lalalal



Åh, jag önskar att mitt projektarbete hade varit att inskaffa djurpolis i Sverige! Hade verkligen behövts..
Kanske kan man ha det som eget projekt ändå nu fast skolan tar slut !:) Bra ide, skule nog gå ganska bra med tanke på att Sverige tack och lov har ganska många djurälskare! Annars hade jag inte kunnat o här.
Undrar vilket land som är det mest djurvänligaste landet, det värsta är att jag tror att det kanske skulle kunna vara Serige? Bara nåt jag fick för mig, kanske är helt ute och cyklar. Hoppas att jag inte har rätt.

dag fick jag hem min Balklänning, äntligen! Dock var den så otroligt ful så jag känner mig arg och ledsen fortfarande, för den såg verkligen inte alls ut som den skulle gjort. FANFANFAN!!!!!! Jag vill inte se ut som en zigenare på balen, buhuuuuuuuuu. Tagga studentklänningen då som Annagull och jag beställde igår, den mååste vara bra!! pleace, och låt bli att skratta åt mig på balen... drömen sprack där iaf! skitbal kommer de bli. usch

jaja, bloggen har blitt en klagblogg nu, men det får ni stå ut med. men nu ska jag plugga engelska.. bye 

agrressiv dag



Så jävla trött på detta land, skäms för att vara en svensk medborgare just nu..
Sitter och ska göra prov om Sveriges partier och skit och blir bara argare och argare, så jävla pissed på dessa satans påhitt. Det måste vara ett skämt? Eller en dålig jävla dröm.. Fattar fan inte så jävla arg just nu.. ÅHH!!!

Saknar dig finaste hjärtat! men du ska komma tillbaka till oss! <3
Och min fina vän jag finna här för dig <3

Nu ska jag skriva massa skit på provet om vad jag tycker om sverige idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hejdå..

söndag..


Tjeeeeena! Idag har jag haft en riktigt najs söndag faktiskt :D
Började med att jag faktiskt åt frukost, fick ont i magen men vafan. Sedan gjorde jag och Johan oss iordning, tjatade lite om vilken bil vi skulle ha, Johan vann och och det blev Ådi. ville inte ha min älskling till Hofors, menmen. Det bar iväg, men lyckades hamna i bilkö och sen hittade vi inte för det var tydligen inte alls i Hofors utan emellan Hofors och Torsåker, men vi frågade efter vägen så hittade i tid att se Anna och Trofé iaf :) Jag tyckte dom var hu duktiga som helst och kände mig lite stolt :D <3

Sen när vi varit där och haft mkt trevligt, åkte vi hem till j.fors :) Lät Andreas köra också, tog emot lite men gick såklart bra! provade köra nercabbat också och det gick super! :D härligt som bara tusan ;D så imon blire Ådi till skolan :)

Men nu ska ja kila och kolla på film :) hejsvejs!!

freedag!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Usch, sitter och kollar på Outsiders just nu, en tjej på 18 har precis gift sig med en gubbe på 51 år!! Han ser verkligen ut som en gubbe också, och hon ser ut typ som Amy Diamond, en liten flicka och en gubbe alltså.  mygod!! Mår lite illa nästan..
Självklart ska man få vara med den man älskar men jag menar, hans dotter var fem år äldre än hans fru!? jag tycker iaf det känns mysko, läskigt och fel.. Hade han sett ut som Johnny Depp så hade jag såklart förstått henne mohahaha!

Idag blire partay :D ska snart sätta igång och städa, orkar iinte men det måste ju göras haha. :)
först ska jag läsa lite i min engelskabok, och kanske åka in till gävle en snabbis :)
Men nu ska ja fortsätta med mitt ;D seeeeyah


Bye

ääääh



Fan va det suger just nu, allting ! eller nästan iaf. Lyckats varit glad hela dagen så kommer jag hem och då blir allt tyst oh verkligheten kommer ikapp, borde inte vara ensam egentligen.. då de hemska jobbiga tankarna kommer fram, suger..


BYYYYYE

GÅ MED I DENNA GRUPP!



Är du emot djurplågeri, bedrägeri och orättvisa? Bli då medlem på denna facebooksida, där kan du läsa mer.

