Cookies



Hejsanhejsan, nyss bakat kakor! Mumma,. Gjorde chocolate chip cookies med non stop på, hittade ett recept på internet men gjorde om det en aning, som vanligt. haha, måste ju vara eget ju.. :)
Gustav springer runt som en galning och äter kakor för fullt! Fick just gömma hälften iaf så det finns några kvar tills imorgon, gjorde rätt i att göra dubbel sats iaf. Men nu är jag helt slut igen och ska lägga mig en stund, jäkla lungor alltså,.. får vara hemma denna vecka också men sen nästa vecka då jävlar är det back to busniess alltså! :) Hoppas jag mår bättre senare i veckan.



Nej nu ska jag göra pizza åt resten av da familia, sj ska jag nog äta lite sallad från igår bara, enda jag orkar.
Hjsvejs!

hejhejdå


Hellu, nu sitter jag här igen , eller nej. orka! Hejdå!

sicksack



Heyy! Kom hem från Gävle för typ en timme sen men har typ sovit sen dess! Skulle ju följa med mamma och Gustav som ändå skulle in för att köpa lite hostmedicin och sånt som jag behöver. Eftersom det tog lite tid för dom gick jag in på hm och gina också och fick med mig lite hem , men shit va jobbigt det var. Svettades, och det kändes som jag skulle svimma, så efter en hel halvtimme lära jag sätta mig i bilen och vänta på dom. Men hann iaf få med mig lite nya kläder hem, två par leggins, två tröjor, en kjol, en halsduk. Men nu när jag äntligen kommit hen efter att varit borta en timme har jag bestämt mig för att inte gå ut mer, orkar verkligen inte och det går inte. Hatar verkligen folk som ska röka, särskilt på ställen där det finns mycket folk! Jag höll på att dö, som att gå in i ett rum också tar all luft slut, kunde inte andas på nästan en minut innan luften kom tillbaka. Nej, detta funkar inte. Får hålla mig på mitt rum minst en vecka till, sucks!

Just nu sitter jag och kollar på mammas traderaskills, fattar inte hur hon lyckas fynda heela tiden! handlar typ saker som egentligen kostar 1000 för kanske 100 istället, om inte det är att kalla skills så.. Jag blir då lika inpomerad varje gång, nu har jag beställt en ansiktskräm och en bh. ;)

Nej nu blir det sängen igen , somnar väl till en film, nice!
Puss

Nattinatt sushikatt!



Spelade ett jätte gulligt online spel nyss, sushicat hette det, hahah!  Man matade typ en katt med sushi för att han skulle bli tung så han kunde hoppa på en grej och vinna en rosa gosedjurskatt, sen när man vann fick han en sån och blev jätteglad, ! naaw, hahahaha. shit så uttråkad jag är!

Nu ska jag väcka Johan som ligger på golvet iaf och snarkar och dra med honom upp i sängen och sooova. En ny sjuk dag imorgon ju.. suck. Ska nog in och hämta lite medicin iaf!



Godnatt!

boring boring you suck


Facebook översvämmas av positiva statusuppdateringar denna fredag, precis som varje fredag och lördag. Folk ska ut och festa, myskväll med vänner, spelkvällar. Jag då? Jo jag ska ha trökkväll med mig själv precis som varje annan dag denna vecka! Så nu tänker jag inte gå in på facebook för då blir jag bara sur (vem lurar jag, vafan ska jag annars göra? Pffff). Funderar på att lägga ut en elak uppdatering på facebook, bara för att. Ja, då känns det nog bättre, mohhah.. Sen har jag fått för mig en sak, att om jag går ner i vikt kommer mitt huvud vara för stort? Men så funkar det väl inte ? hahahah. suck. äh.


hejdå, ha en tråkig fredag !

höjden av pinsamhet?



Gustav kom precis hem från skolan, och han hade haft sin nya tröja på sig som mamma köpte åt honom igår.
Så sa han att det har skrattat folk åt honom på skolan idag så han ville inte ha tröjan för han trodde att dom tyckte den var ful, men, det visade sig att så var inte fallet utan han hade prislappen kvar. Det var en röd rea lapp dessutom som inte gick att missa hahaha! Inte nog med det så satt larmgrejen kvar nere på tröjan också, den som piper som man går ut ur butiken med den, någon som glömt den antar jag som vanligt.

