Something nice



sitter och kollar in lite kläder nu på nätet!


Tyckte dom här var rätt snygga, men det finns hur mkt som helst snyggt på Forever 21 ! snälla kom till sverige, vi behöver lite bättre klädbutiker ! :)

www.forever21.com
www.eliteladies.se
lite klädsidor (; mahah ! have fun

hejdå plugg välkommen lov!



Tjaa

Sitter i skolan nu, har idrott hela dagen , asnajs! slutar klockan tolv :) om en kvart knappt, menbussen går inte förens tjugo i ett så lika bra att sitta ett tag till, skönt att sluta tidigare, jag skulle egentligen ha suttit kvar eftersom att jag hade en rest i eregomi, men vi kom fram till att det hade jag inte alls, det var matschemat som jag hade rest i och den hade jag gjort och fått MVG i så jag visade honom det och han skrev in det i betyget, najsnajs.
imon blir det att jobba hemma också vilket känns skönt! johan är också ledig så vi ska väl käka hemma hos mej och mysa :D jag ska käka soppa ;) mahahaha mmmmn !

hoppas också på att älsk köper semla till mej ikväll han sa nämligen att han skulle göra det ! :) hoppashoppas..
men men , nu ska jag fortsätta skriva min idrottsuppgift :) seeya !

<3

Trevlig resa !

min bror kom just in här och visade hur duktig han var på att göra mackor. han hade nämligen lyckats göra en jättefin macka (enligt honom sj) han hade typ rullat ihop osten och lagt en gurka på den . ja gratts. sen gav han den till mej och jag som hade så ont i magen och inte alls ville ha en macka men eftersom att han gjort den till mej så snällt så sa jag tack och skulle precis tvinga i mej den när han ångrade sej och sa att johan skulle få den istället? jaha!? han som inte ens är här. tacktack .  ja jag säger då det. knäppis.

idag var det en ganska tråkigdag i skolan , hade först historia klockan halv nio, och jag hade redovisning och det gick inte så bra men jag klarade det iaf så ska inte klaga ! sen hade vi religion , han är ju lite rolig pär så man kan ju inte låta bli att dra på mungiporna på hans lektioner ! "Välkommen in i religionens underbara värld" och ser så otroligt glad ut heela tiden så man undrar hur han gör.
iaf så slutade alla klockan 12 men jag hade extra historia klockan ett så det var bara att vänta. sög. menmen, nu är klarrt! yees.

imon har vi idrott hela dagen och slutar klockan 12 igen :) najs. sen får vi jobba hemma på fredag så det tänker jag göra. kan inte tänka i skolan !  men min extralärare i historia hörde när bosse sa det och tyckte att jag skulle jobba i skolan så att jag kunde få hjälp? men vafan jag är väl inte helt dum i huvudet bara för att jag missat lite i historian ! eller? visst natur är inte mitt starkaste ämne men vad vet hon om det , och om jag tycker att det här går bra och känner att jag kan jobba hemma sj så ska väl jag göra det också. ja fan! sådeså..

Inatt åker ankie till egypten , inte ett dugg avis, nejnej ;) jojo! kommer att sakna dej som ba tusan bara! hur ska vi klara oss under lovet utan våran ankie ?? :O <3

menmen, nu ska jag nog bädda sängen annars blir johan tokig på mej när han kommer, om han kommer (a)
hade gött allesammans ! :)

<3

-

♥ pusspuss

seg dag lång text




skolan igen nudå, har samhäll hela dagen och skulle få sluta vid tre tror jag.
ganska segt, håller på med ett arbete nu som ska vara ganska stort må jag säga och jag jobbar sj , som jag hatar!
vi ska ju till tyskland i slutet av 09 så då ska vi typ fördjupa oss i någon händelse eller något som har med tyskland eller berlin att göra.
hade röstning i morse om vem som skulle få vad. jag fick det jag minst av allt ville ha. självklart! suger.. så nu sitter jag här tvingad att skriva om nåt som jag absolut inte ville ha . jippie.

