RUN RUN RUN!

HAHA!

http://www.youtube.com/watch?v=N-mMVOE4nLA


tjolahopp!
nyss käkat kycklingsallad så nu har ja ont i magen haha. ändå åt ja inge mkt, menmen :)
börjar inte förens klockan 15.20 idag , haha helt sjukt onödigt men vafan, skönt;)
därför tänkte ja sova typ hela dagen idag men hur blev de med det då, jo jag vaknade halv nio och då kastade ja på mej mjukisar och min nya tjocktröja och sen ut på en springtur, haha vettefan vad som tog åt mej! men skönt som fan var det :D solen sken och det var varmt och fårlarna kvittrade, så härligt !!
stannde hos ankiie i ca en halvtimme så var ute i ca en timme och 45 min! :) najsnajs . så nu har ja tränat för dagen ;) jag går på solenergi som myllan säger :D

fick btw sms av myllan igår! :D jätteroligt, saknar henne ! tur att hon snart kommer hem :D
skönt att höra att hon hade det så bra! ;D yeye

men nu ska ja kolla på twiligt och sen göra mej klar innan skolan" bara idrott i typ en timme och veta vad man har för betyg sen får man dra hem. haha jippi!

hade gött allesammans  ! :)

sega dagen...



Hallå.
Sitter i skolan nu ganska pigg i morse faktiskt. fast nu fick vi veta att vi ska ha natur även fast vi inte har någon engelska, vafaan ska vi då göra två timmar innan? så jävla segt. det är faktiskt fredag! fuck it..
det är alltså fredag idag och vi slutar klockan halv fyra! vafan? suger.

så nu är jag trött igen och sur och lite elak också.
ha en bra dag ni som kan !

Earth Hour !

Earth Hour - släck för en ljusare framtid! :)

Lördagen den 28 mars 20:30-21:30 förenas världen i en enkel handling och släcker för klimatet.
Earth Hour är en klimatmanifestation som startade 2007 i Sydney som nu har spridit sig över hela världen med syfte att uppmärksamma och skapa engagemang kring klimatfrågan. I år har även Sandvikens kommun anmält sig.

Kommunen vill uppmana alla kommuninvånare att tänka på sin miljöpåverkan och delta i manifestationen genom att släcka sina lampor under tiden 20.30-21.30 på lördag den 28 mars.

Nu är det vår tur att släcka ljuset för en timme, en timme för naturen och ha det mysigt med nära och kära i mörkret :)                                           Jag släcker min lampa gör det du med :D



Här är några exempel på vad du kan göra under den svarta timmen !

  • Släck all belysning och apparater som står på stand-by.
  • Bjud vänner och familj på en mysig middag i skenet från levande ljus.
  • Bjud in till mörkerfest. Laga klimatsmart mat och ha kvalitetstid med dina närmaste.
  • SPA! Ta ett skönt skumbad och var en stund för dig själv.
  • Spela spel med tända ljus och gott fika.
  • Gå ut och ta en promenad och titta på hur mörk staden är under Earth Hour.


 :D


ooonsdag!



Hejhopp!
Nu sitter vi i skolan på håltimme, jippie.. hade ingen naturkunskap idag men vi måste vänta på spanskan som börjar klockan fyra ! weeeee va trökigt.
Solade solarium för första gången i morse, ingen fara som jag trodde att det skulle vara eftersom att malin skrek. men det gick bra. fast nu är jag röd och det kliar. menmen, vettefan om jag ska sola nåt mer. bättre med naturligt! :)
sen har jag och myllan ätit på american och handlat lite på stan, det blev en tröja, halsband och leggins för mej :) och lite påskgodis också såklart.
får se vad resten av dagen har att bjuda på :)

tjoho!
<3

hoppsanSA !