Hahahaha, pinsamt.



Im alive.. for now



Godmorgon! Eller goddag, klockan tio kom dom och lämnade dörren och efter det damp jag ner i sängen igen och somnade som en stock, så vaknade inte förens nyss igen ;) hahah. Menmen, vill man bli frisk så hör det väl till att sov också!

Idag blir det väl åka till ica (första gången jag tar mig ut i världen på en vecka hahah) köpte lite frukt och ha sjukfilmkväll med mig sj, jippi! Kanske kan tvinga hit Johan också ;) hihi.

Aja , ni vet att jag lever! Så nu ska jag koka te, :)

Heejs!

you can always help



Happ, nu är klockan såhär mycket igen! Typiskt. Men kan fan inte sluta tänka. Denna gången inte hur meningslöst allt känns eller nåt sånt utan på djur. Det bästa jag vet är djur! I de flesta former, minns att när jag var liten sa jag att jag älskade alla djur utan apor och grisar, men jag tycker om dom med, det sa jag bara för att det lät fult ;) När jag är ledsen och nere hör jag bara av mig till Anna och kommer hem till henne, dunsar ner på golvet också kommer alla hennes underbara hundar och pussar och leka, och är verkligen glada över att se en! Eller om man ser en liten kattunge som är sådär otroligt söt så man inte kan förklara utan man börjar gråta istället för man hittar inga ord! Ja, jag älskar verkligen djur.

Men sen finns det en annan sida av den saken också.. Det värsta som finns är djurplågeri, djur som svälter, fryser eller blir lämnade ensam någonstans. När man läser i tidningen att en liten hundvalp som ville fram och hälsa blev ihälsparkad för att mannen inte var på humör. Att en liten kattunge blev lämnad i sommarstugan för att man tröttnade. Nej jag gråter nästan av bara tanken! Enda sen jag var liten har jag viljat hjälpa djur som blivit utsatt på något sånt vis. Så en sak har jag bestämt mig för! När jag i framtiden tjänat ihop pengar så att jag kan leva i en fin villa på landet, med lada, milslånga ängar och stora skogar. Då ska jag starta ett hem för djur.
Jag förstår att det inte kommer vara bara att rädda en liten katt som fryser eller en som inte ätit på flera dagar och sedan bli vän med den och se hur glad den blir, självklart kommer det också vara mycket hemskheter. Det förstår jag. Men trots det vet jag att det kommer vara värt det. Det måste det bara.

Sen vill jag att Sverige ska ha djurpolis. Varför vi inte har det kan jag inte förstå! Är det pengar det handlar om så betalar jag mer än gärna skatt för att någon ska hjälpa djuren, för jag tycker inte att vägarbete som inte blir av och skolbyggen som sedan blir rivna året efter känns som att det är välförtjänta pengar! Det finns så mycker mer att ge, så djurpoliser tycker jag verkligen att man skulle ha i detta land, och jag skulle gärna vilja ta tag i det. Kanske någon dag!

Ni vet sånna burkar man kan stoppa pengar i vid buktiker, jag letar alltid efter Gefle katthems burk och stoppar i alla pengar jag har löst i! Jag är så glad och tacksam över att dom finns där och hjälper till. Hoppas detta blir större i framtiden. För djuren är våra bästa vänner.


(Foto: Linda Carlgren, lånad från Google)

Så ja, jag har nu kommit på att jag visst har höga drömmar, riktigt höga faktiskt. Här är min lista:

Starta eget bilmärke som är större än Ferrari.
Starta eget hem för hemlösa djur.
Bli sångerska.
Bli skådespelerska.
Bli snygg.

Alltid något ;) Men nu ska jag sova ! Måste. Sov gott alla!