så jävla skoltrött nu och det känns så jävla hopplöst alltiohpa. har så himla mkt att göra och jag kommer nog aldrig att hinna med det som det känns nu.
samhällskunskapen som jag håller på med om anorexi ska in imon , jättekul eftersom att jag inte alls är klar och vet inte riktigt hur jag ska skriva för att det inte ska bli naturkunskap. fuck it.
imon har jag också historiaredovisning med christina, och jag måste läsa ca. 30 sidor tills dess och jag har inte hunnit börja än . fick inte ens en vecka på mej och jag som inte alls har tid till det ? hurfan tänker hon som speciallärare. tack.

jag säga det att det ska bli så jävla skönt med ett lov nästa vecka, fan bara att det är så kort. en vecka hinner man inte varva ner så som man borde få. sen är det ju massa man måste göra under lovet också. massa plugg och sen har jag ju träning på fredagar, fredagar som man slutar sent och bara vill ta det lugnt. men nejdå. fast visst är det kul på träningarna , när ma väl kommer upp, vilket jag inte gjort på ett tag nu! men imon blir det väl att åka upp på tränarmöte i toppstugan. får la se hure blir. vill inte åka sj direkt så dadi får nog också åka upp. :)
Malin är fortfarande sjuk vilket är pisst! vi saknar dej som bara tusan :( bli frisk!

På torsdag åker ankie till egypten!!! dåligt avundsjuk man är eller ? kanja lova . skulle göra nåästan vad som helst för att åka bort härifrån ett tag ! bort bort bort fårn allt stress och alla måsten! fan va skönt. bara börja om för en vecka eller två.
lyckos

ja. lovet då? vad ska man hitta på då? jag har faktiskt ingenting planerat, lite tråkigt med ändå skönt ! men jag skulle vilja ha minst en dag iaf så jag skulle ha nåt riktigt skoj att se fram emot ! snackade med myllansöt och vi kanske skulle kunna ha ett litet knytkalas! typ som när vi hade vickis ffest! att alla tar med nåt gott som man sj har gjort . det blev ju en succé . perfekt! :D det äe ju en sak! men sen då? kanske bio med älsk :D och church street ofc, skulle ju vara priima d. hoppas bara att man kan få studiebidraget innan dess. men det tror jag väl inte :S fan. pankpank!

Ikväll tänker jag bara ta det lugnt. men jag antar att jag måste fixa historian också, fan jag är nervös.!
men det ska väl lösa sig hoppas ja .. blir nog läsa det lite sen slappaoch käka nåt gott. sen kommer nog älsk :D
apro på mat gjorde ja en asgod soppa igår ! kunde nästan inte sluta äta.
det var spicy thai, sån färdig som man kan köpa på ica, sen hade jag i nyskalade räkor och championer. helt super underbart gott kanja lova ;) maha ! mums mums i love it!

sen har jag lovat älsk att jag ska laga mat åt honom någon dag , pust. inte så att jag inte vill! jag älskar att laga mat D: men bara det att jag vet inte vad jag ska laga för nåt? han äter ju inte allt om man säger så så man måste ju ta bort vissa saker som man kanske skulle göra till sej sj :) kom gärna med förslag! :D

nu måste jag plugga lite. men här kommer ett litet skämt så ni kanske får lite roligare iaf. :) hejsvejs !