Jap. då var det efterlängtad lördag igen !
sov i j.fors från fredagen och åkte då hem därifrån ganska tidigt hem till mej :)
gjorde ingenting spec, tills bror skulle till tobias så jag körde dit :D sen på vägen hem hade vi lite kul och gasade på upp i 150, hade precis saktat ner när vi kör förbi polisen . heh, lite rädd blev man väl då. men det gick bra ändå!
sen städade jag och johan hela rummet! lite om möblering och så fint fint :) eller uaf bättre!
sen kom myllan hit och vi satt och pratade lite och åt syfilisar" ;) hahahahah !
sen kom också andreas och göte och då somnade johan så vi gick ut och sen hem till myllan för hon skulle vara hemma med en sovande syster :)
det gick american pie på tv så vi kollade lite på den och kurade med katten , sen hämtade malin hamstern som sprang runt i bollen , haha, såg väldigt roligt ut ! ;)
pratade lite medans vi kollade på filmen tills grabbarna skulle hem och sova, men jag stannade kvar med malin tills hennes mamma och pappa kom hem igen :D jag vet sj hur tråkigt det är att vara ensam !
sen var hon snäll och följde mej hem :D
väl hemma så hade johan precis vaknat när ja kom innanför dörren , och pappa hade lämnat honom sj där nere i soffan , han fattade ingenting om vart jag hade tagit vägen tror jag. haha stackarn. sen undrade han vart hans byxor hade tagit vägen , och dom hade jag tagit av honom när han skulle gå ut och då var han vaken och pratade med mig, men han var nog inte så vaken ändå då . haha :)

en mycket trevlig kväll iaf med massa skratt och kul! :D tack för det allihopa! (sen måste jag bara påpeka att det var massa synd att ankiebejbi inte kunde vara med, fast vi förstår henne att hon inte orkade eftersom att hon varit i sthlm hela dagen ! men du var massa saknad :D)
nu ska jag klä på mig och sen ta en paus från matteboken och gå en sväng med ankie och myllan :D

hejsvejs ! <3


DUNKADUNK!



yoo!

Nu är det högsta musik på i mitt rum och högtalaren dunkar på som fan. precis som det ska vara !  nääjs som fan.
nu är det någon blandskiva i och nyss var de eminem. paha, snart kommer väl grannarna och klagar! men jag försöker städa och jag kan inte städa utan högsta musiken på! och det ska vara dunk musik, inget mesigt skit. har möblerat om lite också, nästan färdigstädat ;) nu ska jag fortsätta städa, danska och sjunga med ! have a nice day everybody!

<3

kuckelikuuu



Hej!

Idag är det torsdag och bara två dagar kvar i skolan innan ännu en efterlängtad helg!
är redan inne på andra lektionen och det känns som att den snart kommer att vara slut. då har vi matte (vilket just nu suger. jag som fattade först men nu är det nåt nytt skit och jag fattar inte ett piss!) iallafall så blir det väl en lektion att sitta och stirra på då. Sen har vi håltimme efter matten innan vi börjar foto. kanske går ut på stan eller nåt då med malin :)
annars vettefan ! och jag ska lämna tillbaka min systemkamera som jag långade från skolan förra veckan ! det kommer inte att gå! jag vill ha den kvar.. :( haha .
 
Gissa vad jag satt och tänkte på nu`?
som vanligt på någonting väldigt knäppt såklart, men  jag satt och funderade ännu en gång om hur många hönor eller ankor man måste döda för att fylla en hel dunkudde? hmm. något som inte är värt att fundera på men ändå ;)
och vet ni`!? det värtsa av allt! jag har läst ut sista boken nu och det känns inte alls kul :( men chocken har inte kommit än , jag tror att min hjärna fortfarande väntar på en till bok! fanfanfan, det kan bara inte sluta såhär? inte ens ett riktigt bra slut..  nej jag håller med hjärnan den här gången och väntar på att nästa bok kommer !