Ugleey



Gjorde nyss iordning citronvatten också la jag i en liten gurkskiva i glaset också, bara för att! När jag möter pappa i trappan skrattar han högt en stund och sen frågar han om jag tror att det blir nyttigare med en gurka i? (han använde en ton som menade att jag var korkad bör tilläggas så ni kan tänka er in i situationen ordentligt)
Men, jaaaaaaa!? Det är en gurka för tusan! Visst, hade det varit ett chips eller en ostskiva hade jag fattat frågan men såklart att det blir nyttigare med en gurka i vattnet, det är ju som en liten sallad med massa vatten i förtusan. Sådetså! Ville bara säga det !;)

Nu har jag nyss kollat på en film, Lottery ticket hette den och den var helt okej faktiskt! Kan rekomendera den iaf!
Medans satt kag och ritade på ett papper, och så skrev jag även positiva och negativa saker om mitt utseende, dum idé tänker ni, och jaa. det var det. en positiv och sen en hel massa negativa. Och kan ni gissa vad det positiva blev? "Lång" whatahell.. Om jag inte ens sj kan ge mig en komplimang bättre än så vem ska då göra det. Fantasi vah, hehe.

Aja, nu ska jag trycka i Coyote ugly och sen försöka sova, imorgon kommer det några snubbar med en ny ytterdörr till da house! Måste vara vaken då men har ingen aning om när dom kommer så, ehm.. jahja.



Godnatt! :D

Stupidupid



Nej nu vill jag bli frisk! Så jävla shoppingsugen och det blir alltid fel när jag shoppar från internet! Sitter och kollar på HM, Gina och alla butiker som man kan kolla nyheter från internet och blir bara ännu surare, har fått för mig att allt helt klart kommer vara slut när jag väl kan komma ut.. På lördag kanske jag måste in till Gävle för att hämta någon medicin så då kanske jag kan springa in och kolla lite, men då kommer jag väl må lika dåligt då.. suck. Jaja, lika bra att vänta ut det så att man kan gå tillbaka till en ordentlig vardag med jobb, shopping och umgås med fina vänner igen, för detta suger ju!

En rolig sak och väldigt dum som hände idag. Gustav hade glömt sin mobil hemma och jag tänkte vara snäll och meddela det så jag skickade ett sms till honom "du har glömt din mobil hemma!", det tog iaf inte lång tid innan jag skickade ett nytt sms "ojdå, HAHAHAH idiot".    Känner mig mycket smart just nu ;)

Hoppas ni skrattar lika mycket som resten av min familj, hihi.

london for life



Vill åka tillbaka till underbara London! Finns så mycket som jag inte hann se, uppleva eller göra när jag var där, men jag ska dit igen så fort jag kan så, det finns tid :)

Tror inte jag skrivit om resan så mycket så här kommer lite och först ut är fantastiska London som vi besökte sist.


(bild från kameran jag nyss redigerade, Big ben)

Bodde precis vid kända Hyde park i Bayswater, på ett hostel som inte var bästa stället precis, men vi tillbringade inte så mycket tid där så det var väl skitsamma! Hyde park in hette det iallafall och vi bodde med ca 6 stycken andra i samma rum, i 3-våningsängar. Jag fick bo högst upp i en sån, lite läskigt eftersom att jag är höjdrädd och det var kanske 4 meter ner när man var där uppe, hehe. Lite skrämmande ställe men man vande sig.

Utanför vårt hostel fanns det mesta! Tunnelbanan, Underground, affärer, restaurander, äkta engelska barer och massa souvenirbutiker, en godisaffär fanns tillomed och lite längre ner ett köpcenter som vi upptäckte dag 2.

London är helt fantastiskt är det första jag kan säga, lite samma väder som i Sverige men ändå mycket varmare och allting är så nytt och fint så man tänker inte alls på vädret, allt väder är bra väder i London!
Jag som älskar att prata Engelska var också det helt perfekt!

Första dagen i London gick vi mest runt i bajsvatten, oj förlåt, Bayswater och kikade runt, vilket tog hela dagen för vi gick nog in i varje butik, restaurang och shop. mataffärer som under resan blev vår nya hobby tillbringade vi massa timmar i, haha! Dom har mycket mer fachinerade och roliga saker att kolla på i resten av Europa (det tycker säkert andra eroupeer om Sverige också förstås) Tonfisk blev en ny favorit, och jag åt det nästan varje dag! Man kunde också köpa roliga alkoholsorter, såsom en liten burk apelsinjuice med vodka som vi köpte innan vi skulle gå ut en kväll.

