gud, eller i detta fall shema-läggaren att jag har en hejdundrande sovmorgon imon! Annars hade det gått åt skogen minsann! Hoppas ni andra sover gott redan i era sängar från IKEA eller Jysk eller vad dom kommer från, kanske ni kan ta reda på? Jätte intressant ju (a) HAH! Okej godnatt!



Fiijah          v   
 












"Beyond all fear"



Hello! Just nu sitter jag och kollar på 2 1/2 men, det är ju lixom hur kul som helst! haha.
Sen var det ju så att jag skulle plugga men när jag kom hem var jag såå trött och hade såå ont i huvudet så jag hann inte mer än att käka, skicka några sms med ankiie, innan jag somnade pladask med plugget i min säng. Fast jag sov i kanske en halvtimme sen låg jag bara och "nästan sov" haha.
Nu kunde jag bara inte skriva plugg eftersom att min hjärna verkligen inte fungerar att skriva mer än just detta. ;)
Företsen så klev jag just upp så jag ser ingenting heller, haha !
Gustav kom hem iaf innan jag hann somna och hade varit och åkt lastbil till ockelbo med Johan och han var helt gaalen va roligt det hade varit, hehe, och han hade fått två cokes, haha ojoj. Han har tur han ;)

Nej nu ska jag ta en kopp choklad och sen försöka få fram lite info om det jag ska plugga om, får se hur det går.. hehe.
Imorgon kommer jag också hinna skriva för vet ni när jag börjar då ? ;) 15.25 så jäkla onödigt, menmen jag klagar inte ;) så det blir tre bussen in imon! yeeah ;) Ha en bra kväll! Kram


Fiijah           v

Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Hallå, nu börjar skolan om ca, tio min! weee. Det blir börja plugga på samhällen med det samma.
Byee..

Fiijah         v

"Lost without you"


Har man tråkigt så har man ;)

VEM:?
Vem är i rummet med dig?
Ingen alls förutom jag.
Vem fick du senast sms av? Myllansöt!
Vem tänker du på nu? Funderade just på vad pappa, johan och micke gör i Mora :p
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vems hus var du senast i? Myllans igår :)
Vem sa du senast jag älskar dig till? Johan!
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? Johan!
Vem önskar du var med dig nu? Just nu var det faktiskt skönt att vara sj.
Vem är din favoritsläkting? Jag tkr om dom flesta.
Vem i din skola går dig mest på nerverna? ssssssssshh!

VAR:?
Var går du i skolan? På bessemer.
Var är din telefon? Den ligger bredvid mig i soffan.
Var är din mamma? Utanför och solar tror ja,
Var sover du? I min säng såklart.
Var handlar du mest? Ja, olika.
Var fick du tag i tröjan du har på dig? HM
Vart åkte du bil senast? igår till hyttan :)
Var i ditt rum är du? Jag är inte i mitt rum!

VAD:?
Vad åt du senast? Mat
Vad drack du senast? Mjölk
Vad har du för färg på dina byxor? black ofc!
Vad är den närmaste saken som är blå? en tidning
Vad gillar du mest i skolan? vännerna, inget annat.
Vad har du på fötterna? ingenting alls. :)
Vad är din favoritfärg? Grön, blå och svart. fast lila är också fin.
Vilken film såg du senast? Scary move 2 :)
Vad hör du just nu? tv:n

HAR DU NÅGONSIN:?
Sovit i en annan säng? eh ja.
Hånglat på en bio? ah
Hånglat i skogen? ah
Tyckt att din kusin är het? eh
Kört över hastighetsgränsen? always.. ;)
Målat om ditt rum? ah
Dansat framför en spegel?
Fått hicka? eh ja!
Stulit pengar från en kompis? men neje
Varit i slagsmål? jaaah, Catfight i österrike ;)
Smugit ur ditt hus? jaa, när ja skulle ut och gå en natt med malin :p
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? näh
Hånglat med en främling? nej
Älskar eller saknar någon nu? oja båda!


Japp, det var ju roligt, jippie! Fem minuter avverkade... nudå?