Surigatpappan



Eva och Sven Holmlund, som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt sig för att anlita en så kallad surrogatpappa för att bilda en liten familj. På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök, kysste Sven sin Eva och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst. En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.
- God morgon fru Holmlund. Ni känner inte mig, men jag har kommit för att...
- Å! Ni behöver inte förklara och säg gärna Eva, svarar fru Holmlund, jag har väntat på Er halva förmiddagen.
- Verkligen? sa fotografen. Det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.
- Det var just det som jag och min man har hoppats på, kom in och sitt.
- Hur kan vi nu komma igång? sa Eva lätt rodnande.
- Överlämna det problemet till mig, säger babyfotografen, jag brukar oftast först försöka med ett par omgångar i badkaret, sedan en på soffan och kanske ett par på sängen. Ibland kan det vara tid med en omgång på vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt i pigga ställningar.
"Badkaret, vardagsrumsmattan? Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven" tänkte Eva.
- Tja Eva.... Ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång. Men om vi provar flera olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.
- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Holmlund hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, i mitt yrke måste saker och ting få ta nödvändig tid. Jag skulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.
- Skulle jag inte det...? svarar Fru Holmlund lätt frågande.
Fotografen öppnar sin portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss, säger han med ett leende.
- Oh min Gud!! utropar fru Holmlund medan hon allt mer intensivt börjar tugga på en näsduk.
- Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade trots att deras mor verkligen var svår att arbeta med.
Fotografen räckte över fler bilder till fru Holmlund.
- Var hon svår? frågade fru Holmlund.
- Ja, jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört. Folk trängdes omkring oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.
- I fyra eller fem led? viskade fru Holmlund medan hennes ögon nu blänkte av skräckblandad förvåning.
- Just det, sa fotografen, och i mer än tre timmar dessutom. Mamman gnällde och skrek hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på uppgiften. Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta på mina skott, men till slut när några ekorrar började att nafsa i min utrustning blev jag tvungen att ge upp.
Fru Holmlund lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på din .....utrustning?
- Ja precis så var det. Om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ???
Eva börjar nu att se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot. Den är nämligen alldeles för stor att hålla i själv medan jag gör mig klar för aktion. Förstår du Fru Holmlund? ... Hallå, Fru Holmlund...!!??


äcklig måndag



Tjao.   Sitter i skolan nu, har trååkigt och jag är supersugen på choklad!
Denna veckan är resursvecka, eller programvecka eller vafan man säger så det är inte vanliga shemat, men spela roll för inte fan slutar vi tidigare eller ! nejnej snarare senare. fuck it. sen började vi ca. två timmar tidigare också ! :O vad är det för fel va ? usch och fy.

Har iaf haft val på morgonen klockan halv nio, vi valde vad vi ska nästa år. jag valde Engelska C och Foto B.
sen hade vi historia direkt efter och vi fortsatte på nationalism och rasism, jippie ! nej fy , det är så tråkigt..
Gårdagen spenderades hemma i min säng för mesta delen av tiden , jag skulle plugga men njaaa. det var lite tråkigt och det fanns så mkt annat som man kunde göra :)
sen kom pappa och bror hem från mora  iaf och då käkade vi gotta mat ! i like it.
sen blev det hem till älsk och sova. Kunde inte somna först och vaknade sedan mitt i natten av vääärldens hemskaste huvudvärk! FYFAAN SÄGER JAG BARA,.
sen verkar jag ha lyckats somna om iaf för jag vaknade runt 3-4 tiden igen med ännu värre huvudvärk. låg vaken tills johan skulle upp vid halv fem tiden ! då hämtade han ett glas med alvedon och gav mej en kram innan han gick igen. sen somnade jag om och allt var helt superbra!    eller inte. var så satans jävla trött så kunde knappt komma upp ur sängen , ! fyfan va hemskt. pappa skulle komma och hämta mig halv åtta så innan dess måste jag ju ha klivit upp tänkte jag och ställde om klockan tio min ,till kvart över sju. men inte kom jag upp förens tjugo över. klädde på mej och gick ner, sminkade och tog en banan ! JA jag vet jag åt en banan på morgonen ! (jag tycker inte om banan och äter aldrig frukost så låt er fachineras!) yey.