nejnu orkar ja inte plugga nåt mer. det är så mkt att skriva om! fytusan.
ska nog gå och kolla vart malin tog vägen  ! :)
jag skickar ett sms och kollar vart hon sitter först ;) känns dumt att gå runt att leta när man har mobil och kan skicka ett sms på bara någon sekund. fast jag har förstås slut på pengar men ett sms kunde ja skicka iaf ! yey..
hatar att vara utan pengar. usch
 aja, jag ska skriva lite till och vänta på att malin svarar på mitt sms så att jag kan leta på henne :) hade bra !
hejsvejs <3

kort helg



Hallå
Sitter i skolan nu (som vanligt!) har haft två lektioner nu. hade redovisning på religionen och den gick brabra :)
men nu är jag bara trött och hungrig så skulle mer än gärna bara åka hem och mysa och ta det lugnt ! :D inte helt fel.
 och imon äre ju bästa dagen på veckan! det blir antagligen soppa till lunch, min favvo ;) mumma !
sen har vi två lektioner! engelska som vi har ganska kul på så det är ingen fara ! sen har vi idrott och då ska jag och malin af (får se om någon mer vill) bada på parkbadet så det blir najs ;) najsnajs. sen åker man hem så får man väl hitta på nåt då också . och på onsdag har man sovmorgon också och åker på 11 bussen ! :D helt underbart tycker jag. älskar sovmorgonar men sen äre ju massa mer skönt att sluta tidigt men ändå ;D

Helgen har gått snabbt som satan!

 fredagen hade vi träning i K-B och det var skoj bortsett från gubben som vi skulle åka med som vi inte fick göra någonting alls för. han åkte tillochmed ifrån oss gubbjävlen medans han satte oss i banarbete! fucker..
men vi hade skoj ändå och åkte störtlopp i västbacken ! fort som fan på ett par så korta slalomskidor ! haha, men skoj så skoj!
sen åkte ja till j.fors och sov !

Lördagen
vaknade jag i j.fors, vaknade inte allt för sent faktiskt det var skönt eftersom att man inte vill sova bort hela dagarna !
sen hade jag kvällen att se fram emot :D vi skulle alla hem till myllan på chokladkalas ! och jag som älskar choklad var ju glad ;) johan åkte till brodin då och lämnade mej ensam där hemma så jag ringde pappa och han fick hämta mej.
när ja kom hem gick jag och vickis till ica och köpte grejer som vi skulle ha för att baka min speciella kladdkaka som jag kommit på ! (det var den ni inte fick veta vad det skulle vara, det var iaf kladdkaka med daimkulor i!) när vi hade bakat så åkte ja hem och la mej och läste! men så glömde jag bort tiden och helt plötsligt var klockan åtta. vi skulle vara hemma hos myllan halv åtta ! haha . panik!
men ja kastade på mej kläder och sprang ner, eller gick. självklart var jag så vimsig att jag tog en omväg och gick runt hela järbo innan jag kunde kom in på rätt väg! men inte var jag framme för det heller, nä då trodde jag plötsligt att jag gått förbi hennes hus (jag vet exakt var hon bor och varit där massa gånger så frågan är hur jag kunde göra det?) men det värsta var att när jag vänt och gått en bit kom jag på att jag inte alls gått förbi. vims vims !
jag kom iaf fram och den vanliga vägen som brugar ta ca- 5-10 min tog nu nästan 20 min.. haha
vi hade iaf jättemysigt med massa choklad och falsksång! johan och ante kom senare dom med :) fast johan somnade när han kom och sov tills vi skulle gå och anta sov lite han med, haha  . ojoj, det går i släkten.
magont hade man iaf massa av all choklad! men gott vare kan ja lova ;)
sen gick vi hem och sov, eller sov och sov. johan och jag somnade runt tre eller halv fyra kanske, för jag lyckades göra honom pigg fel tid så det vart massa prat.
sen somnade vi också.