Känns som att jag hamnat efter i pluggplaneringen för idag men, ska börja med det så fort jag skrivit klart det här inlägget! japp, så får det bli.

Men om bara någon timme ska jag  till moster och hjälpa henne att få hem hennes vackkra hästar från hagen, dom är helt super och hon har blivit erbjudna miljoner för dom, men man ska inte låta sig luras av dom små monstren! Dom är helt galna så man får passa sig noga, men vi älskar dom ändå ;) Fina popposar.

Sen ska jag nog provköra min framtida bil, (In my dreams, eller nej för mina drömmar är bilarna mkt bättre än den här.) Alla fall måste jag byta om nu och sen plugga den lilla tid jag har på mig innan jag måste iväg, dags att kila.

Kram



Fiijah            v


"Mad world"



Godmorgon, Som ni säkert ser har jag fixat en ny design! Eller fixat och fixat, valde på en av dom fula man hade att välja mellan på blogg.se har ingen aning om hur man gör för att göra en egen men om jag bara visste skulle jag mer än gärna göra en och slippa dom här fula och tråkigt som finns just nu att välja mellan, men men, tråkig blogg, tråkig header. så äre väl i guess ;) Kanske kan be någon jag känner att hjälpa mig, för jag vet några som har fina :) aja.
Vaknade i morse av ännu en mardröm, har sovit så bra inatt faktiskt! Äntligen! så skönt, men så måste jag ju bara vakna av en satans dröm, men då låg ju älsk bredvid för en gångs skulle när jag vaknar så det gick bra ändå ;D

Idag kommer nog att bli en seg dag tror jag, jag börjar bli lite förklyld så det blir nog mys med johan idag bara :) en film eller så :D så måste jag ju plugga lite också .. fan! Men nu äre bara att köra på, det har jag lovat alla. så fuck it.
Nu ska jag iaf göra nåt att äta. Byebye.


Fiijah          v

Going crazy!



FAN jag har fått ett myggbett på tån, blir snart galen! Nu blir det käk sen malin :D
Grattis till älskling som gjorde mål idag ;) ! <3

"Love is the only thing we have to share"



Hallå.    Sitter nu hemma, kom typ nyss hem från valbo :D var där med mamma och moster!
Hittade två tröjor, ett nattlinne, en bok, leggins, trosor, och så lite småplock som hårspännen och en klämma :) jag är nöjd iaf och det är väl huvudsaken ! :) Kan visa bilder sen om någon är intresserad! ;P
Sen på vägen hem stannade jag i jäderfors och gick ut med mat till solly :D snäll jag kännde mej! (a)
Johan är på cup idag i säter och spelar. Jag kom inte dit eftersom att pappa inte "hade tid".. och hade jag åkt med dom hade jag varit där hela dagen och jag orkar bara inte vänta så länge, tyvärr. men det blir fler ggr :D

Ikväll blir det nog filmmys med några hemma hos myllan, fast ännu är det nog bara jag och malin som vet om det, hahahah! får se, kanske blir det bara vi tillslut (x men det har jag heller inga problem med!  ;)
Nu ska jag antagligen  gå upp och prova och fota lite kläder. sen blir det trööka tills senare .. :p aja.
Byebye.


Fiijah           v


En sån dag...