När jag kom till skolan var det första man hörde - va trött du ser ut då, som en sömngångare, ! yey kul att dom såg det. annars hade jag en ny tröja men jag måste sett så hemsk ut så det såg ingen . ! haha

trött fortfarande som fan. men det får väl gå.

och vi har matteprov idag och jag fattar ingenting , och inte hann jag gå på mattestuga i morse heller eftersom att vi hade val. fan . menmen, skiter sej det med då. vi har ekvationssystem !? what?


aja, men nu ska vi käka. eller jag ska med vickis för hon ska äta, jag vill inte ha . menemn ;)

seya


<3


hjärtansdag och 18årsffest



Hej!   Igår var det alla <3 dag. vaknade ganska tidigt tycker jag men älsk snarkade bredvid så jag bestämde mig för att göra frukost på sängen , så det gjorde jag, fast inte fan skulle han vakna heller ! men ja jag fick honom att vakna tillslut iaf ;) och han blev glad ;D ! sen fick han en annan present också men det tänker jag inte säga vad ;) mahaha!
av honom fick jag rosor! och choklad! yes ;) så sött så !<3

sen på kvällen blev det ju överraskningsfesten för vickis som vi planerat så länge ;) blev riktigt bra och hon var nöjd tror jag :D av oss fick hon ett silverhalsband med hennes namn ingraverat, och en dildo ;) ahhahaha!  najs.
ni kan ju också kolla in min bilddagbok så ser ni hennes min när hon uppnat pakenet också ! ;) gästlösen är "pumpa" tror ja, hahahah fråga inte varför, tror jag skrev in det när det var halloween ;) sådeså!

smakade även sushi igår för första gången, asäckligt! vilket var träkigt för jag hade då jävla höga förväntningar om de ! men nej , det var ingentin för mej. nejnej!

men nu ska jag kolla på nån film tror ja, någon som har ett bra filmtips!? behöver nåt bra ;) tack..

<3

<3 dagen




Glad alla <3 dag

Cant you see what im trying to tell?



Ja, då var ännu en dag avklarad då.. ganska seg med tanke på att vi bara har två lektioner ! hade först engelska som var hemskt tråkig. satt och snackade lite om en film som vi sett nyligen ! trök. sen hade jag idrott på gymet, känner mej fortfarande krasslig och det var bara jag utav dom som jag umgås med som skulle gå dit så jag hade lätt bangat om jag inte varit så taggad på att komma igång på gymet, ! man måste ju blrja någonstans, och förhoppningsvis så gjorde jag det just idag ! hoppas, för jag vill komma i form till sommaren , annars kommer jag aldrig att kunna bada när någon ser på om jag ska se ut såhär! :S aja..

1 1/2 År för mej och älsk idag ! känns ganskla overkligt på något vis! för det känns inte länge sen som jag var ensam och bara hade min vänner att älska och umgås med, visst är det inte något fel på dom nejnej ! inte alls jag älskar dom bara mer nu, dom släpper jag aldrig, men alltså. ja shit. fast ett och ett halvt år är inte mkt med tanke på vad vi har framför oss ;) mahahah ! älskar dej så otroligt mycket iaf älskling och det kommer jag alltid att göra ! <3

Var hemma hos ankie ett tag med några och snackade lite, mys som alltid ! :D flätade ankies hår också så nu är hon en riktig snygging (inte för att hon inte redan var det förstås) ;) yey! känns skönt att malin är tillbaka, hon är så go. man har något att skratta åt och någon att skratta med, det behövs! vi har saknat dej ! välkommen tillbaka ! ;D

Sitter ensam här nu, eller ja, ensam hemma på nedervåningen.. mamma sover, gustav sover, pappa är i paris eller tyskland och johan är på match, han spelade med A-laget idag, han blir bara bättre och bättre och jag är verkligen så glad för hans skull, även fast jag skulle vilja att han var med mej på våran dag och myste såklart! menmen, det är sånt man får tåla :) fick ju träffa mina brudar så jag är glad ändå ! ;D <3

imon är det långdagen ! usch och fyy på den ! men man får väl ta och kravla sej igenom den också .. ingen spanska iaf, fyfan va skönt ! jobbar hemma på den om vi vill,  och det vill jag lätt ! måste plugga på den eftersom att det är prov på torsdag ! men det känns som att det kommer att gå ganska bra så fort som jag bara lär mej klockan på spanska, men fan ! det är svårt kan jag lova er ! ingen barnlek att ha spanska med edit inte ! nejnej, inte matte heller för den delen. hm..

