seg dag lång text




skolan igen nudå, har samhäll hela dagen och skulle få sluta vid tre tror jag.
ganska segt, håller på med ett arbete nu som ska vara ganska stort må jag säga och jag jobbar sj , som jag hatar!
vi ska ju till tyskland i slutet av 09 så då ska vi typ fördjupa oss i någon händelse eller något som har med tyskland eller berlin att göra.
hade röstning i morse om vem som skulle få vad. jag fick det jag minst av allt ville ha. självklart! suger.. så nu sitter jag här tvingad att skriva om nåt som jag absolut inte ville ha . jippie.

så jävla skoltrött nu och det känns så jävla hopplöst alltiohpa. har så himla mkt att göra och jag kommer nog aldrig att hinna med det som det känns nu.
samhällskunskapen som jag håller på med om anorexi ska in imon , jättekul eftersom att jag inte alls är klar och vet inte riktigt hur jag ska skriva för att det inte ska bli naturkunskap. fuck it.
imon har jag också historiaredovisning med christina, och jag måste läsa ca. 30 sidor tills dess och jag har inte hunnit börja än . fick inte ens en vecka på mej och jag som inte alls har tid till det ? hurfan tänker hon som speciallärare. tack.

jag säga det att det ska bli så jävla skönt med ett lov nästa vecka, fan bara att det är så kort. en vecka hinner man inte varva ner så som man borde få. sen är det ju massa man måste göra under lovet också. massa plugg och sen har jag ju träning på fredagar, fredagar som man slutar sent och bara vill ta det lugnt. men nejdå. fast visst är det kul på träningarna , när ma väl kommer upp, vilket jag inte gjort på ett tag nu! men imon blir det väl att åka upp på tränarmöte i toppstugan. får la se hure blir. vill inte åka sj direkt så dadi får nog också åka upp. :)
Malin är fortfarande sjuk vilket är pisst! vi saknar dej som bara tusan :( bli frisk!

På torsdag åker ankie till egypten!!! dåligt avundsjuk man är eller ? kanja lova . skulle göra nåästan vad som helst för att åka bort härifrån ett tag ! bort bort bort fårn allt stress och alla måsten! fan va skönt. bara börja om för en vecka eller två.
lyckos

ja. lovet då? vad ska man hitta på då? jag har faktiskt ingenting planerat, lite tråkigt med ändå skönt ! men jag skulle vilja ha minst en dag iaf så jag skulle ha nåt riktigt skoj att se fram emot ! snackade med myllansöt och vi kanske skulle kunna ha ett litet knytkalas! typ som när vi hade vickis ffest! att alla tar med nåt gott som man sj har gjort . det blev ju en succé . perfekt! :D det äe ju en sak! men sen då? kanske bio med älsk :D och church street ofc, skulle ju vara priima d. hoppas bara att man kan få studiebidraget innan dess. men det tror jag väl inte :S fan. pankpank!

Ikväll tänker jag bara ta det lugnt. men jag antar att jag måste fixa historian också, fan jag är nervös.!
men det ska väl lösa sig hoppas ja .. blir nog läsa det lite sen slappaoch käka nåt gott. sen kommer nog älsk :D
apro på mat gjorde ja en asgod soppa igår ! kunde nästan inte sluta äta.
det var spicy thai, sån färdig som man kan köpa på ica, sen hade jag i nyskalade räkor och championer. helt super underbart gott kanja lova ;) maha ! mums mums i love it!

sen har jag lovat älsk att jag ska laga mat åt honom någon dag , pust. inte så att jag inte vill! jag älskar att laga mat D: men bara det att jag vet inte vad jag ska laga för nåt? han äter ju inte allt om man säger så så man måste ju ta bort vissa saker som man kanske skulle göra till sej sj :) kom gärna med förslag! :D

nu måste jag plugga lite. men här kommer ett litet skämt så ni kanske får lite roligare iaf. :) hejsvejs !


Surigatpappan



Eva och Sven Holmlund, som inte lyckats få några egna barn, hade bestämt sig för att anlita en så kallad surrogatpappa för att bilda en liten familj. På morgonen den dagen surrogatpappan skulle komma på besök, kysste Sven sin Eva och sade:
- Jag sticker nu älskling, han kommer nog när som helst. En halvtimme senare kommer en babyfotograf till bostadsområdet för att försöka sälja sina tjänster med hjälp av dörrknackningsmetoden.
- God morgon fru Holmlund. Ni känner inte mig, men jag har kommit för att...
- Å! Ni behöver inte förklara och säg gärna Eva, svarar fru Holmlund, jag har väntat på Er halva förmiddagen.
- Verkligen? sa fotografen. Det var väl bra det, jag är ju specialist på bebisar.
- Det var just det som jag och min man har hoppats på, kom in och sitt.
- Hur kan vi nu komma igång? sa Eva lätt rodnande.
- Överlämna det problemet till mig, säger babyfotografen, jag brukar oftast först försöka med ett par omgångar i badkaret, sedan en på soffan och kanske ett par på sängen. Ibland kan det vara tid med en omgång på vardagsrumsmattan, där det blir lättare att rulla runt i pigga ställningar.
"Badkaret, vardagsrumsmattan? Inte konstigt att det gick dåligt för mig och Sven" tänkte Eva.
- Tja Eva.... Ingen kan väl garantera nåt perfekt varje gång. Men om vi provar flera olika ställningar och jag knäpper från sex eller sju olika vinklar är jag säker på att Ni kommer att bli nöjd med resultatet.
- Jag hoppas att det går ganska fort, säger Fru Holmlund hest.
- Viss tid måste man nog räkna med, i mitt yrke måste saker och ting få ta nödvändig tid. Jag skulle kunna skjuta några snabbisar på kanske fem minuter, men då skulle Ni nog inte bli så särskilt nöjd med resultatet.
- Skulle jag inte det...? svarar Fru Holmlund lätt frågande.
Fotografen öppnar sin portfölj och tar fram en mapp med barnbilder.
- De här fixade jag på taket av en Londonbuss, säger han med ett leende.
- Oh min Gud!! utropar fru Holmlund medan hon allt mer intensivt börjar tugga på en näsduk.
- Och de här tvillingarna blev verkligen lyckade trots att deras mor verkligen var svår att arbeta med.
Fotografen räckte över fler bilder till fru Holmlund.
- Var hon svår? frågade fru Holmlund.
- Ja, jag är rädd för det. Jag blev till slut tvungen att ta henne till Kungsträdgården för att få jobbet ordentligt utfört. Folk trängdes omkring oss i fyra eller fem led för att se ordentligt vad vi höll på med.
- I fyra eller fem led? viskade fru Holmlund medan hennes ögon nu blänkte av skräckblandad förvåning.
- Just det, sa fotografen, och i mer än tre timmar dessutom. Mamman gnällde och skrek hela tiden, så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på uppgiften. Mörkret närmade sig också, så jag blev tvungen att jäkta på mina skott, men till slut när några ekorrar började att nafsa i min utrustning blev jag tvungen att ge upp.
Fru Holmlund lutade sig framåt.
- Du menar att de verkligen tuggade på din .....utrustning?
- Ja precis så var det. Om Du är färdig nu så sätter jag upp mitt stativ så vi kommer igång på allvar.
- Stativ???
Eva börjar nu att se väldigt oroad ut.
- Ja, jag måste använda ett stativ att vila min Canon mot. Den är nämligen alldeles för stor att hålla i själv medan jag gör mig klar för aktion. Förstår du Fru Holmlund? ... Hallå, Fru Holmlund...!!??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0