Andra dagen köpte vi Oyster-kort, ett kort som man använde att åka i underground och dubbeldäckare (de röda bussarna de har) , sen bar det av in till Oxford street, ett paradis för shoppinggalna! vågade oss in på överfulla Prime Mark, en grym affär där kläderna, skorna och allt är billigt som tusan! Som lager i sågmyra hemma ungefär. Där inne handlade jag en tröja åt Johan, ett par skor, 6 par trosor, t-shirt. typ 200:- för allt, asnice!
Shoppade inte så mycket på resten av Oxford street eftersom jag mest gillade vintage-butikerna i Notting hill!
Fick med mig två jättefina klänningar hem, en halsduk och lite småsaker från  lite olika gömda butiker! :)
Så ett av mina bästa Londontips är - leta på vintagebutikerna i Notting hill eller på andra ställen, dom är underbara!

Tredje dagen gick vi på bio i köpcentret vid vårt boende i Bayswater, såg Wall Street, skönt att man kan engelska annars hade man ju inte fattat nåt alls, det var ju tur att vi inte kom på att vi skulle gå på bio i Paris tex, hehe det hade ju blivit problematiskt ;) Filmen var helt okej men det var mest upplevelsen som lockade, och det var great! Till bion käkade vi Ben & Jerrys, mumma!
På kvällen besökte vi Piccadelly Circus, också ett måste när man är i London enligt mig, för allt finns att göra där nästan! Vi hittade först ett spökhus mitt på en gata, som verkade hur jävla skoj som helst men Frida vågade inte och jag ville ju såklart inte gå in sj så det får väl bli en annan gång i guess! Vi gick i stället in på ett ascoolt Casino och spelade "lite", hade ju inte så mkt pengar så lite pengar var mkt då hehe. Vann iaf typ 100:- hahah, wow!
Vi hittade även in till Londons största spelhus, och med hus menar jag fem eller om det var sex våningar! Med massa olika spel överallt, där inne promenerade vi länge, hehe. ;)

Fjärde dagen gjorde vi egentligen ingenting spec, promenerade runt i Londons fina miljö, gick runt vid Big Ben och London eye, käkade en voffla med mjukglass och chokladsås på, hur god som helst! sen tog vi bussen och kom vilse, haha. Hamnade i ett "tattarområde" som visade sig vara rätt roligt ändå, det fanns en marknad som vi kollade lite på, och sen hittade vi lite roliga butiker, som sagt var ju vintagde-butikerna de bästa så! Sen när vi kom hem till hostelet träffade vi två Norska tjejer som flyttat in i samma rum som oss, pratade lite med dem och så. Riktigt trevliga!

Femte dagen gick vi ner till Notting Hill och tänkte gå på en känd marknad som är där varje onsdag torr jag det var, men vi hamnade i lite fler småbutiker och bara kollade runt lite, sen gick vi in på ett köpcenter och käkade på Happy sushi, då sitter man vid ett bord också kommer det ett band med små tallrikar med maten på som man får ta det man vill ha också betalar man sen efter färgen på tallrikarna, riktigt skoj faktiskt! Fast det var rätt dyrt också men skitsamma! ;) Vi var också på Harrods! där kan man köpa precis, exakt allt och jag älskade den byggnaden. Den var oändlig och vi gick där inne i flera timmar men hann ändp inte se allt som fanns att se! Hittade en godisbutik, nej inte butik, våning! En hel godisvåning, helt otroligt. Jag hittade också en liten plåtburk med kola i som jag mindes så väl att jag fått en likadan av mamma när hon varit i London när jag var liten, jag älskade den burken och hade alla värdesaker i den, men på senare år hade jag tappat bort den. Är det inte helt otroligt att jag kunde hitta just en sån där då? Det kommer nog vara mitt bästa London minne faktiskt!