Nu blidde det Jerry Springer på tv. vilket jag egentligen hatar men eftersom att jag kom igång och skriva så bra nu så skiter jag i det och knattrar på! ;)
Och på lördag är det alla hjärtans dag ! en underbar dag för  dom som har någon att dela den med, jag vet och bara hemskt för dom som inte har det. men jag har ju någon så det är något som kommer ivägen för den dagen och jag vill bara vara med min älsk då för jag har en massa planer ! men va tusan , ibland lär man offra sig ! ;) det blir nog skoj ändå och jag kommer ändå att få träffa min älsk! hoppas han har nåt fint till mej när jag kommer hem :D vorde ju inte helt fel..

men nu bara flamsar jag och jag tror inte att ni fattar något vad jag menar , haha ska ändå sova nu!

Godnatt alla :)

Ångest?




Nu ska jag laga mat men jag har ingen aning om vad jag ska äta !?
vi har typ kyckling men jag vet inte om jag är sugen på det.. och vad ska jag ha till? inte potatissallad, typ ris kanske, eller nej det vill jag inte ha. bara kyckling då? nej usch.. meeen!
nu kurrar det i magen , men va tusan . nu gör jag ris!


LOOKING AT THE OTHER WAY



Lifehouse - Blind skrollar i öronen nu! lätt bästa låten för tillfället, tack vickis. den gav nytt hopp.
sen vart jag sugen på julöl av någon konstig anledning, kan man ju klura på!


GOING CRAAAAAZY MAN, LOOK OUT!

Helgkul!



Hejhopp.
Nu var helgen över, känns segt men ändå kommer nog denna vecka att gå ganska snabbt, hoppas jag iaf..
Helgen har varit riktigt bra faktiskt! Träffade myllan och ankie hemma hos myllan i fredags, vi bastade och snackade lite skit såklart ! hur mysigt som hellst, älskar er tjejer! <3
Sen på lördagen gick jag upp till stallet och träffade myllan igen vis ett tiden för då skulle vi rida, :)
Jag skulle egentligen rida jenna åt marie men det blev inte så, jag var nog lite orolig om något skulle bli fel eftersom att hon kunde få styltor, inte så bra nu när det är snö typ överallt, så jag fick ta Lina och rida henne :D jag red barbacka för det är så mysigt ;) gick jätte bra och vi hade set så trevligt så :D klarade oss ganska bra med snön för det var uppehåll just när vi red och började inte förens vi kom fram till stallet igen ;) mahah !
men när malin råkade säga innan vi var hemma att allt hade gått så ovanligt bra så skulle ju hästarna börja trixa lite just då, hahaha , jag säger då det. var tyst tills det är över ;) ! men kul var det! :D <3

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, var mest trött så det vart lite film och sen kom älsk till mej ! mys, fast vi var nog lite trötta och griniga båda två men det löste sig ;)

