fuckit




fyfan vad jag är irreterad, kanske inte allt för bra att vara det när man ska sova ! men vafan i helvete..
gonatt....

28 December



ja nu är man förkyld igen då! känns ganska pisst, att jag alltid ska lyckas att bli förkyld på loven ! fan på det!
täppt i näsan och hosta, blä. men det ska väl snart gå över, skolan börjar ju snart! fanfanfan..

idag vaknade jag halv elva, precis som jag gjort dom senaste dagarna, sen kom daddi och hämtade mej (sov i j.fors inatt!) sen dess har jag bara legat under täcket och kollat på harry potter, hahaha . jaja  så kan det gå :)


 men men , nu ska jag kila, ska kanske träffa ankie ikväll ;D pusss

gooooodiee



Japp, nu sitter jag här . är trött som bara fan och mår illa !
Gusta fyller år idag och det är en massa folk, fast kusinerna har åkt hem nyss och jag och bror har gömt oss på hans rum för att slippa alla pratglada släktingar! inte för att vara elaka förstårs, men är man trött så är man..
Kom hem från träningen vid halv sju ungefär, hade tidig träning idag och fan vilken träningsverk man kommer att ha imon! fyfan..

Har ätit kalkon idag vilket jag inte tycker är någon speciell grej? gott är det javisst men den smakar precis som kyckling,. så ja.. ;) haha.
Julaftonen var bra iaf! inte så mkt att prata om men den var fin. fick en massa fina julklappar så tack för dom! :)

En rolig sak på träningen idag , haha eller kanske inte så rolig utan mer taskig , ;) - malin sa till den stackars lilla Tove, -och du heter Tova va? hahaha, alla andra började skratta och den stackarn såg helt förtvivlad ut, stackarn :P men TovE hette HAN iaf. hahaha säger dådet.
och - vilken färg har du på din valla ? väl uttryckt av lilla Frida (; haha ! brabra

träffade min carrolutt igår också ! :D jättenajs, har saknat henne ! v i har bestämmt att när hon kommer hem från fjällen ska vi käka sushi ;) har jag aldrig smakat så det ska väl bli en upplevelse :) man måste ju trots allt smaka sushi någon gång i sitt liv! och jag är ganska bra på att smaka saker :) iaf om det ser eller luktar gott (x och inte innehåller lök! fast det har jag gjort klart för mej att sushi , det innehåller inte lök ! :) bradet. haha

men nu ska jag kila ner och käka lite glassoch maränger tror ja :) även fast jag är mätt (a) haha, men gött äre!

hade bra ! :)

<3

GOD JUL !




Ja, idag har jag haft en ganska julig dag faktiskt ! även fast jag borde ha en jävla julkänsla just nu så har jag ingen alls ! fyy så tråkigt det känns :( sen är det typ ingen annan so jag pratat med som heller har det, så det känns ju bara ännu hemskare´! och därför har jag kommit på varför jag inte har någon julkänsla ! Julen handlar ju om glädeje och eftersom att ingen jag känner har fått den där julkänsleglädjen så kan jag heller inte få den ! den smittar av sej fast nu finns det ingen som kan smitta så då är det ingen som får julkänslan! fand :S
Fast på nått sätt ska det väl ändå gå!

Har varit hemma hos älsk hela dagen idag, skulle egentligen ha spelat hockey med dom idag! jag som längtat så länge efter att få göra det men tro på faan att det blir alldeles för kallt för mej att ens gå ut,! fy satan tio minus hela dagen , och inga kläder hade jag för alla dom graderna ! nejnej, det blir flera ggr ! :D

Vi har iaf hunnit med att  bygga pepparkakshus, klä granen och johan har klippt sej :) trevligt trevligt, fast nu kan jag inte reta honom för att se ut som en fluffboll (a) mihij
vart ett fint pepparkakshus faktiskt ! inte alls lika hemskt som mitt och pappas som vi bara kladdade med (x hahaha, menmen  ! fint blidde de :)
Sen har vi alla varit och käkat på Albins också :P mumma det men fan va illa man mådde efter att nästan tryckt i sej en hel pizza! bläsh, ;)

Ja, som alla nu säkert redan vet så är det då självaste julafton imorgon! och känslan , den har ingen funnit ännu.
om den kommer alls så kommer den nog inatt när alla ska sova eller imon när man vaknar, hoppas! eller inte inatt snälla, jag behöver sova ! :) sen taggar vi ju nyår också! det är ju alltid roligt och man behöver ingen känsla heller för att överleva !