Söndag
var det underbart väder ! soligt som tusan och varmt och skönt! underbart! det blev att gå ut i skolen och sola och jag tog såklart med mej min kamera (lånade en systemkamera från skolan i torsdags och den är helt underbart bra ! jag älskar den, kommer inte att kunna lämna tillbaka den!) knäppte massa kort, riktigt fina såklart eftersom att kameran är så bra, och att min fotomodell är så söt ! (ankiie) ;) ante och ankie kom hem till mej efter frukosten för johan och han skulle åka hem :/ ;) när dom gjort det gjorde jag ingenting alls. bara kollade på en film och sen läste lite, asseg dag verkligen ! men sen pratade jag med ankie och hon ville ut och gå och det ville jag med ! :D så då gjorde vi det och malin följde också med :D ! det blev prat och skratt medans vi gick och jag knäppte lite kort med kameran som fick lite damp i mörkret, men någon bild blev det ändå :)
sen åkte jag hem till johan och somnade typ på direkten.

och nu sitter jag här !;) ska nog gå och köpa en macka nu så.. hejsvejs !
<3

tjoho




Godmorgon!
Nu har jag just kommit till skolan och satt mig vid en dator för att jobba samhäll-historia. känns som jag lyckas bra eller vad säger ni ? ;)
så jävla skönt med fredag nu kan jag lova ! men synd bara att dom dagarna är så jävla sega :S har nu historia då, sen svenska och sen engelska och naturkunskap! och även fast vi bara har dom fyra lektionerna så slutar vi halv fyra! känns segt eftersom att jag har träning klockan sex sen . magnus skulle åka på typ melodifestivalen så han skulle inte kunna komma, därför var han över med borren igår då så jag och malin får sköta allt, haha ! hjälp. det är minst 50 ungar som vi får ha då ! det kommer att bli kämpigt kanja lova !

Imon är det äntligen lördag ! det kommer att bli skoj eftersom att det är då vi ska ha chokladparty! :D yey.
gotta, jag som bara älskar, älskar choklad kommer att äta ihjäl mej! mumma.
resten av helgen har jag  ingen aning om vad som händer, det blir väl att läsa boken som vanligt, hoppas att jag inte kommer att läsa ut den bara ! jag har bestämmt mej för att bara läsa den på kvällarna så har jag kvar sidor längre och slipper bli lika deprimerad när dom tar slut, som förra gången . nej det vill jag inte att det ska bli så igen ! nejnej.

men nu ska ja kila ! hade bra

<3

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig" <3



Svar på en kommentar jag fick: Ja det är den översatta versionen på sista boken ! :)
Sen måste jag ju säga tack anna ;) för tipset! det funkar!

Ja, hade en ganska seg dag i skolan idag , fast det var ju torsdag så det är ju en ganska soft dag ändå! hade först spanska, sen samhäll och sen matte, efter det åkte jag till sjukhuster för att ta en spruta, jag som verkligen hatar sprutor!! fy tusan va nervös ja var, men jag tror det gick fint eftersom att det var farmor jag hade ;D det var najs  ! eller najs? nej det var det inte, den gjorde inte ont! men när hon började spruta in vätskan i muskeln så drog hela amren ihop mej och det började spänna som satan ! det var då det blev obehagligt som bara den ! fyyy. men det gick över efter ca. 10 min.
men nu, nu känner jag av armen, jag kan inte sträcka på den , då gör det ont! hoppas bara det är bättre imon , för nyss kom magnus förbi med borren tills imon , jag och malin blir nämligen ensamma tränare för dom små! så då blir det nog att borra en bana om vädret tillåter :D jag måste erkänna att jag är nervös, det var år och dag sen jag satte en bana ! och jag har inte gjort det sj ! hjälp.. och det är dessutom, fredag den 13, ja igen ! :S men det ska man inte tänka på för då kommer det inte att bli bra !
kommer nog att lösa sig det :D!

nu ska jag ner och koka en kopp te sen ska jag dricka det medans jag läser min spännande underbara bok och väntar på att älsk ska komma och mysa med mej ! :D
ska kanske också gå igenom kameran som jag lånade idag på fotot ! fick låna hem en systemkamera ! :D (läraren måste ha ett jävla förstoende för oss elever !) men det är bra för i lov it! yeye, det kommer bli fota som bara fan i helgen kan ja lova :D för då blir det chokladparty hemma hos myllan och hur najs låter inte det på en skala 1-10? ;) jag vet redan vad jag ska göra, fick en asnajs ide idag på skolan (när jag egentligen skulle tänka på samhällskunskapen som snart måste vara klar! men tänkte istället på vad man kan göra med choklad!) haha, dummer huh.. men jag avslöjar inte vad, bara anna och ida vet än vad jag tänkte på. lite knepigt men det kan kanske bli gött ? ;D

aja , nu ska jag ner till teet! :D hadet så bra !

