Trevlig resa !

min bror kom just in här och visade hur duktig han var på att göra mackor. han hade nämligen lyckats göra en jättefin macka (enligt honom sj) han hade typ rullat ihop osten och lagt en gurka på den . ja gratts. sen gav han den till mej och jag som hade så ont i magen och inte alls ville ha en macka men eftersom att han gjort den till mej så snällt så sa jag tack och skulle precis tvinga i mej den när han ångrade sej och sa att johan skulle få den istället? jaha!? han som inte ens är här. tacktack .  ja jag säger då det. knäppis.

idag var det en ganska tråkigdag i skolan , hade först historia klockan halv nio, och jag hade redovisning och det gick inte så bra men jag klarade det iaf så ska inte klaga ! sen hade vi religion , han är ju lite rolig pär så man kan ju inte låta bli att dra på mungiporna på hans lektioner ! "Välkommen in i religionens underbara värld" och ser så otroligt glad ut heela tiden så man undrar hur han gör.
iaf så slutade alla klockan 12 men jag hade extra historia klockan ett så det var bara att vänta. sög. menmen, nu är klarrt! yees.

imon har vi idrott hela dagen och slutar klockan 12 igen :) najs. sen får vi jobba hemma på fredag så det tänker jag göra. kan inte tänka i skolan !  men min extralärare i historia hörde när bosse sa det och tyckte att jag skulle jobba i skolan så att jag kunde få hjälp? men vafan jag är väl inte helt dum i huvudet bara för att jag missat lite i historian ! eller? visst natur är inte mitt starkaste ämne men vad vet hon om det , och om jag tycker att det här går bra och känner att jag kan jobba hemma sj så ska väl jag göra det också. ja fan! sådeså..

Inatt åker ankie till egypten , inte ett dugg avis, nejnej ;) jojo! kommer att sakna dej som ba tusan bara! hur ska vi klara oss under lovet utan våran ankie ?? :O <3

menmen, nu ska jag nog bädda sängen annars blir johan tokig på mej när han kommer, om han kommer (a)
hade gött allesammans ! :)

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0