Nu ikväll när johan kommer ska vi nog kladda lite med marsipan, precis som jah gjorde igår :) fina tomtar gjorde jag ;) och goda:P men nog ska det allt bli flera :D mysmys!
Men nu måste jag kila vidare ! Hoppas att alla får en rejäl underbar julkänsla imon och en underbar jul! Får se om jag hinner skriva imon! :)


GOD JUL ALLESAMMANS ! <3

Vår nya kända kändis !



Faaaaaaaaaaaaaaaaan !
Känns verkligen jättepisst på att jag fortfarande inte har någon som helst julkänsla alls ! ingenting!!
jag som annars älskar julen ! eller det gör jag ju nu också men det känns ju inget :S hoppas att det kommer imon iaf ! för nu äre fan bråttom!!..

Igår var vi alla mysflickor hemma hos ankie, (jag, ankie, mallan och vickis) hade det hur bra som helst kan jag lova ! fick väldans fina klappar och gott fika ;D och bästa umgänge! jättefint, älskar er ! <3

Sen måste man ju bara säga grattis till vår alldeles egna kända kändis ! Sara Hector!
att hon är grym på skidor det har vi ju alltid vetat men faan va grym du är ! i lördags kom hon trea i svenska eliten och igår vann hon hela skiten ! Fatta stolt man känner sej.
Jag har drömmt om detta och nu händer det! och vi saknar dej sara! hoppas att vi ses snart sweet! <3
GRATTIS till dej alltså!

sen är det ju julafton om  bara 2 dagar , shit alltså, men nu är inhandlingen av julklappar klar iaf ! sköööönt! :D
massa klappar har jag här hemma ;)
tagga julen nu! GE MEJ JULKÄNSLAN !

puss på de

<3

Myskvälls



har inte så mkt att säga om dagen ! vaknade när älsk skulle åka klockan halv tio typ, (eller, vaknade och vaknade? haha).
sen klev jag inte upp förens halv ett typ (x hahaha, slappt, sen dess har jag´bara städat, inget mer ! :S trök!
fast ikväll ska jag hem till ankie och träffa henne, vickis och malin! blir klappbyte och mys :D love you guys <3
skojskoj, sen får jag nog sova ganska tidigt ikväll för jag och mammi ska in till valbo igen och handla det sista klapparna ! seegt :P haha, men kanske hittar man nåt till sej sj också (;

hadet bra! seya

<3

great days !




Igår hade vi förrsta träningen men knattarna i slalom ! hade verkligen hur kul som hellst! ;D
Jag fick ha 00:orna och det var jätte kul ;) fattar inte vad man var så nervös för innan!
dom fick åka efter mej och åka i samma skär och sånna saker som man sj gjorde när man var liten :) !
lite pinsamt bara att man skulle presentera sej inför hela klubben , hahahah ;) men skoj vare ! blir nog att träna äldre barn sen för janne och åke tyckte jag skulle behövas där :) något  som också var lite jobbigt var bara det att dom hade jätte förväntningar på en och såg en som värta proffset, hahahaha ojoj, och jag som knappt åkt på ett halvår nu! men det gick bra och ungarna är så söta ! kanske inte så bra att ha favvosar men Arvid är verkligen sötast! hahaha, .

Längtar nästan tills nästa träning nu! :)
sen när man kom hem var det bara så grymt skönr att ta ett varmt bad och sen lägga sej i sängen men två nya filmer och precis nystartat jullov! underbarare kan det nästan inte blii!

ida ska vi dra ner till Myllan på mys! ser jag fram emot! ska ha med tre små klappar för 50 spänn :P haha, inte dom bästa kanske jag köpt men vad hittar man för 50 kr? jaja (x

kommer bli skoj ändå! sen har man ju hela lovet på sej och på onsdag redan är det ju självaste julafton! käns inte som det och jag har verkligen inte julkänska alls och det känns inte alls bra !" :S fy, jag vill ha julkänsla nuuuuuuuuu!

kanske man får det ikväll om man har tur :D ! med alla mina söta flickor! ;) tror jag nog..
ska nog ha min nya "klänning" då, inget spec men har ingat annat så den får det bli ;) haha, en vit med svarta typ prickar :) köpt på Gina :) sen kanske det blir så att man tar på sej en tomteluva också ;) mahahaha!

men nu måste jag kila ner och hjälpa till med maten ! ska blir gotta mat så ;) yey!

seya all !