På söndagen hade jag bestämt med carro att vi skulle åka in till valbo för jag verkligen måste ha kläder !!!
men dum som jag är kollade jag aldrig om jag hade pengar så det vart ett jävla gnäll på mig då, hmm.. hahah
men det löste sig också.
Iallafall så skulle johan också åka på samma buss som mej hem så vi gick och ställde oss för att vänta på bussen som skulle gå klockan tio i tio, och vi väntade, väntade och väntade lite till, tillslut var klockan halv elva och jag höll på att bli tokig! så jag gick in till mamma som ringde gunilla som vi sett åka upp emot berget. ja då hade busshelvetet åkt i diket ! fandå..så mamma ringde till swebuss eller x-trafike eller vafan de heter! för på hemsidan och busslistan stog det att man ska få åka taxi om bussen inte kommer, men nejdå då sa kärringen som mamma snackade med att det gäller inte pga dåligt väder eller att bussen kört av , nehe men vafan gäller det då då !? IDIOT!
gissa om jag blev arg..
iaf så kom det en taxi och hämtade upp oss bara några minuter efter ! ;) hah där fick du tant !
sen kom carro och kicki och hämtade mej på rese :)
Vi kollade på en dålig skräckfilm och tog en promenad till ica och köpte choklad, hah ;) hade jättre skoj och har saknat dej carolutt! ses igen på lovet om inte innan :D <3

nu ska jag iaf plugga lite, det var ju trots allt det jag hoppade över lunchen för för att plugga,.

seya  .

Fettisdagen!



Var hälsade ärade elever tänkte jag säga, eller skriva , eller .. ja.
Var hälsade kära läsare! eller, nu låter det typ som en tidning! men...
Var hälsade kära ni som läser min blogg! såja.

Idag är det alltså fettisdagen ;D inte fetTISDAGEN utan FETTISdagen, det är ju lixom torsdag idag hallå.!
jag och mamma bakade semlor igår :) jätte goda, ni som kanske vill ställa er och baka nu eller inatt eller imon eller nåt sånt så kan jag skriva hur ni gör :)
det är väldigt enkelt.
gör en vanlig bulldeg fast skippa kardemumman, sen låter ni degen jäsa i ca en kvart eller mer om ni vill. rulla sen ihop dom till små bollar och lägg dom på en plåt och sen in i ugnen ca 10-20 min beroende på storleken.
när bullarna är klara i ugnen är det bara att tuta och köra, då har du naturligtvis köpt mandelmassa och grädde, mandelmassan skär du bara en skiva och lägger emellan sen en klick grädde, gott, lätt och enkelt, maha.
om man vill kan man också blanda i ordning vaniljvisp och sen blandar det med mandelmassa blir det också en god blandning att ha i semlan ;) (enligt mamma).

ja, det var det då ;) nu ska jag också ta och äta en mumsig semla ;) smaskens!

ha det bra :D

<3

Fettisdagen på torsdag



Hej hopp, länge sen jag skrev nu jag vet, har inte blivit så mkt tid nu på senaste tiden vid dator, har för det första haft lunginflammation och tillbringat den mesta tiden i sängen. sen började må dåligt när jag satt vid datorn i skolan från klockan åtta till tre med bara en halvtimmes lunch som break, så det har lixom inte blivit ork till det. men nu är jag tillbaka :) får se om jag orkar skriva så mkt nu framöver, kanske inte men det får gå som det gör !

Sitter nu och väntar på lektion iaf :) börjar om typ en halvtimme med nystartad religon, ganska kul faktiskt, iaf hitills ;)
har inte så mkt för oss, sitter med anna och theo inne i glasburen som vi kallar det här på hemska SP.
Jag har total panik eftersom att jag missat rätt mkt när jag var sjuk, paniiik ! fyfy.
Ikväll ska jag och mamma baka semlor iaf ! :D mums mums, det är ju lixom fettisdagen imon :) sen undrade jag varför man har fetTISDAGEN på en torsdag? hm ... fast jag säger fettisdagen för då får man fätta semlor, eller nåt sånt , mahaha..

sen hoppas vi på att malin som  också varit sjuk i både lunginflammation, halsfluss och shalakansfeber kommer tillbaka imon! då har vi foto också så det vill man ju lixom inte missa ;D 

jaja, men nu ska jag kila och hitta på nåt annat att göra :) hade gött allesammans och ät massa semlor !! ;)


<3

RSS 2.0