Sen stannade vi på en liten butik och handlade en varsinn vodka-apelsinjuice burk och lite tonfisk och yoghurt till middag. När vi kom in i rummet igen så pratade vi med de norska tjejerna igen och dom skulle ut så vi tänkte att vi kanske skulle med dom och se lite London-nattliv också. Sagt och gjort vi gick ut med dom och hade riktigt roligt faktiskt! Blev bjuden på minst fyra tequila och Frida frågade DJ:n om han inte kunde spela Hoffmaestro, som är svenska hahaha, han fattade ingenting. Sen när vi skulle hem hade dom tydligen stängt tunnelbanan pga strejk, men som tur är går det ju bussar så vi lyckades ta oss hem :)

Sjätte dagen, dags att åka hem! blandade känslor. Ville verkligen hem eftersom jag varit borta ganska länge men ändå hade vi det så bra så jag ville ju stanna kvar, men det var ändå dags att åka hem så! :)
Packade iordning allt och slängde lite saker som vi inte behövde bära på med, hade ju ryggsäckar att bära påså, man ville ju inte ha allt för mkt packning ;) Sen tod vi tunnelbanan till busstationen och sedan buss till Stansted flygplats. Allting på flygplatsen gick bra och också resan hem :)

Ja, det var en snabb, väldigt snabb genomgång av när vi var i London! Orkar inte skriva mer så. Kanske lite osammanhängande men ääääh! London är underbart iaf och jag vill åka dit igen så fort som bara möjligt! Och jag skulle lätt kunna bo i London, eller England på någon fin liten gård med massa djur! ;)

Jaja, nu ska jag kila ! Puss

Thursday



Godmorgon! Vaknade upp imorse och det första jag tänkte var "jag är frisk!!" så jag hoppade upp ur sängen, och nästa sekund blev det som när elen går, pang bara, host, host, host, host, host, och lika illamående som dagen innan, fandå! Snacka om att dra förhastade slutsatser!

I förrgår ringde det en försäljare som sökte pappa, samma tid igår ringde han också, men både i förrgår och igår sa jag samma sak, nej han jobbar! Han kommer hem efter fem!! Men denne försäljare verkar inte fatta någonting för nyss ringde det igen, samma försäljare, "Jag ringer från blabla och jag söker Christer", "NEJ han JOBBAR till FEM hela denna veckan!!!". Ringer han imorgon igen frågar jag om han har ett bra nummer till en psykolog,....he



Nu ska jag äta lunch, fliingor! Hejsvejs! :)


Bus





Död humor



Har man kul eller när man roar sig genom att leta världens fulaste namn på Google? Nej, inte direkt kan jag påstå. Men helt ärligt är det de roligaste jag kan hitta på att göra just nu och med min otroligt dåligr humor så har jag skrattat ganska mycket, vilket i mitt fall gör ganska ont just nu men, det är det värt!

Här är några jag skrattat åt ett tag:

Gaylord - Jag kom fram till att detta inte var ett jättepopulärt namn, kan någon förstå varför? HAHA
Ki kuk - Han (eller hon?) bor även i Sverige! Staaackars...

Ska man till mekonomen om man bor i Falun, måste man besöka Ryckepungvägen 1 , mohahahah..


(känner ni igen mig? hah)

jaja nog med humor, för er iaf. Jag fortsätter leta! Hejsvejs!



dumma lunga


Hejsan! Ja, var som sagt på sjukan i förrgår på en akuttid, fick sitta i väntrummet en halvtimme längre än jag egentligen skulle, vilket inte är så mycket då jag brukar få vänta längre! Men det var en kvinna som kom in och luktade rök som bara tusan under tiden! Det känns ju väldigt roligt när över hälften som sitter där inne knappt kan andas för de hade hosta, iaf jag. fyfan, kunde knappt sitta där utan höll på att kvävas, herregud lite måste man väl tänka.. Tillslut ropade de upp mig iaf och fick ta lite prover. Vilka visade att jag hade lunginflammation! Igen.. WHAT!? ooorka. Så nu har jag fått Antibiotica som ska tas en gång om dagen och jag måste äta när jag tar dom, men jag kan inte äta! så hur fan gör jag då? hm.. aja, har fått i mig lite välling nu till frukost iaf, nyttigt! så känner mi duktig ;) mihihi.