<3

loooooooooooooooov !



haft en seg dag med flera motgångar. blir väldigt irreterad på att jag alltid låter saker komma ivägen för sånt som jag redan bestämmt mej för att göra.
vet inte riktigt hur jag menar eller hur jag ska göra för att bli av med känslan.
men alltså, jag gör allt för alla andra fast det räcker aldrig, jag räcker inte till helt enkelt. det är väl sån jag är förstårs. fast jag tycker att jag är ganska lång? haha, nejmen seriöst. förlåt för att jag inte är perfekt.!

imon ska jag åkta till valbo med älsk. sen kommer nog också mamma kanske !
får se om jag ska gå på avslutningen ! man behövde ju inte och det är typ en halvtimme, visst hade jag inte haft nåt annat att göra så skulle jag gärna gå! men nu ska jag ju till valbo och handla klart julklappar så en halvtimme där känns faktiskt onödigt, så ja.
hade lite egen avslutning idag på skolan , jag och vickis bakade en kladdkaka igår som vi hade med oss till skolan idag för att fika ;) liite väl seriösa med tanke på vad dom andra hade med sej ! ingenting eller en bulle , hahahaha ;) jaja gott vare :D


har en sprutgrädde med mej hem också ;) najs ;);) hahahahahaha !


nu sitter jag hemma , i min säng , som vanligt (;) haha och kollar på du är vad du äter;) hahaha, ser så gott ut med alla grönsaker och frukter ;D tänk om man bara kunde bli så nyttig :P men det är ju så gott med frukt och grönt! i love it , men ändå så slinker det ju mkt hellre ner en massa äckliga fetter istället ! hahaha, gärna med sallad förstårs men ändå (x


men nu ska jag kila iväg! hade gött ! :)


<3


en vecka till julafton!





Sitter man i cpskolan igen nudå, svenskan var ganska skoj, eller vi gjorde den skoj! haha, satt och hade debatt om vilket som var miljövänligast, buss eller bil! jag och anna var för buss och vickis och mallan var emot, hahaha asskoj! ;D
Men nu har vi samhäll vilket inte är allt för skoj! :S
hade ingen sovmorgon idag heller vilket vi hade både måndag och tisdag så det känns gaaanska segt just nu kan ja lova !
sen är det långlång dag idag också.. pisst! sen har jag spanska prov på eftermiddagen klockan fyra och två och en halv timmes hål innan dess ! vafaan !!!!!!!!!
jag blir fan tokig snart. allt ska vara klart nu och allt är bara så satans stress! det är nog med stress och skit innan julen men detta tar fan priset, hur jävla mkt som hellst!

Bara en vecka kvar till julen nu iaf! känns så skönt :D längtar verkligen ska bli skoj bara att ge bort julklappar ;D hahaha !


Julskämt !
Postverket gav ut ett nytt julfrimärke, och upptäckte misstaget först efter enorma mängder av klagomål från kvinnor. Misstaget var att bilden föreställde en naken kvinnas könsorgan och vad kvinnorna klagade på var, att gubbarna inte visste vilken sida av märket de skulle slicka!


Nu ska jag ha matte ! bläääääääääääää

seya

<3


tjohoooooooo



liite slappt, ligger hemma i sängen nu och väntar på att jag ska ta bussen hem till älsk ;D har typ nästan sovit, så trött ! haha

innan vi skulle åka hem från skolan satt jag och v inne på skolan och väntade på bussen , hade en halvtimma att vänta på innan den skulle komma ;D fick ett rejält skrattanfall kan jag säga ! haha, asskoj! (x
hahahaha, tänker inte säga vad det var vi skrattade åt för det kan förstöra någons julklappsförväntningar :) hah!
imon börjar vi inte skolan förens två! asskönt :D ska sova som bara faaan! ;D yey

:) känns grymt skönt att det bara är denna vecka kvar i skolan ! behöver verkligen ledigt nu så man kan försöka att hänga med lite nu! ;)
 men nu ska jag platta håret (L: mahahah


seeeya !

