Funderingar Fiijah style..



Hejjjj, Känner mej helt galen just nu! Sitter och läser roliga historier, fräckisar, desto gröbre desto bättre, desto mer skrattar jag och desto mer blir jag irriterad på min ferrari-affisch som hänger snett, av någon anledning.
Sen funderade jag på kalsonger... Har redan diskuterar detta med Mallan som verkar tro jag är dum i huvudet hahaha, men jag tycker det är en intressant fundering haha!
Men, tjejer har ju kupa på BH:n eftersom att alla tjejer har olika storlekar, därför finns det ju olika BH:ar i olika storlekar. Men killars kalsonger då? Alla killar har ju olika stora snoppar. Borde inte dom ha kupstorlek på kalsongerna där fram då? Stackars den med liten kuk som får det alldeles fladdrigt? Eller han med en enorm som har det så trångt där fram, ska han köpa så stora kalsonger så det fladdrar i arselet istället då? Stackars killar säger jag. Jag ska inte klaga mer på hur tråkigt det är att köpa BH.

Jaja, nog om det , nu måste jag verkligen försöka sova! Ska ju upp tidigt imon, så nu kryper jag ner. Godnatt


morgoning



Jag är inte trött, fan va segt. Ska upp tidigt imon och kan inte sova, tjohooo! Ser verkligen fram emot när klockan ringer imorgon bitte, fyfan..
Kom på en asrolig historia idag! Men jag tänker inte dela med den här för jag glömde alldeles nyss bort den, hmm. aja !

Idag har dagen varit, seg. Vaknade 11 gick upp, åt mat, åkte till skolan, hade redovisning, gick bra, körskolan, plugga, tråkigt, hem, göra ingenting, ja det var min dag! Ingenting att tjoa över precis, men något man ska tjoa över är att bara två dagar kvar i skolan och sen är det loooooooov! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
Men sen är det ju som sagt två dagar kvar, uscha. hihiiiiiii.

Lilla Olle får de sin mamma naken, han pekar på det som mamma har mellan benen.
- Mamma va är det där?
- Jo du förstår att när jag var liten så hjälpte jag pappa att hugga ved, och så slant yxan så jag råkade hugga mig där.
- Oj! Mitt i fittan, säger lille Olle...

 Hahaha. Godnatt


"Ta en sup så är redan helgen slut..."

(Hahha, kul "citat" jag kom på va? som övertext. haha tyckte det ja, )


Hellu, Idag är det söndag, eller idag är det egentligen Måndag eftersom klockan är tre nu. vart tar tiden vägen?
Igår var det Lördag, en lördag som gick alldeles för snabbt :/ som vanligt, var in till Gävle med Johan och Ante och jag käkade Sushi! mums det är ju så gott hahaha, ;) Och Johan tvättade bilen :)
Sen när vi kom hem spelade vi Monopol, jag kom tvåa! för typ första gången ;D hahah sad.
Sen åkte vi hem till Järbo och åt grillat, mmmn !

Så, söndagen fyllde mormor år så vi gick ner till henne för att fira och åt massa gott! Mamma fick något att dricka som var typ som Bailys men när jag tänker på Bailys så tänker jag på Dooleys och när jag tänker på Dooleys tänker jag på kryssningen och när jag tänker på kryssningen tänker jag att jag måste spy haha, så ja..
Sen var jag och Gustav ute och fotade lite bilder, skojskoj, sen spelade vi spel "Lan" som han kallade det, även fast det bara var någon timme ;) menmen, har som sagt haft en heldag med bror haha, haft skoj faktiskt och vi har inte bråkat en gång :O woow. Sen nu på kvällen blidde det Pizza och nu kollar jag på film, även fast jag måste sova! ska upp tidigt till skolan imon, fast slutar direkt efter första lektionen så tror det är därför jag inte har så bråttom att sova :) usch.. Nej nu ska jag nog spela lite Bike Mania innan jag sover hahahaha, freak..
Nattinatt.


Fredagkväll,
sätt dig ner,
ta det lugnt,
ta en sup,
titta upp,
helgen slut.

HAHAHAHAH HUMOOOOOR    .    neeed sleep    .