Men, nu har jag lyckats fått feber igen. Jag som skulle kolla på film med malin ikväll, såg så mycket fram emot det! Men får prata med henne och flytta det tills morgondagen I guess, hade varit underbart med lite sällskap men får väl stå ut en dag till. Är man sjuk så är man, inte mkt att göra åt annat än att vänta. :)

Hoppas det går över fort iaf denna gången :)
Nu ska jag nog somna en stund, hhe!
Bye.

Sucksick



Heyy.Har precis käkat för första gången idag. En halv burk tonfisk. Och av någlon konstig anledning är jag inte ett dugg hungrig utan helt jävla mätt av det. Fast det är väl inte negativt, bara konstigt!

Nu ska jag skjutsa bror till jäderfors och sen stanna där, för dom har hostmedicin och vår är slut och jag är desperat att bli lite hostbedövad! hehe.

aja, hejdå!

ZZZzzzzzzz



Hejsan igen.

Idag mår jag ännu sämre än jag gjorde igår! Hur fan gick det till?? Så imorgon ska jag försöka få tid till sjukan för att kolla hur det står till med lungorna, har man haft lunginflammation tre gånger förut så känns det som att en check up verkligen inte skulle skada.. Känns bara såå segt att jag måste ta ledigt från jobbet, vilket heller inte är det lättaste när det inte finns någon annan som kan eller vill hoppa in! Gosh, nu börjar jag få lite panik, för jag kan ju verkligen inte jobba imorgon. Kan inte ens andas när jag är inne och bara någon öppnar dörren och lite kallluft kommer in i huset håller jag på att kvävas. Shit..... Håll tummarna med mig att det löser sig tack!!

Nu ska jag parkera mig i sängen igen och knäppa kort på tårna medans jag väntar på att telefonen ska plinga till och någon kan jobba åt mig imorgon! Hejdå, snark!


yehey



Hejsan! Fortfarande sjuk och det blir fan inge bättre,. trodde jag skulle kunna jobba igår men mådde så jävla illa hela tiden så hade tillomed spypåsar med mig ut, ja. det gick alltså inte så fick åka hem. Tur att chefen är bra, annars hade jag inte ens vågat sagt nåt om att jag mådde dåligt!

Kom hem och damp ner i soffan på en gång och åt inte någonting på hela dagen förens på kvällen.
Idag känns det liite bättre! Inget illamående med hostan är värre. Ska försöka få tid till sjukan och kolla lungorna!

Ikväll är jag bjuden hem till Ludde, det är spel och myskväll så kanske jag kan dra mig dit en stund, tror att jag skulle bli bättre om jag fick bli lite glad! ;) Får se hur det blir.

Men nu ska jag göra en sallad och försöka äta lite, hade bra!!


Coward



Torn between heaven and hell.




Sickness sucksss



Men tjena, nyss lyft mig ur sängen och dunsat ner i soffan med datorn i knät istället. Suck to ha feber alltså..
Kan inte göra någonting och måste tillomed ta ledigt på jobbet imorgon vilket verkligen inte känns bra faktiskt.
Menmen, för att göra det bästa av situationen har jag ätit soppa, massa frukt och druckit te. Den naturliga medicinen ju! Satsat på jobb på torsdag igen redan! Bara febern får lägga sig så är det ju lugnt.. :)

Helgen kan jag ju liksom heller inte missa, fredagen blir det förhoppningsvis spelkväll med underbara vänner! Sen på lördagen är det sushibuffe och Nelly high heel party som gäller!
Sen jobb på söndag! Så nu jäklar :)

Aja, nu ska jag nog sova, helt slut! Hade gött!

Puss

Bossebuus



Godmorgon världen! Eller, jag har varit uppe sen halv nio för då kom finbesöket hit, "lilla Bosse".
Har varit ute på lite promenad och lekt lite, men nu ska jag göra mat. Har precis satt potatisen på kokning och ska göra egen potatismos, såå gott :D Till det blir det fiskpinnar, broccoli och egen remoulad som jag ska ge mig på att göra strax, älskar att göra mat ! så skoj :D hihi,.



Här vad Bosse en liten Bosse, iaf jämfört med nu när han är av dubbel storlek! Men lika go är han :D

inget att skriva.....