blaaau



jap nu äre skolan igen då. har historia sen spanska, orkar fan inte gå på den satans spanskan men det är väl lika bra ! måste ju, har ändå inget annat att göra hemma förutom att plugga :S pisst..
helgen har varit lugn, allt fär lugn , födelsedagen var heller inget speciellt, ganska seg men ändå var den väl mycig, hade ju min älsk där ! :D

söndagen var ännu segare! hände ingenting, inte på pluggfronten heller. gick bara inte så segt!
nu bara längtar jag tills julafton! som bara fan! fast man kanske inte ska hoppas allt för mkt.
kanske blir lika segt som födelsedagen ! fast ensammare! nejdå ska ju umgås med släkten så det ska väl gå! har ju iaf händel i samma ålder sen har man ju alltid lite skoj med dom små ;) mahahah.
hoppas på att får något bra i klapp också! HOPPAS HOPPAS. önskar ju mej typ nästan bara en kamera ! menmen, dom är ju så dyra så det blir nog ingen.
pengar är ju alltid bra men så vill man ju alltid ha nåt annat mer skoj i klapp, aah jag vet inte.
sen frågar alla vad man önskar sej? ja en kamera säger jag då, nejmen uush så dyrt säger typ allam, jamen vadå? ni frågade ju. pissoff.

efter detta behöver vi ett gott gott skratt! ;)

Tre killar var ute och campade och nästa morgon när dom vankade sa den ena killen
- jag drömmde en sån jävla go dröm inatt, jag drömmde att en assnygg brud runkade av mej hejvilt!
-konstigt, jag drömmde samma sak, säger den andra killen.
-Det gjorde inte jag säger killen som hade sovit i mitten , jag drömmde att jag var ute och åkte vasaloppet!!!

tjolahopp!

yepyep



japp, fyllde år igår ! inte så mkt att tala om fikade lite med några av släkten och så , tack för presenter och sånt !, idag har jag och mamma varit i valbo och haft mys ! köpte bara en tröja med ändå :) och lite klappar såklart !
har just hållt på med antes klapp i nästan två timmar nu men fan heller så blir det bara knas, säger inte vad det är (X får se om det blir nåt alls av det!
köpte klappar till älsk idag också! Fina tkr jag, men han kommer inte få ha dom för sej sj ;) mahahah <3
'nu ska jag kila iväg ut!
 hejsan svejsan!

<3

imon smäller det ! ;)



Yep, nu sitter jag här hemma , nyfärgad och nyklippt, vart ganska mkt men är ändå ganska nöjd. ganska !
väldans kort lugg bara som känns ovant! :S men man vänjer sej väl! färgen vart också lite väl ljust tycker jag ,men vafan :D
Imon är det min födelsedag också! äntligen ! som jag längtat ;) även fast jag hellre blivit 18 haha!
men det får la duga, fast ändå känns de inte så speciellt för det verkar inte vara någon som är speciellt brydd över att jag fyller imon :( trök..
Ingen som kommer heller.. alla ska bort på lussebandy och ha skoj. eller ut på annat istället. jaja, jag får väl sitta ensam hemma på min födelsedag. känns så jättekul.

Grattis till mej då!

Hej så länge.

2 days !



Nu sitter jag i skolan på natur  vilket är sista lektionen eftersom att vi inte hade någon spanska, skönt !
idag är det älsks och min 16 månaders dag eller hur man nu ska säga, mys det, ska hem till honom nu efter skolan och baka pepparkakshus och mysa ;d maha. najsnajs
Haft matteprov idag och det sög, fyfan säger jag , sen sa jag det till henne ohc vet nu vad människan säger?
äh, skriv nåt bara, ja menar ? va?
hahaha
, menmen, nu ska jag dra hade bra

<3

thats how it is!



Nu har jag haft lite snack med min bror eftersom att jag klurat ut att han skaffat giirlfriend ;)
hahaha, lite skoj d tycker ja !

fan jag längtar så mkt till julen ! kommer bli så härligt med lov och klappar och gotta mat och godis och alla vänner och familj! :D yes..
Snart ska jag åka till älsk :) mys, men imon äre låångdag som inte är lika mys :S fy på det !


hade bra allesammans!

<3

tjohojsanhoppsansa

Grattis på namnsdagen till mej, mamma, malin och anna, och alla andra anna !

3 daaays!