Hej!  Idag vaknade jag halv 11 tror ja hon var efter en hemsk natt som jag knappt sovit något alls under! Helt sjukt vilken hemsk natt, kunde inte alls somna och när jag tillslut lyckades somna vaknade jag efter bara någon minut igen, så höll det på resten av natten. Iaf så tog jag 11 bussen från j.fors till gävle med mina underbara malin(ar).
När vi väl började närma oss vårt slutgiltiga mål glömde vi vart vi skulle kliva av så vi missade vår hållplats och började åka åt ett annat håll, lite panikslagna och undrande över vart vi skulle hamna, hoppade vi allafall av på nästa hållplats.
Smarta som vi är tar vi inte vägen tillbaka längs vägen utan tänker att vi ska ta en ginväg genom nåt industriområde.
Så vi följde en väg som vi trodde ledde mot dit vi skulle! Men tusan heller, den ledde bara fram till en gammal soptipp, hade vi varit smarta hade vi då vänt, men eftersom att vi inte är just det, smarta, gick vi genom en skog, utan någon som helst aning om vart vi var eller vart vi skulle, kom vi fram till en järnväg som vi måste ta oss över, vilket såklart inte är så svårt, men det var bara det att på andra sidan var ett stort snårigt dike som vi måste ta oss över innan vi (kanske) kom fram till "land" men vi kastade oss ut över jernvägen och kladdade över massa skrot och skit i diket, och äntligen kom vi fram till vart var ett ställe som vi trodde att vi skulle kunna hitta ifrån!
En liten stunds promenad senare upptäckte vi att vi var instängda på ännu en skrot eller liknande, vi var alltså omringade av stängsel och "område förbjudet" skyltar. Ja, självklart var inte inget annat att fundera på än att börja klättra. Sagt och gjort vi kastade över skor och väskor och började klättra, Mallan först, jag sen också myllan (som för er som är intresserade hade kort klänning ) men vi kom iaf över med lite höjdskräcks rop och trassel. Glada som vi var eftersom vi hade lyckats ta oss igenom en hel djungel, märkte då att vi hamnat på helt fel sida av stan ! Nej nu bara skojar jag. Efter att vi klättrat över det satans stängslet var äventyret över och vi hade 10 minuter på oss att komma fram till målet i tid, svettiga som vi var allihopa vandrade iväg med raksa steg mot rätt håll för första gången för idag.
Vi kom iallafall fram i tid och när vi berättade vår historia såg hon inte allt för imponerad ut (kanske trodde hon oss inte?) Men vi hade iaf vårat möte ca en timme, sen gick vi till Donken och käkade, även "råkade" vi "tappa" lite mat till dom stackars söta små fåglarna som satt bredvid och tittade hungrigt på oss medans vi vräkte i oss, vi hann känna oss lite snälla innan vi kastade oss iväg mot bussen som skulle ta oss in mot centrum, inne på centrum tog vi bussen till valbo där myllan skulle handla ridskor till sin ridlektion idag!
Påväg hem i bilen kom vi på att man måste ta ut busskorten idag! grr. Vi fick ännu en gång stressa mot elkedjan, upp för den branta trappan, och runt och upp, och ut och in genom en massa dörrar, tills vi tillslut hittade tanten och gubben som skulle ge oss våra busskort.. Vi som var lite stressade eftersom att malin skulle hem och byta om innan sin ridlektion blev inte mindre stressade av att dom verkade vara mer intresserade av annat än att fixa våra kort. Efter nåt som kändes som en hel evighet fick vi äntligen våra busskort och kunde ännu en gång springa iväg, runt och upp, in och ut genom en massa dörrar och sedan ner för den branta trappan igen, in i bilen och så var vi påväg igen.

Nu är jag hemma igen och resten av denna dag kommer bestå av stress, panik och plugg. Fucked up. Imorgon kommer att bli en mardröms dag, så jag inte sett fram emot morgondagen...
Menmen, nu ska jag kila och rulla köttbullar tänkte jag säga, eller skriva. Men nästan, jag ska fixa mat, men verkligen inte köttbullar. Byebye.


Fiijah           v

...



FAN FAN FAN PANIK......

Morning everyone!



Godmorgon, Ligger kvar i sängen för jag har inte orkat kliva upp än. Känns som att jag kommer få jobba idag pch det har jag verkligen inte lust med ! och då känns det som att det är lika bra att gömma sig under täcket en stund till :)
Kanske ska man ut och fota med malin idag, länge sen nu och det är så skoj ;) hiihi.. får se vad bruden säger! Får väl ta med oss anna då också! yeeah :D
Men nu ska jag faktiskt upp, får se hur dagen blir.. Byebye.