Hummer H2 Bomber

GeigerCars i Tyskland har nu framfört den ultimata bilen för dig som bor högt uppe på en fjälltopp eller kanske vill ta dig upp i backen istället för liften. Kanske något för dig som på senare år tagit körkort men inte skoterkort.
Bilen heter Hummer H2 Bomber!
Den är cool, snygg och praktisk, för vissa iallafall ;)

Bilen har alltså så kallade larvfötter för att enkelt kunna ta sig fram, ja vartsomhelst kan man nästan påstå.
Nog för att den är imponerande med tanke på larvfötterna och att man kan ta sig upp för de mest brutala branta, hala backar mm, så är det inte endast "däcken" som är det otroliga.
Kolla bara musklerna under motorhuven, en V8 motor på 398 HK och 570 NM. Iallafall lite imponerande, tycker ni inte?

Utöver dessa egenskaper kan man beundra de fyra extraljusen på taket, texten - á la US Army på karossens sidor. Inne i bilen kan man också njuta av sköna säten, taklucka, navigationssystem med dvd/tv, backkamera och en massa annat!

Ja då har jag gjort en liten uppsats av detta, kände lite ångest att jag gjorde mer plugg och reserch (stavning?) till detta än jag gjort på flera veckor till skolarbeten.. ops (a) Men dethär var ju intressant också så ;) haha skyller på det. okej, ni som känner mej vet redan att jag skulle GÄRNA ha en sån bil, lätt! fan va coolt, jag skulle flytta till Alperna! haha, men om vi säger såhär för att spara tid, ni som Inte skulle vilja ha denna, räck upp handen :p

För det första älskar jag Hummer (jag vet, också. *hehe*) och dethär är ju typ värsta "rymdgrejen" nästan, den kan man ju nästan åka med på månen haha. Det ska jag bli! första människa som åker bil på månen ;) näjs:D

Nu ska jag plocka ihop datorn, gå upp och kolla på "Precious" och äta massa gott innan jag somnar, typ klockan fem imorgon bitte ;d BYEBYE! Sleep tight!

Kram

 


blahalalaha


Hej.. Länge sen jag skrev nu igen men jag tror ni börjar bli van, vet inte hur många det är som läser bloggen nu, kanske två stycken? Vet egentligen inte varför jag skriver, tror det kan vara för att jag kan skrive nästan precis vad jag vill, för det är ju trots allt min blogg och dom två jag vet läser vet redan allt om mig, så vad kvittar det? Ja, allt kan jag ju inte skriva förstås, jag kan ju inte skriva om den gången i somras när jag när jag snodde bilen när ingen var hemma för att åka till ica och köpa mjöl för jag skulle baka ifall att typ mamma skulle råka klicka in och läsa någongång. ooops (a) aja ni fattar? I hope so.

Denna vecka har varit otroligt seg, I måndags var jag i skolan, sen över natten fick jag halsfluss, iaf tror jag det är halsfluss och det gör mamma med, har inte haft feber eller så (tills just precis nu, tar det sen..) men blåsor i halsen som gör ont så uti helvete! Iaf var hemma hela veckan förutom idag då jag var in på foto. men mådde dock dåligt hela tiden jag var i skolan så ingen höjdare precis.
Har verkligen problem att sova nuförtiden, skitsegt. men det är inte så lätt när allt man gör är att tänka på, hur otroligt dum man är, kommer aldrig klara av skolan (peppar,peppar) hittar aldrig en klänning till balen, måste banta, no money, min klänning som jag skulle ha i helgen är borta, vilken hårfärg ska jag ha, tycker dom verkligen om mig?, varför pratar den personen inte med mig mer?, varför är det inte fred på jorden, ja det är bara en liiiiten del av vad som kan förekomma i mitt huvud. Allt kommer även fram sent på natten när jag ska sova och det resulterar i att klockan som just nu i skrivande stund blir tre, minst..

En lite rolig sak idag iaf, jag blev just medlem på Twitter! Fiijahh heter jag om du skulle vilja hälsa på hahahah!
Har ju blivit ett galet fan av Owl City. Och vem "bevakar" inte min Twitter nudå? Jo, ingen annan är Adam Young, han som sjunger i Owl City!!!!!!!!! WHAT liksom! varför? coolt ju ;D haha så nu ska jag bädda ner mig och lyssna på honom, vet att jag kommer kunna somna mycket lättare då :)

Imon skulle jag haft engelskaredovisning, men måste in och kolla om jag måste ha pencillin eller så så att flussen försvinner, .

aja, godnatt!!!!!!!!!!!!

hah


 

Hahahah, hade lite tråkigt (x Anna och vovvarna och jag fick också vara med! min fina lilla familj, hihi <3