Hejsan hoppsan allihopa !
Igår åkte jag och min goa malin in till gävla för att shoppa lite klappar! hade riktigt trevligt och vi fick oss en massa skratt som vanligt ;) haha, har köpt klart nästan alla klappar nu !:D känns så jävla skönt . fast ändå är det nog bara mammas som är riktigt klar , så ddet är mkt kvar ändå.
käkade på american också, inte helt fel vill jag påstå ;) mumma!
sen åkte vi hem och hade lite flumm på bussen ofc, naaaaaaaaaaajs!
sen har ju jag världens braigaste klapp till mallan också ;) mahahahaha, men det kan ni få höra efter som 24 december  och inte nu! inte för att hon läser min blogg men vafan , man vet ju aldrig :P när det gäller julklappar ska man inte lita på någon ! ;)

Idag har vi bara två lektioner, börjar klockan två med geografi, sen idrott! ganska skönt att man fick sova inatt :)
ikväll ska jag nog också bygga pepparkakshus med daddy! ;D skojskojs.

sen äre ju ANNA idag ! :D och som ni kanske vet? heter jag anna i andranamn så jag har alltså namnsdag idag :D
Grattis på alla anna idag ! :)
nu ska jag göra potatismos till lunch, hahaha. :)

seya all.


<3

4 DAYS LEFT!



Skooolan som vanligt nudå, och jag som vanligtvis har mattestuga på morgonen tog mej en väl behövlig sovmorgon idag ! så skönt det var! ni kan inte förstå, fast jag hade redan snackat me pappa om att jag skulle åka med honom till skolan tidigt, så han ringde mej på morgonen för att jag skulle kliva upp och fyfan va arg jag för , jag var helt säker på att det var söndag! och vilken jävla idiot är det som ringer klockan halv 7 och vill att man ska kliva upp då på en söndag!
jag sa till honom att jag banne mej inte skulle kliva upp nu och ingen mattestuga blidde det heller..
Sen när jag blev väckt nästa gång var det av älsk som skulle upp, typ en timme efter ;) då fattade jag fortfarande inte att det redan var måndag utan vart förvånad över att han skulle åka bort så tidigt!? haha, sen nästa gång när jag vaknade var det av johan som ringde, då tyckte han att jag skulle ta med en laddare sen när jag kom till skolan för att han hade slut på batteri? ja, pucko tänkte jag som fortfarande var helt inne på att det var söndag och då går man inte i skolan, så jag fortsatte och sova, när jag för 709:de gången vaknade så var det av klockan som ringde och jag klev utan problem upp och plockade ihop mina engelska böcker och började fundera på vad vi skulle göra på engelskan idag som är första lektionen, men så slog det mej!
Nejmen fan!
det är ju söndag!


hahaha, vem, är puckot egentligen ?
jo jag ! hahaha, fast det vart ju en ganska skoj historia iaf tycker jag ! haha, ;)
men nu ska jag kika på vad jag ska jobba med på historian.

bye!

<3


 

5 days left!



Hade massa trevligt igår ! ankie kom först och vi satt på mitt rum och kollade på roliga videos och skrattade som bara tusan! haha, ;)
sen kom johan och andreas :) dom skulle också visa nån skoj video, men ärligt talat så den sög. haha
sen slog vi på en film och så kom myllan och efter ännu en liten stund som kom händel också :)
kollade på två filmen och snackade lite där emellan !;) hahaha, kommer inte ihåg va alla filmer hette, men. dom var rätt okej ändå tycker jag :)
sen skulle alla åka hem :/ utom johan fast han hade redan somnat som vanligt, hahahaha. så jag bäddade ner honom och sen somnade jag med ;D

Idag händer nog inte så mkt annat än att jag måste plugga..
har fortfarande inte klivit upp än och klockan är snart 12, men det känns som att det är lika bra att stanna kvar här en stund till! haha.
sitter ohc kollar på sånna här snygga tårtor som är så coola, skule vara ascoolt om man kunde göra en sån sj, haha. tänkte jag skulle försöka göra nåt snyggt tills min födelsedag :)
bara fem dagar kvar nu! :D asnajs!
här är en tårta som ja hitta som inte skulle vara helt fel ! hahaha, tönk om man skulle kunna göra nåt så snyggt! hahaha.





