Söndag



hallå.   då var det söndag igen då. känns massa segt! men det bara att bita ihop! :)
Skolan slutar ju på onsdag iaf vilket känns ganska bra ! och då fyller min bästaste älskade myllan 18 också ! :D
najjs !    men på tisdag är det nationella i engelska - jippie? njee. fast engelskan brukar gå rätt okej . fick VG förra året iaf, men det var ju förra året. det.. haha , vi får la hoppas på det bästa då ! :)
idag åker pappa till Kina också, har skickat med en önskelista (a) maha, synd bara att det är så länge! tio veckor. kommer ju saknar papi :) !

....................................................................................................................





Okej denna bild är en av de mest kända spökbilder som finns. Man har försökt med vetenskap att förstå bilden. Dem har kommit fram till att det är en äkta spökbild. Bilden är tagen i Norfolk , England 1932 . Man skulle fotografera för tidningen Country Life Magazine när denna bild kom upp . När de sedan framkallde bilderna såg de spöket. Det sägs vara The Brown Lady . En kvinna som bodde i huset runt 1700 och hette Lady Dorothy Townsend. Hon kallas The Brown Lady för hon alltid hade på sig en brun klänning.

det finns alltid folk som inte tror på det övernaturliga och spöken. Även fast vi bara använder 10 procent(!) av vår hjärna. Det är väldigt lite och om vi skulle kunna använda mer än det skulle vi nog förstå att det finns saker som en del inte vågar tro på av någon underlig anldening. För jag tror faktiskt det är för en del är rädda för det okända. Allt som inte går att förklara för människan är läskigt och då stänger vissa av det och tror inte på det som sägs.

mohahahaha!              sov gott.

Kommentarer
Postat av: Micke

en klassisk blid detta, många olika förklaringar finns som sagt, men de som sätt den säger att det inte går att förklara på något annat sätt än någon från den andra sidan. spännande som sagt. ha en bra dag o en kuslig kväll / micke

2009-04-28 @ 15:14:21
URL: http://metrobloggen.se/mikaelandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0