Fiijah           v

The day before the day, before the day



Hejsan!  Klockan paserade just 00.00 och jag som faktiskt borde sova, ja kunde såklart inte somna. Vilket inte var allt för nytt. Idag är det en ganska ledsam dag med tanke på att skolan börjar om bara tre dagar! Men jag hade inte tänkt hänga lärr för det utan började dagen med en film (ja igen..) Men så fick jag ett sms av kusin Händel som frågade om jag skulle med in till körskolan, han skulle beställa risk 1 och halkbana, och jag som inte hade mkt annat för mig (förutom att plugga, jobba och städa) sa självklart ja. Tog ett bussen in och satte oss att vänta, men jag vet inte om vi var osynliga eller om dom är van med att filk bara kommer in och sätter sig där inne (Kanske brukar det tex. komma in luffare och sova i deras soffor, därför vi blev behandlade som luft) Folk gick förbi och vi försökte prata med dom, men innan vi hann sprang dom där ifrån, en pratade i telefon, en skulle ut och ta frisk luft (med ett cigarett-paket i näven, mysigt, hoppas du kväävs av den "friska" luften) Men tillslut kom det en, men hon pratade bara med Jonas så jag satt kvar och lyssnade, men det dom pratade om lät så krångligt och knepigt så jag tar med mamma på det en annan dag så det blir rätt !
Sen när vi kom ut därifrån skulle vi åka med Johan hem, men vi var hungriga så vi gick till donken och satte oss att käka, Johan blev lite grinig och sa att han ville åka hem, men jag sa att jag skulle köpa mat åt honom med och då ångrade han sej och gjorde oss sällskap (såklart..) hehe ! Sen käkade vi klart och jag fick ont i magen, och jag förstår inte vad maten tar vägen i deras små magar! Det är bottenlöst, dom åt och åt och åt ... och jag åt inge mkt och se på mej! God säger jag bara, livet är orättvist!
Sen, efter "maten" promenerade vi mätta, belåtna och en aning illamående ut mot den stora gula lastbilen som Johan skulle skjutsa oss hem i, En stor gul lastbil med bara två säten, eftersom att Johan såklart skulle köra fick vi andra två dela på det överblivna sätet, och vem fick sitta längst in på den hårda kanten, hmm (Flashback) inte första gången..
Väl hemma bytte jag om och cyklade till Malin (Mallan) och vi cyklade (på våra gnissliga, fallfärdiga cyklar) mot ica för att hyra gratis film (man har väl kontakter ;) Sen bar det av raka vägen hem till ingen mindre än Ankiie ! Där det bjöds på fika och filmmys! Jag, Myllan, Mallan och såklart Ankie ! Mycket mys! Vi kollade på 27 Dresses och Patrik 1,5. :)
Efter det var det hem och käka! Eller, trots att jag var hungrig åt jag ingenting utan ddet blev varm choklad. mumma!
Sen kollade jag och Johan på en film, vilken det nu var , hehe. Och nu hamnade jag här ! ofc, igen..

Nu ska jag läsa andra bloggar och sen kanske gå ner och ta en monster! Eller nej, om jag vill kunna sova är nog en energidryck ingenting jag ska dricka.. Fast egentligen tror jag inte att det spelar så stor roll med tanke på att jag ändå inte kan sova. hehe, aja. Får se hur det ska gå!               Byebye.


Fiijah            v

Dagen idag



Hallå, kom nyss hem från j.fors, var egentligen tänkt att vi skulle stanna där inatt med johan skulle gymma och då hamnade vi här igen, ont i huvudet och mår illa, tröök..

Idag var Anna , johans syster hemma så vi åt och fikade, hon är så gullig. trevligt , fast jag var redan så mätt så efter mådde jag vääldigt illa ! hehe. sen bar det av hem till johans mormor, stannade där och pratade lite innan vi åkte hem.
Dagen har varit helt ok trots att jag inte gjort nåt speciellt, en skön lugn dag. En sån dag man behöver bara några dagar innan skolan, stressen och plågan börjar igen..
Imon blir det nog jobba, (måla uthuset..) trööögt, hoppas jag känner mej bättre då. Sen ska jag nog träffa malin !

Nu blir det film och mys med älsk när han kommer hem från gymmet. Byebye.


------------------------------------------------------------


Fiijah                 v

we made it girl!