<3

Hoping for the best but expecting the worst



faaaan ! malin har nu fått sin bok (sista boken i twilight-"fyrologin") men min har inte kommit !! visst för att posten inte varit här en men vafan !jag blir galen , vill ha min bok innan jag sätter mig på bussen på väg till skolan ! men det kommer nog oínte att ske. fuckfuckfuck. jag hoppas ju att det kommer en bok till mig med och det måste det ju göra men som sagt så förväntar jag mig det värsta! men nej nu ska vi inte vara så. när jag går till bussen ska jag kolla i brevlådan och då kommer den att ligga där och d¨tar jag bara med mig den till skolan (eftersom att jag kanske åker hem till johan direkt)(härlig myskväll va? haha, jag får ha hösläsning).
har köpt mej en chokladbit också, så jag kommer nog att klara mig på ganska gott hunör idag om alla människor omkring har tur ;) hah !
 jaja, det var bara det jag ville säga så vet ni att jag inte kommer skriva på några dagar så är det för att jag lääser ! hadet bra hejsvejs!

dont turn allround



jag blir så förbannad på dessa små skitungar!
man kan ju fundera vad som händer innan för pannbenen på er !
nä. stick och brinn suckers !

idag börjar jag också klockan två! yeey så skönt :) har engelska vilket är soft som fan nu när vi sitter i grupper och snackar och skriver lite engelska , jag, mallan och myllan :) najsnajs ! sen har vi idrott ingen aning vad vi ska göra där med antagligen kampsport om vi går enligt schemat ! yey. dådu malin ! ;) hahaha ska nog bli skoj! kanske.. hah
efter skolan kanske jag stannar direkt i jäderfors om johan slutar tidigt, då blir det mys :D vi kan inte vara hemma hos mej nu (eller kan och kan, ingen som riktigt vill!) bror är magsjuk! och jag vill INTE bli magsjuk! nejnejnej!, då missar jag bara massa mer i skolan och kan inte vara med älsk eller träffa mina brudar! så nope. jag säger nej till magsjukan och sleepar hos älsk istället ! :) no problemos !

FYFAN I HELVETE vad jag längtar till sommaren  ! vill ha sommar nu nu nu nu!! så jävla trött på den satans vintern, bara snö och slask och kallt, och man kan inte göra någonting! nej sommar ska det vara ! då kan man åka bort och ha mys och bada och sola och vara ute hela tiden ! yes !
men påsken är också bra ! då får man massa gott godis och då är det vår ! :D najsbajs!

nu ska jag ner och kolla på farfar som ska laga våran spis, mahahaha. vill ha maaaaat !
hadet bra allesammans (eller anna som läser! ;))
<3

seeg söndag




tja
idag börjar skolan inte förens klockan 2 för oss, yeah! så skönt.
skönt att sova också, har inte sovit ordentligt pålänge nu. kanske inte på en hel vecka! fyfan , men inatt blev de sova iaf! även fast jag somnade sent så fick jag ju sovmorgon till halv tio iaf! yeh, hade ju förstås fått sova längre men det kunde ja inte. börjar ju klockan två imon också så d lugnt ;;) jag har tid på mej ! hahha.
igår hade jag en seg dag, inte haft en sån seg dag på hur länge som helst! fyfan va segt tror dagen var dubbelt så lång som en vanlig dag. assegt .
gick iaf på en promenad med malin :D mys d , behövde det för jag hade sovit någon timme innan och det är inge bra för då hade jag aldrig kunnat somna annars ! haha , men det var skönt att gå :D fins sällskap med <3