PS. tror jag har halsfluss !!! :S


bzzzzz



Hejsan! Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag varit sjuk. Har ju inte sovit på hela natten heller och somnade inte förens efter halv sex tiden någongång, för det var då jag senast kollade på klockan.
När jag väl somnade kunde jag, som vanligt, inte vakna förens sent, sent på dagen! Jag har stora problem för att somna men när jag väl gör det har jag problem att vakna istället! jaja, klev upp klockan ett, inte allt för sent ändå (enligt mig) käkade lite soppa och sen la jag mig i soffan och halvkollade på tv. när jag sedan vaknade till lite ur sjukdvalan upptäckte jag att det var ju underbart väder! och 13 + i solen, så då satte jag mig ute på altanen och solade lite.

Senare på eftermiddagen efter att jag inte gjort någonting, smsade Ida och frågade om jag ville ut med henne och anna och gå, en normal sjuk person skulle tacka nej och stanna inne med en varm kopp te, men jag är ju inte speciellt normal så jag kastade på mig en jacka och gav mig ut på en mysig, varm, pratig och ont i lungorna promenad :) ungefär så man kan säga om den!

Sen när jag kom hem vart det ett varmt bad, te i min enorma turkosa kopp och tv. najs.
Gustav tjatade om ett program som han verkligen ville se! så jag bestämde mig för att vara snäll och låta honom kolla medans mitt program hade reklam (dvs. fem min (a)) när jag kollade på programet som han ville se, guldfeber tror jag det hette, kände jag igen en utav dem. När jag och Johan var på ockelbo vintermarknad i lördags var det ett ställe det var fullt med folk och kameror, en kille råkade jag gå jag rakt in i och ja. tänka sig nu var han på tv:n, lite roligt att jag har knuffat en "kändis" hahaha. aja

Nu ska jag bädda ner mig i sängen men som alla redan vet kommer jag inte somna förens om ett antal väl räknade timmar, om jag lyckas somna alls. hoppas på att kunna ta mig till skolan imorgon men det är ju såklart inte säkert, om jag lyckas somna och få bort feber och så så går jag absolut, men annars vill jag bli frisk ofc. får la se ! :)

Hejsvejs! Kraam

godmorgon eller godnatt!



Heeeeeeeeeeeeeeeeej, godmorgon eller godnatt inte vet jag! Klockan är nu 03:45 och jag har ännu inte somnat! wihoo, har feber och mår allmänt dåligt. aströgt, men man får väl leva med det i guess.

Blir ingen skola för mig imorgon det kan jag ju lova, inte sovit på hela natten, feber och det enda jag gör är att nyser, haha härligt kombination ;) skulle nog inte olov gilla på sin lektion för han vill nog ha uppmärksamheten sj! det tråkiga är att jag verkligen ville ha tillbaka mitt prov som vi gjorde innan lovet, men ska smsa lilla anna min och fråga om hon kan kolla det åt mig, eller be honom mejla. spännande, fast egentligen inte.. eller jo lite . haha
Nu ska jag släcka alla lampor och lägga mig ner och försöka sova igen, godnatt för min del och godmorgon på er om någon timme, ! hah. hejsvejs

klagar av mig



Tjoho, ligger hemma ensam i sängen nu och känner mig bara så jävla pisst på en massa, massa saker. Kom nyss hem från malin där vi umgåtts med tjejor och haft en underbart skojig kväll! Men så kommer man hem och upptäcker ensamheten och tystnaden, det är då man ska tänka, vanligtvis tänker man inte alls men just precis när man som mest av allt bara vill sova och låta allt försvinna för en stund så går det bara inte. jävla skit. Orkar inte mer att vara vaken hela nätterna och tänka på allt tråkigt.. ingenting är roligt när man är ensam på nätterna och inte kan sova. suger.

Men nu ska jag sluta klaga här och supa upp det sista ur min vinflaska, kanske lyckas jag somna om jag dricker snabbt som attans. hope so, byyyyyyyyyye

ps. det knakade just massa i vårat tak, ska man bli rädd då eller ? :S

buhu



Hejsan! Sitter hemma hos Anna nu och skriver lite ;) tänkte passa på eftersom att min blogg.se inte funkar hemma, suck! Tjejorna sitter och spelar wii, skojskoj! Ska kolla på film sen :D naaajs kväll! i like it.

Ska kila och vara lite social nu :) seeeeyah

RSS 2.0