YES YES YES ANNA VI KLARADE DET! FAN VA BRA VI ÄR ! <3

---------------------------------------------------------------------------

Igår umgicks jag med myllansöten min! Vi "hyrde" (a) skräck film, Mirrors. Den var faktiskt ganska bra :) Men i morse när jag hade duschat och kom in i mitt rum var det lite läskigt så jag vände på min spegel (x haha, tönt eller vad..
senare på kvällen blev det bara lungt, åkte till j.fors och gjorde egentligen ingenting, haha johan skulle visa sin nya Canadian goose som han fått, (assnygg!) även malin och gustav var med, hahaha . gustav ville nog stanna kvar där hemma, han är nämligen väldigt förtjust i solly, fast vem kan låta bli ;)
Sen åkte vi hem i regnet och då var det sova som gällde för vi var rätt trötta allihopa :) !

Igår, idag, imorgon..



Godmorgon kanske man ska säga, även fast jag faktiskt varit vaken länge. Pappa väckte mig klockan nio och frågade om jag ville följa med dom till leksand sommarland idag, men eftersom att jag redan varit där och haft trevligt så kände jag mig nöjd och bestämde mig för att stanna hemma ! Så nu hamnade jag här :)

Gårdagen var faktiskt rikigt bra :) Iaf enligt mig. Började med att jag vaknade klockan halv 11 i j.fors, klev upp och klädde på mej, sen gick jag ner till bussen som gick 11, där satt redan malin och malin (myllan och mallan) ;) Vi tog sen bussen till Gävle från rese för där skulle vi in på mary kay och testa ansiktsbehandlingar, krämer och sånt!
Vi hittade dit ganska direkt, konstigt nog för det låg långt inne på ett industri område ungrfär och inga skyltar eller nåt alls, det var nog ett mirakel att vi hittade kan jag tro! hehe. Men vi hittade iaf och det var riktigt trevligt :) och mitt ansikte är lent och mjukt! me like!
Sen åkte vi in på stan och käkade, jag och mallan käkade en varsinn sub (babway macka) supergott! och myllan som saknat sin kebab åt också en macka, nej ja skoja. kebab såklart! Sen gick vi och kollade lite i affärer innan bussen hem skulle gå :) jag hittade leggins, ankleband,pannband och örhängen :) on sale! najs..
Sen tog vi bussen hem och gick ganska direkt ner till angelica som hade grillkväll! Men jag som var mätt av min macka hade inget med mig, vilket jag ångrade när det började lukta grillat! MMMN,! menmen .
Senare hade vi lite tävlingar, skojskoj! :D så blev det "skönsång" (HAHA) och så stack jag hem vid 11 tror ja hon var för då skulle pappa snart komma hem från Kina igen ;D wee! Sen kom han och vi satt och pratade en stund och sen gick vi alla och sov. (:

Idag blir det en lugn dag hemma, behöver en sån tror jag även fast dom flesta dagarna på sommaren varit sånna dagar! men det är sköönt ! ikväll blir det grilla eftersom pappa ätit kinesmat så länge, mohahah ! Hoppas på att få trätta myllan också! :D Nu ska jag åka till ica och handla nåt att käka till lunch, men det är bara det att jag är inte sugen på nån mat alls, jag kan inte komma på någonting som jag skulle vilja äta ! och ändå är jag jättehungrig. konstigt varit så i flera dagar nu .. jag som älskar mat, kanske ätit så mkt mat att jag tröttnat på det, hmmmmmm.... maby ?
aja, får se.. Hade bra :)

Byebye.


Fiijah            v

älskade M är hemma !




Hejsan.   Idag kom min älskade efterlängtade myllan hem från rodhos! :D kramkalas! :) saknat henne som en tok.
Vi hyrde en film   Slaktaren hette den.

Såhär stod det i början, sen en massa VARNINGAR på frodralet också,
 "Filmen inehåller starka bilder från verkliga händelser,
Bilderna ska visa människans natur"
Det var då vi började bli lite fundersama och så började det komma hemska videor,
 och jag kan säga är man djurvän ska man inte se den,
det vände sig i magen på oss och vi kunde inte titta,
 men sen blev det mer människor och.. blod..
ja Slaktaren hette den på svenska och SEED på orginal.. se den, inte ;)

 Nu ska jah till j.fors så hinner inte skriva mer :) imon är dagn fullspäckad iaf så får se om ja hinner skriva nåt alls då. men det kommer väl någon dag ;) seya!