Idag blire gymmet med malin och vic :) ska bli najs ! känner verkligen att jag behöver göra av med lite vikt....
så det ska väl bli brade :)!

nu ska jag nog göra mat till mej och bror som är hemma med magsjuka! fyfan jag vill inte ha det nu, jag har låst in mig på mitt rum just nu. menmen, måste ju våga mig ut någon gång..

hede gött hejs ! <3

Internationella kvinnodagen




ja, idag är det internationella kvinnodagen, då är det alltså kvinnornas dag. roligt för oss kvinnor!?
nej. det tycker jag inte, jag tycker det känns lite diskriminerande med en kvinnodag! varför? jo tänk  er själva.
varför ska just vi kvinnor ha en dag för? EN dag ? det måste ju betyda att alla andra dagar är mannens dag då? ja det är så jag tänker och säkert flea som gör det och det är faktiskt riktigt sjukt.
 vi vet ju alla att det är mycket prat om dethär med att kvinnor har lägre lön och sämre jobb osv. vad spelar det då roll med en kvinnodag? den ända dagen vi har, och vi får blommor, vissa av oss, men vad hjälper det all orättvisa mot kvinnor? någonstans blir en kvinna slagen av en man, även på kvinnodagen.
kanske är det någon man som brukar slå sin kvinna fast gör det inte på internationella kvinnodagen , för det är kvinnans dag, men så fort det blir mannens dagar igen så slår han.
det är riktigt sjukt faktiskt ! vad hade männen gjort utan oss kvinnor? utan oss hade det inte funnit någon man! tänk pådet ni! var lite tacksamma iaf!
ja så är det med det.

Igår var vi hemma i jäderfors, jag drog med mej ankie också! yes hade asmysigt.
när jag och ankie kom på bussen var dom nere på plan så vi kollade lite på dom innan vi gick upp. hade lite kul åt en tjrj som vi inte tycker om ! hahahaha. eller omochom. aja, sen gick vi upp och hämtade hunden och gick en sväng. :)
sen in igen och vi spelade lite fia med knuff, vi hittade inte deras stora spel så spelade på ankies pytte som hon hade med sej, vilket inte var så jävla lätt ! haha, men sen när grabbarna kom hem så tog dom fram det som stod precis bredvid oss typ. hah, vi spelade och man blir då bra irreterad på det där spelet! tusan. haha men kul är det ;)
sen när alla höll på att bli tokiga av spelet så gick vi upp och valde en film, eller ankie valde en film som hon trodde skulle vara bra ! det visade sej var en utav dom sämsta filmer jag sett i hela mitt liv,så jävla seg var den och man fattade ingenting, den hade inte alls någon handlig, haha skitfilm! ;) men som sagt så älskar vi dej ändå ankiebejbi!
medans vi kollade på filmen blev det närgpnget i soffan ;);) och det var inte johan och jag som satt där  !hah!
menmen, sen vart det slut på den satans filmen så vi gick upp och la oss. somnade faktiskt fortare än vad jag hade förväntat mej, brukar ju inte gå så bra för mej detdär! sen vaknade vi vid halv åtta ungeför för då skulle dom upp och spela match i hedemora :) då kunde varken jag eller ankie somna om så det var bara att kliva upp de ! jag kröp ner bredvid ankie i sängen och pratade lite, sen när grabbarna åkt så gick vi ner och käkade frukost efter att vi klätt på oss och fixat lite! sen spelade vi självklart fia igen och jag vann båda gångerna! yeah! (vänta... det ringer.... *tillbaka, det var mormor som ringde och frågade vad jag hade för mej ;D jaja, då fortsätter vi!) sen hittade vi nå bilar som dom fått i kalle anka så vi körde lite med ! hahaha ;) najs d.
sen kom rune och hämtade oss så nu är jag hemma ;) kom nyss hem typ. en 45 minuter sen kanske :D
idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på! är trött och förkyld igen så det blir väl bara ta det lugnt, göra lite läxa och kolla på en film kanske :D skulle behöva och vilja gymma men nu när jag blev så förkyld så känns det inte lika kul längre! menmen, får krya på mej några dagar först sen drar jag med malin ;) yepyep!