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=114622078558136&ref=mf


Tack.

Dyngpromenad



Hejsan, var ute på promenad med Anna, Ida och vovvsarna, hundarna hittade en vattenpöl som dom tyckte var jätterolig, dom kunde bokstavligt talat simma i den och Skrållan försvann i pölen haha, dyngsura och skitiga. Kul för anna (x ! alltid lika mysigt och man känner sig så mycket gladare och avslappnad på promenaderna, prata av sig och andas härlig frisk luft!! omringad av fina vänner. kan det bli bättre :) Ja, jag hade kunnat vara frisk, vet att man brukar kunna må sämre på kvällarna men det är jobbigt för nu har ja feber tror ja, känns precis så och jag är varm så borde ju vara det, uscha! Skönt att man kan jobba hemma på Engelskan imon ifall det inte skulle bli bättre! Men hoppas gör jag verkligen, så jävla tråkigt att vara hemma på dagarna, har insett det nu efter att varit sjuk ett antal dagar, suuger !

Idag kommer Johan hem också, sitter och väntar på honom nu och hoppas han kommer snart för eftersom jag inte mår så bra vill jag bara gå och sova nu..
Imorgon ska vi gå på bio, jag som inte har ett öre, tur man har gratisbiljetter, wiho. Bio kan man ju gå på även fast man är sjuk, det är ju skönt. Pappa ska också köpa sushi åt mig, hih, mmmums! Verkligen helt besatt av sushi, fattar inte haha ;) Gott som fan äre iaf, Pizza och donken kan slänga sig i väggen om jag ska vara ärlig :) skönt faktiskt, äter mycket hellre sushi än sån skräpmat, bra sofia!!

Men nu ska jag vila en stund innan jag svimmar, suck. seeeeeya!
Puss

.



Allting är så jävla förstört, orkar inte göra någonting nu. Godnatt världen...

momomomomooooooooooooho


Helloo,  Sitter och känner så många känslor att jag knappt kan namnge hälften av dom..
Mamma och jag skulle fixa att beställa balklänning nu, äntligen.. Men dom har krånglat till det så jävla mtcket så jag är jääävligt nära att kasta datorn genom fönstret, pappa låste in sig i tvrummet, och mamma har nu gått och lagt sig. så jävla pissed off så nu skiter ja fan i det! Kuksida.

Sen lämnade jag av älskade vovven idag också, kändes verkligen hemskt, haha! Har haft så mysigt med henne och hon har inte lämnat min sida en enda gång och inte jag hennes heller, eller jo en gång följde jag med pappa till svans och handlade lite, det tog kanske tio minuter men när jag kom hem så var hon överlycklig, mamma sa att hon hade ylat och gnällt vid dörren hela tiden jag varit borta. Då kände jag mig nästan lite rörd, haha! så gulligt, det är sånt man mår bra av :D Men nu är hon inte här och jag har ingenting alls att göra.. Jag vill gå ut och gå, plocka upp bajs, gräva kattbajs ur hennes mun, leka med igelkotten, leka kuragömma och känna mig saknad så fort jag går på toa! BUHUHUUUUUUUU hur ska jag klara mig utan henne!!!!!!??? Jag vill inte ens gå och sova. Fy jag har inte sovit så bra på länge, menmen, tur att jag vet att hon har det underbart bra hemma hos världens bästa Anna som tar hand om sina hundar bättre än någon annan! Förlåt alla hundägare men alla som känner Anna vet att det är sant. :) Jag får väl komma över det antar jag ;)

Idag har jag och mamma iaf varit i Gävle på bio, först käkade vi sushi! Mums! :D Sen kollade vi på Alice i undelandet, den var bra faktiskt :D Johnny Depp är ju alltid lika bra så man kunde ju inte förvänta sig annat :) (Y)
Köpte även ett par leggins, en halsduk och ett par glasögon.

Imon blir det bowling ;) najs. även fast jag suger och är superdålig förlorare!!!! dålig kombination. hah
Men nu ska jag vänta på bror min så ska vi kolla klart på Avatar som vi började kolla på igår men eftersom han blev så trött fick vi ta sovpaus haha. aja

Byebye!

RSS 2.0