Fiijah            v


kalas



Hej, nu är jag hemma igen.  Det jag skulle göra i sandviken var alltså min första körlektion, en dubbel lektion för att se om jag behövde stora lektionspaketet eller lilla, så jag körde i 70 min.
Själv tyckte jag att det hade kunnat gått bättre, men jag var ju nervös och det var en ny bil, konstig bil. men enligt läraren körde jag som en dröm och att jag skulle ha prov och uppkörning så att jag kunde få körkortet så fort jag fyllde 18, det blev alltså lilla paketet! En sån lättnad, inte bara att jag imponerade på läraren och att mamma och pappa blev nöjda, men också med att det är över ! nu kommer jag inte alls vara lika rädd nästa gång, tror jag!  :)
När jag vaknade imorse ville jag byta dag till det (x men nu är det skönt att det är över!
Sen kom mamma och hämtade mej så åkte vi till kicki som fyllde år, :) fikade och sen pratade jag med carrolutt som åker till turkland på torsdag! mkt skratt kan jag lova ;) Hoppas att hon får det bra där borta ! :D

Nu sitter jag hemma och kollar på en film, mår illa gör jag också, det känns precis som när man åkt bil hela dagen och är åksjuk mer än någonsin , asäckligt.. har ont i huvudet också men det beror nog på vädret tror jag , heh.
Ska nog sova lite, blev trött.
Bye.


Fiijah                 v

mysanspysans



Hejsan :) Igår var myys ! Idag är det 2 år och 1 dag , hehe..
Idag fyller min faster kicki år så vi ska väl in till sandviken och fira henne till klockan tre tror jag det var, men klockan tre har jag en annan sak som jag ska göra.. och jag är rädd, jag tänker inte säga nu vad det är som jag ska göra utan det skriver jag sen när det är klart, om det gick bra vill säga. haha, jag är nervös iaf, väldigt nervös. så mkt kan jag säga ;) !
Ikväll ska jag nog åka till j.fors tror jag. får se vad vi hittar på, men det blir nog ganska tidigt att sova för det har jag inte gjort mkt av inatt, var helt enkelt inte trött, eller så var jag så trött att jag inte kännde av den och kunde sova, nåt var det iaf, men att jag har problem med att sova var ju såklart inget nytt! menmen..

På torsdag kommer min sweetypiie hem! Då blir det fuuun! :D kanske ska vi åka och tälta i storsjön om vi får med oss folk! wee. :) taggad. På torsdag åker även Carrolutten till turkland! alla åker bort och jag är avundsjuk för jag har hela sommaren suttit hemma och möglat, haha. Och på fredag kommer dadi hem ! :D
Nu ska jah laga mat tills mamma kommer hem :) Have a nice day!

Byebye.


Fiijah           v

<3

älskar dejjDu och jag älskade <3


Geek!

Tro på tusan att jag klickade in inlägget nu med detsamma och klockan är bara 00:43, men skitsamma, ni kan ju glömma den delen av det förra inlägget då ;) mohahah. Godnatt!