ja nu har jag inget mer att skriva om tror ja, inte än iaf . om det skulle hända något intressant senare på dagen så hör jag av mej ;) ha en bra internationell(dumma)kvinnodag! hoppas att ni har det bra även fast det är en lite dum dag! hade bra!
hejsvejs
<3

mmm påsk



sitter i skolan nu, och shit så jag blev sugen på godis! började tänka på påsken som är om ca. 5 veckor ! mums, vill äta en massa gottgodis då ;) massa choklad ! hahahaha .
yep, det är mina enda tankar just nU! förutom böckern a, haha menmen ,. ! hade bra seya!

Om jag kunde drömma


Ja, nu var det länge sen jag skrev. har varit fullt upptagen med dessa böcker. och jag tror att det nästan var en dålig ide att jag började läsa dom för nu vill jag bara leva som i boken . jag vill vara bella ! visst, helt sjukt. men det har varit mitt liv i några dagar nu. eller fyra rättare sagt. jag har läst ut dom alla tre på fyra dagar, ganska desperat!
Men jag är helt tokig i böckerna ! dom är helt underbart bra och jag älskar dom. knäppt jo jag vet det.
filmen är ju också jävla bra men mycket som inte är med från boken som borde varit med !
har läst ut "Om jag kunde drömma", "När jag hör din röst", och "Ljudet av ditt hjärta" och jag skulle nu nästan kunna bryta ihop för att den fjärde boken inte kommit ut än på svenska! hade det varit längre tid kvar innan den kom hade jag lätt köpt den på engelska ! men nu är det så att dom kommer ut den 12 typ tror ja ! men jag beställde den på bokia så den kommer förhoppningsvis tidigare till mej, annars stryper jag någon! jag kommer inte kunna vara lugn en sek. innan jag fått min bok! jag är helt galen ! GALEN GALEN GALEN ! och det bara blir värre. typiskt mej att fastna i nåt såhär..
men det känns som att allt som händer i boken är sannt! ja. sök hjälp tänker ni jag har tänkt det med men.. nä.

snälla snälla boken skynda på! jag vet inte om jag orkar vänta längre ! jag dör snart av hur knäpp jag är, jag fattar hur dum jag är men jag kan inte styra över det ., hahahaha nu börjar jag låta som en skitzofren (eller hurfan d stavas) ;) men d är ja inte, åtminstonde så har jag ingen diagnos på det ? hm, ja . värt att fundera på.

Var hemma hon vickis ikväll (eller, igårkväll, klockan är nu tio över tre på natten) med mina brudar hade huur myc som helst som vanligt ;D men hann inte stanna så länge för en grinig johan ville ha mej hem , men när jag kom hem . ja då sova han ! hah. kuuuul...
så nu sotter jag här och är helt hysteriskt. bok bok bok bok ekar det i huvudet. drömmer om alla i boken varje natt . hahaha helt otroligt sjukt och jag börjar nästan fundera på om det finns en boksjuka? om inte så har jag just uppfunnit den , då kan jag få nobelpris! yey.

igår, eller nej, förrgår var jag ankie hemma i j.fors med johan och ante, snackade, kollade hockey och spelade fia med knuff! hur kul som helst! ;) haha, har saknat ankiebejbi som varit i egypten med en massa bomattentat, scary för oss ovetande här hemma men inte för henne som var där, haha ;) glad att du är hemma! <3

nee, nu måste jag lägga mej breve sötnosen min och iaf FÖRSÖKA sova, vilket jag inte provat än så det kanske är värt ett försök innan man börjar klaga. aja hade så trevlans.

hejps. <3

RSS 2.0