Heysan . Hoppas alla haft en bra dag! Min dag har varit rätt nice, jobbade först fram till fem och skulle då egentligen vara med på personalfesten men orkade inte det, så skulle vara med på träningen istället, men orkade inte det heller så det får bli nästa vecka. Sen när jag kom hem åt jag och sen drack te med mamma och kollade på lite tv.
Satt också och läste mejlen och såg att jag hade fått lönebesked, och jag kan säga att jag är mkt nöjd!! Allt jobb och slit lönar sig verkligen! :D Tack för det!
Sen la jag mig i ett bad och inpackning i håret, så skönt och har inte känt mig så fräsh på läänge! Underbart, och nu sen dess har jag kollat på One tree hill! :)

Men nu börjar tiden springa iväg och jag måste sova för imorgon ska jag vara hundvakt åt Bossebus!
Sen på kvällen drar jag till grannbyn och sover :) I helgen blire parteey minsann! hihih

aja godnatt!

care..



Orkar inte att allting rasar samman, och att ingenting vill fungera hur man än kämpar.
Just nu känns allt bara förstört och tråkigt.
Har ingen ork kvar utan lever som en robot varje dag, svarar på frågor när jag hör, ler ibland när det passar, eller inte passar, vad vet jag.

Rädda mig.

2010-2011


Lär väl ta och göra en sån här jag med då ;)

2010

Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut?
oja! Tågluffade bland annat!
Har du några nyårslöften?
Mja, kanske kommer eftersom..
Vilka länder besökte du?
Sverige, Tyskland, Österrike, Frankrike, Italien, England ! :)
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Massa datum och dagar!
Vad var din största framgång 2010?
Att bli modigare! Kommer lätt att resa massa i framtiden!
Största misstaget?
Säkert ett antal, men kan inte komma på just nu. Tacka nej till vissa saker tror jag.
Bästa köpet?
Tågluffarbiljetten!
Vad spenderade du mest pengar på?
Resa, fest, kläder.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
luffen helt klart, och min underbara familj och vänner ofc!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Manboy - Eric saade faktiskt av någon anledning hahaha..
Love the way you lie - Rihanna & Eminem.
Var du gladare eller ledsnare under 2010 jämfört med tidigare år?
Båda, det började bra men nu mörknar det.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Hm, mkt klänningar och tunikor, och leggins såklart, sen har det blivit ganska mkt klackar (a)


Aja, nu ska jag slappa efter jobbet iaf! Niiice

Sholahoppsan



Hejsan hoppsan! Glöm gårdagens inlägg, borttaget nu ändå så ni som såg det, lucky you ;) Eller inte.
Sitter hemma nu iaf och håller på att göra en risotto! Mummans,

Sen ska jag tillbaka till jäderfors för då kommer de lite andra människor också, mina vänner vill säga. Och eftersom man inte skulle dricka så tog jag en cider och lite vin hemma nu när jag gör mat men eftersom att jag inte käkat nåt alls idag så börjar jag känna att det varkar på bra nu, hehe. Eller ja, lite iaf. Men det känns skönt, man kanske inte tänker så mkt då och det kan jag ju behöva ;) mihi..

Så ska snart käka då sen kommer Johan och hämtar mig så gör mig väl iordning där, vet inte om det är värt att ha finkläder på, kanske blir nåt skönt iställe, lika brade! Men nu ska ja kila iaf ! Hadet bra allesammans


Puss

whooooooooot

Dragar mig till grannbyn, tjolahopp


feelings suck you into darkness



Hello, nyss hemkommen från jobbet och känner mig helt slut, vilket jag ändå gjort de senaste veckorna utan att jobbat ens. Vet inte vad som händer med världen, känns som att man måste lista ut vissa saker för att förstå vissa saker.

Men nu ska jag glömma alla deppigheter och så drar jag och Johan till Gävle och käkar på Church street, som för övrigt verkar vara vår favoritrestaurang hihi. Mumma! Lite taggad så, det är ju inte varje dag. typ. Så nu ska jag kasta mig in i duschen och sen kommer nog johan och hämtar mig, :)

Men höres väl sen, nu ska jag draa. bye.

RSS 2.0