Kärlek i över två år



Idag, eller just nu inatt är det två år med älskling , eller egentligen så är det mer, men det var idag, den 10 augusti klockan 00:55 som han frågade om jag ville att vi skulle vara tsm. Sen var det en tid innan dess vi blev tillsammans på "riktigt" som man kan säga att vi var ett par redan innan denna dagen, men det är ju nu det blev säkert. själv kan jag avslöja att idag är det ca. tre och ett halvt år sedan som jag började tycka om johan. så kan det vara, men är man feg och blyg så kan det ta ett tag. men se nu så bra det går. jag har aldrig varit lyckligare än jag är med honom och jag vill vara med johan resten av mitt liv, det kan jag ärligt säga. Jag vet att jag har några kompisar som tycker att man skulle känna sig instängd och kanske sakna att vara med någon annan, och dessutom har jag aldrig varit med någon annan än johan, men jag kan som sagt ärligt säga att jag mår bäst av alla, man säger att ingen är perfekt men johan är perfekt för mig! Jag älskar dig johan mer än någon annan älskat någon någonsin. 2 år är ingenting av den tid jag vill tillbringa med sig :) du och jag det är kärlek det.. :)           Just nu ligger han precis bredvid mig och snarkar, vilket är fullt förståeligt eftersom att klockan är ett snart och han ska upp och jobba klockan halv sex imon, men då är jag värre och har ställt klockan på fem, för jag ska upp och göra frukost till min älskade, hahah! Det blir lite orginellt med ägg, bacon, gröt och juice med en macka eller så. Bullar upp med något ;) haha, han kommer iaf vara mätt och belåten när han lämnar mitt hus imorgon! ;) hah.
På kvällen när han kommer hem från jobbet blir det nog ingenting "speciellt" ingen lyxkryssning, utan en film god mat hemma och bara njuta av att ha varandra :) helt okej.

Nu ska jag kolla på en till film och sen ska jag försöka klicka in detta inlägg så att det publiceras prick klockan 00:55, vilket kommer att bli mkt svårt eftersom att jag inte har den blekaste om vilken klocka jag ska lita på, haha! Om jag lägger in den när det är 55 på min dator kommer den att vara 54 eller 56 på blogg.se. haha. ja vi får väl se hur jag lyckas med det. Godnatt allesammans!

PS. jag saknar min grekmalin! men snart kommer hon hem :) <3

Fiijah
              v

Leksand sommarland



Hejsan!             Igår var vi alltså på leksand sommarland, älsk, jag, ante och anna ! Var riktigt lyckat, vädert var super och jag tror inte det varit så skänt att bada på hela året, haha underbart! Hade iaf mkt trevligt, och jag tror att dom andra tre också hade roligt! :)  Sen när vi kom hem handlade vi godis och det blev grillat hemma i j.fors och anna stannade också på mat :D gott! sen skjutsade vi hem anna och stannade hos hemma hos mig en stund, pratade med mamma och gunilla som var här, Gunilla som är den roligaste jag känner tror jag, min moster , haha. sen ville mamma att vi åkte till svans och köpte ahlgrens bilar till henne, så vi gjorde det och jag köpte en monster (mumma) och johan en glass ;D  sen satt vi hemma och diskuterade vilken av dom rosa, vita eller gröna bilarna som var godast hahaha, vi kom fram till att dom vita var godast och att dom rosa smakade tvål. :p sen gick gunilla hem med nissehunden och vi satt och pratade med mamma som skrattade och pratade mer än någonsin, antagligen vinet ;) haha. sen åkte vi tillbaka till j.fors och gick och la oss ganska direkt eftersom att johan skulle på match i Falun dagen efter och jag kan säga att jag var faktiskt ganska utmattad efter en hel dag av bad och spring :)

Nu sitter jag hemma och kollar på my super sweet 16 på MTV, :p får mej att längta tills jah fyller 18,. mer och mer, jag blir galen ! vill fylla nu... ;) Imon är det en speciell dag! så jag ska nóg in en sväng och handla lite på förmiddagen imon ;D någon som kan gissa vad det är för speciellt imon? :)
Nu ska jag kila och käka nåt tror jag, fast jag är inte så hungrig föresten så jag väntar nog , hehe. det blir nog film ;) yeah!
hadet bra!


Fiijah                v

Fiijah freaked out!