Och nu, lite skratt ;)

Det var en gång tre pojkar som gick in på en bar. Efter några timmars drickande vid disken kom en god fe fram och sa:
- Ni får en önskning var.
Den förste sa:
- Fan vad coolt! Jag vill bli rik, intelligent och framgångsrik!
Vips, så blev han det.
Den andre ville bli dubbelt så rik, dubbelt så intelligent och dubbelt så framgångsrik. Vips, så blev han det. Så var det den tredjes tur.
- Jag vill bli tre gånger så framgångsrik, tre gånger så intelligent och tre gånger så rik.
Vips, så blev han en tjej!


seya !  

<3


löööööööööördag!

Magistern till klassen:
- I morgon är det årets viktigaste prov och jag accepterar inga ursäkter för att inte vara med! Möjligen en kärnkraftsolycka, svår personlig skada eller nära anhörigs bortgång!
Hela klassen nickar instämmande, utom klassens lustigkurre som frågar:
- Men om jag skulle komma i morron fullständigt utmattad p.g.a. intensiv sexuell aktivitet då?
Magistern ler sitt vänligaste leende och svarar:
- Då antar jag att du får skriva med andra handen...

HAHAHAHAHA ! Humor ..
 nu sitter jag och äter min efterlängtade soppa, hahah, tycker egentligen inte om soppa men min soppa är god ;) med kräftases ! mahahaa.  ;)
Vaknade av att älsk väckte mej i morse, han skulle ta tio i tio bussen hem för dom har match i avesta idag, hade gärna följt med för har nog inte så mke att göra idag, eller jo det har jag med ingenting som jag ORKAR göra då ;) mahaha, m¨fast jag ville ju såklart sova nu för en gångs skulle ;) MIHI
Ikväll kommer gofisarna hit, äälsk ante och ankie :D kommer nog bli najs de som alltid! ska nog kolla film och käka gotta och snacka lite skit, blir finfint de ! haha!

 men nu ska jag städa mitt rum tills ikväll , haha fan ;) seya!

<3


yeeeeeeeeeey!

det är äntligen fredag !!!!!!!!


no point, no life



Skolan nu, historia fast skriver ingenting just nu. känns ganska meningslöst.
Malin är irreterad säger hon här brevid, hahaha, ja då är vi två då, har naturkunskap prov idag. känns som att det kommer att gå åt helvete.
Men om bara en vecka så fyller jag äntligen år ! yees, ;)

fat nu har jag inget mer att skriva än , hahaha (;

seya!

<3

go diie



Sitter i skolan nu, har varit här sen klockan halv nio och slutar inte förens klockan fem! ja det är plågeri, hungrig och trött så in i helvete! fyfan jag kommer inte vara skoj att ha att göra med sen när jag kommer hem ..
Jävla fitta va jobbigt! och alla får ju åka hem sen och jag antar att jag kommer få vara ensam på spanskan också S:
fan va mycket problem det är nu! fuck it..
Sen sitter jag och läser om kemi, urinämne, det måste väl vara kiss? man har tydligen det i ischoklad - tänk då om man ska göra det hemma, kissar man i smeten då? hmm. jaa det kan ju vara nåt att fundera på.
en jävla tur iaf att jag inte tycker om ischoklad ! puh..;)
inget matteprov imon iaf faaaaaaan va skönt ! ingen som fattade nåt så lika bra att flytta fram det, efter en tids tjatande..
Nu har vi naturkunskap och sen spanska, usch!
vill hem hem hem hem hem hem hem ! nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
så vill jag ha kaffe också..
och pengar.

Ja, men nu måste jag väl plugga, tyvärr :/ maha,

hade!

<3

redface



Sitter i skolan nu, trött även fast jag hade en lång sovmorgon.
kanske för att det är så tråkigt att gå i skolan och så är jag hungrig! haha :) men äter man inte så är väl det klart!
Idag ska jag nog färga håret på mej sj . så jävla trött på detta nu och malin köpte en hårfärg som var fin! kommer ju ändå inte att bli riktigt lika ändå så :)
sen ska jag nog klippa lugg, fast det får frissan göra ;) annars blire knappast bra !
får de hur det blir i slutet av dagen , ingenting kanske går som jag tänkt de , hmm.. nej så ska man väl inte tänke, ahah.
sen kanske jag och älsk ska bygga pepparkakshus, haha om jag  hinner.

Slutar sent idag och det känns ganska segt tycker jag . men det är bara att hålla ut, skulle heller sluta tidigare än ha sån lång sovmorgon , fast visst äre najs ! ;)

men nu ska vi dra till idrott :) sista lektionen, yeye. !"
hade bra igen då.. :)

<3

December månad!



Ja, igår var det 1 December då :D bara för att jag älskar december (: Fyller år om 10 dagar och det är ju inte alltid helt fel, även fast det känns som att jag fyller bakåt ! ja, det känns som att jag varit 17 i ett år nu och att jag ska 18! lite pisst när man kommer på att jag bara blir 17 och att det är ett helt jävla år kvar tills krogen :( fandå...
Nu vart det inte lika roligt längre att fylla år. för snart fyller vickis 18.. :S
Fast man ska ju tänka positivt så ! nät hon är 60 så är jag bara 59 ! (a) mahaha..
Sen är det ju advent ! fyra stycken och julafton och nyår ! greeeat! :D

Nu ska jag kolla på tecknat (x haha, sen ska jag kolla på gossip girl för one tree hill har inte kommit än :O:(
Börjar inte skolan förens klockan två :) najs de tycker jag ;D maha

Nu blire gossip girl ;)
hade gött.

<3

Ett gott, gott skratt ;)

Hallojsan på er !
Tänkte börja med nåt skoj för en gångs skull (a) eller det kan bara är jag som tycker det ;) hahaha, men annars öre ju bara att hoppa över (;



Nyttan med Kon

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule.

Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll.

Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.

Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare.

Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!


Ja, det var väl lite skojigt? ;) maha..
Sitter i  skolan nu, jag och malin . Har haft mattestuga :) Fattade matten för en gångs skull ;D najs de.
Börjar inte förens klockan 11 nu, så vi sitter och tänkte få lite pligg gjort men har inte kommit så långt ännu, men något ska man väl få gjort hoppas jag . hahaha ;)

Idag kommer det vara en lååång dag kan ja lova ! :S känns inte allt för bra! menmen, det är väl bara å stå ut. :´(
har egentligen ett omprov i natur men vet inte om jag ska göra det inte helt säkert.
Nu vart de musik!  malin som inte visste hur man gjorde men ja fixade det (A) stolt, hahaha nejdå (;
Och snart fyller jag år!
Väldigt högt pris på julgranar iår! fast man måste ju förstås inte köpa en julgran! man kan ju bara ta och köpa en gran ;) hahahah!
Men ni kan ju alltid KÖPA EN JULGRAN av oss om ni har lust ;) 100 kr bara, väääldigt fina granar, hahaha;)

HAHHAAHHAHA, den ni måste ni läsa (x

Min svärfar Sven sökte läkarhjälp mot sin huvudvärk förra veckan. Läkaren hade en god och en dålig nyhet.
- Jag kan bota din huvudvärk, med då måste jag kastrera dig. Du har ett ovanligt symtom som gör att dina testiklar trycker mot din ryggrad och det gör att du får denna hemska huvudvärk. Den enda lösningen för att minska på trycket är att ta bort dina testiklar.

Min svärfar blev chockad och ledsen, men när han senare lämnade sjukhuset var det utan huvudvärk, för första gången på 20 år! Fast han kände att en viktig del av honom saknades. Men som han gick där ner för gatan upptäckte han att han kände sig som en helt ny människa. Han kunde börja ett helt nytt liv, sa han. Han fick syn på att skrädderi och tänkte att han kunde unna sig en ny kostym. Han gick in i affären, den gamle skräddaren tittade på honom och sa:
- Storlek 52?
- Hur i all sin dar visste du det?
- 60 år i yrket, svarade skräddaren.
Kostymen satt perfekt och min svärfar ville ha en passande skjorta till.
- Storlek C56? gissade skräddaren och visst stämde det!

Och när svärfar ändå var igång handlade han ett par kalsonger också.
- Jag hämtar medium, sa skräddaren.
- Ha! Där fick jag dig allt! Jag har haft storlek extra small i 18 år!
Skräddaren skakade på huvudet och sa:
- Du kan inte ha storlek extra small, det skulle pressa dina testiklar upp mot ryggraden och då skulle du få en helvetes huvudvärk!




hahahahahahaha, min hemska humor (x

Menmen, hade bra ! :)

<3
 


RSS 2.0