Fick nyss ett samtal från pappa som är i Kina igen , han berättade att det var en storm eller tornardo i det här fallet som var på väg in som mätte 8/8 på skalan! Så helt plötsligt bröts samtalet ! I freaked out! MAAAAAAAAAMMAAAAAAAA!!!!!!!!!
Som en höna sprang jag runt i huset, letade efter mamma som en galning, men det visade sig att hon inte fanns någonstans, inte ens under soffkuddarna (ja, jag letade under dom med..) Så jag bestämde mig för att ringa på hennes telefon utan att tänka skriker jag när hon till slut svarar - PAPPA FLYGER RUNT I EN JÄTTETORNARDO BLAND EN MASSA KINESER I KINA!, men det visade sig vara hennes telefonsvarare som jag pratade med, och om man säger så att.. tur var väl det! Men så ringer mobilen med en väldigt irreterande ringsignal som jag inte ens visste att jag hade och jag kastar mig på den, och ja det är dadi! wee. gissa om jag blev glad, men än har inte tornadorn kommit så, ännu inget lugn.. Sen gäller det att förklara för mamma om alla grejer som ligger på golvet.. (a)

Imon bär det av mot leksand sommarland med johan, ante, anna och kanske göte :) sweet, jag vill bada och åka roliga rutchkanor (STAVFEL) det kommer bli skoj :) typ sista roliga resan detta sommalov! tråkigt men jag antar det är sant. men nu ska vi njuuta av den tiden som är kvar ;D

Nu ska jag äta nåt innan jag dör ! hejsvejs :D

Fiijah         v

Sov gott..



Hej, blev sent igår och tidigt idag så jag somnade direkt när ja kom hem från sandviken! Nu ska jag fortsätta för jag orkar inte vara vaken mer idag. Godnatt

Sommaren med Göran



Hallå.       Grådagen blev mycket lyckad ! Shoppade en stickad kofta på rea, en t-shirt, och ett halsband :) helt ok.
Sen käkade vi subway, mumma ! efter att vi käkat klart gick vi runt stan och sen köpte godis innan bion :)
Filmen var bra som vi hade hoppats! det blev mycket skratt ;) vi tre skrattade mest tror ja för ibland var det bara vi som skrattade (a) haha ! men skoj var det, sen tog vi bussen till sandviken och där hämtade ante oss. Sen kom johan hem till mej och vi kollade på film och myste :) ja iaf tills han somnade ! (x
Nu ska jag plugga matten , ja jippie.... suger och jag är sämst på det! usch.
Nu ska jag kolla på stugor i leksand innan matten ;);) seeya !


Fiijah             v

Shopping och bio!



Nu bär det av till gävle med två av mina crazy brudar!  Ska shoppa och sen se sommaren med Göran, ! wee. Hoppas på att ha med mig lite kläder hem också :) seeya ! <3


Fiijah               v

Stressiga dagar


Hejsan Hoppsan! Igår var en ganska.. stressig dag kan man säga, började med att jag vaknade och dadi skjutsade mej till stig för jag skulle måla det sista på garaget, blev klar ganska fort tkr ja och skulle få 1000 spänn men han tyckte jag hade gjort det så bra så jag fick 1500 ;) yeeah! feels good!
Sen hade vi bestämt att jag och johan skulle åka till anna i årsunda och hålla henne sällskap och jag ville så gärna åka dit! men så hade johan lovat att han skulle åka moppe med gustav och adam till fäboden och grilla korv så vi skulle göra det först, så jag och ante tog bilen ocj åkte upp dit och väntade, väääntade! i en och en halvtimme väntade vi på att dom skulle komma, men då ringer adam och säger att dom åker hemifrån nu, då hade moppen gått sönder, ! jippie. då hade vi gjort en brasa som var på väg att brinna ut, myggbett ÖVERALLT! och sen var det monster i skogen också! fy. men tillslut efter två timmars väntande kom dom iaf, grillade en varsin korv och sen fick vi åka hem, men då var klockan mkt så vi hann inte åka till Anna för vi skulle hämta mamma och pappa i sandviken också. fan ! Men nu ska jag få åka dit ikväll :D wee! träffa henne för det var länge sen och sen får jag se söta valparna, urgulliga! ;)

Nu är johan i fäboden igen med gustav och adam, (jag tror han har blivit lite favorit bland dom två, igår ville dom att han skulle sova kvar med dom hos adam HAHA, sött, men han är min!) ich åker cross för fullt. :p
Ikväll kommer det hit några och ska käka så vi får god mat innan vi sticker till anna, så ska vi köpa lite godis också ;D
Nu ska jag kila, hade bra. hejesvejs!

Fiijah            v

RSS 2.0